redakcja 29.08.02, 13:32 Napastnik, który ostatnio grał w Dyskobolii Grodzisk Wlkp., podpisał kontrakt w poznańskim Lechu. Taką informację podali działacze „Kolejorza” podczas czwartkowej konferencji prasowej. Szczegóły - w piątkowej „Gazecie” Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misza01 Re: Maciej Nuckowski w Lechu 29.08.02, 14:11 Przepraszam, a kto to jest Maciej Nuckowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.icpnet.pl 29.08.02, 14:17 he pamietam to nazwisko, rok temu niemiescil sie w skladzie groclinu, ciekawe czy w Lechu nagle bedzie mial super forme czy tez dostosuje sie do poziomu naszego napadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaiferrt Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 29.08.02, 14:21 data ur 21/03/76. wymiary:) 184/78. kluby- Zawisza Bydgoszcz,BSC Senling Monachium, Zaglebie Lubin, Dyskobolia. 102 wystepy w ekstraklasie i 9 bramek. debiut w I: 29/08/1992. pominalem powroty do Groclinu i Zawiszy. osobiscie nigdy nie widzialem. wrozy niezle, wysoki w koncu:) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Maciej Nuckowski w Lechu 29.08.02, 14:22 misza01 napisał: > Przepraszam, a kto to jest Maciej Nuckowski? Więcej informacji po kliknięciu poniżej www1.gazeta.pl/poznan/1,36006,993077.html Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Maciej Nuckowski w Lechu 29.08.02, 14:27 Uprzejmie dziękuję. Desperacja, czysta desperacja. Statystyka za nim przemawia:) Obys Maćko był tym wyczekiwanym zbawcą Lecha, choć wcale nie podejrzewam,żebyś był lepszy choćby od Ocamposa. Mam nadzieję,że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Re: Maciej Nuckowski w Lechu 29.08.02, 14:26 Mnie ten wybór ze wszystkich możliwych nazwisk wydaje się (Rybarczyk???) najlepszy, choć czy konieczny? Zobaczymy. Pewnie tak, skoro z napastników branych pod uwagę przy ustalaniu składu został tylko Bugaj i Reiss. W każdym razie, Misza, koleś "pochodzi" z rzutu utalentowanej młodzieży Zawiszy Bydgoszcz, choć starszy od Białka i Jabłońskiego, którzy do tej pory w Lechu też zbyt wiele nie pograli. Koleś z Zawiszy (który śledzi losy ich wychowanków) mówił mi, że w Bydgoszczy Nuckowski talent do gry niewątpliwie miał duży (podobnie jak wymieniona wcześniej dwójka). Po przejściu do Grodziska jego karierę zahamowały kontuzje. Może wreszcie trzeci Bydgoszczanin znajdzie w Poznaniu lepszy klimat? Ja w każdym razie poczekam: chłopak młody, ma coś do udowodnienia, jeśli potwierdzi talent, wróci do formy itd, to może będzie z niego pożytek. Choć po przewlekłych kontuzjach wszystko może się zdażyć (vide Czajkowski). Jednak nie wierzę, żeby Zarząd wydał pieniądze na gościa nie w pełni zdrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.radiomerkury.pl 29.08.02, 14:47 Niewiele mogę powiedzieć o Nuckowskim i generalnie nie lubię na fali krytyki przypinać Baniakowi czy zarzadowi klubu łatek ale juz na pierwszy rzut oka widzę pewna niekonsekwencję. Oczekiwania - potrzebujemy rosłego środkowego napastnika bo stale fragemnty gry nie stanowią zagrozenia, a sprowadzamy napastnika który sam(w Gazecie) przyznaje ze jego najwiekszą pilkarska wadą jest słaba gra głową... I badź tu madry. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Maciej Nuckowski w Lechu 29.08.02, 15:01 dlatego mam wielką nadzieję,że nie jest to desperackie posunięcie na zasadzie "lepszy rydz niż nic" w związku z kończącym się pojutrze okresem transferowym. Jak to zwykle ze mną jest- wątpliwości jednak mam spore. Oby Maciej N. rozwiał je już w sobotę, czego mu szczerze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.08.02, 18:12 W radiu ESKA mowili ze jutro ma podpisac kontrakt drugi napastnik a w kolejce czeka jeszcze trzech zawodnikow. Ciekawe kogo to chca jeszcze odkurzyc...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.08.02, 20:06 pamietacie jak sie wszyscy smiali z groclinu, ze tam same odpady graja juz jest Nuckowski kto dalej bedzie...sami widzicie jak historia lubi sie powtarzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 21:21 To jest porażka!!! Krzyknę sobie tylko na forum, bo nic innego zrobić nie mogę: nieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:19 Ja uważam, że z Macieja Nuckowskiego będzie duży pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolumb Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 11:15 Ogólnie rzecz biorąc : Miejmy nadzieje, że dla Kolejorza pare ładnych bramek strzeli POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorenzo Re: Maciej Nuckowski w Lechu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 11:28 Niekonsekwencja,desperacja,zagadkowosc... No bo kim niby jest ten czlowiek? 9 bramek na 102 wystepy? Nazwisko staropolskie i brak renomy. Bedzie z tego kolejny Bugaj i inny Zakrzewski czy Wojciechowski. Moze Bogus - wizjoner sadzi,ze na Bulgarskiej mu talent zablysnie,ale tego samego to on sie juz od dawna spodziewa po Golinie,ktory jezeli w ogole to zablysnie tylko w meczu z Legia i to z wiadomych powodow... Auri sacra fames Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Re: Maciej Nuckowski w Lechu 30.08.02, 11:56 Gość portalu: Lorenzo napisał(a): > Niekonsekwencja,desperacja,zagadkowosc... No bo kim niby jest ten czlowiek? 9 > bramek na 102 wystepy? Nazwisko staropolskie i brak renomy. Bedzie z tego > kolejny Bugaj i inny Zakrzewski czy Wojciechowski. Moze Bogus - wizjoner > sadzi,ze na Bulgarskiej mu talent zablysnie,ale tego samego to on sie juz od > dawna spodziewa po Golinie,ktory jezeli w ogole to zablysnie tylko w meczu z > Legia i to z wiadomych powodow... > Auri sacra fames Trochę przesadzasz. Nuckowski został sprowadzony, aby być wartościowym uzupełnieniem składu, a nie zbawcą. Wyznaczoną rolę jest w stanie spełnić. Artur Bugaj nie został sprowadzony do Lecha, aby zostać gwiazdą i odkryciem, bo skala jego talentu była w Polce doskonale znana. Miał pomóc drużynie w awansie, a później spróbować pograć w estraklasie. Z Zakrzewskiego możemy mieć jeszcze wiele radości, wszystko zależy od samego piłkarza. Konin Wichniarkowi np. dobrze zrobił. A Darka Wojciechowskiego wsławiła jedna bramka strzelona w barwach Sokoła Pniewy. Ale to solidny, drugoligowy piłkarz, spełnił swoją rolę w Lechu bardzo dobrze (vide Amica). I nie bardzo rozumiem dlaczego "przeklęty głód złota" ma odegrać jakąś rolę w występie Golińskiego przeciw Legii nARKA Odpowiedz Link Zgłoś