Gość: 78 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.11.05, 06:47 Astoria gra z pomyslem i jest rozsadnie budowana? To chyba jakis zarcik :) Moze autor nie widzial meczu z Anwilem lub Polonią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkpb Re: Gra z pomysłem IP: 5.1R* / 194.117.134.* 07.11.05, 09:56 zabawne stwierdzenie: "wystarczy poprzesuwać się po Polsce" - kibice wprost uwielbiają wycieczki w poszukiwaniu zasięgu odpowiedniego ośrodka tvp3, choć na przykład w Zgorzelcu podobno w ogóle nie odbierają tej stacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyus Re: Gra z pomysłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:56 Romański ty jeb.... kur....dlaczego tak piszesz o Stali zazdrosci ze Turówm został rozbity przez Stal a twoja cieniutka Polonia nie miała nic do powiedzenia w Zgorzelcu,jakie ty masz pojecie o koszykówce piszac taki artykuł???????????Jestes żałosny i zawsze taki byłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antigripp Re: Gra z pomysłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:48 Pan Romański musi dobrze pisać o Astorii i nie ma tutaj mowy o rzetelnym dziennikarstwie. Po prostu taki jest biznes. To tak, jakby rzecznik prasowy Śląska źle pisał o telefonii ERA. Wyobrażacie to sobie? Zresztą ten artykuł znajduje się w kategorii komentarze. Nie jest to zatem obiektywne stwierdzenie faktów, ale punkt widzenia pana Romańskiego. Tak było zawsze, odkąd czytam te komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Gra z pomysłem IP: 82.146.225.* 11.11.05, 18:49 Antigrippie, Pan Romanski wcale nie musi dobrze pisac o Astorii. Nie bardzo rozumiem to stwierdzenie-co ma piernik do wiatraka. Do tej pory pisal zle, a od tego sezonu (odkad gazeta przestala byc patronem medialnym asty), zaczal wypowiadac sie nawet zbyt optymistycznie. Ale prawda jest, ze chudeusz, majac ograniczone pieniadze, bardzo sie postaral i wyszedl mu z tego calkiem sensowny sklad, tylko czasem zawodzi. Polpharma natomiast jest silna a wyniki polpaku mowia same za siebie. A wy wszyscy spece od kosza, darujcie sobie te wasze "inteligentne" i "fachowe" komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: Gra z pomysłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:57 No cóż , chyba nie ma bardziej kompetentnej osoby do plecienia andronów jak ADROM.A do tego jeszcze mu za to płacą , to się chłopina urządził , dostawać pieniądze za brak kompetencji - gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Adamski Re: Gra z pomysłem IP: *.promax.media.pl 07.11.05, 22:08 Nie wiedziałem, że ta miernota nadal pisze? Wszystko się zmienia, tylko jakimś cudem taki półgłówek, przepraszam - półinteligent ciąle jakoś utrzymuje tą swoją posadkę. Czyżby w GW koszykówka, była na tyle mało istotną dziedziną, że nie zwracają uwagi na to, jak taki redaktorzyna psuje im wizerunek? Smiechu warte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stal Ostrów Re: Gra z pomysłem IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.11.05, 22:59 romanski nie rozumiesz wygranej Stali ?! To Ci podpowiem co pisałeś w czasopismie "Basket" Stal moze wygrac gdy nastapi szczesliwy układ planet :> I co teraz juz wiesz Marionetko Ślaska ?! Wiecej szacunku dla naszego zespołu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibickoszykowki Re: Gra z pomysłem IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:07 powiem wam tak: obojetnie kto by nie pisal w gazecie jest beee wy wszyscy znacie sie na koszykowce o wiele lepiej niz jakis tam dziennikarz a w szczeglonosci romanski. to wy jestescie specjalistami od treningu, szkolenia mloziezy, wyszukiwania graczy, taktyki itd. itp. ktos kto pisuje w gazecie jest zerem. kazdy z was jest najmadrzejszy. zastanowcie sie czasem nad soba zanim sie osmieszycie. zalosni jestescie. p.s. dla wszystkich rozumiejacych inaczej-nie bronie romanskiego, tylko namawiam niekorych do refleksji nad stanem wlasnego zadufania i zarozumialstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Gra z pomysłem IP: *.plusgsm.pl 08.11.05, 12:53 w istocie tak jest, zacznijcie tez pisac, do gazet i bedzie po klopocie. takze nie bronie, ale stosuje raz po raz racjonalna krytyke. adrom jakie zdanie ma takie ono jest, i ma prawo je wyrazac. wolnosc slowa, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość - kibic Re: Gra z pomysłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 18:23 Posłuchajcie równiez komentarzy na temat drużyn z dolnej cześci tabeli jakie padają z ust Pana Sobczyńskiegi i jego gościa w niedzielnym programie"Za 3" Kpią sobie i żartują nie mając szacunku dla drużyn i ich kibiców. Długo nie było programu podsumowującego kolejkę spotkań a jak już sie pojawił to spokojnie obejrzeć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Re: Gra z pomysłem IP: 62.77.178.* 09.11.05, 15:26 Jedyne sensowne rzeczy jakie pisal adrom dotyczyly pomyslow na strukture ligi. Jezeli chodzi o sledzenie rozgrywek hmmm...?Chyba juz widzialem ostatnio arykul o pilce autorstwa adroma. Moze niech juz tak zostanie bo w rankingu dziennikarzy w zeszlym roku przegrali nawet z wybitnie pilkarskim przegladem sportowym. Panie Adasiu pilka jest teraz na fali niech juz pan przestanie pisac te jakze sporadyczne mini felietony bo ledwo czlowiek zaczyna pisac to juz konczy. Nad felietonem powinno sie troche pomyslec (i piszacy i czytajacy) a tu niestety nie ma nad czym myslec bo jesli sie kogos nie lubi to prosze pisac bardziej dosadnie jednoczesnie maskujac o kogo chodzi zeby zaoszczedzic sobie chodzenia po sadach. A to wszystko takie mdle i niedoczytane. Kowalczyk nigdy nie byl madry ale wieszac na nim psy po wygranej. Pozatym to Karol nie rozumial porazki (moze Kowalczyk zwyciestwa tez) ale oznaca to tylko tyle ze mamy nic niewiedzacych trenerow w Polsce. Dlaczego pan wygral: Nie wiem. Dlaczego pan przegral? Nie wiem ;(. Erudyci to z nich nie sa. Takie Janasy koszykowki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Gra z pomysłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:37 hehe... Astoria co roku nowy skład, co roku problemy z budżetem i sponsorami, a to na razie 3 rok w PLK, z każdym nowym sezonem coraz mniej naiwnych na trybunach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwilfan Re: Gra z pomysłem IP: *.chello.pl 15.11.05, 00:16 Gość portalu: greg napisał(a): > hehe... Astoria co roku nowy skład, co roku problemy z budżetem i sponsorami, a > > to na razie 3 rok w PLK, z każdym nowym sezonem coraz mniej naiwnych na > trybunach jesli chodzi o rotację składu to jest tak w większości polskich drużyn wybitny znawco basketu. jeszcze jedno: w ostatnich sezonach Astoria miała największą widownię w lidze. to jest do sprawdzenia-tylko musisz chcieć i umieć to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna Re: Gra z pomysłem IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.11.05, 19:40 ale sie stalowcy pusza lol sa ciency jak barszcz a tak kozacza jakby do 1 ligi spadli to tez by mowili ze dokopia kazdemu, mieli farta z turowem a jakby mistrzostwo swiata zdobyli jak to mawiali po mistrzostwie anwilu - nawet slepej kurze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna Re: Gra z pomysłem IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.11.05, 19:41 a tu anwil przegrywa z cienka kotwica :p moze dadza rade okretowi chlopcy i dowioza jak mozna przez 7 min dwa pkt walnac z wolnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Polonia nie zdaje egzaminu! IP: *.multinux.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:34 Nie wiem kiedy to niby Polonia - w obecnym składzie - zdała egzamin w tym sezonie? Jest tak słaba, jak nie była od dobrych 4 lat... Sad but true. Odpowiedz Link Zgłoś