Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CENY BRAMKARZY

02.09.05, 17:11
    zestawiłem ceny bramkarzy z ich dorobkiem punktowym cuda wychodzą np.
    Majdan 3 mln 13 pkt
    Cabaj 2,5 mln 11 pkt
    Przyrowski 2,2 mln 11 pkt
    Wierzchowski 1,8 mln 8 pkt
    Piątek 1,5 mln 0 pkt
    Malarz 1,4 mln 0 pkt
    Peskovic 1,4 mln 0 pkt
    Madaric 1,2 mln 0 pkt
    Fabiniak 0,4 mln 16 pkt
    jakoś Fabiniak mimo udanych występów obrona karnego ma więcej punktów od
    Majdana powinien kosztować 3,5 czyli menagos którzy mieli nosa i kupili go za
    0,3 mln przed sezonem powinni zarobić jakieś 3,2 bo mieli nosa niestety
    zarobili całe 100TYŚ!!!!!!!! dobry biznes a na Franku stracili 3,5 mln i to
    zgodnie z regulaminem i zasadą przyblizenia gry do realiów naszej ligi.jakoś
    niewidze logiki a przyblizenie do realiów naszej ligi kojazy się z przekrętem
    których w niej niebrak.
    Obserwuj wątek
      • kordzio1 Re: CENY BRAMKARZY 02.09.05, 17:23
        ja tam nie żałuje bo nie zamierzam bartka sprzedawac, a niektorzy nie punktuja
        (jak np. peskovic, kontuzja, na zastepstwie bartek sie spisal swietnie i boris
        nie gra)bo nie graja, a pozatym akurat bartek nie jest znanym powszechnie
        zawodnikiem, wiec pewnie dlatego jakos mimo jego dobrych wynikow nie zmienia
        sie zbytnio cena, dla mnie dobrze, w drugiej druzynie sprzedam drugiego
        bramkarza a kupie bartka
        • superdziadzia_1 Re: CENY BRAMKARZY 02.09.05, 18:06
          tez niezamierzałem go sprzedawać ale jezeli przestanie grac np kupi go
          zagraniczny zespół złapie kontuzje ( czego mu absolutnie nie zycze) wtedy
          sprzedaż jego będzie konieczna a biorąc pod uwage ze narazie jest jednym z
          najlepiej punktujących bramkarzy to chciał bym go wymienc na równie dobrze
          punktującego ale niestety przy jego wartości w piłkarzykach niejest to
          mozliwepragnąłem podkreślic tylko nielogiczne działanie organizatorów gry
      • kordzio1 Re: CENY BRAMKARZY 02.09.05, 19:01
        no sprzedawanie go bylo by bezcelowe, tani jak barszcz a dobrze grajacy w
        druzynie która raczej nie traci duzo bramek(zwlaszcza za panika nie tracila
        duzo, a znow powrocił), no i dobrze punktuje(jak na bramkarza), ma to swoje
        plusy(dla tych co chca go kupic) i minusy dla tych co chca go sprzedac, fakt
        redakcja troche malo dostosowuje zmiany cen w stosunku do poczynan pilkarzy,
        akurat cene poczatkowa bartka to rozumiem, pilkarz ktory nie byl znany wchodzi
        na bramke tylko z powodu kontuzji peskovica, ale teraz powinien byc wiecej
        wart, (a w meczu z korona uratowal caly zespol, broniac karnego, a tak na
        marginesie dawno nie widzialem takiego ciekawego meczu na stadionie pogonii)
      • ygbd Re: CENY BRAMKARZY 02.09.05, 19:04
        > zgodnie z regulaminem i zasadą przyblizenia gry do realiów naszej ligi.jakoś
        > niewidze logiki a przyblizenie do realiów naszej ligi kojazy się z przekrętem
        > których w niej niebrak.

Żeby była logika, to trzeba myśleć :(, a Piłkarzyki mają jak najbardziej dużo wspólnego z naszą ligą:
        wszystko jest zgodne z regulaminem ===== w polskiej piłce NIE MA korupcji
        • kordzio1 Re: CENY BRAMKARZY 02.09.05, 19:56
          wiec wg. Ciebie moj drogi kto zaplacil komu? dajcie spokój, jak chcecie speca
          od teorii spiskowych to do giertycha zadzwoncie, on pewnie udowodni ze za
          wszystkim stoja rosyjskie sluzby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka