Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

duże buty

IP: *.merinet.pl 27.11.05, 20:11
    czy wie ktoś może gdzie moge kupić buty na zime lub do kosza w wawie o
    rozmiarze około 50-51 mam straszny problrem z tym ... poobchodziłem kupe
    sklepów ale niestety nic nie znalazłem a jak znalazłem to straszną chałe
    prosze pomocy!!!
    Obserwuj wątek
      • krzys23-1986 Re: duże buty 27.11.05, 21:17
        a sklepy internetowe????albo pogadać ze sprzedawcą co by zamówił takie
        sporsze...
        • Gość: plas Re: duże buty IP: *.merinet.pl 29.11.05, 08:41
          oni tak naprawde nie są tacy chętni do takich spraw :/
          • Gość: Tely Re: duże buty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 18:13
            Mozemy sobie pomoc nawzajem, bo ja mam duze buty w numerze 50 i sa dla mnie za
            duze, spodobaja sie napewno:) mail: wilk_morski@yahoo.co.uk
        • Gość: Kitek Re: duże buty IP: *.elk.mm.pl 05.03.14, 14:38
          Wejdź sobie na 1but . pl i tam znajdziesz bez problemu. Jeden z większych sklepów tego typu, który specjalizuje się w dużych rozmiarach butów. Swego czasu kupowałem u nich 48, 49 bo zależy od firmy takie numery mam, co najważniejsze mają normalne wzornictwo, a nie jakieś dziwne buty, których aż wstyd założyć.
        • Gość: VanDaal Re: duże buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.14, 13:26
          Sklepy internetowe to dobry pomysł, często mają duży wybór i możliwość "ściągnięcia" od producenta. Ale na przykład od Allegro to bym się w takiej sytuacji powstrzymał, chyba że sprzedawca ma jakieś niesamowicie dobre opinie. Łatwo trafić na podróbki...
          • Gość: cinderella Re: duże buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.14, 00:58
            dzięki za ten link :) obserwuję stronę kolekcjonerbutow.pl już od jakiegoś czasu ale wcześniej nie natknęłam się na ten artykuł, a szkoda, bo już kilka razy okazałby się przydatny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka