Gość: dziecko na drodze Re: Otylia!!! Mogłaś zabić dzieci IP: 80.50.17.* 03.10.05, 14:05 mają szczęście Ci z Una że ich jeszcze nie zabiła, a gdyby wieźli dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudini szkoda ze ciebie dziecko na drodze nikt nie zabil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:14 zawistna krowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogówka Re: szkoda ze ciebie dziecko na drodze nikt nie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:21 Chłop z traktora bez świateł i hamulców się odezwał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudini Re: szkoda ze ciebie dziecko na drodze nikt nie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:40 drogowka masz straszne g...o w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: szkoda ze ciebie dziecko na drodze nikt nie z IP: *.echostar.pl 03.10.05, 22:31 No proszę jak cudowne kolko adoracji Otylii potrafii na poziomie prowadzic dyskusje i odrzucac argumenty przeciwnika!!! Jestem pod ogromnym wrazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikumenel Re: Otylia!!! Mogłaś zabić dzieci 03.10.05, 14:31 Zastanawiajace jest to, ze to Uno traktuje sie jak ladowanie kosmitow czy deszcz meteorytow. Bo przeciez to taki niespodziewany wypadek, ze po przeciwleglym pasie jachal samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 nie rozumiem czemu na czas przejazdu mistrzyni 03.10.05, 19:06 nie wstrzymano ruchu przynajmniej z przeciwnej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Jestesmy z toba ! trzymaj sie . nie sluchaj zawist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:07 nikow . podnies sie i wygrywaj dla brata . to straszne co sie stalo . ale zupelnie chore jest to jak niektorzy chca przekreslac zycie Otylii przez jedna przewine ( choc to typowe dla polskiegio narodu . ktos sie wybil to tzreba mu teraz tym mocniej dowalic im mocniej sie wybil . a hak juz sie znalazl . wiec hulaj dusza . trzeba ja strącic na poziom na ktorym jest wiekszosc polskiego spoleczenstwa . tal polskie piekielko ) najlepiej zeby poszla do wiezienia na reszte zycia tak ? nie dalibyscie jej szansy . wariaci niektorzy sa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Jestesmy z toba ! trzymaj sie . nie sluchaj z IP: *.toya.net.pl 07.10.05, 13:12 Zupełnie nie rozumiesz o co chodzi. Gdyby to nie Otylia zlinczowało by sie taka osobe co doprowadziła do takiego wypadku. No cóz za głupote trzeba płacić. A tu madrascia sie nie popisała. No coz blondynka pomylic basen z autostrada. Zapomniała sie i nie ten rekord biła co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
mirek114 Drzewa przy drodze 03.10.05, 14:22 Wina kierowców to jedno, a zupełnie inna sprawa to DRZEWA ROSNĄCE WZDŁUŻ WIĘKSZOŚCI DRÓG w Polsce. Tak wiele wypadków samochodowych kończy się uderzeniem w drzewo. Po co się sadzi drzewa wzdłuż dróg, skoro są one śmiertelnym zagrożeniem? Albo nie powinno ich być, albo powinny rosnąć w pewnej (bezpiecznej) odległości od jezdni. Gdyby nie było drzew przy drodze, którą jechała Otylia, jej samochód zatrzymałby się gdzieś w polu I NA TYM BY SIĘ SKOŃCZYŁO. Jej brat by nie zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikumenel Re: Drzewa przy drodze 03.10.05, 14:29 Gdyby nie bylo drzew przy drodze, to wypadkow byloby kilkanascie razy wiecej, bo drzewa oslaniaja przed sloncem i wiatrem. Wyjdz sobie kiedys na nieosloniete pole i zobacz jakie cuda tam wiatr wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
2jack Sponsoring 03.10.05, 15:31 Glupio teraz byc laczonym jako firma ( Inter Car Zabrze- "Najlepsi wsperaja Najlepszych) ktora posrednio przyczynila sie do zdarzenia.Moze nastepnym razem sie zastanowicie jaki samochod dac osobie ktora ma prawojazdy od ROKU !! Cos o mocy 200-300 KM czy raczej okolo 80 KM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo ZAMKNIJCIE SZCZEKACZKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:01 Umiecie tylko szczekac!Mocni w gebie sie znalezli!!Zobaczcie jaka to wam daje satysfakcje,ze niszczycie kogos znanego!!Od soboty piszecie tylko,ze zabila,zamordowala,wymyslacie kary,nasmiewacie sie z niej,z jej osiagniec!!Daje to wam mnostwo satysfakcji!!Szczekac kazdy potrafi!!Gorzej zrozumiec czlowieka w potrzebie,dac mu troche spokoju psychicznego,zrozumiec jego cierpienie,przemilczec...Jestescie zalosni w tym wszystkim co gadacie!!Od trzech dni znalezliscie sobie ofiare i wyzywacie sie na niej!!Kazdy wie,ze zawinila,ze spowodowala wypadek!!Ale czy musicie szczekac o tym juz od 3 dni??!!I w du.. wsadzcie sobie tlumaczenia,ze tepicie piratow drogowych,ze przestrzegacie innych,bo wiekszosc z was nie ma prawa jazdy,nigdy nie jezdzil samochodem,albo z pewnoscia jutro wsiadzie do samochodu i tez bedzie chcial wyprzedzic tira a tam sie okaze,ze z naprzeciwka jedzie samochod!!Kto chcial to wyciagnal wnioski z tego wypadku,a wy nie musicie szczekac o tym od kilku dni!!Hieny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisieK Re: ZAMKNIJCIE SZCZEKACZKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:54 Kolo to że się zakochałeś to nie znaczy że masz od razu siare robić. Naprostuje CIę trochę - średnio dziennie na polskich drogach ginie 12 osób.Widziałeś foty auta?Na moje oko więcej niż 140km/h może nawet 180.Praw fizyki nik jeszcze nie oszukał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Popatrzcie na siebie !!! wrr IP: 217.153.164.* 03.10.05, 15:53 dlaczego tak piszecie za duzo predkosc itd.<głupota bezmyślność>?? śmieszni jesteście...;/ zakladam sie ze wiekszosc kierowcow jechala sobie kiedys nawet 180 choc nikt nie powiedzial ze ona jechala az tyle i robiliscie to z roznych powodow "pokazać" sie kolega itd palenie gumy?? takie zjawisko widimy przy dobrych warunkach kilka razy dziennie to jest glupota !! Tylko z tą różnicą że wam sie udało a ona ucierpiała WCZEŚNIEJ CALA POLSKA PLAKALA RAZEM Z NIA ZE SZCZESCIA i jej sukccesu a teraz ona placze sama a wy sie odwrociliscie !!!!!to nie fair Otylia jestesmy z Tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 Popatrz lepiej na siebie !!! krytycznie 03.10.05, 20:19 gdyby kierowcą tego samochodu był Jan Kowalski albo Magda Jakaśtam ile komentarzy broniłoby zachowania tegoż kierowcy,próbowało go jakoś usprawiedliwić,deklarowało - "jesteśmy z tobą"? podejrzewam,że mniej niż jeden procent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiona!! Jestescie chorzy w tej zawisci!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:47 Nikt o tym by nie dyskutowal - zacznijmy od tego!!Telewizja by podala,pokiwalbys glowa,pomyslal,ze znowu dochodzi do wypadku i zapomnialbys!!Taka jest prawda!!Ale,ze przytrafilo sie to znanej osobie to nalezy ja zniszczyc,zgnoic,bo przeciez za dobrze miala w zyciu w preciwienstwie do was!!Jestescie chorzy w tej swojej zawisci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!! ZAWISTNE,ZALOSNE LUDKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:03 Zacznijmy od tego,ze nikt wtedy by o tym nie dyskutowal!!Telewizja by podala,ty bys uslyszal,zobaczyl,pokiwalbys glowa,pomyslal,ze kolejny wypadek i zaliczono by go do statystycznych liczb zaliczanych do weekendowych wypadkow na drodze!!Nikt by o tym nie dyskutowal!!Ale,ze byla to znana i zasluzona osoba,to nalezy ja wytknac palcami,zgnoic,powyzywac,dokopac,zniszczyc,bo miala za dobrze w zyciu w przeciwienstwie do was!!Jestescie zalosni w tej swojej zawisci!!To wasze "umoralnianie piratow drogowych" jest falszywe!!Tak naprawde brak wam kultury i wychowania!!Wspolczuje waszym znajomym,bo gdyby przytrafiloby sie to waszemu przyjacielowi (odpukac),to zamiast wsparcia od was,to zamknelibyscie go do wiezienia!!Jestescie zalosni!!Mam nadzieje,ze Otylia dowali wam jeszcze nie jednym zlotem olimpijskim i wtedy bedziecie sie pluc,ze przeciez nie powinna,ze przeciez powinna cierpiec,przeciez zabila i bla bla bla....Wstydze sie w tym momencie,ze otacza mnie takie spoleczenstwo!!To wam nalezy wspolczuc...zawistne hieny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo UNO THE BEST IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 03.10.05, 18:06 chrysler w kawałkach a uniaczek nie draśnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FajnyGość Otylka wracaj do zdrowia! Sąd na Ciebie czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:16 Otylko wracaj do zdrowia. Przez chwilową lekkomyślność przekreśliłaś swojoą karierę i zabiłaś brata. Wracaj do zdrowia, czeka Cię sprawa za nieumyslne spowodowanie śmierci! ... to samo tyczy się reszty! Nie przeceniajcie swoich umiejętności, bo takie sa tego efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca 1 Re: Otylka wracaj do zdrowia! Sąd na Ciebie czeka IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 20:36 Ciekaw jestem czy ty chamie powiedzialbys Otylii to w Jej obecnosci, co wypisujesz w internecie? Otoz wiedz, ze to nie jest twoj wychodek i nie proboj w internecie oprozniac swego mozgu bez potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Zafundujcie sobie amerykanskie prawo.... 03.10.05, 21:17 ...a pozbedziecie sie wiekszosci wariatow drogowych.... Otylcie groziloby 16 lat w pierdlu bez zawieszenia a zwolnienie warunkowe po 2/3 kary czyli po 11 latach.... ..nie wylegiwalaby sie w najlepszych szpitalach ale w pomaranczowym kaftaniku w obsurnym szpitaliku przywieziennym, spacerowalaby i podrozowala w kajdanach na rekach i nogach....itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata jesteście chorzy;/ IP: 217.153.164.* 03.10.05, 22:30 to sie moglo zdarzyc kazdemu nie wazne czy slawnej osobie czy zwyklemu czlowiekowi zawsze przy takich wypadkach odczuwa sie wspolczucie ... a wy ?? robicie to z zazdrosci?? to nie dawno wy siedzieliscie przed telewizorem i czekaliscie kiedy odbierze medal tylko do tego jest ona wam potrzebna?? to nie jest posmiewisko tylko ludzka tragedia;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: jesteście chorzy;/ IP: *.echostar.pl 03.10.05, 22:44 Przestancie juz bredzic - bo to Wy jestescie chorzy!!! Powoli dochodze do wniosku ze tak wiele jest wypadkow przez takich jak WY! Zeby bylo jasne - to wcale nie zdarza sie kazdemu - to zdarza sie ludziom pozbawionym rozumu!!! Nie mieszaj do tego medali, kibicowanie osiagnieciom sportowym a wyczynom za kierownicom to dwie rozne sprawy. Mamy slepo teraz ja popierac? Nie wazne co zrobila? Zastanow sie czlowieku. Nie wolno wspierac takich kierowcow, przypominam na tym forum piszemy o Otylli-kierowcy, nie o Otylii-medalistce!!! Z zazdrosci?! Dziewczyno jestes normalna! Jestem bardzo szczesliwa osoba tylko panicznie boje sie ze jakis debil za kierownica moze mi to zycie zniszczyc, nie tego ze zabije mnie ale moich najblizszych, wlasnie ktos taki jak p. Otylia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucas@idealan.pl Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.10.05, 00:10 Ludzka glupota nie zna granic... nie dawac idiotom takich samochodow albo jakies elektroniczne ograniczniki predkosci ;] do 60 km/h i bedzie spokoj, pokoj duszy jej brata a dla niej kopa w dupe za bezmyslnosc, jej mi nie szkoda, oby juz nie mogla plywac... i zeby ludziom woda sodowa do glowy nie uderzala.. :/ Lucky Luki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legalna Brunetka wspolczuje jej IP: 217.153.173.* 04.10.05, 15:27 To straszne co sie stalo!!! Z calego serca jej wspolczuje, ale sama jest temu winna, szkoda tylko tego chlopaka, byl mlody... cale zcie przed nim i tak skonczyl, a to tylko przez glupote siostry:( [*] Panie Boze przyjmij Go do siebie i daj mu wieczzne odpoczywanie, niech cieszy sie z obecnosci przy Twoim Tronie!!!! A wy wszyscy przestancie gadac o glupotach, przestancie zadawac pytania o kariere Otylii, dajcie jej wreszcie spokoj!!!! Zginal czlowiek a wam wszystkim w glowie tylko glupi sport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.64.142.34.nw.nuvox.net 04.10.05, 16:59 zapraszam na forum z kondelencjami dla otyli i szymona www.swim.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=21&postdays=0&postorder=asc&start=15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:38 Przykro mi, ale nie mogę stwierdzić, że jestem z nią, że życzę jej jak najlepiej. Po prostu tak nie jest, nie wiem jak sobie poradzi z tym, ze zabiła własnego brata, młodszego od niej, który miał przed sobą jeszcze wiele lat życia, i kto wie , może takich sukcesów jak ona. Czy miała prawo do tego, żeby pozbawiać go życia? Czy miała prawo do tego, zeby go narażać, mogła prowadzić jak wariatka jadąc sama. A być może chciała się pochwalić bratu jak szybko leci jej super droga fura??? To tylko pytania retoryczne, z którymi ona bedzie się musiała borykać do końca życia. Ja osobiście nie potrafiłbym zyć z myślą, że z mojej, jakże głupiej winy, zginęła bliska osoba. Powinna ponieść karę, powinna pójść do więzienia. Takie jest moje zdanie i mam nadzieje, ze nie bedzie potraktowana ulgowo, jako narodowa bohaterka w sporcie. Pokazała jaka jest bohaterką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaras Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: 213.199.207.* 05.10.05, 23:24 żle się czujesz facet - takie żeczy sie zdarzają - wielka szkoda. miej troche serca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś STOP WARIATkOM DROGOWYM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.05, 15:00 Kto zabił - niech gnije w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: STOP WARIATkOM DROGOWYM IP: *.toya.net.pl 07.10.05, 13:15 Pewnie ze tak. Niech odpowie za to co zrobiła i bez taryfy ulgowej. Niech nie bedzie Jacksonem polskim któremu zawsze udawało sie uniknać odpowiedzialnosci za zbrodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.toya.net.pl 07.10.05, 13:16 to chyba z toba cos nie tak skoro mówisz ze takie rzeczy sie zdarzaja to nie dziura w spodniach ale głupota Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! 06.10.05, 21:58 Kondolencje dla Szymona. Wiezienie dla kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.toya.net.pl 07.10.05, 13:05 A ja z nia nie jestem, mam nadzieje ze na zawsze zniknie jej twarz z TV i gazet. Powinna sie wstydzic i powinni sie wstydzic wszyscy ci co zamiast rozsadku na drodze popisuja sie predkoscia. Chyba ze tu tez chciała pobić rekord . Otylio to nie basen! Precz z takimi kierowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel szczere współczucia IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:49 a ci którzy potrafią tylko serwować wyroki mówiąc bezmyślność itp .uj wam w .upę!!!!!!!!!!!! idąc złamiesz nogę to też bezmyślność frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: szczere współczucia IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 07.10.05, 20:12 tylko, że to bedzie moja noga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.zamosc.mm.pl 08.10.05, 10:53 Otylia nigdy nie wybaczy sobie tego iż spowodowała śmierć swojego rodzonego brata... Ja stawiając się w jej sytuacji wolałabym zginąć razem z nim, ale widocznie nie dane było jej umrzeć. Szkoda mi jej ale stało się i wszyscy powinniśmy teraz być razem z nią, pomagać naszej mistrzynii dojść do siebie 8i trzymać za nią kciuki na rozprawach sądowych, które niewątpliwie będą miały wpływ na jej psychikę...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bic Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:27 zgadzam się ze wszystkimi,, którzy piszą, że Otylia spowodowała wypadek i że zabiła brata, ale czy Ona kiedykolwiek temu zaprzeczyła? raczej nie!!zostanie osądzona i być może skazana..ale największą karą dla Niej są poczucie winy i świadomość, iż odebrała życie ukochanemu bratu!!czy ktoś z was kiedykolwiek był w takiej sytuacji?jakie macie prawo osądzać Ją, wypisując kompletne bzdury.czy myślicie, że wyjechała w droge planując wcześniej , iż eozbije samochód? no przecież to kompletne bzdury! to był WYPADEK!!!spowodowany brawurą, lekkomyślnością, brakiem doświadczenia..być mmoże wszystkim po troche.ja jej gorąco współczuje...przykład Otylii, jest tylko dowodem na to, że osoba uwielbiana tak niedawno, teraz krytykowana jest przez tak wielu!!a dlaczego nie zajmiecie się np. kolesiem który po pijanemu zabił przechodnia??dajcie Jej spokój, niechh dojdzie do siebie...jeżeli to możliwe. Otylio, bardzo mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.trajan.pl / 217.97.226.* 12.10.05, 20:26 sprubój nauczyć sie zyc od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.res.pl / 82.160.26.* 14.10.05, 11:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Otylia!!! Jesteśmy z Tobą!!! IP: *.res.pl / 82.160.26.* 14.10.05, 11:57 pisze do wszystkich ktorzy jak to polak sa madrzy po szkodzie nie nam to oceniac kto pisze bzdury w stylu pirat drogowy dawca organow niech pomysli o ile nie zjadl rozumu nad tym kim sa osoby do ktorych porownuja Otylie.Nie bronie lecz stwierdzam ze nauka czyni mistrza a takim kims jest sama Otylia.A porownania tycza sie do mlodziezy bananowej tz:idiotow debili kretynow siedzacych za kierownica ktorzy przez centrum miasta,potrafia jechac 200 zajebisty wyczyn a idolem jest gosc ktory rozjedzie grupke dzieci,rowerzyste lub wyprzedzajac w stylu amerykanskim pokaze FUCK YOU brawo.Wiecej tuningu wiecej browcow wiecej zelu na leb obcisle portki prawko starego i na wioche najlepiej wypadaja idioci na dlugich swiatlach i podswietlanym podwoziem rewelacja tym wlasnie sie wyrozniamy na swiecie KRETYNIZMEM POZERSTWEM Odpowiedz Link Zgłoś