Gość: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 19:48 Juz chcialem wylaczyc komputer, ale zdobylem sie zeby napisac to co napisalem w temacie tego watku. Wszystko w waszych rekach. Powodzenia. SDB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 24.09.01, 20:21 Bedziemy sie starac urwac punkty Atlasowi... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 21:49 Rwijcie garsciami!!! Liczymy na was. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 24.09.01, 23:20 Sawina przed transferem do Polonii na pewno będzie chciał się pokazać :-) Nie będzie z nim łatwo na pewno, dlatego możemy mieć spore problemy z Atlasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.ic.net.pl 25.09.01, 09:14 Kroti a jak będziesz się starał ?. Wejdziesz na tor żeby popchać motorki ?. :-) Oj..... żeby wynik meczu zależał od kibiców.... Życzę Apatorowi zakończenia rozgrywek na pierwszym miejscu w tabeli a Poloni pokonania Atlasu . I chyba tyle możemy zrobić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 25.09.01, 11:50 hmmm wiadomo ze strony kibicow tylko zyczenia ale jako wierny kibic tak zżylem sie z Polonia ze mi sie powiedzialo "bedziemy"... coz moj ukochany wiec chyba moglem co? ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.ic.net.pl 25.09.01, 12:29 No jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 13:12 No i kto by pomyslal, ze Polonia bedzie rozdawac karty? Mysle, ze choc bedzie ciezko, Polonia da sobie rade. Jezeli tak sie stanie przyjade Was dopingowac w meczu z Atlasem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 15:36 Ze swojej strony moge dolozyc jeszcze nie obietnice, ale przypuszczenie ze moze nawet przyjade pomoc wam dopingowac Polonie. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 25.09.01, 15:50 Gość portalu: SDB napisał(a): > Ze swojej strony moge dolozyc jeszcze nie obietnice, ale przypuszczenie ze moze > > nawet przyjade pomoc wam dopingowac Polonie. A przyjedz przyjedz SDB bedzie milo zobaczyc jak rodowity Torunianin i kibic Apatora zagorzaly bedzie dopibgowal: POLONIA!!! ;-)))))))))))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 16:56 Po tegorocznych derbach w Toruniu ciesze sie ze tamtejszym kibicom troszke mocniej zabily serduszka, Kara za pyche? Ale i tak bedzie happy end dla Apatora. Mecz bedzie ciezszy od derbow - Atlas to znacznie silniejszy klub od Apatora. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 25.09.01, 19:39 Gość portalu: MONK napisał(a): > Po tegorocznych derbach w Toruniu ciesze sie ze tamtejszym kibicom troszke > mocniej zabily serduszka, Kara za pyche? Ale i tak bedzie happy end dla > Apatora. Mecz bedzie ciezszy od derbow - Atlas to znacznie silniejszy klub od > Apatora. Na szczescie tylko na papierze nazwiska same nie jezdza... a my amatorami tez nie jestesmy wiec wygramy ale po ciezkiej walce... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 25.09.01, 20:56 SPOKO !!!! jestśmy w porządku ! raz po gaciach Toruniowi -oni nam trzy,raz po gaciaciach Wrocław dostał,jak nie wyjdzie drugi raz to cóż taki sam wynik jak z Toruniem trzy do jednego....mamy drużynę jaką mamy,siebie nie przeskoczymy,bo szczerze powiedziawszy obydwie drużyny są teraz lepsze od nas....trudno,prawdziwy kibic kocha drużynę taką jaką ma,Lyons dorobił się w końcu silnika....może to coś da...a jak nie to Toruń niech ma pretensje do...SIEBIE !!! Nasi juniorzy znów nie mają sprzętu ani pieniędzy,które im się należą...żeby mogli ten sprzęt mieć...ale i tak bywa...Tarnów ma gorzej i jadą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 21:26 Mi szczerze mowiac jest wszystko jedno kto bedzie mistrzem. Tak samo zwisa mi czy bedzie braz czy nie - dla nas ten sezon to i tak porazka Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 25.09.01, 21:36 Gość portalu: MONK napisał(a): > Mi szczerze mowiac jest wszystko jedno kto bedzie mistrzem. Tak samo zwisa mi > czy bedzie braz czy nie - dla nas ten sezon to i tak porazka bez ekstremistycznych pogladow MONK braz sie przyda chocby w negocjacjach ze sponsore zawsze to lepiej wyglada braz niz 4 miejsce. Co do DMP to masz dwa warianty-Atlas-zaciezni i Apator-wychowankowie ja tam wole klub ktory wnosi do żużla nowe pokolenia utalentowanej mlodziezy niz "kupcow"... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 25.09.01, 21:41 A poza tym to zawsze region i kolejna okazja, aby zwycięstwem z Atlasem zbliżyć się, choćby nawet na krótko, z Torunianami. Chyba, że przegramy, ciekawe, jaka będzie reakcja z grodu nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 26.09.01, 00:54 a mnie zwisa klub,wychowankowie.......region........lubię żużlowców....hancocka,ułamka,,śledzia(ooo wiem ,że inna liga),zieję,krzyżaniaka,jagusia,kowalika....wygra lepszy...UWAGA KOWALIK urodził się koło mojej rodziny....pamiętam go jako dziecko....i...za każdy atak.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Korzysci z brazowego medalu.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 09:15 A nie zapominajcie o tym, ze za 3 miejsce dostajemy prawo organizacji finalu Zlotego Kasku...... :-)))) Po raz pierwszy od BAAAARDZOOOO dlugiego czasu impreza ta odbedzie sie na normalych zasadach... (czytaj POZA Wrockiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 13:56 Proponuje Ci SDB wez szalik Apatora i glosno dopinguj Polonie. Widok zaskoczylby chyba wszystkich. Moze sam zrobie tak samo gdy pojde do Torunia na mecz z Atlasem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 07:35 Koniec świata - Toruń dopinguje Tomka Golloba, Pepe i Polonię!!! Ludzie czy ja śnię????? Bydzia ma ratować "Amatora-Adrianę Torun"!? Ostatni wynik to "Ukarana pycha Aniołów". Wyzwiska rozpoczęła grupa toruńska " j.... Bydgoszcz".A to buczenie gdy przejeżdżał koło ich sektora Tomek Gollob! Pytam sie po co? Te rozgrywki sie zakończą i znowu wszystko wróci do normy między kibicami Polonii i Apatora. Polonia jedzie dla siebie a nie dla Torunia. Apator mógł SAM WYWALCZYĆ sobie tytuł Mistrza Polski(trzeba było to zrobić a nie czekac na pomoc innych). Jak trwoga to do Boga??????? Wynik musi być roztrzygnięty na torze i to bez żadnych sentymentów. Jest (to co napisałem) może niepopularne ale przyjaźń przyjaźnią a sport to jest sport. Toruń(druzyna sportowa) pomogłaby Polonii??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: york Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.ic.net.pl 26.09.01, 15:20 Kilka lat temu Apator robił "wszystko" na koniec sezonu , żeby Polonię "spuścić" do , jeszcze wtedy II ligi . Ale nie ma co się gorączkować . W takiej sytuacji , że ktoś na kogoś liczy prawie zawsze znajduje się jakaś drużyna i pogadać na ten temat sobie można . Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 26.09.01, 15:36 Heart twoje podejscie jest niezdrowe i tych co powoduja wymienione przez Ciebie sytuacje takze i wlasnie dla tego tak jest. A SDB jest czlonkiem NetBiT'u i spoxik ja przez NetBiT tez zatracilem dawne antagonizmy a wczesniej bylem calkowicie odmiennie nastawiony-dzis gdy to sobie przypominam chce mis sie z siebie smiac jak moglem tak myslec... KroTosS ps.A to wszystko dzieki NetBiT'owi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.09.01, 16:24 krotoss napisał(a): > Heart twoje podejscie jest niezdrowe i tych co powoduja wymienione przez Ciebie > sytuacje takze i wlasnie dla tego tak jest. A ja myslę, że to własnie heart i york mają rację. Polonia powinna jechać nie dla Apatora, bo Apator sto razy prędzej by nam zaszkodził niż pomógł, jakby mógł. Polonia powinna jechać dla kibiców i po to, by mistrza wyłonić w uczciwej walce a nie za kulisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 17:56 krotoss napisał(a): > Heart twoje podejscie jest niezdrowe i tych co powoduja wymienione przez Ciebie > > sytuacje takze i wlasnie dla tego tak jest. A SDB jest czlonkiem NetBiT'u i > spoxik ja przez NetBiT tez zatracilem dawne antagonizmy a wczesniej bylem > calkowicie odmiennie nastawiony-dzis gdy to sobie przypominam chce mis sie z > siebie smiac jak moglem tak myslec... > > KroTosS > > ps.A to wszystko dzieki NetBiT'owi :))) KroToSS-ie!!!!!!!!! Czytając twoją wypowiedź naprawdę popłakałem się .... ze ŚMIECHU!!!!!! Nie mieszaj NETBiT-u do żużla. Mnie nie przeszkadza Toruń jako miasto i jego mieszkańcy.Mnie "przeszkadza" oszołomstwo i wiarołomstwo kibiców Apatora. Takie małe gryzonie - teraz oni maja czelność dopingować Polonię i Tomka Golloba !!!A na poczatku niedzielnego meczu gwizdali i krzyczeli (ze wzgledu na przyzwoitość nie zacytuję co), a po meczu (przegranym ) zapałali miłością do nas?!? Niech się nie osmieszają!! Wypowiedzi toruńskich kibiców są również na Polskiej Duskusyjnej Lidze Żużlowej. Mogłes tam poczytać ich teksty o Polonii,Tomku i Pepe. Gdyby wygrali w Gorzowie pomogliby sobie i nam.Ale tego nie zrobili. Wszystko musi sie odbyc na torze, w sportowej walce. Jeszcze raz- nie uzywaj NETBiT-u jako tarczy!!!! Ja nie wyzywam innych druzyn i ich zawodników(nawet jeżeli wygrywaja w Bydgoszczy) - i tym sie różnię od części kibiców Apatora. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 27.09.01, 18:43 Gość portalu: heart napisał(a): > KroToSS-ie!!!!!!!!! > Czytając twoją wypowiedź naprawdę popłakałem się .... ze ŚMIECHU!!!!!! Nie > mieszaj NETBiT-u do żużla. Mnie nie przeszkadza Toruń jako miasto i jego > mieszkańcy.Mnie "przeszkadza" oszołomstwo i wiarołomstwo kibiców Apatora. Takie > > małe gryzonie - teraz oni maja czelność dopingować Polonię i Tomka Golloba !!!A > > na poczatku niedzielnego meczu gwizdali i krzyczeli (ze wzgledu na przyzwoitość > > nie zacytuję co), a po meczu (przegranym ) zapałali miłością do nas?!? Niech si > ę > nie osmieszają!! Wypowiedzi toruńskich kibiców są również na Polskiej Duskusyjn > ej > Lidze Żużlowej. Mogłes tam poczytać ich teksty o Polonii,Tomku i Pepe. Gdyby > wygrali w Gorzowie pomogliby sobie i nam.Ale tego nie zrobili. > Wszystko musi sie odbyc na torze, w sportowej walce. > Jeszcze raz- nie uzywaj NETBiT-u jako tarczy!!!! Ja nie wyzywam innych druzyn i > > ich zawodników(nawet jeżeli wygrywaja w Bydgoszczy) - i tym sie różnię od częśc > i > kibiców Apatora. > pozdrawiam > ja czytajac Twoj post mialem calkowicie odmienne uczucie. Mowisz NetBiT nie to co powiesz na to ze SDB Krzyzak ja i pewnie kilku innych wczesniej plulo na siebie i na przeciwne miasta??? Bylem wczesniej ta zacietrzewiony jak Ty a moze nawet bardziej i dopiero kontakt z druga strona uswiadomil mi jak krotkowzroczny bylem... co do przejawow niecheci itp. to racja byla jest i bedzie ale juz przynajmniej nie ze strony czlonkow NetBiT'u KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:53 KroToss : 1. jezeli byłes zacietrzewiony to twoja sprawa. Mów o sobie a nie o innych!!!! 2. kibice Apatora pluli i plują na Polonię i na Bydgoszcz.Tak było i jest.Ale czy przez to mamy nie lubić Torunia i jego mieszkańców????? 3.jezeli NETBiT cie oswiecił to też twoja sprawa. Ja nie potrzebowałem NETBiT-u zeby lubić Toruń. 4.pisałem o oszołomach-kibicach Apatora.Byłeś na meczu w niedzielę i nie słyszales????? trzeba było lepiej słuchac. Myślę, że to tyle . Konczę ta dyskusję. p.s. Do zobaczenia we wtorek na meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 27.09.01, 21:23 Gość portalu: heart napisał(a): > KroToss : > 1. jezeli byłes zacietrzewiony to twoja sprawa. Mów o sobie a nie o innych!!!! ok jak uwarzasz w kazdym razie co niektorzy tak sie zachowuja... > 2. kibice Apatora pluli i plują na Polonię i na Bydgoszcz.Tak było i jest.Ale > czy przez to mamy nie lubić Torunia i jego mieszkańców????? Nic taskiego nie mowilem i nie sadze i wiem ze zawsze oszolomy sie znajda... > 3.jezeli NETBiT cie oswiecił to też twoja sprawa. Ja nie potrzebowałem NETBiT-u > zeby lubić Toruń. Ja potrzebowalem... > 4.pisałem o oszołomach-kibicach Apatora.Byłeś na meczu w niedzielę i nie > słyszales????? trzeba było lepiej słuchac. Wiem ze tacy sa ale wlasnie z tym prubuje walczyc znaczy nie zachowywac sie tak jak oni... > Myślę, że to tyle . Konczę ta dyskusję. > p.s. > Do zobaczenia we wtorek na meczu! To pa w takim razie pozdr-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twan Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.pde.philips.com 03.10.01, 08:12 Tak trzymaj, Krotossie. Juz czas zakopac topory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 17:55 Z tego co tu czytam rozumuje, ze fin czy heart rozwazaja wiecej niz dwa lub trzy rozstrzygniecia meczu: remis, zwyciestwo Polonii dla siebie i swoich kibicow, zwyciestwo dla Apatora, przegrana (a co nam tam) bo nie bedziemy nikomu pomagac. Ja mysle ze albo wygracie, zremisujecie albo przegracie i nikt nie bedzie mial do was o to pretensji. A tytul mistrza jest faktycznie w waszych rekach ale to wasza druzyna wespol z Atlasem rozstrzygna na torze komu on przypadnie. Moje prosby do "kochanej Bydzi" to nie jakies plaszczenie sie lub lizanie d..y bo: 1. Nie zalezy to od was- forumowiczow, 2. jezeli Apator nie zasluzyl na mistrzostwo to ja sie z tym pogodze (ze lzami w oczach). Doszukujecie sie blednych przeslanek. To po prostu taki sympatyczny odruch z mojej strony- humorek- hahaha, usmiechnijcie sie!!! Pozdrawiam, SDB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:55 Heart, moge powiedziec to samo o kibicach bydgoskich. Bylem na IMP i niejedno slyszalem siedzac wsrod nich. Ale nie dopuscilbym sie tego zeby kazdego forumowicza z bydgoszczy uwazac za kibica niekulturalnego. Jak mozesz taka sprawe uogolniac? Zdaje sobie sprawe z tego ze kibice z mojego miasta w duzej czesci sa niekulturalni, zwlaszcza na pierwszym luku i na przeciwleglej. Ale jezeli nawet siedze obok nich, to Tomkowi klaszcze i kurwica mnie strzela jak gnojki obok mnie pokazuja mu fakjuszki i krzycza zeby "sobie poszedl". Zeby robili to dla zabawy, ale w ich oczach widze nienawisc, szalenstwo. Najchetniej wszystkich takich zamknalbym w piwnicy i lał stalowym prętem. Szanuję wszystkich zawodnikow i wszystkim klaszcze, nie wyzywam, nie gwizdze, nawet gdy spowoduja upadek jednego z moich. Miej na uwadze fakt ze nie jestem jedynym kibicem torunskim, ktory wlasciwie lubi Bydgoszcz. Odrzuc antagonizmy tak jak ja. Pozdrawiam, SDB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydg.gazeta.pl 28.09.01, 14:44 PANIE I PANOWIE!!! Spokojnie! Polonia nie odpusci Atlasowi. Przecież jeszcze może mieć brąz. Koszula bliższa ciału, więc lepiej żeby tytuł został na Pomorzu niż pojechał do Breslau. A idę w zaparte, że niejeden zażarty szalikowiec „Aniołów” - może nawet nie przyzna się kumplom z sektora - ale we wtorek będzie tak zaciskał przy radiu kciuki za „j...ną Bydgoszcz”, że mu mu wszystkie paluchy zbieleją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodia Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 19:38 ludzie bądżcie poważni - oszołomy były,są i będą wszędzie w Toruniu,Bydgoszczy i ...w Honolulu,nie macie o czym dyskutować tylko o sapiących homo udających człowieka??? zadławią się własnym jadem - ich problem ! ....a złoto będzie miał lepszy - w tym piękno sportu !!! AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 28.09.01, 21:27 Tylko przyklasnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 30.09.01, 16:16 Do Bydgoszczy wybiera się wielu kibiców z Torunia. Ja nie zdecyduje się na założenia u Was szalika Apatora, ale tylko ze względów bezpieczeństwa. W tej chwili Polonia traktowana jest w Toruniu jak zaprzyjaźniona drużyna i mam nadzieję, że taki stosunek i jedni i drudzy będą mieli do siebie po meczu, bez względu na to, jakim on wynikiem się on zakończy. Pytanie: Ile trzeba zapłacić za bilet normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artih Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 15:10 Zal mi tego cieniackiego Torunia. Musialy biedne cwoki liczyc na wygrana Polonii (ktora zalezala tylko od tego kto da wiecej -Apator czy Atlas!). No ale widac, ze zdesperowany Apatorek potrzasnal kasa i stalo sie! Prawdopodobnie cieniutki Bajerski, kurdupel Jagus i ten telewizyjny pajac Kowalik zepna sie na ostatni mecz i papierowy mistrz zostanie mistrzem! Zalosny sezon szczegolnie przez 2 sedziow (czytaj pedofili), ktorzy sedziowali 2 pierwsze mecze derbowe (1-wykluczenie w 1 luku Golloba a potem w identycznej sytuacji niewykl. Jonssona, 2-wykluczenie w 13 biegu Wiltschira) - obie te sytuacje wypaczyly wyniki meczow!!! Rownie dobrze w derbach moglo byc 3:1 dla Polonii i czwarty ostatnio tytul w Bydgoszczy. No ale coz, pocieszcie sie chociaz rok tym tytulem - choc bardzo licze jeszcze na Atlasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 19:33 Gość portalu: artih napisał(a): > Zal mi tego cieniackiego Torunia. A mi bardzo jest żal Ciebie.Zacznij sie leczyć bo jestes przypadkiem klinicznym. Masz szansę do wiosny się wyleczyć.Na Kryterium bedziesz już zdrowy i bedziesz mół podziwiać wspaniałych żużlowców z polonii i Apatora czego Ci bardzo serdecznie życze pojebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA 03.10.01, 20:44 To najbardziej żenujący wątek na tym forum. I zarówno Polonia jak i Apator o tym dobrze wiedzą, tylko wstydzą się do tego przyznać. Co więcej, jestem pewien, że wielu kibiców Apatora w głębi duszy mysli. Boże, jak my nisko upadliśmy, że musielismy sie prosic o pomoc tych... (i tu odpowiednie epitety) z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnik Re: BYYDZIU KOCHANA RATUJ BIEDNEGO APATORA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 22:14 Dziekuję gazecie.Bawcie się sami z sobą.Piszcie sami do siebie....... Autor: Gość portalu: Krzyżak Data: 12-09-2001 08:35 adres: *.torun.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- Ale już beze mnie.Może tacy ludzie jak leszcz i jemu podobni więcej wniosą do forum jak my.Może będziecie mieli więcej tematów ,które wymyślą w/w.Teraz manipulowanie forumowiczami i forum bedzie łatwiejsze.Sądząc po ilości zatrudnionych jak przekazał nam p.L jest was ok. 2,5 tys.Myslę ,że zabawa bedzie pyszna.Chłopcy pokroju leszcza mają duże pole do popisu.A więc do dzieła. Miało cie tu nie być. Nie rób z gęby cholewy. Odpowiedz Link Zgłoś