Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Porażka Anwilu w Pucharze ULEB

IP: *.ppp.onetel.net.uk 29.11.05, 21:29
    Dobra nie będę Anwilowców dobijać... Śląsk awansował w FIBA...

Trzymajcie się bo najlepsze finały to tylko z Wami...
    Obserwuj wątek
      • Gość: bukmacher Porażka Anwilu w Pucharze ULEB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:29
        cwoki, jak juz przegrywacie, to od razu a nie cackać mi się z dogrywką!! Bo tak to mam po kuponie...
      • Gość: r.p.mcmurphy o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: *.ukonline.co.uk 29.11.05, 22:10
        epatuje na pierwszej stronie.

a o awansie Slaska do kolejnej rundy FIBA Cup (kto wie, czy to nie jedyna
        druzyna ktora awansuje gdziekolwiek w pucharach europejskich w tym roku) - ani
        slowa. gratulacje, pewnie Romanski dalej leczy kompleksy.
        • Gość: ben Re: o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: 82.160.122.* 29.11.05, 22:19
          nie widzisz debilu, że to depesza pap? widocznie jeszcze depeszy z Izraela nie
          zrzucili. Masz jakieś kompleksy baranie, że rzucasz się na Romańskiego?
          • Gość: r.p.mcmurphy Re: o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: *.ukonline.co.uk 29.11.05, 22:44
            sadzac po subtelnosci srodkow wyrazu wykorzystywanych przez ciebie, jestes osoba
            nie tylko dobrze wyksztalcona ale rowniez inteligentna. w zwiazku z tym jestem
            przekonany, ze raczysz mi wyjasnic co to ma do rzeczy ze to depesza pap?
            wyborcza to rzekomo najpowazniejsza gazeta w Polsce, a nie ma wlasnych zrodel
            informacji czy dyspozycyjnych dziennikarzy sporotwych?

wybacz jesli za duzo pytan na raz, mam nadzieje ze nie naruszylem twojej
            delikatnej struktury neuronowej.
            a tak na marginesie, jestes z Wloclawka prawda...?
        • Gość: ben Re: o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: 82.160.122.* 29.11.05, 22:19
          nie widzisz debilu, że to depesza pap? widocznie jeszcze depeszy z Izraela nie
          zrzucili. Masz jakieś kompleksy baranie, że rzucasz się na Romańskiego?
      • Gość: dla fanów NBA!! NBA fantasy league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:11
        Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce
        NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i
        klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00
        czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie
        dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko
        zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!
        Wszystko za darmo! W razie wątliwości piszcie na mój mail
        teleman@pt.onet.pl .Join us!
      • Gość: liwer Re: Porażka Anwilu w Pucharze ULEB IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 23:32
        niom a śląsk 5 meczyków wygrał! szkoda że to właśnie anwil w uleb gra a nie
        śląsk! niom ale życze wam jak najlepiej bo nie tylko reprezentujecie wocławek
        ale i polske! pozdro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka