Gość: stoko IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 16:07 Nie umiesz skakc w Ski Jump Challenge? Zapraszam na stronke www.stoko.prv.pl. Tam tez znajdziesz najlepsze wyniki. Zapraszam PS. Wszystkie linki podawane do dema z ta gra to lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grabiarz Re: Ski Jump Challenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 16:45 Sorry za moją niewiedzę ale to jakaś najnowsza wersja? Czy nie jest to czasami to co skaczesz zapałką i wszystko jest jak w rzeczywistości(kwalifikacje,PŚ itp..)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoko Re: Ski Jump Challenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 22:12 Pewnie, ze to nie jest ta gra!!! Zajrzyj do mnie na stronke www.stoko.prv.pl a zobaczys o ile ta gra jest lepsza od reszty! (korzysta z dopalacza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Ski Jump Challenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 19:34 STOKO gdzie dostać grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafro Re: Ski Jump Challenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 16:15 Gość portalu: stoko napisał(a): > Nie umiesz skakc w Ski Jump Challenge? Zapraszam na stronke www.stoko.prv.pl. T > am tez znajdziesz najlepsze wyniki. Zapraszam PS. Wszystkie linki podawane do d > ema z ta gra to lipa!!! a skąd demo mogę ściągnąć ??? Odpowiedz Link Zgłoś