Gość: demo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:56 Jak zwykle musi być "ciekawie".Panu Kamińskiemu znowu wyszła słoma z butów..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzooot Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:59 Bydzia ma swój folklor!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:18 Mógłbyś demo rozwinąć temat bo nie kumam bazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tym80 Re: Słoma z butów IP: 83.238.70.* 29.08.05, 17:33 Chyba tobie wychodzi sloma z butow czytajac twoja bezmyslna opinie utwierdzam sie w tym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:24 Masz rację Tym80. Najwyraźniej gostek szuka zaczepki bo pluje nie uzasadniając dlaczego. Qrcze czy nie ma sposobu żeby takich szczekaczy stąd usuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Słoma z butów 29.08.05, 22:32 po prostu chylinski z kaminskim podpici wtargneli w okolice podium i głupawo gratulowali tomkowi zwyciestwa. tylko nie wiem gdzie wtedy była ochrona... Odpowiedz Link Zgłoś
alter100 Re: Słoma z butów 29.08.05, 23:46 Jeśli to zrobili sczerze - to nich im będzie. ... Też bym się schlał z takiej okazji... Gratulation...... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:25 Nie wiem Loramo czego chcesz od ochrony. Z tego co widziałem nawet fotografów nie chcieli na płytę boiska wpóścić więc chyba robili dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Słoma z butów IP: 212.122.206.* 30.08.05, 08:38 chyba przesadzacie z tym wtargnieciem... i tą całą aferą.sprawa "wyssana z palca" Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Słoma z butów 30.08.05, 11:02 własnie . fotgrafów niektórych nie wpuścili chociaż ci mieli prawo tam być w przeciwieństwie do barwnej dwójki;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:06 Z "lekkim opóźnieniem" dotarły do mnie szczegóły tego sensacyjnego wydarzenia, o którym aż huczy w bydgoskich rynsztokach. I jak zwykle winnych szuka się nie tam gdzie trzeba. Skoro mają być wyciągnięte konsekwencje wobec ochroniarzy i ich szefa Krakowskiego, to jestem ciekaw jakie konsekwencje spotkają durnia, który wydał "ułanom" białe identyfikatory? Ciekawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: Słoma z butów IP: 80.51.243.* 30.08.05, 22:43 Nie wiem czy widzieliscie Expres z dzisiejszego dnia wyraznie widac ze Pan Kaminski ma niebieska opaskie z tego co wiem majac taka opaske mozna sie poruszac po calym stadionie wiec nie wiem z czego ta afera.Jak zwykle Panowie dziennikarze sie popisali robiac z niczego jakies wydazenie zenada!!!Wszyscy zadowoleni z GB Bydgoszcz a oni szukaja jakiejs sensacji nie chce mi sie tego sluchc a ty loramo widze ze ich sluchasz.Pewnie wiezysz w te wszystkie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Słoma z butów 31.08.05, 09:29 Słuchaj. dla mnie to ułani moga nawet bez spodni luzem biegać a zdegustowany to jest walkowiak któremu wlosy staneły na glowie i sawarski ktory chce ukarac winnych ochroniarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalala Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:07 Nie zastanawia was w tym wszystkim jednak sprawa? Przecież jeszcze niedawno ta dwójka [Kamiński - którego do tego momentu bardzo szanowałam - i Chyliński] nie mogła na siebie patrzeć. Kiedy Pentel i PointS wycofywały się ze sponsoringu, powodem miały być animozje między nimi a działaczami. A teraz co? Razem "pifkują"??? Razem chcą składać gratulacje??? Nagle najlepsi kumple??? Nic z tego nie rozumiem! Skąd ta sympatia? Widzać tylko Marek Stachowicz wiedział wtedy, co mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:31 Aleś lalalal nawymyślał. A to wszystko proste jak budowa cepa: pifko, tak jak i muzyka łagodzi obyczaje. Ja jak nie chcę się w knajpie nałoić siadam naprzeciw najbrzydszej kobity w zasięgu wzroku i przestaję pobierać jak mi się ona zaczyna podobać. Tym panom chyba zawór bezpieczeństwa nie zadziałał i chlustali tak długo, aż się znowu polubili. Ciekawe, co z tego wyjdzie (oprócz afery oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś