Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Problem z Fantasy Football Champions League HELP

13.09.05, 18:51
    Witam,
    Chciałem założyć konto w Fantasy Football Champions League, ale niestety
    występuje błąd :/. podaje wam link z procesu zakładania konta
    www.uefa.com/users/User.htmx
    Pola: Password,Confirmation Password i e- mail były wypełnione, kiedy
    klikałem REGISTER. Ale z wiadomych przyczyn(nie wiadomo kiedy komuś coś
    strzeli do głowy i zapragnie uprzykrzyć mi życie :/ ) nie podaje ich.
    Chciałbym prosić was o pomoc w tej sprawie.

Z góry dziękuje i pozdrawiam :]
    Obserwuj wątek
      • barfor2 Re: Problem z Fantasy Football Champions League H 13.09.05, 19:01
        Po paru monutach od rejestracji powinienes dostac maila. Tam jest link ktrorego
        klikniecie i otwarcie spowoduje potwierdzenie twojego zgloszenia. I jak to
        zrobisz to sie bedziesz logowal juz normalnie.
      • dobrek40 Re: Problem z Fantasy Football Champions League H 13.09.05, 19:07
        Dostałeś link aktywujący na adres maila, który podałeś? jeśli tak, to musisz na
        niego kliknąć. Jeśli podałeś maila z adresem konta z Gazety, to ona traktyje to
        jako spam i wyrzuca. W taki przypadku musisz założyć konto na innym serwerz
        (np:wp.pl), jeszcze raz zarejestrować się w FFCH, aktywować konto poprzez
        kliknięcie linka, ktory natychmiast dostaniesz i zalogować sie. Powodzenia. I
        jeszcze. Masz mało czasu
      • kordzio1 Re: Problem z Fantasy Football Champions League H 14.09.05, 01:58
        a ja za kzzdym razem kiedy sobie chcialem sie zarejestrowac i potwierdzic
        zalozenie konta otrzymywalem wiad acces denied, ale jakos i tak bardziej mnie
        liga polska pociaga (mimo iz nizszy poziom, ale to zawsze nasze)wiec
        zrezygnowalem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka