Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Faworyci Champions League

IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 16.09.02, 20:00
    Kogo uwazacie za faworyta Ligi Mistrzow?
    Wg. mnie (i chyba wiekszosci) faworytem jest Real..
    Kto Realowi moze zagrozic?
    moze Milan ktory ma bardzo silny sklad
    kto dalej mysle ze
    sprawdzoe firmy: Manchester czy Bayern
    W dalszej kolejnosci: Juve, Inter, Valencia
    ewentualnie Liverpool, Deportivo, Roma
    Natomiast nie stawialbym na:
    Arsenal i Barcelone
    Obserwuj wątek
      • Gość: MORDRAG Re: Faworyci Champions League IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 20:13
        Oto moi faworyci:

REAL MADRYT
        MANCHESTER
        VALENCJA
        BAYERN :{
        NEWCASTLE
        ARSENAL
        DEPORTIVO
        no,i oczywiście FC BASEL:}}}}}}}}}}}}}}
      • Gość: Ace Re: Faworyci Champions League IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 18.09.02, 16:11
        Valencia wydaje sie bardzo silna -
        solidna obrona, hiszpanska fantazja w ataku,
        szeroki sklad i wielu graczy strzelajacych bramki.
        Mysle ze moga realnie zagrozic Realowi
        ale 3:0 w Rzymie z Roma robi wrazenie.
        • luxc Re: Faworyci Champions League 18.09.02, 17:27
          eeee Roma w kiepskiej formie, przegrała nawet z Bologną, żadne tam wrażenie.
          Valencja i może właśnie Arsenal w tym roku zostawi ligę Dudkowi, a postara się
          bardziej w pucharach.
          Oczywiście chciałbym stawiać na Juventus, ale jakoś za bardzo nie wierzę w
          moich ulubieńców ;) - z ćwierćfinału powinni być zadowoleni - to i tak byłoby
          lepiej niż przed rokiem.
          pozdr
          • Gość: Ace Re: Faworyci Champions League IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 18.09.02, 19:04
            luxc napisał:

> eeee Roma w kiepskiej formie, przegrała nawet z Bologną,

to fakt. Ale chyba kazdy spodziewal sie po nich troche wiecej.

> może właśnie Arsenal w tym roku zostawi ligę Dudkowi,

a na to bym raczej nie liczyl. Porownaj sobie tylko sklady i styl gry.
            Jezeli chodzi o Lige to jak dla mnie Arsenal jest niezagrozony.

> a postara się
            > bardziej w pucharach.

Tak, Arsenal potrzebuje takze sukcesu w Lidze Mistrzow. Ale czy ma na to realne
            szanse? To dopiero zobaczymy

> Oczywiście chciałbym stawiać na Juventus, ale jakoś za bardzo nie wierzę w
            > moich ulubieńców ;) - z ćwierćfinału powinni być zadowoleni - to i tak byłoby
            > lepiej niż przed rokiem.

Moim zdaniem wlasnie Juve (z druzyn Serie A) powinno sie liczyc w LM.
            Milan i Inter za piorytet uwazaja Scudetto. Zreszta Milan i Inter sa
            zupelnie nie przewidywalne. Zobaczymy jak Rosso-nieri wypadna dzisiaj
            w meczu z Lens. Ja mam nadzieje ze jescze odrodzi sie Roma (Totti wroc!!!)

tez pozdro
      • Gość: olaboga Re: Faworyci Champions League IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 19:09
        wszyscy beda ostro grac - a i tak zwyciezy Bayern...

wykupil aptekarzy. niemiecka solidnosc kontra hiszpanska fantazja. nie licze na
        anglikow.
        • Gość: Ace Re: Faworyci Champions League IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 18.09.02, 19:25
          a ty co juz nie piszesz o kamieniach?
          to chyba pierwszy watek nie dotyczacy Legii
          w ktorym sie wypowiadasz.
          • Gość: olaboga Re: Faworyci Champions League IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 19:29
            eeeeeeeeeeeeee moze juz dajmy temu spokoj. debiutowalem na forum kilkoma
            uwagami o Legii i dostalem takiego kopa z setki chyba komputerow kibicow Legii,
            ze po prostu zostalem zmuszony do obrony. a moje stanowisko potwierdzila -
            czesciowo przynajmniej - zarowno UEFA jak i PZPN.
            • luxc Re: Faworyci Champions League 18.09.02, 20:07
              Co do meczu Lens - czy Bąk zagra?
              Do Ace'a - z tym Liverpool'em to były tylko moje pobożne życzenia - wiem, że
              Arsenal rulezzz - niech tylko Vieira odzyska siły.
              Juventus na pewno będzie chciał coś zdziałać w LM, ale to, że zdobył
              mistrzostwo nie znaczy, że w tym roku odpuści ligę, która we Włoszech jest
              cholernie ciężka (a w Angli jest banalna, nie mówiąc już o Hiszpanii ;) - głupi
              ten mój argument).
              Do Olabogi - pokazałeś, że potrafisz zajmować się czymś innym niż kibicami
              Legii więc trzymaj poziom i może nie wracajmy już do tych tematów ;)
              pozdr
              • Gość: olaboga Re: Faworyci Champions League IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 00:25
                do meczu Wisla - Legia. Sorry, najblizsza koszula cialu :))))
      • wredny-typ Re: Faworyci Champions League 18.09.02, 21:51
        wredne typy:O)
      • Gość: www Valencia lub Real IP: 157.25.125.* 19.09.02, 14:39
        • Gość: Crotalus Re: Valencia lub Real IP: 213.17.170.* 19.09.02, 14:53
          Real i tylko Real
          Arsenal będzie wysoko, może finał
          Bayern też conajmniej półfinał tak samo jak Valencia
          MU co najwyżej jedna czwarta finału, Roma tak samo chyba że złapie wiatr w
          żagle, Deportivo też wysoko nie zajdzie
          Zupełnie nie liczyć się będzie Inter, AC Milan (zero środka pola, Rui Costa
          jest przereklamowany, a Pirlo sobie nie poradzi), Liverpool, przereklamowana
          Barcelona z głupim jak but Van Gaalem, który chcę uczyć grać w piłkę Riquelme.
          • Gość: Ace Re: Valencia lub Real IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 19.09.02, 16:23
            Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Zupełnie nie liczyć się będzie
            > AC Milan (zero środka pola, Rui Costa
            > jest przereklamowany, a Pirlo sobie nie poradzi),

Z tym zgodzic sie nie moge. Rui Costa jest swietny a oprocz tego Rivaldo bedzie
            gral cofniety w srodku (tak jak w reprezentacji Brazylii) oprocz tego Seedorf i
            np. brazylijczyk Serginho.
            Ty to uwazasz za zero srodka pola ?
            Powiem ci jedno chyba tylko Real jezeli chodzi o
            druga linie mozna porownywac z Milanem.

Co do tego czy Milan zajdzie daleko to.. moze byc roznie.
            Moj final marzen to: Real vs Milan.
            Kto w polfinalach? stawialbym na Valencie i moze Bayern lub Manchester.

• Gość: Gatsby Re: Ajax Amsterdam to brzmi dumnie! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 19.09.02, 15:24
        ja stawiam na Ajax Amsterdam - trochę przez sentyment; no, ale w 95 też nikt na
        nich nie stawiał, a zrodził się zespół o niepowtarzalnym stylu. nikt nigdy tak
        nie grał jak oni...nawet Real.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka