Dodaj do ulubionych

Kaczyński może sie podobać

IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.06, 23:30
Hmm. Ja jednak myślę, że w mężczyznach bardzo podniecające są intelekt i
władza. Ponieważ Jarosław ma i jedno i drugie, jest bardzo atrakcyjnym
mężczyzną. Pozdrawiam Panią Kurator Oświaty. Była w szkole zdolną i bardzo
ambitną uczennicą.
Obserwuj wątek
    • Gość: antymenel Re: Kaczyński może sie podobać IP: 213.25.179.* 11.08.06, 08:34
      gustów się nie komentuje.
      intelekt i władza.......
      najważniejsze,że TKM
      • Gość: Mol Re: Kaczyński może sie podobać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:10
        A w dodatku jest ich dwóch a co dwie glowy to nie jedna i razem to cirke 2,20
        wzrostu.Kawał chłopa. Zakochać się i umrzeć. Jaką była uczennicą nie wiem ale
        gust to ma uh.
        • taras70 Re: Kaczyński może sie podobać 13.08.06, 23:42
          bardzo dobrze,ze: moze , a nie:musi !!!
          • Gość: Mol Re: Kaczyński może sie podobać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:37
            Jesteś Taras pewny, bo ja nie?
            • taras70 Re: Kaczyński może sie podobać 14.08.06, 23:31
              oczywiscie, ze jestem pewny ! zycie jest zbyt krotkie, zeby przejmowac sie
              Kaczynskim czy Kwasniewskim ! a to jak ludzie glosuja , pragne to podkreslic ,
              wiec podkresle : NIGDY NIE MA NIC WSPOLNEGO ZE ZDROWYM ROZSADKIEM !!!!!
              a po glosowaniu wieczna loteria ! taka , jak z prezentami na Boze Narodzenie !
              chcialbym dostac czapke, ale dostaje szalik /w domysle: glosowalem na PO, ale
              dostalem PIS/
              ostatecznie jest tak, ze : chcialem dostac czapke , ale dostalem szalik i
              STRINGI !!!
              mnie Kaczynski w stringach nie podoba sie ; a w czapce : moze , ale nie :
              musi :)
              p.s. jak zwykle apeluje do osob, ktore nie zrozumieja mojego postu : jestem
              glupi, wiec przed ewentualna odpowiedzia na niego ,prosze przeczytac go 15
              razy, zeby uniknac nastepnej , glupiej reakcji z mojej strony :)
    • Gość: krystyna Re: Kaczyński może sie podobać IP: 50.7.98.* 14.02.14, 14:18

nowy program prezesa jest radykalną odpowiedzią na postulaty społeczeństwa zmęczonego bezładną polityką gospodarczą obecnych rządów, czego największy ciężar ponoszą kobiety
      i rodziny wielodzietne pozbawione wsparcia socjalnego ze strony państwa
      • Gość: j. Wybory blisko IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.14, 14:59
        Kolejna metamorfoza przedwyborcza prezesa...
        Znajdzie kilku dziadków z wermachtu i wróci do normy.
        • privus PiS-marzenia 16.02.15, 11:10
          2.s.dziennik.pl/pliki/6696000/6696890-polityczne-memy.jpg
      • Gość: mix Kaczyński już pokazywał, co potrafi... IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.14, 18:02
        np. pielęgniarkom :)
    • Gość: Bezrobotny Oni to potrafili znaleźć każdemu pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 18:55
      Mnie najbardziej podnieca,ze pensję bedę miał jak w Niemczech oczywiście jak premierem będzie Kartofel.

I wspaniały socjal.Nie bedzie już meneli i bezrobotnych jak ja.
      Kazdy będzie pracował jak obiecuje Kartofel.

Podobno wszyscy pracowali tak u Hitlera jak też u Stalina.Oni to potrafili znaleźć każdemu pracę.

• Gość: jerzy Re: Kaczyński może sie podobać IP: *.centertel.pl 14.02.15, 16:02
      moim zdaniem kandydatem powinien być sam prezes, powinien sam postawić wszystko
      na jedną kartę, bo duda szans na zwycięstwo nie ma, a jego klęska doprowadzi do rozłamu bądź nawet rozpadu partii
      • privus Kaczyński jest tchórzem, boi się mnóstwa rzeczy. 14.02.15, 16:23
        M.in. kolejnej przegranaj a chyba nawet i ew. swojej teoretycznej wygranej. Stąd posiłkuje się spolegliwym Dudą licząc na to, że w wypadku wygranej w totka spławi Dudę tak, jak poprzednio zrobił to z Marcinkiewiczem.
        www.polskatimes.pl/artykul/3629026,michal-kaminski-kaczynski-jest-tchorzem-wielu-rzeczy-sie-boi,3,id,t,sa.html
    • Gość: dzd Re: Kaczyński może sie podobać IP: *.cloudieweb.com 17.04.15, 22:01
      www.fakt.pl/m/crop/1200/0/faktonline/634733911603797305.jpg
      • Gość: iławiak Re: Kaczyński może sie podobać IP: *.ip-198-27-66.net 19.04.15, 10:32
        to już wolę ogórkową
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka