Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POMOCY !!!!! co bedzie wtedy??

29.08.05, 19:47
    mam pytanie cos sie staniejezeli np. frankowiski czy uche odejda a ja ich
    posiadam w swojej druzynie?? dostane zwrot kasy i bedemogl kupic kogos innego
    czy jak. dzieki za odpowiedzi
    Obserwuj wątek
      • kamilreal Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 19:59
        Ile ty masz lat ?Bo jeśli nie ukończyłeś jeszcze przedszkola to mogę zrozumieć
        twoje pytanie!Odpowiedzi nie udzielę bo jest to po prostu przegięćie zby pytać o
        coś takiego!
        • baron_85 Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 20:07
          kamilreal napisał:

> Ile ty masz lat ?Bo jeśli nie ukończyłeś jeszcze przedszkola to mogę zrozumieć
          > twoje pytanie!Odpowiedzi nie udzielę bo jest to po prostu przegięćie zby
          pytać
          > o
          > coś takiego!

Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to milcz i nie udawaj mądrzejszego
          niż jesteś...
          • kamilreal Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 20:20
            CO ?kolejny kretyn na sali ? Może tobie chłopczyku mam także odpowiedzieć?!No
            dobrze !Nie wiedziałem że to może być aż tak trudne !A więc:jeżeli Franek i Uche
            odejdą(co jest wielce prawdopodobne)to będziecie mogli sprzedać tych
            zawodników(jak zresztą w każdej chwili).Sprzedając ich zostanie wam odjęte 6
            pkt.(za każdego 3 pkt.) i będziecie mogli kupić nowych zawodników.Radzę wam to
            uczynić natychmiast po zatwierdzeniu transferów zawodników Wisły poznieważ
            później ich cena zdecydowanie spadnie!!Czy to takie trudne?!!
            • baron_85 Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 21:20
              Pajacu jeden co się tak rzucasz? Kolega prosi o pomoc a Ty z paszczą! Nie
              chcesz mu powiedzieć to zachowaj to dla siebie i nie pleć bzdur, bo nikt nie ma
              tu zamiaru wysłuchiwać/czytać Twych kazań - to nie kościół, ani cyrk na
              Wiejskiej... Jeżeli była już gdzieś mowa o postępowaniu w takich przypadkach
              trzeba było wkleić odpowiedni link lub jeśli jesteś leniwy (bądź chcesz zmusić
              proszącego o trochę inwencji) wskazać gdzie można je odnaleźć... A tak
              wyszedłeś na pieniacza i przygłupa... Nie każdy ciupie w piłkarzyki non stop i
              nie każdy nimi żyje... Dotarło czy "masz pan za daleko do łba"?...
              • kamilreal Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 30.08.05, 00:07
                teraz to ty się okazałeś gburem pajacu jeden.Kretyn.Co tak trudno się było
                domyślić ? inteligencja że tylko pogratulować.To nie ja wychodzę na pajaca tylko
                ty !!!!Ja gram w piłkarzyki pierwszy raz i nie ciupię w nie non stop.A zresztą
                szkoda czasu żebym z takim mamutem rozmawiał
            • aleccc1 Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 21:25
              debil, tacy jak ty odstraszaja od kazdego forum... wielki znawca sie znalazl...
        • aleccc2 Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 20:17
          mam 32 lata i tez chce wiedziec co sie stanie jak franek odejdzie. a tacy jak ty
          najbardziej to forum zasmiecaja...
      • warp-75 Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 20:32
        Lepiej żebyśmy niedoczekali takiej chwili, bo będzie wielka wyprzedaż i wielkie
        zakupy!!!

Sprzedaż Franka - 3 pkt. + 4,6 mln. (czysty zysk) i kupno nowego napastnika;
        Sprzedaż Uche - 3 pkt. + 1,9 mln. (czysty zysk) i kupno nowego pomocnika;

jeśliby jeszcze doszła sprzedaż Sedlaczka to dopiero byłoby!
      • p_kowalski1987 Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 20:54
        ty koles co sie czepiasz ja napisalem to pytanie a ty pewnei jestes jakims
        lalusiem co pyskuje tylko w necie bo jak cos do czegos dojdzie to trzyma morde
        zamknieta ze starchu cwaniaczek wielki. jak mnie tacy ludzie dobijaja az zal mi
        tego forum ze takie cymbalu tu mozna znalesc. dzieki niekturym za wyrozumialosc
        • warp-75 Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 29.08.05, 20:58
          Za trudne to dla Ciebie! Czarno na białym!!!
        • kamilreal Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 30.08.05, 00:14
          Ty koleś !Nie dość że pytasz się o rzeczy oczywiste to jeszcze teraz coś
          dymisz.Śmiać to mi się chce ale z takich imbecyli którym trudno się wysilić i
          pomyśleć ,poczytać regulamin tylko od razu z byle głupim pytaniem rzucają się na
          forum!!!!
          • ygbd Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 30.08.05, 00:31
            może w końcu się zamkniesz i przestaniesz pieprzyć o tym regulaminie.
            Weź pod uwagę, że nie wszyscy są mendami pazernymi na nagrody i część gra po prostu dla przyjemności i ich regulamin nie interesuje, bo wystarczy sam przewodnik po grze (a co do regulaminu, to musi mieć sens, a nie tylko istnieć)
            Taki byłeś kozak, a nie byłeś w stanie odpowiedzieć, na moje pytanie, dopiero w końcu znalazła się osoba, która wytknęła różnice w punktacji pomiędzy regulaminem a przewodnikiem po grze.
            Ale ona w przeciwieństwie do ciebie, zamiast pisać debilne odpowiedzi, potrafiła konstruktywnie odpowiedzieć i co najważniejsze posiadała ważną cechę:
            myślała logicznie.
            I teraz coś specjalnie dla ciebie, a mianowicie niepisany regulamin dla for internetowych: nie pisać postów nic nie wnoszących do sprawy.
            Tak więc jeżeli jeszcze kiedyś zobaczysz post, który według twojego niewyobrażalnie wielkiego ego jest napisany przez debila, po prostu na niego nie odpowiadaj.
            Z drugiej strony jeżeli są jacyś debile na tym forum, to ciekawe w jakiej kategorii ty się plasujesz.
      • kamilreal Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 30.08.05, 00:56
        No dobra !!Niech wam będzie .Jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam
        !Uważam że nie warto koontynuować tego wątku, ponieważ on nic nie wnosi !!!!może
        wyraziłem się zbyt ostro ale miałem dziś ciężki dzień!Nawiązujać do
        wcześnijszych wypowiedzi to nie uważam się za jakiegoś znawcę regulaminu, nie
        siedzę przy piłkarzykach non-stop,nie gram dla nagród tylko dla przyjemności.
        Z poszanowaniem kamilreal
        Hala Wisła,Hala Real!!!
        • ygbd Re: POMOCY !!!!! co bedzie wtedy?? 30.08.05, 09:54
          No dobra, to skoro też grasz dla przyjemności, to jaką czerpiesz przyjemność z ewidentnych błędów logicznych jakie są ustalone.
          Przecież sprawy kartek, terminarza i inne, wypaczają cały sens gry, w tej chwili w dużym uporszczeniu mówiąc ktoś mógłby rzucać monetą i przyznawać punkty, a nie o to chodzi.
          W takim układzie większość zależy od szczęścia, a nuż redakcja tak zinterpretuje, żeby mi pasowało, a powinna chyba uwzględniać sugestie, czego nie robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka