Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dymać Legię dymać!!!

IP: *.interklub.pl 04.03.01, 02:56
    Legia jest najbardziej znienawidzonym klubem w
    Polsce. Oprócz hymnu pieśń: "Legia to stara kurwa,
    Legia jebana jest" jest najbardziej znanym "tekstem
    śpiewanym".
    Obserwuj wątek
      • Gość: hugo Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 04.03.01, 13:08
        Baranie, odczep sie od Legii! Nie jestem kibicem Legii, ale nale¿y sie im
        szacunek. Mocny jesteœ w s³owach. Takich jest wielu. Przyjdz na stadion i
        powiedz to glosno. Masz cykora, baranie.
        • Gość: TJ Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 04.03.01, 15:02
          Legła Warszawa
          Baranem i imbecylem jest ten co porównuje Legie do
          Realu Madryt, nie ta chwała, historia i szacunek do
          obydwu klubów.
          Fani Ległej mają tylko to szczęście, że ich klub jest
          w bogatej Warzsawce, inaczej nikt by nie pamiętał o
          tych leszczach.
          • Gość: acton Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.interklub.pl 04.03.01, 16:57
            Święte słowa TJ
          • Gość: m Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 06.03.01, 15:35
            Nikt nie porównuje Legii do Realu. Trzeba jednak obiektywnie przyznac, ze na
            meczach w Warszawie jest najlepsza atmosfera. Mówie to, chociaz nie jestem
            kibicem Legly. Prosze mi powiedziec gdzie jest lepsza oprawa meczów. Baranem
            jest ten, kto porównuje Legie do Realu. Inna historia, inne warunki. Po prostu
            inna bajka. Trzeba miec tego swiadomosc. Ale co ja wymagam od ludzi których
            stac tylko na bluzgi.
            • Gość: BOLO Re: Dymać Legię dymać!!! IP: 195.117.22.110, 217.99.1.* 07.03.01, 09:28
              BYŁES KMIOCIE KIEDYŚ NA MECZU LEGI
              • Gość: C Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 07.03.01, 13:37
                KMIOTA TO SOBIE W LUSTRZE POSZUKAJ!
      • Gość: papa Re: Dymać Legię dymać!!! IP: 192.168.1.91, 217.96.99.* 07.03.01, 15:56
        Legły???
        • Gość: McCola Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.dtcentrum.pl 07.03.01, 16:26

a co to jest legia
          • Gość: Janosik Re: Legia the Best IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.01, 16:42
            tys pewnie jakis hanys zajebany albo lajkonik.Ja jako
            wieloletni Fan-ZAGLEBIE SOSNOWIEC podziwiam Legie za
            ich kibicow i kocham Warszawe jako stolice!Tak u nas
            byl zawsze i bedzie ZAGLEBIE/LEGIA/POGON-pstaw sie
            dostaniesz noga.juz niedlugo znowu niepokonana Trujca-
            Pomorze-Centrum-Poludnie w 1Lidze zawladnie trybunami
            w calej POLSCE!
            • Gość: antybefo Re: Legia the Best IP: 192.168.1.91, 217.96.99.* 07.03.01, 17:13
              Legia to stara k....
              Legia jesbana jest,(resztę już znasz)
              Zagłębie, gołebie
              sosnowieckie psy (to też znasz)
              warszawka jest najbardziej chujową stolicą, jaką
              można by mieć.
              • Gość: Janosik Re: Legia the Best IP: 62.226.52.* 07.03.01, 19:06
                powiedz gdzie cie wysrano? przymule
            • Gość: Fan Janosik ......... buraku...... IP: *.stud.uni-goettingen.de 13.03.01, 19:05
              Kup sobie slownik analfabeto.....
            • Gość: Słoń Re: Legia the Best IP: *.bp.com 15.03.01, 00:04
              stary, gratuluje ci dobrego samopoczucia z tym zaglebiem sosnowiec i zycze duzo
              zdrowia !
      • Gość: Kibic Re: Legia to potega!!!!!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.01, 00:11
        Tak jej nie lubicie bo jest najlepsza. Wasze
        podwurkowe klubiki z prowincji juz dawno graja w III
        lidze albo beda graly w przyszlym sezonie.
        • Gość: y Re: Legia to potega!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 11.03.01, 19:39
          Bylem na meczu Zaglebie - Legia i musze przyznac, ze kibice z Warszawy mnie
          rozczarowali. Dobing slaby, prezentacja beznadziejna. Daze kibiców Legi
          szacunkiem, ale gdzy to zobaczylem to pomyslalem: GDZIE JEST TA LEGIA!
          Zaznaczam, ze nie jestem kibicem Zaglebia.
        • Gość: RAffi Re: Legia to potega!!!!!! IP: *.nnj.adsl.bellatlantic.net 12.03.01, 12:22
          hahahahahahahah dokladnie Kibic, ci co na legie klna robia to z zazdrosci ze w
          dupe daja im klubom za kazdym razem heheehhe
      • Gość: Maniek Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.01, 10:06
        Jesteś pojebany jak lato z radiem, legia jest była i będzie najlepsza w polsce
        • Gość: adam` Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.amwaw.edu.pl 12.03.01, 13:24
          Maniek, chyba się z h... na rozumy zanieniłeś. naljepsza to pobożne życzenie a
          nie prawda. No bo kiedy legia coś wygrała. Pewnie powiesz że trenerzy do dupy,
          ale i zawodnicy to nędza. Choć chciałbym aby Legia była tak wielka jak Real to
          trzeba stąpać po ziemi a nie bujać w obłokach. A na marginesie .. gdyby
          wygrywała wszystko to mecze byłyby nudne jak skoki Małysza.
      • Gość: fp Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.sbs.de 12.03.01, 10:32
        Sam się wydymaj pedale.
      • Gość: luzer Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.03.01, 12:15
        Biorąc pod uwagę denny poziom umysłowy wszystkich
        wypowiedzi, można dojść do wniosku, że w trosce o
        wizerunek Polski na świecie, należałoby rozwiązać
        wszystkie ligi piłkarskie w kraju, a dzieciom i
        młodzieży dawać w tyłek za granie w tą odmóżdżającą
        kibiców grę!!!!!
        • Gość: Pitrix Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.gze.pl 12.03.01, 12:25
          Brawo Luzer!
          To było dobre.
          • Gość: luzer Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.03.01, 12:54
            Dzięki, miło, że ktoś myśli podobnie.
            • Gość: Zenon Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.tele2.pl 12.03.01, 16:58
              Niestety zmuszony jestem wlaczyc sie do tej bzdurnej dyskusji pod jeszcze
              bardziej kretynskim tytulem:

Reasumujac, nie ma chyba innego klubu w RP ktory wywolywal by tyle emocji,
              to chyba dobry temat na doktorat z socjologii,
              poza tym pilkarze legii lepiej zabraliby sie np. za handel samochodami
              (tluczonymi lekko z tylu :), a pozwolili grac w skladzie mlodym i najlepiej z
              Warszawy, ktorzy jeszcze nie maja dwoch monet w miejscu oczu...

Nie pozdrawiam oszolomow,
              Pozdrawiam m.in. luzera

Zenon z Ochoty
        • Gość: Kibic Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.01, 21:45
          Pewnie na wf koledzy sie z ciebie smiali bo nie umiales grac i dlatego teraz
          futbolu nie lubisz. A to najwspanialsz gra na swiecie a skoro tego nie
          rozumiesz to po co wchodzisz na forum. Wejdz sobie na kanal o lalkach barbie.
          • Gość: Zenon Odpowiedz IP: *.tele2.pl 13.03.01, 09:41
            Gość portalu: Kibic napisał(a):

> Pewnie na wf koledzy sie z ciebie smiali bo nie umiales grac i dlatego teraz
            > futbolu nie lubisz. A to najwspanialsz gra na swiecie a skoro tego nie
            > rozumiesz to po co wchodzisz na forum. Wejdz sobie na kanal o lalkach barbie.

Tak sie sklada, ze otarlem sie prawie o III lige (Okecie W-Wa) grajac w noge, a
            do poki czas mi pozwalal na to, sledzilem wszystko co bylo zwiazane z pilka, to
            tyle, na wiecej nie chce mi sie odpisywac, bo widze ze do twojej makowki i tak
            nic nie trafia, bo pewnie bardziej przypomina pilke czyli na zewnatrz skora a w
            srodku pusto. PS Zyj dalej iluzja, i kochaj swoich idoli, ktorzy tak na prawde
            nas kibicow maja w d...

• Gość: Kibic Re: Odpowiedz IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 13.03.01, 11:50
              Chyba nie rozumiesz istoty kibicostwa ja nie kocham Mieciela ja kocham moj
              klub. A cenie tylko tych pilkarzy ktorzy czuja do klubu to samo co ja. To juz
              wiem dlaczego tylko otarles sie o III lige bo ty w ogole nie wiesz o co chodzi
              w pilce!
              • Gość: Zenon Re: Odpowiedz IP: *.tele2.pl 13.03.01, 12:13
                Robie w zyciu ciekawsze rzeczy niz kopanie pilki, that`s it! ale fanem
                pozostaje, a ty o co sie otarles, bo chyba nie o kolejke po rozum?
                • Gość: Kibic Re: Odpowiedz IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 13.03.01, 14:14
                  Ja nie musialem w niej stac bo mialem go od razu a ty chyba do tej pory stoisz.
        • Gość: Z Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.03.01, 19:17
          Nareszcie. Już myślałem, że nie znajdę tu nic oprócz przekleństw i wyzwisk.
          Na marginesie: od lat 70-ych Legia zawsze miała piłkarzy ale nie miała drużyny,
          z przerywnikiem na epizod w lidze mistrzów. Zawsze brakuje Legii zawodników do
          grania (ma tylko gwiazdy, a za gwiazdy ktoś musi biegać...). Później wszystko
          wróciło do normy. Skąd ta nienawiść: chyba stąd, że kiedyś jako klub wojskowy
          Legia miała możliwość "wybierania" zawodników z innych klubów.
      • Gość: huj Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.zse.wroc.pl 13.03.01, 19:01
        popieram
        • Gość: Fan A i tak najlepszych kibicow ma.......... IP: *.stud.uni-goettingen.de 13.03.01, 19:08
          ............. no kto moze miec. Oczywiscie Lodzki
          Widzewek.
          • Gość: Show Re: A i tak najlepszych kibicow ma.......... IP: *.tele2.pl 13.03.01, 19:27
            Stawiam jednak na Szczecin, tam sa najlepsi kibice.
            Łodź, nie wiedzieć czemu, nienawidzi Żydów, a przecież to oni zbudowali to
            miasto.

• Gość: balzer Re: A i tak najlepszych kibicow ma.......... IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 13.03.01, 19:40
              Zgadzam sie Szczecin jest najlepszy
      • Gość: Dawid Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.01, 13:07
        Ci, którzy krzyczą teksty typu "Legia to stara kur..." dają tylko wyraz swojemu
        prowincjonalizmowi. Ja nie jestem z Warszawy tylko z Wińska w woj. dolnośląskim,
        ale widzę to. Zresztą na tym polega różnica między nimi a mną, że ja potrafię
        powiedzieć skąd jestem. Poza tym najpopularniejszym klubem w Polsce m.in.
        według badań CBOS-u, UFA-sport i innych poważnych instytuicji jest LEGIA
        • Gość: Show Re: Dymać Legię dymać!!! IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 14.03.01, 13:11
          A ja jestem z Turku i też się tego nie wstydzę.

Jestem w W-wie i chciałbym aby był tu przynajmniej jeden klub piłkarski z
          prawdziwego zdarzenia. I naprawdę wolałbym aby inne kluby były silniejsze, żeby
          pomiędzy nimi była jakaś rywalizacja.
          Równowaga sił to klucz do sukcesu, gdy jakiś zespół zaczyna za dużo wygrywać to
          staje się nudne.
      • Gość: S&M Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 13:12
        Nie będę mówił co sądzę o tobie idioto - tytuł wszystko wyjaśnia
        • Gość: Show Re: Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 14.03.01, 13:14
          Re?
          • Gość: S&M Re: Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 13:20
            Co Re?
            • Gość: Show Re: Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 14.03.01, 13:21
              Taki był początek teamtu, taki żart z mojej strony, bo ja kurwa rzeczywiście
              jestm pojebany.
              • Gość: S&M Re: Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 13:25
                O qurwa nie wiedaziałem, ale ten koleś co zakładał ten wątek jest pojebany
                • Gość: Show Re: Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 14.03.01, 13:27
                  To w przyszłości konkretyzuj kto jest pojebany. :)
                  • Gość: S&M Re: Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 13:29
                    Tytuł chyba jest jasny
                    • Gość: Show Re: Ty Kurwa koleś jesteś pojebany!!!!! IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 14.03.01, 13:34
                      Re?
      • Gość: Quino Re: Dymac Legie dymac!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.03.01, 11:44
        Wszystkie (z wyj1tkiem 3,4) powy?sze wypowiedzi prezentuj1 poziom umys3owy
        drugiego dna szamba. Czy 99,8% kibicsw to debile? Czy tylko debile zabieraj1 tu
        (i w3a6ciwie po co?!!) g3os?
      • Gość: Andrzej Re: Dymać Legię dymać!!! IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 11:30
        Gość portalu: CWKShehe napisał(a):

> Legia jest najbardziej zajebistym klubem na swiecie ty kutasie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka