Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!!

• Gość: aga Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.promise.com.pl 03.10.05, 08:58
        bądź dzielna, trzymamy kciuki za Ciebie i Twoich rodziców
        • Gość: NORMALNY Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:11
          My nie trzymamy.WARIATOM DROGOWYM STOP!!!!
      • Gość: PFG Re: Otylia!!! Już nie jesteśmy z tobą IP: *.autocom.pl 03.10.05, 08:59
        Otylia jest wielkim sportowcem, ale ja już nie będę jej kibicował.
        Wariaci drogowi nie zasługują na podziw i szacunek za to, co zrobili
        na innych polach. Jak widzę kretyna lub kretynkę, którzy tak jeżdżą,
        przypominam sobie, że to najczęściej nie kretyn lub kretynka giną
        w wypadkach, tylko kto inny.
      • pamin1 Co za skupisko hien i szakali; specjalistow od 03.10.05, 09:06
        sadzenia i osadzanie, fachowcow od motoryzacji, apolikantow z gramatyka na
        poziomie szkoly podstawowej. Niech wiekszosc z tych "specjalistow" popatrzy
        rano w lustro....i sprobuje zatrzymac w zoladku kolacje. Obawiam sie, ze
        bezskutecznie.
      • Gość: Psiogon Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 03.10.05, 09:08
        WINA I KARA: ...a ktory to tak madry sponsor, szczodra reka dal mlodej
        niedoswiadczonej dziewczynie klucze od ciezkiej amerykanskiej limuzyny z
        silnikiem ponad 200 KM, predkosc max ok. 230 km/h.
        • dzikumenel Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! 03.10.05, 14:13
          nie ponad 200 KM tylko ponad 300 KM, gwoli scislosci
      • margosz Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! 03.10.05, 09:14
        Trzymaj się nasz Motylku.....
      • matrix01 Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! 03.10.05, 09:14
        trzymam kciuki za Twoje zdrowie

współczuję

ludzie, myślcie trochę za kierownicą...
      • Gość: Hk Jeszcze jedna śmierć na konto Marka Pola IP: 210.176.63.* 03.10.05, 09:31
        Kiepskie drogi, brak autostrad - efekty widać - jedna z najwyższych, jeśli nie najwyższa (jeśli uwzględnić
        liczbę samochów), śmiertelnośc na drogach Europy. Gdyby nie te afery, winiety, łapówy pewnie by z
        parędziesiąt tysięcy polaków jeszcze żyło - ale jak widać to nie prioritet rządu poprzedniego (zobaczymy
        wkrótce czy i nowego).
        • Gość: Psiogon Re: Jeszcze jedna śmierć na konto Marka Pola IP: *.pools.arcor-ip.net 03.10.05, 09:38
          ... a moze drzewo jest winne - surowo ukarac!!
          • Gość: fv drzewo? IP: *.e-point.pl 03.10.05, 11:34
            Drzewo nie, ale palant który ma możliwość jego wycięcia a tego nie robi -
            pośrednio tak. Dlaczego? Bo gdyby tego drzewa nie było, to skończyłoby się na
            długim ślizgu w rowie. Nie Otylia pierwsza i nie ostatni to kierowca, który
            brawurę i głupotę przypłaci śmiercią właśnie przez drzewa. A jej brat to nie
            pierwsza i nie ostatnia NIEWINNA pośrednia ofiata takich debili za biurkiem.
            Debili jeżdżących często samochodami, którym drzewa nie straszne :(

Nic nie zmienia tego, że kierowca powoduje wypadek. Ale jego skutki są często
            tragiczniejsze i KOSZTOWNIEJSZE dla państwa (czyli nas) na skutek tego że komuś
            żal drzewek.
            • Gość: SZP Re: drzewo? IP: *.icpnet.pl 03.10.05, 12:36
              Oczywiście, najlepiej zwalić winę na drzewa! To niebezpieczna jazda jest
              przyczyną wypadków, a nie drzewa. A wycinka przydrożnych drzew to najczęściej
              mniejszy lub większy szwindel, w którym chodzi tylko o sprzedaż drewna, bo
              ostatnio podrożało!
              • Gość: fv Re: drzewo? IP: *.e-point.pl 03.10.05, 14:37
                Pomyśl z drugiej strony. Jedziesz sobie spokojnie samochodem aż tu nagle zza
                tira z naprzeciwka wyskakuje 2t czarny mercedes z 200km/h na zegarku. Wybieraj:
                [1] pobocze
                [2] śmierć na miejscu

Jeśli wybrałeś [1] to teraz zastanów się czy nadal stoisz po stronie drzewek. Bo
                jeśli tak, to czemu nie [2]? Na jedno wychodzi i tak.

Myśl o sobie, zawsze myśl o konsekwencjach swoich słów dla siebie. Wtedy mniej
                będziesz pisał bzdur.
                • dzikumenel Re: drzewo? 03.10.05, 15:03
                  Drzewa zazwyczaj nie rosna bezposrednio na poboczu, tylko nieco obok i trafaisz
                  w nie jak juz jestes w rowie
                • dzikumenel Re: drzewo? 03.10.05, 15:04
                  Poza tym, to nie wina drzewa wtedy,tylko kretyna z naprzeciwka.
            • dzikumenel Re: drzewo? 03.10.05, 14:16
              Czlowieku, a slyszales o czyms takim jak slonce i wiatr? Wytnij wszystkie
              drzewa, to zobaczysz jak fajnie bedzie Ci sie jezdzic ze sloncem grzejacym
              non-stop po oczach. A jeszcze jak wiekszy wiatr bedzie, to Ci nawet dwoch pasow
              i pobocza nie starczy zeby sie zmiescic na drodze.
              • Gość: fv Re: drzewo? IP: *.e-point.pl 03.10.05, 14:34
                Rozpędź się i przywal z baranka w drzewo. A potem przywal tak samo w podmuch
                wiatru. Czujesz różnicę?
                • dzikumenel Re: drzewo? 03.10.05, 14:43
                  Prowadziles kiedys samochod przy silnym bocznym wietrze? Zreszta Przy 180 km/h
                  nawet nieduzu wiatr przy braku drzew, sprawilby, ze nie byla by w stanie
                  zapanowac nad samochodem.
      • Gość: AL Otylia!!! A ja nie jestem z tobą!!!! IP: 195.94.203.* 03.10.05, 09:33
        Wcale a wcale. Nie masz licencji na zabijanie podobnie jak nie masz jej na
        wybaczanie wszelkich grzechów. Jak jadę samochodem na trasie mijają mnie tacy ja
        ty potencjalni mordercy na 4 kołach. Myślą że są nieśmiertelni. Nie są. I ludzie z
        ich otoczenia też nie. Znajomi i obcy.

nie pozdrawiam
        • Gość: vai Re:JA TEZ NIE!!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 03.10.05, 09:49
          i przyłaczam sie do opinii AL! wszyscy współczują i tłumaczą , że to przeciez
          nasza "biedna Otylka" ! a ch....j z tym ze otylka ! to ją tłumaczy od
          bezmyslnosci i głupoty???? i na dodatek zabiła brata! mam nadzieje ze koszmary
          bedą ja dreczyły do konca jej dni!!!!!
          • Gość: fff Re:JA TEZ NIE!!!! IP: *.tiger.com.pl 03.10.05, 10:41
            ja też z nią nie jestem, mimo jej niewątpliwych zasług dla kraju
      • Gość: Osoba Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.zepter.com 03.10.05, 09:59
        Jakby zginęła, to dałoby do myślenia władzom. Może znalazły by się w końcu $$$
        na drogi, a nie ciągle obcinają. Ja też jestem od wielu lat kierowcą, ale raz
        miałem przygodę i wyszedłem cało. Teraz wolę wyjechać wczesniej lub się spóźnić,
        niż ryzykować 100 razy na drodze wyprzedzjąc innych. Można się przyzwyczaić i
        człowiek mimo, że dłużej jedzie, to jest mniej zmęczony, bo i mniej adrenaliny i
        stresu... Jak widać, niektórzy dla piętnastu minut są zdolni ryzykować życiem
        najbliższych no i swoim (chociaż jak idiota, który daje w pedał zgnie, to plus
        dla bezpieczeństwa). Szkoda tylko pasażerów i innych (trzecich) uczestników
        wypadku...
        No Comments.
        • Gość: trupex Równość wobec prawa IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 03.10.05, 10:17
          Zobaczymy jak się skończy sprawa, kupiła sobie furę, palma odbiła , pewnie w
          niejednej kolorowej gazecie się chwaliła jak lubi szybko jeździć, gorzka nauczka
      • Gość: zw Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.inco-veritas.pl 03.10.05, 10:16
        Znam tę drogę niemal od urodzenia, moja babcia mieszkała niedaleko i wszystkie
        wakacje i weekandy tam spędzałam. Ale kiedy jechałam tamtędy pierwszy raz jako
        samodzielny kierowca (z doświadczeniem dłuższym niż rok) nieźle się spociłam.
        Do tej pory staram się tamtędy nie jeździć w okresach wzmożonego ruchu (1XI).
        Dziury to mało powiedziane, droga jest wązka, co chwila teren zabudowany,
        dzieci wzdłuż drogi sprzedają owoce, co kilkadziesiąt metrów wyjazd z posesji
        lub wiejskiej drogi, co krok ciągnik lub maluch, a w nim tzw. niedzielny
        kierowca. Wyprzedzanie tam zawsze jest niebezpieczne bo się może coś na
        przeciwko nagle pojawić, a taka prędkość to po prostu samobójstwo.
        • Gość: mg Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: 213.76.166.* 03.10.05, 10:30
          jak się okazało - nie tylko samobójstwo ale i czasem zabójstwo..

współczuję Otylii, a zwłaszcza jej rodzicom - nawet nie mogę sobie wyobrazić
          ogromu ich bólu

ale przyłączam się do przedmówców - mnie też nie raz mijają tacy wariaci na
          drogach, wtedy cieszę siętylko że mnie wyminęłi i przynajmniej mi krzywdy nie
          zrobią... pół biedy jak zaszkodzą tylko sobie - gorzej gdy cierpią niewinni...

['] dla Szymka - życie dopiero się przed nim otwierało...
      • Gość: gosc Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.crowley.pl 03.10.05, 10:32
        tak, to przykre...
        ...a dla Otylii 3 lata, za spowodowanie wypadku z ofiarą śmiertelną
      • Gość: fff głupota ludzka nie zna granic IP: *.tiger.com.pl 03.10.05, 10:34
        myślałem, że Otylia jest inteligentną osobą, a tu okazało się inaczej.
        bez względu na to, czy dostanie coś za to (choćby w zawiasach) czy nie,
        to i tak już jest ukarana. kara, to świadomość do końca życia, że jest winna
        śmierci brata.
        • livia19 bez tematu 03.10.05, 11:04
          Jets mi niezmiernie przykro z powodu tego co sie stało. Wspólczuję Otylii, ale
          też zdaję sobie sprawę, że to przez jej brawurę zginął niewinny człowiek, na
          dodatek jej brat. Niełatwo będzie jej dojsć do siebie po tym tragicznym
          wydarzeniu. Nie wiem czy zostanie ukrana, o tym zadecydują odpowiednie
          instytucje. Mam tylko nadzieję, ze nie wycofa się ze sportu. Szkoda byłoby tak
          wielkiego talentu. W jej sytuacji całkowite oddanie sie pływaniu byłoby
          najlepszą terapią. Zyczę jej dużo siły i wytrwałości!
          • Gość: maxi Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:38
            A ja uważam, że Oti powinna teraz stać się gorącą i szczerą orendowniczką
            bezpiecznej jazdy. Jako "nawrócona" powinna wykorzystać i zdyskontować cały
            swój dorobek sportowy właśnie walcząc z brawują i głupotą młodych kierowców.
            Jedynie wtedy ma szansę troche "odprawcować" swój godny potępienia czyn.

Dlatego podziwiam Hołowczyca, że gość w każdym możliwym czasie antenowym z całą
            stanowczością piętnuje skretyniałych i pijanych kierowców i robi to
            konsekwentnie od wielu lat, mimo że oczywiście wielu polskich kierowców-
            kretynów patrzy na niego z politowaniem. A po błędzie Kuliga namawia również na
            bezpieczne pokonywanie przejazdów kolejowych. I za tę jego działalność
            społeczną cenię go bardziej, niż za sportowe umiejętności, bo tym pokazuje że
            jest nie tylko dobrym sportowcem, ale również wielkim człowiekiem!
      • Gość: Dorota Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:46
        Otylio, nie jesteś zama.
        Świeczka dla Szymona.
        • Gość: Lineker Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: 83.238.166.* 03.10.05, 10:55
          Boże ludzie- to może jeszcze pomnik jej postawicie.
          Zabiła brata przezswoją głupotę i nieodpowiedzialnosć.
          I to ma być przykład dla młodzieży.
          Niech lepiej zajmie sie nią prokurator.
          STOP WARIATOM DROGOWYM
          • mcgoo Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! 03.10.05, 11:18
            Gość portalu: Lineker napisał(a):

> Boże ludzie- to może jeszcze pomnik jej postawicie.
            > Zabiła brata przezswoją głupotę i nieodpowiedzialnosć.
            > I to ma być przykład dla młodzieży.
            > Niech lepiej zajmie sie nią prokurator.
            > STOP WARIATOM DROGOWYM

Nie chodzi o stawianie pomnikow. Nikt nie zparzecza, ze jest to jej wina - ale
            czlowiek czasami w zyciu popelnia bledy i nawet pomimo tego, ze je popelnia i
            ze musi pozniej zyc napietnowany i ciezaream sumienia - nawet pomimo tego
            zasluguje na litosc i wspolczucie. Zwlaszcza zasluguje na to w sytuacji gdy
            jasne jest, iz blad spowodowany byl mlodziencza brawura,brakiem doswiadczenia i
            charakterystycznym dla tego wieku brakiem przewidywania skutkow swojego
            postepowania - mi sie wydaje ze Otylia nie jest zlym czlowiekiem - a cale
            zdarzenie wyniknelo z wyzej opisanych przyczyn, niezaprzeczalnym jest fakt ze
            poniesie tego konsekwencje,co nie oznacza ze nie nalezy jej wspolczuc.
            • ooooooooo Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! 03.10.05, 11:48
              Podpisuje sie oboma rekami:

wspolczucie - TAK

napietnowanie publiczne - TAK
      • Gość: ziom Nie jestem z toba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:53
        gaz do dechy, wiesniacy sie pomodla za ofiary.
      • Gość: des Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.cwd.waw.pl 03.10.05, 10:58
        hmm....jakby ten wypadek zrobił ktoś inny, to wszyscy by sie rzucili na niego.
        A skoro zrobiła to mistrzyni to niby okej.
        Tak własnie jeżdżą wariaci drogowi, zabijając innych.
        Totalne bezmózgowie.
        I wcale nie jestem z Otylią a wręcz przeciw niej.
        • Gość: des to widac! Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 03.10.05, 11:15
          mialam dwa wypadki drogowe.ostatniz z dachowaniem. mam 27lat.ostatni wyoadek
          mialam jakies 5 lat temu.nikogo nie zabilam a jedynym poszkodowanym jestem ja.
          i wiecie co?
          niekomu nie zycze tego co sie dzieje potem:
          nie wiesz co sie dzieje
          nie wiesz ilu osobom zrobiles krzywde.

a jezeli tak jak Otylii zginal brat (przychylam sie do tego ze go zabila)swiat
          sie wali !

ALE NIE TRZEBA JEJ DOPIEPRZAC tekstami typu:i bardzo jej dobrze... niech sie
          spali zywcem..itp itd.
          ludzie nie bazcie zawistni i oklamani!ciekawa jestem ilu forumowiczow tak
          naprawde przestrzego przepisow, a wiem to na pewno ze najbardziej krzycza ci,
          co swietymi nie sa.
          z tego co czytam tu wszyscy przestrzegaja prawa! kazdy wspolczuje Otylii a w
          duchu by ja zywcem rozszarpal!

ZALOSNI JESTESCIE DO BOLU!!!
          • Gość: anna Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:14
            To nie zawiść lecz strach przed wariatami drogowymi!Żałosny człowieku!!!
          • hazudo Trener Otylii w Rzepie - ręce opadają 03.10.05, 13:03
            Rz: Był pan w szpitalu u Otylii...

Paweł Słomiński: (...) Otylia jest rozsądna. Sądziła, że jak doda gazu do dechy,
            to zdoła wyprzedzić tę kolumnę samochodów, zmieści się przed jadącym z
            naprzeciwka fiatem uno i wróci na drogę. Samochód miał silnik o pojemności 3,5
            litra. Jechali spokojnie. Dopiero jak zaczęła wyprzedzać i widziała, że może się
            nie zmieścić, przycisnęła gaz. Stąd taka prędkość, gdy wypadła z drogi.

Prawo jazdy ma dopiero od kilkunastu miesięcy. Zdecydował brak doświadczenia?

Bałem się, że kiedyś do tego może dojść. Żyjemy za szybko. Nie można żyć
            normalnie przy takim nasileniu wyjazdów. Jednocześnie nie można zabronić
            młodzieży, by czerpała przyjemność z jazdy samochodem, bo dźwiganie rzeczy na
            dworzec i jeżdżenie pociągiem to było dobre kiedyś. A że fantazja ich ponosi -
            to inny temat. Tłumaczę jej, że chciała jak najlepiej i to nie jej wina, że
            doszło do tragedii. Nastąpił zbieg nieszczęśliwych wypadków: zła droga, tiry
            jadące jeden za drugim, życie na walizkach, jej chęć, żeby jak najszybciej
            zobaczyć się z rodziną. Ona jest bardzo zżyta z rodzicami.

----------------------------------------------------------------------------

Zbieg nieszczęśliwych wypadków. Rzeczywiście. Trzeba docenić, że nie zabiła
            ludzi w tym Uno, tylko uciekała do rowu. Choć przyśpieszanie przy zjeździe na
            pobocze to chyba samobójstwo. Ale nie byłem w takiej sytuacji, więc nie wiem,
            jak sam bym się zachował. Przyczyną wszystkiego była jednak ryzykowna jazda. I
            tyle. Ja też co dwa tygodnie chcę się zobaczyć z rodzicami, ale często zaciskam
            zęby i wlokę się za tirami.
      • Gość: divak2 Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.generacja.pl 03.10.05, 11:22
        Najlepszy jest napis z boku samochodu Otylii:

"Najlepsi wspierają najlepszych"
        • Gość: luk Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:36
          STOP WARIATOM DROGOWYM!!!!!!!!!!
        • elefantino1 dostanie wyrok "w zawiasach" 03.10.05, 11:40
        • tmkmk Re: swietna reklama ... 03.10.05, 11:41
          tak, firma 'intercar zabrze' sie popisala, swietna reklama:
          "super bespieczne samochody dla ... idiotow"
      • psotnyslon Motylek leciał zbyt nisko 03.10.05, 11:45
        • Gość: gosc Re: Motylek leciał zbyt nisko IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.05, 12:01
        • Gość: gosc Stop wariatom drogowym IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.05, 12:02
          I jeszcze raz, az do znudzenia: STOP WARIATOM DROGOWYM.
      • Gość: *** Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.babilon.ds.polsl.pl 03.10.05, 12:02
        Wariatom drogowym STOP ! Dotyczy to wszystkich . A p.Otylia J.teraz bedzie
        musiala zweryfikowac swoje sukcesy ta jedyna porazka.
      • Gość: PiS bicz boży Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: 212.160.172.* 03.10.05, 12:03
        Za to co zrobiła powinna zgnić w pierdlu i oddać wszystkie medale!
      • Gość: aga dlaczego prawie nic sie nie pisze o jej bracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:10
        co mnie obchodzi, ze otylia skarzy sie na 'bole w okolicach kregoslupa'?
        ludzie, ona, co prawda niechcacy, ale zabila swojego brata! czemu nie ma nic o
        rodzicach? gdzie oni są? najwazniejsze w tych doniesieniach zdaje sie byc, czy
        oti jeszcze zdobedzie jakies zlota dla polszy, a nie to, ze przez jej
        nieostroznosc zginąl czlowiek.
        • Gość: adam81w bo wazniejsze jest dowalic Otylii !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:42
      • Gość: ak Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:14
        sama chciala. potwierdz sie to ze sila fizyczna nie idzie w parze z
        inteligencja! 150-180 km/h!!!! tu nie ma co wspolczuc.
        • emeryt21 Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! 03.10.05, 12:18
          Napewno nie jestem "z toba".Ciekawe czy prokuratura znajdzie jakies
          usprawiedliwienie dla tej przestepczyni.Mysle,ze tak,bo tak jest
          nasza "sprawiedliwosc".
          • Gość: G Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: 80.51.22.* 03.10.05, 12:24
            STOP WARIATOM DROGOWYM - skąd my to znamy?

Zdaje się, że jeszcze niedawno wszyscy popierali to hasło?

A teraz? JESTEŚMY Z TOBĄ? :) Ludzie!
      • sojuz1 Odebrać jej medale (nt) 03.10.05, 12:47
        • Gość: ofiara Ktoś kto przeżył wypadek... IP: 62.233.187.* 03.10.05, 13:11
          Przestańcie wypisywać bzdury!!!
          To nie czas, żeby się nad kimś w takim położeniu pastwić!
          To czy wy ocenicie ją jako potwora to jest mało ważne, bo najważniejsze jest to
          że ona czuje się winna...
          Wiem coś o tym... Ja przeżyłam wypadek spowodowany przez głupotę i brawurę
          mojego bardzo bliskiego wuja. O mało nie straciłam wzroku, ale żyje. Od razu mu
          wybaczyłam, bo nie mogłam patrzeć jak się gryzie i popada w obłęd.
          Tylko, że ja żyje a ona co ma zrobić?! Podejrzewam, że brat już dawno jej
          wybaczył.
          Co do odpowiedzialności karnej- niech policja zbada sprawę i ustali co i jak to
          wtenczas niech prokuratura zajmuje się tą sprawą.
          A co do tego czy jest potworem, morderczynią?!
          Moim zdaniem nie...
          A zastanówcie się jakby się Wam takie coś przytrafiło i mogłaby to być inna
          sytuacja ale finał taki sam i co wtedy?!
          Ja jej współczuje wyrzutów sumienia i życia z tą myslą do końca jej dni...
          • Gość: joasia Re: Ktoś kto przeżył wypadek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:02
            Dzięki Otylio że nie zabiłaś nikogo mi bliskiego!Teraz mogę Cię żałować!!!!!
            • Gość: ofiara Re: Ktoś kto przeżył wypadek... IP: 62.233.187.* 03.10.05, 15:31
              co ty za bzdury bredzisz?
              odpowiadasz na mój post, co ty wiesz o życiu...
              zastanów się najpierw
          • Gość: adam81w Re: Ktoś kto przeżył wypadek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:21
            brawa za madry glos ofiara . szkodaz e nie wszyscy mysla tak jak ty
            • Gość: ofiara Re: Ktoś kto przeżył wypadek... IP: 62.233.187.* 03.10.05, 15:36
              dzięki...
              Zrozumiałabym taki jad i nienawiść w stosunku do kogoś naprawdę złego,
              czyniącego zło wszem i wogec, ale zaraz tak kogoś nienawidzić bo raz zrobił
              coś, czego podejrzewam nigdy przenigdy by nie uczyniła?! ale tacy my jesteśmy.
              Kiedy to nas nie dotyczy to najchętniej ukamieniować ją albo wykluczyć ze
              społeczności. Wina jest ewidentna, bo nie wyprzedza się na trzeciego i tak
              szybko się nie jeździ...
              • dzikumenel Re: Ktoś kto przeżył wypadek... 03.10.05, 15:49
                A bedziesz sie litowac nad baba, ktora da niemowlakowi tabletki nasenne do
                zabawy, bo przeciez raz zrobila cos czego nigdy by nie uczynila? Nastepnym razem
                bedzie moze ostrozniejsza i zamiast tabletek da zapalki.
                • Gość: ofiara Re: Ktoś kto przeżył wypadek... IP: 62.233.187.* 03.10.05, 16:29
                  W twojej rodzinie nigdy się nie wydarzyło coś podobnego?
                  A pomyśl jeżeli twój ojciec, mama bądź ktokolwiek bliski twemu sercu by coś
                  takiego zrobił to byś go napiętnował?! Wątpię...
                  Ja mogę Wam sypnąć przykładami z życia jak człowiek potrafi postępować czasem
                  bezmyślnie. Kiedyś byłam u koleżanki, która ma 12 miesięczne dziecko i podczas
                  mycia (byłam obecna przy tym) dziecko w ciagu sekundy znalazlo się pod wodą,
                  choć mnie zatkało bo widziałam jak ona go trzyma i pilnuje by nic mu się nie
                  stało, a tu nagle... no i dalszej części nie muszę opisywać.to był koszmar ale
                  jakoś ostatecznie dziecko wyszło z tego... Przykładów może być mnóstwo!!!!
                  • dzikumenel Re: Ktoś kto przeżył wypadek... 03.10.05, 16:40
                    Moja rodzina raczej zdrowe ma pomysly. Poza tym co innego jak sie dziecko
                    wysliznie, a co innego samemu prowokowac nieszczescie.
        • Gość: adam81w a tobie odebrac .. ? a co ty wogole osiagnales ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:45
      • Gość: neon Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 14:00
      • Gość: adam81w Jestesmy z toba ! Trzymaj sie ! nie sluchaj zawist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:00
        nikow . i wygrywaj dla brata . nie rozumiem ludzi ktorzy przez jedna przewine
        chca ta dziewczyne juz skreslac , w imie tego ze spowodowala smierc
        przekreslacie jej zycie . czy to nie troche zbyt ostra kara( ale to typowe dla
        polskiego narodu . ktos sie wybil tzreba mu tym bardziej dowalic i stracic na
        poziom reszty na poziom wszytskich ). najlepiej niech trafi do wiezienia na
        reszte zycia tak ? to bedzie wlasciwa kara ? wariaci to wy jestescie
        • Gość: zen Re: Jestesmy z toba ! Trzymaj sie ! nie sluchaj z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:16
          Ma być potraktowana tak jak każdy sprawca wypadku w którym była śmiertelna
          ofiara lub ofiary!To wszystko a medale medalami.
      • Gość: neon Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 14:04
        niestety - dobrze jest, kiedy osobiście płaci się za własną bezmyślność. a
        gdyby nie zdążyła zjechać i mielibyśmy masakrę na siedem ofiar albo więcej? a
        gdybym to ja jechał z naprzeciwka? albo ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka