Gość: smietan IP: *.bmj.net.pl / 192.168.30.* / *.bmj.net.pl 12.09.02, 15:24 I dobrze niech se dziadek da spokoj z graniem kiedys byl najlepszy ale latka robia swoje.Niech lepiej pogra sobie w golfa z Barkleyem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TG Re: Stackhouse w Wizards. Co z Jordanem? IP: *.clinternal / 10.2.4.* 13.09.02, 09:48 Mysle ze Jordan bedzie rezerwowym - i bardzo by było dobrze, bo to jeden z najlepszych graczy na swiecie, ale na 20 minut w meczu, lata robia swoje. Jeszcze jest wielu w NBA słabszych od niego - a jak chce grac i miesci sie w skladzie, to jest jego decyzja i nam nic do niej. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM spokojnie.... IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.09.02, 17:37 MJ wie co robi. Jesli nie bedzie w dostatecznie wysokiej formie nie bedzie gral w przyszlym sezonie. On potrafi samego siebie ocenic obiektywnie - i jesli po treningach bedzie mial przekonanie, ze niewiele wniesie do druzyny, na parkiet juz nie wroci. Z drugiej strony, jak wroci na pewno nie bedzie miernota, ale dalej bedzie gral na wysokim poziomie (niech ktos powie, ze dla 38latka to nie byla wysoka forma w zeszlym roku - rzucal orawie 23pkt, przy 5 zbiorkach i asystach) Ja bym chcial go zobaczyc na parkiecie jeszcze jeden rok, jako ze takich geniuszy jak on juz chyba nie zobaczymy (no dopoki ja bede w nba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mangus Re: Stackhouse w Wizards. Co z Jordanem? IP: *.officedepot.com.pl 22.09.02, 14:28 Jestem zdania że jak człowiekowi coś sprawia przyjemność to powinien to robić nadal tym bardziej że nie jest to pogoń za sławą czy pieniądzem bo to Jordan już dawno osiągnął Odpowiedz Link Zgłoś