Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Słoma z butów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:56
    Jak zwykle musi być "ciekawie".Panu Kamińskiemu znowu wyszła słoma z
    butów.....
    Obserwuj wątek
      • Gość: zzooot Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:59
        Bydzia ma swój folklor!!!!
        • Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:18
          Mógłbyś demo rozwinąć temat bo nie kumam bazy?
      • Gość: Tym80 Re: Słoma z butów IP: 83.238.70.* 29.08.05, 17:33
        Chyba tobie wychodzi sloma z butow czytajac twoja bezmyslna opinie utwierdzam
        sie w tym!!
        • Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:24
          Masz rację Tym80. Najwyraźniej gostek szuka zaczepki bo pluje nie uzasadniając
          dlaczego. Qrcze czy nie ma sposobu żeby takich szczekaczy stąd usuwać.
          • loramo Re: Słoma z butów 29.08.05, 22:32
            po prostu chylinski z kaminskim podpici wtargneli w okolice podium i głupawo
            gratulowali tomkowi zwyciestwa. tylko nie wiem gdzie wtedy była ochrona...
            • alter100 Re: Słoma z butów 29.08.05, 23:46
              Jeśli to zrobili sczerze - to nich im będzie.
              ... Też bym się schlał z takiej okazji...
              Gratulation...... :-)
              • Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:25
                Nie wiem Loramo czego chcesz od ochrony. Z tego co widziałem nawet fotografów
                nie chcieli na płytę boiska wpóścić więc chyba robili dobrze.
                • Gość: Romek Re: Słoma z butów IP: 212.122.206.* 30.08.05, 08:38
                  chyba przesadzacie z tym wtargnieciem... i tą całą aferą.sprawa "wyssana z
                  palca"
                • loramo Re: Słoma z butów 30.08.05, 11:02
                  własnie . fotgrafów niektórych nie wpuścili chociaż ci mieli prawo tam być w
                  przeciwieństwie do barwnej dwójki;]
                  • Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:06
                    Z "lekkim opóźnieniem" dotarły do mnie szczegóły tego sensacyjnego wydarzenia, o
                    którym aż huczy w bydgoskich rynsztokach. I jak zwykle winnych szuka się nie tam
                    gdzie trzeba. Skoro mają być wyciągnięte konsekwencje wobec ochroniarzy i ich
                    szefa Krakowskiego, to jestem ciekaw jakie konsekwencje spotkają durnia, który
                    wydał "ułanom" białe identyfikatory? Ciekawe, nie?
                    • Gość: Zdegustowany Re: Słoma z butów IP: 80.51.243.* 30.08.05, 22:43
                      Nie wiem czy widzieliscie Expres z dzisiejszego dnia wyraznie widac ze Pan
                      Kaminski ma niebieska opaskie z tego co wiem majac taka opaske mozna sie
                      poruszac po calym stadionie wiec nie wiem z czego ta afera.Jak zwykle Panowie
                      dziennikarze sie popisali robiac z niczego jakies wydazenie zenada!!!Wszyscy
                      zadowoleni z GB Bydgoszcz a oni szukaja jakiejs sensacji nie chce mi sie tego
                      sluchc a ty loramo widze ze ich sluchasz.Pewnie wiezysz w te wszystkie brednie.
                      • loramo Re: Słoma z butów 31.08.05, 09:29
                        Słuchaj. dla mnie to ułani moga nawet bez spodni luzem biegać a zdegustowany to
                        jest walkowiak któremu wlosy staneły na glowie i sawarski ktory chce ukarac
                        winnych ochroniarzy :)
      • Gość: lalalala Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:07
        Nie zastanawia was w tym wszystkim jednak sprawa? Przecież jeszcze niedawno ta
        dwójka [Kamiński - którego do tego momentu bardzo szanowałam - i Chyliński] nie
        mogła na siebie patrzeć. Kiedy Pentel i PointS wycofywały się ze sponsoringu,
        powodem miały być animozje między nimi a działaczami. A teraz co?
        Razem "pifkują"??? Razem chcą składać gratulacje??? Nagle najlepsi kumple???
        Nic z tego nie rozumiem! Skąd ta sympatia? Widzać tylko Marek Stachowicz
        wiedział wtedy, co mówi...
        • Gość: Szrek Re: Słoma z butów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:31
          Aleś lalalal nawymyślał. A to wszystko proste jak budowa cepa: pifko, tak jak i
          muzyka łagodzi obyczaje. Ja jak nie chcę się w knajpie nałoić siadam naprzeciw
          najbrzydszej kobity w zasięgu wzroku i przestaję pobierać jak mi się ona zaczyna
          podobać. Tym panom chyba zawór bezpieczeństwa nie zadziałał i chlustali tak
          długo, aż się znowu polubili. Ciekawe, co z tego wyjdzie (oprócz afery oczywiście)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka