Gość: maciek IP: *.internet.v.pl 06.10.05, 13:44 szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody_junak Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu 06.10.05, 13:47 i racja! miejsce czarnego nie na ławce ale w afryce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg-mlody junak... Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.dyn.optonline.net 06.10.05, 14:02 koles twoe miejsce jest w mental institution, szpital dla umylowo chorych , z takimi pogladami powinienes zyc w sredniowieczu , jestes tragiczny i nie warty uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody junak Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.crowley.pl 06.10.05, 14:24 gościu, napisałem żartem. tak na przyszłość: taki symbol ;) oznacza jedno oko zamknięte, więc potraktuj mój wpis z przymrużeniem oka. zreszta co ja będę tłumaczył.. skoroś nie zrozumiał toś ciemny, oj jak ciemny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody junak Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.crowley.pl 06.10.05, 14:26 ps. no i zaprzeczasz sam sobie: poświęcasz mi wpis i swoją uwage, mimo, że napisałeś: "jestes (...)nie warty uwagi". ps2. i jestem pod wrażeniem Twojej znajomości angielskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: 81.80.218.* 06.10.05, 13:52 Trzeba dać cynk Cupiałowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nordynek Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:54 niech idzie w świat. I tak słabo tam grał. Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu 06.10.05, 13:56 Szkoda, bo to bardzo dobry zawodnik jest, poza tym w ogole nie rozumiem polityki transferowej Beniteza. Cisse niech idzie w swiat, na pewno da rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam nordynek co ty gadasz??? IP: *.chello.pl 06.10.05, 14:22 Co ty gadasz???? slabo gral??? a kto gra tam lepiej w ataku??? Crouch jest zenujaco nieskuteczny. Morientes ciagle kontuzjowany a i tak jak gra to beznadziejnie(dobrze ze Real sie go w koncu pozbyl). Benitez nic w tym sezonie nie osiagnie a mam nadzieje ze nawet do LM sie nie zakwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nordynek Re: nordynek co ty gadasz??? IP: 87.240.241.* 07.11.08, 22:24 Adam, czas weryfikuje nasz poglądy, nie? Zobacz jak się potoczyły losy Cisse. Ok, rozumiem, miał poważną kontuzję, ale potem nie błyszczał w Marsylii (choć to ponoć jego ukochany klub), a w koncu wylądował na wypożyczeniu w...Sunderlandzie. To tyle historii upadku tego utalentowanego, ale niespełnionego zawodnika. I to było widać po nim już w Liverpoolu. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.liverpool Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu 06.10.05, 14:36 taki talent szkoda zmarnowac.jesli cisse odejdzie to trener straci gwiazde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:48 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pasikdw iskierka 06.10.05, 15:04 To niech my go weżniemy do ISKRY PASIKUROWICE bo nam brakuje napastników tylko czy on się złapie do składu...?... Odpowiedz Link Zgłoś
pasikdw Re: iskierka 06.10.05, 15:07 pasikdw napisał: > To niech my go weżniemy do ISKRY PASIKUROWICE bo nam brakuje napastników tylko > czy on się złapie do składu...?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamos Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:26 Prawidlowo!!! Nasz Jurek powinien wziąść z niego przykład i poszukać innego klubu. Ile razy ma udawadniać swoją klasę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:33 A kogo to wszystko obchodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.sympatico.ca 06.10.05, 15:42 Jego polityka transferowa jest prosta: Benitez jakby mogl to cala jadenastka byla by obstawiona Hiszpanami. Kiedys Barcelona miala chyba osmiu Holendrow w pierwszym skladzie.... marnie sie to wszystko skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.sympatico.ca 06.10.05, 15:42 Jego polityka transferowa jest prosta: Benitez jakby mogl to cala jadenastka byla by obstawiona Hiszpanami. Kiedys Barcelona miala chyba osmiu Holendrow w pierwszym skladzie.... marnie sie to wszystko skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
wujag Benitez won z liverpoolu!!!! 06.10.05, 16:25 Djibrillowi sie nie dziwie...a w Liverpoolu za beniteza grałby pewnie gdyby się okazało że ma w rodowodzie korzenie hiszpańskie...tak czy siak to Benitez MUSI ODEJŚĆ ja mam go już dość buca jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser owen to najwiekszy blad beniteza IP: *.his.uni.torun.pl 06.10.05, 18:14 nie potrafie zrozumiec go, taki wspanialy trener, a jednak zawalil sprawe zupelnie, jak mozna bylo go nie kupic??? to koles ktory zawsze i weszedzie swoje strzelal, crouch to dobry napastnik, ale owen jest niepowtarzalny, jak tak dalej bedzie gral liverpool to benitez bedzie mial ciezkie chwile z kibicami ktorzy go blagali zeby owena kupil Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu 06.10.05, 19:11 taktyka Beniteza jest naprawdę przedziwna i, na razie, jej efektem są kiepskie wyniki w lidze. w ostatnim meczu z Chelsea zagrał z tylko jednym (!!!) wysuniętym napastnikiem - oczywiście Crouch - i sami wiecie, co się stało. wystarczy zajrzeć na forum LiverpoolFC, żeby przekonać się jak coraz bardziej wkurzeni na Beniteza są kibice. już go porównują do Houlliera, a co niektórzy dają mu jeden sezon na przetrwanie. tamtejsi fani chcą, żeby Cisse grał, bo jest skuteczny - w przeciwieństwie do Croucha, który bez wsparcia ze skrzydeł jest bezradny. inne zarzuty pod adresem trenera, to że promuje "swoich", a zapomina o naprawdę przydatnych piłkarzach. i tu wreszcie pojawiło się nazwisko Dudka, bo jak się okazało Reina, ten wg. Beniteza "najlepszy bramkarz hiszpański", ma kłopoty z crossami, w czym Dudek jest od niego o niebo lepszy. itd itd... warto czasem zajrzeć na forum liverpool fc: www.liverpoolfc.tv - wystarczy się tylko zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:17 Liverpool ma niechlubne tradycje w wypaczaniu karier czołowych napastników Europy ...życzę powodzenia królowi strzelców ligi francuskiej 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Nie idzie w ch... IP: *.aster.pl 06.10.05, 22:10 .. Cisse nie zbawi Liverpoolu.. Cała nadzieja w styczniowym desancie duetu Sabrosa-Joaquin.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boiler Re: Cisse chce odejść z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:15 cisse powinien odejsc z liverpoolu do arsenalu tam by na pewno znalazł wspolny język z trenerem i z napastnikiem tej drużyny Henrym. Odpowiedz Link Zgłoś