Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII

03.10.02, 20:57
    wypierdolic tych wiesniakow i tego komentatora co nie widzial ze to
    warszawiacy najpierw rzucali racami. ten komentator mydli ludziom oczy! do
    jasnej cholery przezciez tak nie moze byc!!! DO WSZYSTKICH: TO JAK ZWYKLE
    POLACY ZACZELI BURDE - jestesmy wiesniakami!!!!
    Obserwuj wątek
      • tamtam3 Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 03.10.02, 21:00
        i moze jeszcze mecz zakoncza przez tych bydlakow. PROPONUJE NIE WYPUSZCZAC
        NASZEGO BYDLA ZA GRANICE!!!!!!!
        • Gość: Geezoos Nikt Ci nie karze nigdzie jezdzic IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:02
        • Gość: ktos Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.pl 03.10.02, 21:11
          tamtam3 napisała:

> i moze jeszcze mecz zakoncza przez tych bydlakow. PROPONUJE NIE WYPUSZCZAC
          > NASZEGO BYDLA ZA GRANICE!!!!!!!

Raczej nie wpuszczac do kraju.
          • massta tamtam a widziales flage FUCK POLSKA???? 03.10.02, 22:17
            KTO TU KURWA PROWOKUJE???
      • Gość: Crotalus Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.pl 03.10.02, 21:00
        tamtam3 napisała:

> wypierdolic tych wiesniakow i tego komentatora co nie widzial ze to
        > warszawiacy najpierw rzucali racami. ten komentator mydli ludziom oczy! do
        > jasnej cholery przezciez tak nie moze byc!!! DO WSZYSTKICH: TO JAK ZWYKLE
        > POLACY ZACZELI BURDE - jestesmy wiesniakami!!!!

Może ty, ale nie ja...
        • tamtam3 Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 03.10.02, 21:04
          a wiesz co to jest prowokacja? czy takie slowo przekracza twoje zdolnosci
          pojmowania?
          • tamtam3 prawda jest taka ze to legionisci rzucili race... 03.10.02, 21:06
            i wtedy sie zaczelo. nic dziwnego ze zaczely sie burdy.jak ktos rzucilby we
            mnie raca to tez bym sie wkurwil

to jest smieszne i zalosne ze nie widzicie tego!

a ogladam dokladnie i wlasnie dlatego tak to bylo:

kucharski strzela bramke, oni podpalaja race i rzucaja do kibicow utrechtu i
            co dalej.....
            • wkrasnicki Re: prawda jest taka ze to legionisci rzucili rac 04.10.02, 09:23
              Kucharski strzela bramke, oni podpalaja race i rzucaja do
              kibicow utrechtu i co dalej.....

Dalej byla lekcja europejskosci ze strony Holendrow. Nie
              widziales?
              Wczesniej przed meczem lekcja europejskosci odbyla sie na
              ulicach.
              Jeszcze wczesniej w holenderskiej prasie.
              Moze lepiej juz zostanmy w swoim ciemnogrodzie.
          • Gość: Crotalus Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.pl 03.10.02, 21:07
            tamtam3 napisała:

> a wiesz co to jest prowokacja? czy takie slowo przekracza twoje zdolnosci
            > pojmowania?

Przekracza...
            • tamtam3 Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 03.10.02, 21:07
              Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> tamtam3 napisała:
              >
              > > a wiesz co to jest prowokacja? czy takie slowo przekracza twoje zdolnosci
              > > pojmowania?
              >
              >
              > Przekracza...

najwyrazniej
              • Gość: Crotalus Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.pl 03.10.02, 21:09
                tamtam3 napisała:

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                >
                > > tamtam3 napisała:
                > >
                > > > a wiesz co to jest prowokacja? czy takie slowo przekracza twoje zdoln
                > osci
                > > > pojmowania?
                > >
                > >
                > > Przekracza...
                >
                > najwyrazniej

Najwyraźniej...
      • Gość: Geezoos Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:01
        Co ty gosciu pleciesz? Druzyna Utrechtu ucisza kibicow Legii? Trener Utrechtu
        ucisza kibicow Legii? Kibice legii rzucaja krzeselkami? Jaki Ty ogladasz
        przekaz telewizyjny?
      • Gość: dexter Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.pl 03.10.02, 21:07
        Legia gool Legia gool Legia gool Legia gol Legia gol Legia gool Legia gol Legia
        gol Legia gol Legia gol LEGIA GOL!!!
        Tyle Ci powiem
      • Gość: :) Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:10
        tamtam3 napisała:

widze, że Bozia rozumek odebrała:)
        • tamtam3 jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem legii 03.10.02, 21:13
          wiec moj obiektywizm jest chyba bardziej przekonywujacy niz wasz fanatyzm
          • Gość: Geezoos Re: jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem le IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:16
            Jestes bezstronny, kibicowales Legii, ale oczy to chyba zawiesiles na sasiadce,
            nie na meczu.
          • Gość: Crotalus Re: jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem le IP: *.pl 03.10.02, 21:16
            tamtam3 napisała:

> wiec moj obiektywizm jest chyba bardziej przekonywujacy niz wasz fanatyzm

UUUUUUUUUUU jesteśmy fanatykami....
            • Gość: Geezoos Re: jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem le IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:19
              Crotalus... Ty... Ty... Ty... fanatyku :))
              • Gość: Crotalus Re: jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem le IP: *.pl 03.10.02, 21:22
                Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Crotalus... Ty... Ty... Ty... fanatyku :))

Geezoos nie ciesz się tak, bo Ty też jesteś fanatykiem :)
                • Gość: Geezoos Re: jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem le IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:28
                  O kurka... to pech. I co teraz??? :))
                  • Gość: kostor Re: jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem le IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 01:53
                    samobójstwo, jedyne rozwiązanie:) mozemy jako żywe bomby wybuchnąć w tłumie
                    obiektywnych!
          • Gość: :) Re: jestem bezstronny(w burdach) a kibicowalem le IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 22:49
            tamtam3 napisała:

> wiec moj obiektywizm jest chyba bardziej przekonywujacy niz wasz fanatyzm
            po pierwsze ja jestem w liczbie pojedynczej
            po drugie nie jestem fanatykiem
      • Gość: ziutek Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.kowiesy.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 21:17
        inna sprawa, że Szaranowicz sie kompromituje. Szczęsny przy nim to jak profesor.
      • Gość: kubasa po co podbijacie ten kretynski watek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 21:19
      • Gość: Skalar WNIOSKI IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 03.10.02, 21:19
        mimo wszystko, to legioniści sprowokowali holendrów rzucając race i petardy
        (obrazek był wyraźny), tylko jestem ciekaw, komu zostanie przyznany walkower
        • Gość: dok Re: WNIOSKI IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:21
          pytanie jest cokolwiek glupie. jesli bedzie walkower to dla klubu, ktory nie
          dopilnowal porzadku na stadionie, rzecz jak najbardziej oczywista. Mimo
          wszystko, to nie kibice legii rzucali krzeselkami i wbiegli na boisko
          • Gość: Skalar Re: WNIOSKI IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 03.10.02, 21:25
            ale legioniści RZUCILI RACĘ NA TRUBUNĘ holendrów

p.s.
            czasami głupie pytania przynoszą zaskakujące odpowiedzi
            • tamtam3 Re: WNIOSKI 03.10.02, 21:28
              Gość portalu: Skalar napisał(a):

> ale legioniści RZUCILI RACĘ NA TRUBUNĘ holendrów
              >
              > p.s.
              > czasami głupie pytania przynoszą zaskakujące odpowiedzi

czasami glupi ludzie sa zaslepieni swoimi debilizmami
            • Gość: dok Re: WNIOSKI IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:28
              ale to nie raca rzucona na trybune nie pozwolila pilkarzom na gre. Rownie
              dobrze mozna powiedziec, ze legionisci rzucili race, bo holendrzy wywiesili
              flage "fuck poland"
              • tamtam3 Re: WNIOSKI 03.10.02, 21:32
                Gość portalu: dok napisał(a):

> ale to nie raca rzucona na trybune nie pozwolila pilkarzom na gre. Rownie
                > dobrze mozna powiedziec, ze legionisci rzucili race, bo holendrzy wywiesili
                > flage "fuck poland"

czlowieku pomysl troche. ktos wywiesza taka flage to myslisz sobie chuj mu w
                dupe bo jest idiota a jak ktos rzuca w ciebie raca to najpierw uciekasz a
                potem chcesz sie zemscic!!! czy to naprawde jest takie trudne do zrozumienia???
                a jak masz jeszcze doczynienia z taka grupa ludzi o wysokim wspolczynniku
                agresji itd jak chuligani stadionowi to tym bardziej...MYSLEC ZAMIAST BIC
                • Gość: dok Re: WNIOSKI IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:35
                  a skad Twoje przekonanie czy to kibic Legii rzucil race? poza tym raca nie
                  przeszkadzala specjalnie w grze. Napisz do uefa, twoje nowatorskie pomysly na
                  pewno beda cieplo przyjete
            • Gość: dexter Re: WNIOSKI IP: *.pl 03.10.02, 21:29
              A skąd wiesz? Przypominam o FC den Haag
              • Gość: Skalar Re: WNIOSKI IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 03.10.02, 21:31
                ok
                gramy dalej
                • Gość: Geezoos Re: WNIOSKI IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:32
                  Wlasnie, wlasnie. Poklocimy sie pozniej :)))
      • Gość: kibic Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.10.02, 21:33
        PROPONUJĘ WALKOWER DLA UTRECHTU - KIBICE LEGII DO TWOREK!

Skandal!
        komentator jest ślepy - telewizyjni bossowie pijani (widzieliście okienko z
        meczu Wisły -paranoja!!!!) niech ten gość przestanie pierdolić. Wszyscy
        widzieli kto rzucił petardy - a ten farfocel razem ze Szczęsnym bujają jakby
        widzieli inny obraz niż my. Panie Kwiatkowski - ZWOLNIĆ KOMENTATORA - BREDZI!!!!
        • Gość: Geezoos Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:36
          Misiu puszysty, rzucanie rac to nie jest przestepstwem w odroznieniu od
          wtargniecia na plyte boiska i rzucania krzeselkami. Mecz przerwano wlasnie z
          tych powodow, nie dlatego ze ktos rzucil race, albo krzyknal "phucking Utrecht"
          • Gość: KIibic Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.10.02, 21:41
            nie wiem czy słyszałeś słoniku uszaty komentarz pana w telewizorze - "kibice
            Legii nie są nieczemu winni". zrób taki eksperyment - podpal sobie petardę
            hukową i rzuć na przystanek autobusowy. jak zaczną cię gonić i bić to powiedz
            że to ich wina i ze policja powinna ich zamknąc bo ty się tylko bawiłeś. a i
            nie odpisuj mi , że była to tylko świeca dymna. jesteś zdaje się tak samo
            głuchy i ślepy jak całe TV.
            • Gość: Geezoos Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:43
              Wcale nie odpisuje ze to byla swieca dymna, bo o tym nie wiem. A ty skad wiesz
              ze ty byla petarda hukowa???
        • Gość: dok Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:37
          widze, ze juz dla Ciebie jest za pozno, dobranoc
      • Gość: Szpakovsky Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.10.02, 21:43
        A ja myślę, że race rzucało trzech kibiców AZ `67 Alkmaar, których widziałem w
        sektorze kiboli Legii! Mieli swobodę, miejsce i czas na rzucanie tych rac!
        • Gość: kibic Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.10.02, 21:47
          Gość portalu: Szpakovsky napisał(a):

> A ja myślę, że race rzucało trzech kibiców AZ `67 Alkmaar, których widziałem
          w
          > sektorze kiboli Legii! Mieli swobodę, miejsce i czas na rzucanie tych rac!

NIE stary, to byli angielscy spadachroniarze...
          Panowie nie róbcie błaznów z siebie i innych ludzi, którzy mają oczy szeroko
          otwarte i myślą a nie tylko słuchają bredni komentatorów
          • Gość: Szpakovsky Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.10.02, 21:51
            Gość portalu: kibic napisał(a):

> Gość portalu: Szpakovsky napisał(a):
            >
            > > A ja myślę, że race rzucało trzech kibiców AZ `67 Alkmaar, których widział
            > em
            > w
            > > sektorze kiboli Legii! Mieli swobodę, miejsce i czas na rzucanie tych rac!
            >
            > NIE stary, to byli angielscy spadachroniarze...
            > Panowie nie róbcie błaznów z siebie i innych ludzi, którzy mają oczy szeroko
            > otwarte i myślą a nie tylko słuchają bredni komentatorów

Tak jest, masz rację! To byli Ci dwaj z serialu "Allo Allo".
      • Gość: olaboga olabogi glos zza grobu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 21:44
        jezeli nie widzieliscie kto pierwszy rzucil race - a kto pozniej wywiesil
        transparent z napisem FUCK POLAND - to jestescie szowinistycznymi slepcami.
        Olaboga wielokrotnie zwracal uwage na to, ze NIEKTORZY kibice Legii to
        notoryczne przypaki - i nikt go nie chcial sluchac. Macie co chcieliscie moi
        drodzy middle of the road Legia fans!!!! Tolerowaliscie roznych psycholi na tym
        forum - a teraz radzcie sobie sami!!!!

Holendrzy sa spoleczenstwem obywatelskim - o czym przekonalem sie wielokrotnie.
        Czy widzieliscie do czego posuneli sie zakapiory z Utrechtu - do dyskusji ze
        swoimi policjantami. Do prosb by tamci uspokoili rzucajacych race kibocow Legii.

Kibice Legii dostali to co zwykle dostaja kibice druzyn przeciwnych na
        stadionie Utrechtu - sektor bez zadnych kordonow. I radosc swa wyrazili
        rzucajac grozne race na kibicow Utrechtu - kto tego nie widzial jest groznym
        dla otoczenia slepcem...

Zjawisko szowinizmu mozna wypalic prawem - co kiedys uczynila Margaret - dajac
        ultimatum - albo porzadek albo zakaz odbywania imprez sportowych...

Stajemy sie powoli sfrustrowana Anglia poczatku lat osiemdziesiatych. Ale kto w
        naszym kraju bedzie zelazna Magda???

Olaboga w grobie sie przewraca....
        • Gość: Geezoos Re: olabogi glos zza grobu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:48
          Witam ponownie :) Jedno male pytanko- skad wiesz o czym dyskutowali bardzo mili
          i eleganccy gentlemani ze sluzbami porzadkowymi? Pewnie wyczytales to z ruch
          warg :) Widzisz Olaboga, to jest wlasnie nadinterpretacja. Pozdrawiam
          • Gość: kibic Re: olabogi glos zza grobu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.10.02, 21:52
            widzisz, czasem nie słuchając komentatora można paradkosalnie usłyszeć o czym
            mogą rozmawiac kibice z policją. ROZMAWIAĆ - w Polsce słowo nie znane na
            stadionach.
            • Gość: Geezoos Re: olabogi glos zza grobu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:54
              Nie kumam... Slyszysz co mowia wszyscy na stadionie w Holandii ????? No, stary,
              to mnie zadziwiles.
              • Gość: ryjek Re: olabogi glos zza grobu IP: *.pl 03.10.02, 21:56
                A może mecz zaczniecie oglądać?
                • Gość: Geezoos Re: olabogi glos zza grobu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:58
                  Od monitora do TV mam 1,5 metra w linii prostej. A tak pozatym jestem jak
                  Napoleon, umiem skupic sie na wiecej niz 1 czynnosci w tym samym czasie :))
                  • Gość: tamtam3 widac wyraznie skad i gdzie leca race!!! IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 03.10.02, 22:12
                    poskaczcie po kanalach...oni pokazuja jedno a mowia cos przeciwnego...POLSKA
                    IGNORANCJA ot co!
                    • Gość: Geezoos Re: widac wyraznie skad i gdzie leca race!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 22:14
                      Ale przeciez nie powiedzialem ze kibice Legii niczym nie rzucali. Mowie tylko
                      to, ze mecz nie z tego powodu zostal przerwany. Przerwali go kibice Utrechtu.
                      Rozumiem ze u Ciebie jest stop-klatka na rzuconej racy i nie wiesz co bylo
                      pozniej.
                      • Gość: berserk Re: widac wyraznie skad i gdzie leca race!!! IP: *.chello.pl 04.10.02, 00:18
                        brawo tamtam!!! jesteś niezłym kretynem!!! napisz do UEFA, że to jest skandal,
                        że widziałeś kto zaczął i zeznasz pod przysięgą. a tę wstrętną Legię to trzeba
                        tak załatwić, że przyzna się Utrechtowi walkower i Legiunia odpadnie. tak by
                        było najlepiej, prawda? i z duchem sportu.

ze sportowym pozdrowieniem
            • Gość: berserk Re: olabogi glos zza grobu IP: *.chello.pl 04.10.02, 00:11
              Gość portalu: kibic napisał(a):

ROZMAWIAĆ - w Polsce słowo nie znane na
              > stadionach.

Człowieku co ty pierdolisz? Ty chodzisz w ogóle na mecze? Widziałeś
              kiedykolwiek, żeby policja chciała w Polsce z kimkolwiek rozmawiać? Przecież
              te proste chamy tak się zachowują, że sami prowokują. Wszystkich na stadionie
              traktują jak bydło. I z nikim nie gadają tylko napierdalają, a potem się to
              kończy jak na derby Warszawy w 97 r., kiedy policja wiechała jak sytuacja na
              stadionie już się uspokoiła.
        • Gość: dexter Re: olabogi glos zza grobu IP: *.pl 03.10.02, 22:19
          Gość portalu: olaboga napisał(a):

>
          > Stajemy sie powoli sfrustrowana Anglia poczatku lat osiemdziesiatych. Ale kto
          w
          >
          > naszym kraju bedzie zelazna Magda???
          >
          > Olaboga w grobie sie przewraca....

To widać, że się raczej nie znasz, bo prawda jest taka, że kibice z Polski przy
          Anglikach z tamtego okresu to małe pikusie.
          Reszty nie komentuje, bo to znowu jakiś bełkot oszołoma.
          • Gość: misiu bbylem widzialem sam belkoczes IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 00:20
        • Gość: christop Re: olabogi glos zza grobu IP: *.bialan.pl 03.10.02, 22:21
          Gość portalu: olaboga napisał(a):

> Holendrzy sa spoleczenstwem obywatelskim - o czym przekonalem sie
          wielokrotnie.

niebywałe
          opowiedz coś o tym, jak się wielokrotnie przekonywałeś
          • Gość: berserk Re: olabogi glos zza grobu IP: *.chello.pl 04.10.02, 00:19
            Gość portalu: christop napisał(a):

> Gość portalu: olaboga napisał(a):
            >
            > > Holendrzy sa spoleczenstwem obywatelskim - o czym przekonalem sie
            > wielokrotnie.
            >
            > niebywałe
            > opowiedz coś o tym, jak się wielokrotnie przekonywałeś

dobre. :))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Ace Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 03.10.02, 22:12
        tamtam3 napisała:

cos ci sie pojebalo stary
        czyzby znowu ktos mial kompleks Legii
        nastepny olaboga sie znalazl
        • Gość: kibic Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.10.02, 22:16
          Gość portalu: Ace napisał(a):

> tamtam3 napisała:
          >
          > > wypierdolic tych wiesniakow i tego komentatora co nie widzial ze to
          > > warszawiacy najpierw rzucali racami. ten komentator mydli ludziom oczy! do
          >
          > > jasnej cholery przezciez tak nie moze byc!!! DO WSZYSTKICH: TO JAK ZWYKLE
          > > POLACY ZACZELI BURDE - jestesmy wiesniakami!!!!
          >
          > cos ci sie pojebalo stary
          > czyzby znowu ktos mial kompleks Legii
          > nastepny olaboga sie znalazl
          mylisz wątki - nie mamy kompleksu Legii tylko mówimy o kłamliwych komentarzach
          i chorych kibolach. zdaje się kompleksów nie ma również Utrecht - obstawiam
          bardzo ciekawą drugą połowę...
      • Gość: banita Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl 03.10.02, 22:17
        Jak zwykle winni kibice Legii... Niektórzy są tutaj jak Lepper - Balcerowicz
        musi odejść. Ciekawe co by było gdyby to Legioniści wybiegli na murawe. A tu ?
        Nikomu nie wstyd za Utrecht, nikt nie mówi o holenderskim bydle ? Po prostu
        nienawidzicie Legii i po chuj całą tą nienawiść kryć za pozorami
        obiektywizmu ?! Pierwszy raz na tym forum widzę tak zaciekłą obronę huliganki.
        Ale jak można dopiec Legii to i z Szatanem do łóżka byście poszli nie
        • Gość: :-) jeszcze tylko trzy... IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 03.10.02, 22:23
          Gość portalu: banita napisał(a):

> Jak zwykle winni kibice Legii... Niektórzy są tutaj jak Lepper - Balcerowicz
          > musi odejść. Ciekawe co by było gdyby to Legioniści wybiegli na murawe. A
          tu ?
          > Nikomu nie wstyd za Utrecht, nikt nie mówi o holenderskim bydle ? Po prostu
          > nienawidzicie Legii i po chuj całą tą nienawiść kryć za pozorami
          > obiektywizmu ?! Pierwszy raz na tym forum widzę tak zaciekłą obronę
          huliganki.
          > Ale jak można dopiec Legii to i z Szatanem do łóżka byście poszli nie

wspomniales Szatana?...
          jeszcze trzy brameczki Utrechtu i...bedzie dogrywka:-)

;-)pozdr.
          • Gość: banita Re: jeszcze tylko trzy... IP: *.chello.pl 03.10.02, 22:42
            chyba słabo się spisałeś w tym łóżku i pan Szatan nie pomógł 2-1 !
            • Gość: :-) Re: jeszcze tylko trzy... IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 03.10.02, 22:45
              ...to nie ja z szatanem w lozku...mnie w to nie mieszaj...ja tylko ta dyskusje
              zabawna obserwuje!

Legia jest w drugiej rundzie...gratulacje
              • Gość: banita Re: jeszcze tylko trzy... IP: *.chello.pl 03.10.02, 22:48
                Jeżeli tak to dziękuje za gratulacje
        • Gość: tamtam3 Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 03.10.02, 22:31
          Gość portalu: banita napisał(a):

> Jak zwykle winni kibice Legii... Niektórzy są tutaj jak Lepper - Balcerowicz
          > musi odejść. Ciekawe co by było gdyby to Legioniści wybiegli na murawe. A
          tu ?
          > Nikomu nie wstyd za Utrecht, nikt nie mówi o holenderskim bydle ? Po prostu
          > nienawidzicie Legii i po chuj całą tą nienawiść kryć za pozorami
          > obiektywizmu ?! Pierwszy raz na tym forum widzę tak zaciekłą obronę
          huliganki.
          > Ale jak można dopiec Legii to i z Szatanem do łóżka byście poszli nie

wbijam w twoja legie tak samo jak w wisle ,gks i inne...dla mnie polska pilka
          to dno a chuligani to jak dno dna...jednak w tym przypadku liczylem na dobry
          mecz...a tu zjebali mi wieczor bo musze sie klocic z kolesiem ktory wkreca mi
          ze mam kompleks legii...w ogole co to kurwa jest?jestes smutny i zalosny i jak
          widze bardzo malo inteligentny

• Gość: Ace Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 03.10.02, 22:36
            skoro uwazasz ze polska pilka to dno to po cholere ogladasz mecze?
            Daj sobie z tym spokoj
          • Gość: banita Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.chello.pl 03.10.02, 22:47
            Pierdol sie flecie złamany. Jak masz jakieś żale do polskiej piłki to wyjedz na
            Zachód i nie rób scen. Jak ci wieczór psuje mecz i siedzenie na forum to
            wyporzycz sobie film i wyłącz komputer. Smutny i żałosny żałosny to jesteś ty
            jak wylewasz tu swoje żale z dupy. Na temat inteligencji nie będe pisał bo
            takie teksty świadczą tylko o poziomie twojej.
      • kubag Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 03.10.02, 23:02
        Jasne, biednych kibicow z Holandi (uwazanych od kilku lat za NAJGORSZYCH w Europie) sprowokowali zli kibice z Warszawy:( Puknij sie czlowieku w glowe....
        Wracaj sobie na swoje podworko, i dalej pisz na murch "XXX to ku...a"... Tylko tyle potrafisz:( Pewnie wedlug Ciebie, to kibice Legii ponosza wine, za kompletna NIEKOMPETENCJE sluzb porzadkowych z Utrechtu... Po prostu BRAK SLOW

PS: Dla informacji roznych zaslepionych kibicow, NIE JESTEM FANEM LEGII...
        • Gość: puknij w leb jak nie widziales kto kogo sprowokowal to sam sie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 00:24
          • Gość: dexter Re: jak nie widziales kto kogo sprowokowal to sam IP: *.pl 04.10.02, 00:30
            Olaboga miałeś się już tu nie pojawiać, dodam tylko, że "Do Holandii wybrało
            się ponad 500 kibiców z Polski, a na sektorze gości zasiadło około kilkuset
            przyjaciół z Hagi". Więc skąd wiesz kto rzucił?
            • Gość: dexter :))) rzucil IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 00:36
      • Gość: m04 Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.lublin.mm.pl 04.10.02, 00:53
        Proponuje poczekac na obiektywne komentarze zagranicznych serwisów i decyzje
        uefa dotyczace konsekwencji wydarzen. Okaze sie kto byl slepy.
        No, ale jesli macie racje, to zaimponowali mi Holendrzy! Zniewazajaca swieca
        poleciala na ich strone, a oni - hurrra!! - jak jeden maz calym sektorem na
        boisko! Az przy tym zapomnieli, ze miast wyrywac krzeselka z wlasnego stadionu
        i rzucac nimi w policje, która zapewne tez byla winna prowokacji, mozna bylo
        pierwej nieszczesna race kibicom legii odrzucic... Cóz, tak to jest, ze mezowie
        uniesieni honorem rzadko maja czas na rzeczowa analize. Za to zdazyli szybko
        sie zebrac i blyskawicznie uszyc flage FUCK POLSKA, no bo prezeciez wczesniej
        nie mieli zlych intencji a nastawienie jak najnbardziej przyjazne...

NIEkibic legii
        • legionix Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 04.10.02, 09:44
          dobrze napisane...
      • Gość: czapski Polskie bagienko IP: *.net.szczecin.pl 04.10.02, 08:56
        1.Taka dymiaca raca nie moze uczynic zadnych szkod
        2.Rzucil ją kibic podobno kibic Den Haag, i nie masz pewnosci dowodu ze tak
        nie bylo.
        3.Kibice Legii bardziej szanowali stadion niz lokalni kibice- patrz kto
        wyrywal krzeselka
        4. Ciekawe co zrobiliby Holendrzy jakby zobaczyli flagę- "Fuck Holland"
        5. To zawsze jak jeden kibic przyjezdnych rzuci race, to gospodarze maja prawo
        wyjsc na murawe i przerwac mecz?
        6. Co to byla za organizacja- kto wpuscil najgorszych kiboli do sektora obok
        sektora gosci? Skoro bylo wiadomo ze kibice Utrechtu znani sa w Holandii ze
        swej agresywnosci, to dlaczego na meczu bylo ze 30 policjantow? Oszczednosci?

Smieszy jmnie jak Polak szuka tylko argumentu aby opluc rodakow, a zachowania
        obcych usprawiedliwia jak moze. TO jest zalosne
        • ona22 Re: Polskie bagienko 04.10.02, 10:25
          nie rozumiem chocviaż od zawsze tak jest .. dzielimy sie nie potrafimy być
          solidarni cieszyć sie że Polacy wgrywają .. tylko jedni obrzucają błotem
          drugich.
          Z domu nie wynosi sie brudów na zewnątrz .. jakkolwiek by to nie wyglądało.
          Lojalność i solidarność nie sśą anasza mocną strona ... :(
        • Gość: kolejorez Re: Polskie bagienko IP: *.pl 04.10.02, 13:46
          spindalaj stond śledziu śmierdzący
          • Gość: czapski Re: Polskie bagienko IP: *.net.szczecin.pl 05.10.02, 10:06
            Z jak typowa dla Poznania elokwencja to zrobiles
      • Gość: lisek Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:59
        tamtam3 napisała:

> tamtam ty chuju
      • Gość: demo_driver Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: 213.46.202.* 04.10.02, 15:18
        Gratulacje z awansu, ale bydlo Legii po raz kolejny sie nie popisalo (patrz
        mecz Norwegia-Polska w Oslo)...

Zreszta bydlo bylo obustronne, jedni warci drugich... Szkoda, jednak ze tak
        ladnie grajaca Legia ma takie bydlo wsrod kibicow. No i szkoda ze to wlasnie
        oni jezdza na wyjazdy. Moze tak lepiej zostac w domu - w kolchozie, bando
        czlekoksztaltnych?
      • krakonix Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 04.10.02, 15:48
        pierdolić Legię
        • Gość: Gucwa Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 04.10.02, 15:55
          krakonix napisała:

> pierdolić Legię

:))))) powiedz szczerze ilu kundli podwórkowych i kloszardów krakowskich
          musiało rżnąć twoja starą że wydała taki pomiot na ziemię????

odpowiesz krakowski pajacu?
          • krakonix Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 04.10.02, 15:59
            pierdol się warszawski cymbale
            • krakonix Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 04.10.02, 16:18
              no i co, pogięło???
      • Gość: Seler Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 16:06
        Jedna racą sie podniecają a nikt nie widział tej cholernej flagi co wisiała
        na płocie cyt. "FUCK POLSKA" to jest prowokacja
        • Gość: M.K. JA BYLEM NA MECZU I WIDZIALEM: IP: *.upc-b.chello.nl 04.10.02, 17:02
          1) Flage pt. "FUCK POLSKA" ktora byla wywieszona od samego poczatku spotkania.

2) Kibicow z szalikami FC Den Haag ktorzy rzucili race w sektor Utrechtu.

3) Kibicow Utrechtu ktorzy wybiegli na murawe po bramce Kucharskiego i
          przerwali mecz.
          • Gość: M.K. Re: JA BYLEM NA MECZU I WIDZIALEM: IP: *.upc-b.chello.nl 04.10.02, 17:04
            Ps...Nie jestem Legionista, na meczu bylem bo grala Polska druzyna i
            kibicowalem Legii.
        • Gość: krakus Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.anixter.com 04.10.02, 20:10
          Nie jestem zadnym chuliganem i nienawidze bijatyk, ale jak bym byl na meczu i
          widzial napis 'FUCK Polska', to bym z siebie wyszedl i sam zrobil to samo co
          kibole Legii. Na takie napisy nie mozemy sobie pozwolic jako narod Polski.
          Browo Kibole ! Lagia mi wisi ponizej pasa, ale jak ktos obraza nasz kraj to mu
          sie wpierdol nalezy !! Browo kibole Legii !
          • legionix Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 04.10.02, 21:04
            Gość portalu: krakus napisał(a):

> Nie jestem zadnym chuliganem i nienawidze bijatyk, ale jak bym byl na meczu i
            > widzial napis 'FUCK Polska', to bym z siebie wyszedl i sam zrobil to samo co
            > kibole Legii. Na takie napisy nie mozemy sobie pozwolic jako narod Polski.
            > Browo Kibole ! Lagia mi wisi ponizej pasa, ale jak ktos obraza nasz kraj to
            mu
            > sie wpierdol nalezy !! Browo kibole Legii !

a więc jednak nie sądzisz, zeby to kibice Legii byli winni?
            • krakonix Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII 04.10.02, 21:08
              do ciebie to nigdy nie dotrze zacwelowany pierdoło to nie pierwsza wasza
              rozroba UEFA dobierze sie wam wreszcie do dupy
              • Gość: STĘPEL Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 10:27
                WITAM
                Jacyś dziwni ludzie tu piszą,z dyskusji wynika że:
                jak Legia rzuciła racę to jest to wielka prowokacja i nic dziwnego że chuligani
                utrechtu zrobili zadymę.
                Ale jak utrecht wywiesił flagę fuck Polska to to nie jest prowokacja ot
                normalna rzecz i nie należy z tego powodu nic robić.
                Jeżeli mi by ktoś powiedział że mnie pierdoli to bym mu taką zapaloną racę do
                dupy wsadził(bez skojarzeń) i by nabrał szacunku i myślę że Holendrzy z
                utrechtu nabrali szacunku i nauczą się że takich szmat się nie wywiesza.
                I jeszcze małe pytanie kto przed meczem rozjebał pół miasta i to swojego
                miasta?

• Gość: STĘPEL Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 10:35
                  WITAM
                  I jescze jedno przed tym jak w Holendrów poleciała raca, w sektor Legii
                  poleciała petarda hukowa kilka butelek i kameni, ale to też taka prowokacja nie
                  warta reakcji??
                  RUDE BOY NOW
            • krakonix legionix to głupek, głupek,głupek, głupek, głupek, 07.10.02, 13:56
      • Gość: yeti Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 10:48
        Sprawa jest dość skomplikowana. Przedstawiacie to wszystko w kolorach czarny-
        biały. Raczej nigdy to tak nie jest. Faktem jest jednak, że ta petarda będzie
        kosztowała Legie kupę forsy, no i pewnie zamknięcie stadionu na następny mecz.
        Okaże się przy okazji, która federacja ma większa siłe przebicia w UEFA.
        Szkoda , bo Legia naprawde swietnie wypadła.pzdr.
        • Gość: m04 Re: CHAMSKIE ZACHOWANIE KIBICOW LEGII IP: *.lublin.mm.pl 05.10.02, 18:15
          Faktem jest tez, ze gdyby sily porzadkowe zadzialaly sprawnie (oszczednosci?)
          zadymy (jednostronnej) by nie bylo. Faktem tez jest, ze na meczu w Warszawie
          bylo spokojnie.
      • Gość: Legia14/88 ULTRAS/HOOLS IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.10.02, 02:12
        Ty jesteś,nas do tego nie mieszaj.
      • krakonix no no 07.10.02, 19:24
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka