Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spatra Szamotuły vs. Lech Poznań 1:8

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 20:23
    Jak na sparingu strzelają 8 bramek to może uwierzą w siebie i w nąstępnym
    meczu może pokażą klasę . Miejmy nadzieje, bo w Szamotułach grali na prawde
    si . Cieszy mnie to że na pierwsze 5 bramek 4 strzeli głową :) . Wiem, że
    Sparta to nie Ruch ale wierze że bedzie dobrze .

POZDR
    Obserwuj wątek
      • Gość: Banan Re: Spatra Szamotuły vs. Lech Poznań 1:8 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.09.02, 20:55
        Co sie z nimi stało przed paroma dniami meczyli sie z 4 ligowa Zorza a dzisiaj
        rozgromili rywala roznica 7 bramek. Jak to mozliwe. Cieszy mnie oczywiscie
        zwyciestwo ale niech tak graja w lidze. :) nARKA
      • sttn Re: Spatra Szamotuły vs. Lech Poznań 1:8 05.09.02, 21:10
        Jak pokazal ostatni sparing reprezentacji oraz mecz pucharowy w Dobrzanach, nie
        zawsze i nie kazdy potrafi rozbic zespol z nizszej ligi. Dlatego ten wynik
        mozna uznac za bardzo dobry. Szczegolnie cieszy ilosc zdobytych bramek. Jesli
        spojrzy sie na tabele pierwszej ligi to wyraznie widac, ze Lech ma z tym
        problemy. W pierwszych kolejkach strzelil 5 bramek. Gorzej pod tym wzgledem
        wyglada jedynie sytuacja Pogoni Szczecin. Kolejny plus to gole zdobyte ze
        stalych fragmentow gry:
        - 2,26,42 min rzut rozny
        - 9 min rzut wolny
        Byc moze ostatnie treningi tego elementu gry przyniosa spodziewane efekty w
        nastepnych meczach. Jednak trzeba pamietac, ze to tylko sparing. Z pewnoscia
        zespolowi przyda sie zwyciestwo. Podbudowali sie psychicznie. Dodatkowo mecz ze
        Sprata byl swietna okazja dla Baniaka do przejrzenia zespolu i wkomponowania do
        skladu Czereszewskiego(dlatego gral przez 90 min). Zespolowi mozna wytknac
        jedynie to, iz przez ostatnie 40 min nie potrafili zdobyc gola a przeciez wynik
        powinien byc dwucyfrowy;)))
        • sttn Re: Spatra Szamotuły vs. Lech Poznań 1:8 05.09.02, 23:47
          Dla porownania Wisla wygrala dzisiaj 11:0 z reprezentacja Podhala. W skladzie
          zabraklo Zurawia, Kosowskiego, Glowackiego i Straka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka