Gość: sebo69 Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.aries.com.pl 07.10.02, 18:37 szkoda ..... bardzo by sie przydal..... ciezko bedzie wygrac ten mecz. W miejsce Oliego powołalbym Kucharza, albo Kryszała.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.02, 19:55 Panowie bez paniki.Nie opierajmy sie tylko na Olisadebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 07.10.02, 18:51 Ciekawe!!!!!!!!!!!1 Najpierw nie chca mu pozwolic na wyjazd dzialacze PANATHINAKOSU a teraz temperaturka. Ladna historia. Proponuje mu podziekowac za uslugi (na razie) w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.vnuusa.com 07.10.02, 23:03 Nie badz smieszny - kto bedzie strzelal wtedy jakies gole dla nas. Nie oszukujmy sie, jest on w tej chwili najlepszym polskim napastnikiem. Gość portalu: Bolo napisał(a): > Ciekawe!!!!!!!!!!!1 > Najpierw nie chca mu pozwolic na wyjazd dzialacze PANATHINAKOSU > a teraz temperaturka. Ladna historia. Proponuje mu podziekowac > za uslugi (na razie) w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.pgi.kielce.pl 07.10.02, 23:58 Cosik mi tu nie pasuje. Chyba czas szukać innego idola a możę by tak wziął Polaka o białej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 01:03 Polska przegra ten mecz. I wcale Nie jestem pesymistą...:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWisla Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: 12.212.202.* 08.10.02, 04:28 nie bylo by lepiej powolac Kuzbe, on jest w swietnej formie, oli nawet nie jest taki dobry, drapie dupe w pana, grecka liga nawet nie jest taka silna i on nawet nie moze sobie tam poradzic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puman Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 06:56 Brak Olisadebe nie będzie takim wielkim osabieniem. Oli jest od dłuzszego czasu bez formy (powołania za zasługi ?), a reszta powołanych napastników powinna dac sobie radę z obrońcami Łotwy, oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopan Szkoda IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 08:45 Ciężko będzie z Łotwą bez Oliego, oj ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Surma zamiast Olego IP: 157.25.84.* 08.10.02, 08:46 "Po dobrym meczu rozegranym w poniedziałek w barwach Legii Warszawa przeciwko warszawskiej Polonii, Łukasz Surma, który zdobył bramkę w 77. minucie spotkania, otrzymał powołanie do reprezentacji Polski na mecz z Łotwą. Surma zastąpi chorego Emmanuela Olisadebe - poinformował selekcjoner reprezentacji Polski Zbigniew Boniek." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Surma zamiast Olego IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 08.10.02, 08:53 Gość portalu: Kan napisał(a): > "Po dobrym meczu rozegranym w poniedziałek w barwach Legii Warszawa przeciwko > warszawskiej Polonii, Łukasz Surma, który zdobył bramkę w 77. minucie > spotkania, otrzymał powołanie do reprezentacji Polski na mecz z Łotwą. > > Surma zastąpi chorego Emmanuela Olisadebe - poinformował selekcjoner > reprezentacji Polski Zbigniew Boniek." Oj, nie lubi p. Boniek Kucharskiego, nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek25 Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.wodzislaw.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:15 Powołanie Surmy jest kpiną znas kibiców panie Boniek a twierdzenie że został powołany bo zagrał dobrze jeden mecz jest nabijaniem nas w butelke. Skandal!!!!! Dlaczego nie Niedzielan acha bo gra w śląskim klubie a Surma w ukochanej dla wszysrkich w pzpn-ie Legi.. Skandal!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.za-tp.digi.pl 08.10.02, 10:16 boniek to głupek jakich mało .... mieciel-kto to jest??? gdzie on gra ??? na cyprze... heheahhaaha , nastepny :surma... szkoda gadać ... mam nadzieje ze dostaniemy w dupe z łotwą bo sie nam nalezy z takim "trenerem". dlaczego nie powoła niedzielana ??? on jest 2 razy lepszy niż przereklamowany żurawski nie mówiąc o miecielu .... płakac sie chce...ten facet to naprawde półgłowek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 08.10.02, 10:25 Gość portalu: kibic napisał(a): > boniek to głupek jakich mało .... mieciel-kto to jest??? gdzie > on gra ??? na cyprze... heheahhaaha , nastepny :surma... szkoda > gadać ... mam nadzieje ze dostaniemy w dupe z łotwą bo sie nam > nalezy z takim "trenerem". dlaczego nie powoła niedzielana ??? > on jest 2 razy lepszy niż przereklamowany żurawski nie mówiąc o > miecielu .... płakac sie chce...ten facet to naprawde > półgłowek!!!! A Ty, gdybys byl trenerem kadry, powolalbys na mecz o punkty zawodnika, ktory w zyciu nie gral w reprezentacji, nie zna zadnego z kadrowiczow, tylko dlatego, ze strzelil kilka bramek w naszej lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.riz.pl 08.10.02, 12:02 NIECH ZYJE LEGIA I BRAVO CHLOPCY Z LEGII!!! EEE WISLAKI I HANYSY SIEDZIEC TAM CICHO DOBRZE ZE WOGOLE CUS TAM GRACIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.za-tp.digi.pl 08.10.02, 13:10 do portera : a mieciel to co ??? kadrowicz?? a surma???!!!! kilka bramek .. dokładnie 9 debilu a co pokazał surma ?? do papa : potwierdza sie opinia o gorolach , jesteście głupi i chamscy , a ja powiem ci ze leje na twoja legie i cała reprezentacje ta zbieranina powinna sie nazywac nie reprezantacja polski a reprezentacja bonka (przygłupa!!!) !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdechly Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: proxy / *.tomaszow.mm.pl 08.10.02, 14:04 Surma za Olisadebe paranoja szkoda ze nie Majdan za Olisadebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 08.10.02, 15:22 Gość portalu: kibic napisał(a): > do portera : a mieciel to co ??? kadrowicz?? a surma???!!!! > kilka bramek .. dokładnie 9 debilu a co pokazał surma ?? > do papa : potwierdza sie opinia o gorolach , jesteście głupi i > chamscy , a ja powiem ci ze leje na twoja legie i cała > reprezentacje ta zbieranina powinna sie nazywac nie > reprezantacja polski a reprezentacja bonka > (przygłupa!!!) !!!!!!!!!!!! Odpowiadam ci w punktach: 1. Mieciel gral w silnych klubach, ma dwa wystepy w reprezentacji, byl na kilku zgrupowaniach kadry, wiec prawdopodobnie nie zezre go trema. No, i wbrew temu, co ci sie, moj ty instrumencie Jankiela wydaje, nie gra w lidze cypryjskiej. 2. Surma gra w silnym klubie, jest w dobrej formie i Boniek uznal, ze go warto sprobowac. Ja uwazam, ze lepszym zastepca Olisadebe bylby Kucharski. 3. Niedzielan strzelil kilka bramek i mial kilka udanych meczow w naszej lidze. Bardzo naiwne byloby wyobrazac sobie, ze przyjedzie na spotkanie kadry i zostanie bohaterem. Duzo bardziej prawdopodobne, ze zaliczy klape i w ten sposob spali sie perspektywicznego zawodnika. Zaden rozsadny trener nie powoluja zawodnika, od ktorego nie wie, czego oczekiwac... Co wiecej Niedzielan gra w bardzo slabym obecnie Gorniku, Boniek ma racje, ze ceni swoj czas i tej druzyny nie oglada. A jak ma powolac gracza, ktorego nie widzial w akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWisla Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.den.uic.edu 08.10.02, 17:44 A KUZBA!?!?!?! KTO TO JEST NIEDZIELAN, to nie ma zadnego znaczenie ze sobie zaliczy pare dobrych wystepow. Bojarski tez szczelal bramki a co teraz robi?? Wali konia. Nie zawolac Zurawskiego, to dopiero byl by skandal, przeciez on nie tylko szczela bramki a takze pieknie padaje do partnerow. Ja tez nie jestem przekonany Miecielem, mial dobra passe, ale on za czesto pudluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.za-tp.digi.pl 08.10.02, 18:54 Gość portalu: Porter napisał(a): > Gość portalu: kibic napisał(a): > > > do portera : a mieciel to co ??? kadrowicz?? a surma???!!!! > > kilka bramek .. dokładnie 9 debilu a co pokazał surma ?? > > do papa : potwierdza sie opinia o gorolach , jesteście głupi i > > chamscy , a ja powiem ci ze leje na twoja legie i cała > > reprezentacje ta zbieranina powinna sie nazywac nie > > reprezantacja polski a reprezentacja bonka > > (przygłupa!!!) !!!!!!!!!!!! > > > Odpowiadam ci w punktach: > 1. Mieciel gral w silnych klubach, ma dwa wystepy w reprezentacji, byl na kilku > > zgrupowaniach kadry, wiec prawdopodobnie nie zezre go trema. No, i wbrew temu, > co ci sie, moj ty instrumencie Jankiela wydaje, nie gra w lidze cypryjskiej. > 2. Surma gra w silnym klubie, jest w dobrej formie i Boniek uznal, ze go warto > sprobowac. Ja uwazam, ze lepszym zastepca Olisadebe bylby Kucharski. > 3. Niedzielan strzelil kilka bramek i mial kilka udanych meczow w naszej lidze. > > Bardzo naiwne byloby wyobrazac sobie, ze przyjedzie na spotkanie kadry i > zostanie bohaterem. Duzo bardziej prawdopodobne, ze zaliczy klape i w ten > sposob spali sie perspektywicznego zawodnika. Zaden rozsadny trener nie > powoluja zawodnika, od ktorego nie wie, czego oczekiwac... > Co wiecej Niedzielan gra w bardzo slabym obecnie Gorniku, Boniek ma racje, ze > ceni swoj czas i tej druzyny nie oglada. A jak ma powolac gracza, ktorego nie > widzial w akcji? dwa mecze powiadasz??? powaliłes mnie... moze mu medal przyznamy...??? powinni z niego zrobic lidera!!!!! surma w silnym klubie??? hahahaha stary ale mnie rozbawiłeś!!!! przepraszam , na jakiej podstawie sadzisz o sile legii??? meczu z polonią ??? wiesz osle ,silne kluby to grają w lidze mistrzów ... pamietasz valencje albo barcelone hehehehe pewnie nie !!! górnik słaby..hmmm a która jest legia?? powiem ci 3 a górnik 5 z 3 pkt. straty do legii przepasć nie ???? ty znawco piłki mozesz sobie podac reke z bonkiem !!! nie oglada górnika ?? jasne bo oglada rozruby połgłówków na legii gdyby miał choc troche oleju w tej rudej pale to wiedziałby ze ta reprezentacja jest smieszna!!! zobaczymy na jakim miejscu zakonczą rozgrywki grupowe.... a co do zórawskiego to powiedzcie mi ile strzelił bramek z karnych w tym sezonie??? a na mistrzostwach to sie posrał , gwiazdor , gdyby wisła nie miała za soba we wszystkich meczach sedziego to ten "snajper" niewiele by pokazywał TYLE,ZNAWCY PIŁKI...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 09.10.02, 13:06 Gość portalu: kibic napisał(a): [...] > > Odpowiadam ci w punktach: > > 1. Mieciel gral w silnych klubach, ma dwa wystepy w > reprezentacji, byl na kilku > > > > zgrupowaniach kadry, wiec prawdopodobnie nie zezre go trema. > No, i wbrew temu, > > co ci sie, moj ty instrumencie Jankiela wydaje, nie gra w > lidze cypryjskiej. > > 2. Surma gra w silnym klubie, jest w dobrej formie i Boniek > uznal, ze go warto > > sprobowac. Ja uwazam, ze lepszym zastepca Olisadebe bylby > Kucharski. > > 3. Niedzielan strzelil kilka bramek i mial kilka udanych > meczow w naszej lidze. > > > > Bardzo naiwne byloby wyobrazac sobie, ze przyjedzie na > spotkanie kadry i > > zostanie bohaterem. Duzo bardziej prawdopodobne, ze zaliczy > klape i w ten > > sposob spali sie perspektywicznego zawodnika. Zaden rozsadny > trener nie > > powoluja zawodnika, od ktorego nie wie, czego oczekiwac... > > Co wiecej Niedzielan gra w bardzo slabym obecnie Gorniku, > Boniek ma racje, ze > > ceni swoj czas i tej druzyny nie oglada. A jak ma powolac > gracza, ktorego nie > > widzial w akcji? > dwa mecze powiadasz??? powaliłes mnie... moze mu medal > przyznamy...??? powinni z niego zrobic lidera!!!!! Za co medal? Mieciel jest zawodnikiem Iraklisu Saloniki, druzyny z czolowki ligi greckiej, gral wczesniej w Borussi, byl juz kilka razy na zgrupowaniach kadry i raczej nie spali sie psychicznie. > surma w silnym klubie??? hahahaha stary ale mnie rozbawiłeś!!!! > przepraszam , na jakiej podstawie sadzisz o sile legii??? meczu > z polonią ??? wiesz osle ,silne kluby to grają w lidze > mistrzów ... pamietasz valencje albo barcelone hehehehe pewnie > nie !!! No - Legia jest mistrzem Polski, wiec wyglada na to, ze jest najsilniejszym klubem w Polsce... Po to rozgrywa sie mistrzostwa zeby wylonic najsilniejsza druzyne i obecnie jest to Legia. A o ile wiem, to Boniek nie ma mozliwosci powolywania graczy z Barcelony, ani Valencji. Swoja droga, w tych klubach pracuja jakies glupki: zamiast natychmiast kupic Niedzielana zadowalaja sie jakim Kluivertem, czy Carewem. > górnik słaby..hmmm a która jest legia?? powiem ci 3 a górnik 5 > z 3 pkt. straty do legii przepasć nie ???? Gornik w zeszlym roku uratowal sie przed spadkiem, ale gral w drugiej grupie, zas piate miejsce jest na pewno sukcesem tej slabiutkiej druzyny, tyle ze z pewnoscia go ona nie obroni. Skonczy rozgrywki gdzies kolo dziesiatego miejsca i tyle. > ty znawco piłki mozesz sobie podac reke z bonkiem !!! nie > oglada górnika ?? jasne bo oglada rozruby połgłówków na legii > gdyby miał choc troche oleju w tej rudej pale to wiedziałby ze > ta reprezentacja jest smieszna!!! zobaczymy na jakim miejscu > zakonczą rozgrywki grupowe.... No, a jakbys ty byl trenerem kadry, to ogladalbys takie druzynym jak Gornik? A po co? I dlaczego zdaje ci sie, ze Boniek oglada rozroby? Gdyby tak bylo - to przyjechalby na Slask i patrzyl jak sie sympatycy Ruchu i Gornika rzna nozami. Byc moze rozgrywki grupowe skoncza nisko, ale zapewniam cie, ze powolywanie, badz nie powolywanie Niedzielana, nie ma tu nic do rzeczy. > a co do zórawskiego to powiedzcie mi ile strzelił bramek z > karnych w tym sezonie??? a na mistrzostwach to sie posrał , > gwiazdor , gdyby wisła nie miała za soba we wszystkich meczach > sedziego to ten "snajper" niewiele by pokazywał > TYLE,ZNAWCY PIŁKI...... NIe jestem entuzjasta Zurawskiego, dla mnie to jest kat slabych druzyn (tygrys dla ubogich, jak to kiedys pisalem), uwazam, ze Frankowski jest duzo lepszy (tyle, ze ma pecha - kontuzje). Ale jezezeli w reprezentacji Polski ma grac ktos z pary Zurawski - Niedzielan, to ja - w tej chwili - zdecydowanie wole Zurawskiego. Niezaleznie od tego, ze nie strzelil karnego na Mistrzostwach Swiata. Uwazam, ze wtedy zaplacil frycowe, ktore Niedzielan dopiero musialby zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWisla Re: Olisadebe nie zagra z Łotwą IP: *.den.uic.edu 08.10.02, 18:15 I cale szczescie ze Kaluzny jest kontuzjowany bo on tez jest zupelnie bez formy Odpowiedz Link Zgłoś