Gość: szpr IP: *.ppp.onetel.net.uk 29.11.05, 21:29 Dobra nie będę Anwilowców dobijać... Śląsk awansował w FIBA... Trzymajcie się bo najlepsze finały to tylko z Wami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bukmacher Porażka Anwilu w Pucharze ULEB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:29 cwoki, jak juz przegrywacie, to od razu a nie cackać mi się z dogrywką!! Bo tak to mam po kuponie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: *.ukonline.co.uk 29.11.05, 22:10 epatuje na pierwszej stronie. a o awansie Slaska do kolejnej rundy FIBA Cup (kto wie, czy to nie jedyna druzyna ktora awansuje gdziekolwiek w pucharach europejskich w tym roku) - ani slowa. gratulacje, pewnie Romanski dalej leczy kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: 82.160.122.* 29.11.05, 22:19 nie widzisz debilu, że to depesza pap? widocznie jeszcze depeszy z Izraela nie zrzucili. Masz jakieś kompleksy baranie, że rzucasz się na Romańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy Re: o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: *.ukonline.co.uk 29.11.05, 22:44 sadzac po subtelnosci srodkow wyrazu wykorzystywanych przez ciebie, jestes osoba nie tylko dobrze wyksztalcona ale rowniez inteligentna. w zwiazku z tym jestem przekonany, ze raczysz mi wyjasnic co to ma do rzeczy ze to depesza pap? wyborcza to rzekomo najpowazniejsza gazeta w Polsce, a nie ma wlasnych zrodel informacji czy dyspozycyjnych dziennikarzy sporotwych? wybacz jesli za duzo pytan na raz, mam nadzieje ze nie naruszylem twojej delikatnej struktury neuronowej. a tak na marginesie, jestes z Wloclawka prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: o kolejnej kompromitacji Anwilu wyborcza IP: 82.160.122.* 29.11.05, 22:19 nie widzisz debilu, że to depesza pap? widocznie jeszcze depeszy z Izraela nie zrzucili. Masz jakieś kompleksy baranie, że rzucasz się na Romańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla fanów NBA!! NBA fantasy league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:11 Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych! Wszystko za darmo! W razie wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwer Re: Porażka Anwilu w Pucharze ULEB IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 23:32 niom a śląsk 5 meczyków wygrał! szkoda że to właśnie anwil w uleb gra a nie śląsk! niom ale życze wam jak najlepiej bo nie tylko reprezentujecie wocławek ale i polske! pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś