Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie

• Gość: nati Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.skynet.net.pl 30.11.05, 17:59
        Ludzie! Ile w Was jadu! Brzydzę się tego, że mieszkam z takimi potworami jak Wy
        w jednym kraju. Kiedy tak czytam te Wasze posty, to po prostu myślę sobie, że
        Wy nigdy prawdziwych problemów nie mieliście. Wydaje Wam się, że wiecie co to
        sprawiedliwość? Jesteście w błędzie... a Wasza nienawiść kiedyś się na Was
        zemści!
        • mkeping WIĘZIENIE 30.11.05, 18:15
          wg. mnie powinna odpowiadać jak każdy zwykły obywatel.To,że zdobyła jakies
          medale mnie nie obchodzi.Zabiła człowieka,niewazne czy brata,czy kogos innego!!!
          ZABIŁA,rozumiem gdyby to byl wypadek ale ona jechala z NADMIERNĄ PREDKOŚCIĄ
          !!!!i do tego ile ona miala prawo jazdy chyba rok! BEZ KOMENTARZA!!
          powinni ją skazać i kropka,!!!!
          BRAK TOLERANCJI DLA PIRATÓW DROGOWYCH,bez znaczenia czy to Wasza OTYLKA
          czy "zwykły człowiek"
          jeszcze jedno:jak widze,uzalanie sie nad biedną otylką,motylkiem itp to mnie
          nerwy biorą, K**** ona zabiła człowieka i co do tego mają jakies g**** znaczące
          medale?????????????????? NIC!!!!
      • Gość: PRAWORZĄDNY Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.11.05, 18:10
        HEH TO W WIĘZIENIACH SĄ BASENY??? CZY OKAZAŁO SIĘ ŻE PRAWO W POLSCE JEST
        DLA "RÓWNYCH I RÓWNIEJSZYCH" A BIEDACTWO OTYLKA JEST PONAD TYM PRAWEM????
      • Gość: Dexter NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bb.msk.pl / *.bielsko.msk.pl 30.11.05, 18:12
        Wreszcie ta dziewczyna dochodzi do siebie. To, że nie startuje mnie nie dziwi,
        ale ten szybki powrót do basenu jako formy rehabilitacji po wypadku też nie.
        Szczerze mówiąc wierzyłem, że ona się podniesie po tej tragedii. Bycie
        sportowcem oznacza umiejętność podniesienia się na wyżyny z najgłębszych dolin.
        Otylia moim zdaniem rozpoczęła właśnie taką powolną "wspinaczkę na wyżyny z
        dolin". Mam nadzieję, że pokaże charakter sportowca i ponownie będziemy się
        cieszyć jej sukcesami.
        • mkeping Re: NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.11.05, 18:17

>
          > Otylia moim zdaniem rozpoczęła właśnie taką powolną "wspinaczkę na wyżyny z
          > dolin". Mam nadzieję, że pokaże charakter sportowca i ponownie będziemy się
          > cieszyć jej sukcesami.

chyba sukcesami w więziennych murach!!!! tylko chyba w polskich wiezieniach nie
          ma basenów chybą że w Rawiczu
          • Gość: Dexter Nie powinniśmy jej sami osądzać IP: *.bb.msk.pl / *.bielsko.msk.pl 30.11.05, 18:21
            Nie powinniśmy jej sami osądzać. Od tego jest wymiar sprawiedliwości, a nie my.
            Skoro jej nie skazali, to chyba nie ma co z niej robić skazanej. Poza tym jest
            to jawne zniesławienie osoby, która reprezentuje kraj na arenie
            międzynarodowej, a to się już ociera o przestępstwo ścigane z urzędu.
            • Gość: carlo Re: Nie powinniśmy jej sami osądzać IP: *.aster.pl 30.11.05, 19:13
              Tak, masz racje - nie powinniśmy. Ale wielu z uczestników tego forum stawia
              sobie zwykłe ludzkie pytanie....Dlaczego. Czy medal olimpijski, czy jakakolwiek
              inna forma sławy czyni ludzi zwolnionymi od konsekwencji prawnych czynów. W
              sprawach tego rodzaju, prokuratura , wobec zwykłych ludzi prowadzi
              postępowanie "z urzędu". A tu cisza. Wszyscy modlimy się,żeby nasza
              reprezentantka stanęła na nogi po tej tragedii. Tylko ( jeśli nie jesteś VIP-
              em) nikt w takiej sytuacji nie bedzie modlił się za Ciebie, a prokurator
              będzie bezduszny. W Polsce zaczyna powoli obowiązywać prawo precedensowe.....

A dlaczego ludzie tę panią osądzają? Ponieważ minęły dwa miesiace od tragedii i
              nie ma informacji o działaniach tzw " wymiaru sprawiedliwości"
        • mkeping KARA DLA WASZEJ OTYLKI 30.11.05, 18:20
          ja proponowałbym 1 rok pozbawienia wolności,z możliwością korzystania z basenu
          • Gość: Dexter Wystarczyłby rok ale w zawieszeniu IP: *.bb.msk.pl / *.bielsko.msk.pl 30.11.05, 18:22
            Jeśli już rok to w zawieszeniu, ale to i tak chyba zniszczy jej do końca
            karierę sportową. Każdemu przecież trudno żyć z takim strasznym piętnem.
            • mkeping Re: Wystarczyłby rok ale w zawieszeniu 30.11.05, 18:26
              sorry ale rok w zawieszeniu to moze dostac sprawce pobicia itp
              Ale za spowodowanie smierci 2 osoby wyrok nei moze byc w zawieszeniu.
              moga uwzglednic jej wkład w polski sport ok,ale wyrok powinnien byc
              sprawiedliwy!!
              Wg,konstytucji WSZYSCY OBYWATELE SĄ RÓWNI, tak czy nie?????
              to dlaczego jedni za taki wypdek poszli by odrazu na kilka lat siedziec a
              biedna otylka nei??co to za sprawiedliwosc???????
      • Gość: magda Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.244.157.79.ip4.tnp.pl 30.11.05, 18:28
        Myślę, że proces i wyrok to jedna sprawa. Druga to totalny brak wyobraźni i
        odpowiedzialnośc. Świadomość, że przez własną głupotę zabiła brata jest ogromną
        karą. Ale pomyślcie ci, którzy jej bronicie co czulibyście gdyby w tym
        wypadkOtyli zabiła kogoś z waszych bliskich? Też usprawiedliwilibyście ją tak
        łatwo?
        • mkeping Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie 30.11.05, 18:30
          koleznka Magda ma racje.Niech sąd orzeknie co jest sprawiedliwe!!!!
          Wg mnie popelnila przestepstwo!
          Środkiem łagodzacym mogą byc medale ale to nie powód do uniewinnienia!!!!
          • aramba Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie 01.12.05, 11:49
            Ale to wedlug Ciebie - przede wszystkim nikt Otylii nie uniewinnia. Jesli tak
            rozumiesz co w zdecydowanej wiekszosci pisza tutaj tak zwani obroncy Otylii, to
            oznacza, ze masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem.
      • Gość: Kali Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:32
        Do pierdla z nią!!!!!!!!!!! Natychmiast.
      • Gość: ad Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.ghnet.pl 30.11.05, 18:39
        a jak tam postepowanie prokuratorskie , bo chyba to jest najważniejsze w
        tej sprawie .W końcu w tym wypadku zginął człowiek.
        • Gość: qbba Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:01
          Do więzienia - nie rozumiem co takiego zrobiła dla Polski. Bo jak dla mnie to
          jej główną zasługą jest w tej chwili to że zabiła człowieka. I należy jej się
          kara niezależnie od tego czy jest znanym sportowcem czy nie.

PS. Jak zmierzyć W KTÓRYM momencie człowiek zrobi dla Polski wystarczająco dużo
          by unikać odpowiedzialności karnej lub mieć mniej surowe wyroki?
      • Gość: pablo Czy pływał z nią prokurator? Przeciez zabiła! IP: *.devs.futuro.pl 30.11.05, 18:57
        • jana2706 Re: Czy pływał z nią prokurator? Przeciez zabiła! 30.11.05, 19:10
          skad w was tyle okrucienstwa?
          • Gość: abc Re: Czy pływał z nią prokurator? Przeciez zabiła! IP: *.toya.net.pl 30.11.05, 20:03
            Jak najedzie Ci na d... samochod to uznasz, ze kierowca byl okrutny czy nie?
            Okrucienstwo widzisz nie tam gdzie powinnas.
            Nie wiem czemu wszyscy sie tak rozwodza nad tymi medalami. Nie wynalazla leku
            na raka. Poplynela szybko i dostala pare krazkow. Nie przesadzajmy z tym
            wkladem dla Polski itp.
          • aramba Re: Czy pływał z nią prokurator? Przeciez zabiła! 01.12.05, 11:54
            Z trzech powodow. 1. Ludzie lubia odgrywac role tych sprawiedliwych,
            szczegolnie jak wedlug nich sprawa jest ewidentna, 2. brak jakiegokolwiek
            rozeznania w przepisach prawa ergo brak kultury prawnej, 3. zawisc - chociaz
            pewnie zaraz odezwa sie ci co uwazaja, ze "gdyby Otylia mojego brata zabila",
            to z przyjemnoscia bym ja ufajczyl na krzesle elektrycznym.
      • losiu4 Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie 30.11.05, 20:12
        a w takich Stanach to własnie niedawno skazano pewnego Noblistę.

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Uważny kierowca Po co? W wiezieniach nie ma basenów... IP: *.viknet.pl 30.11.05, 20:25
        Po co jej rehabilitacja, skoro trafi za zabójstwo do więzienia?
        Kierowców z taką fantazją, kierowców, którzy łamią zasady ruchu w sposób
        karygodny (i zabijają) należy wsadzac do więzień. Inaczej jutro znów zabiją.
        Ikona polskiego sportu więc należy jej wybaczyć? VIP może więcej? Zabitemu
        wszystko jedno kto go zabił. Śmierć "z ręki" VIPa boli wszystkich tak samo jak
        zadana przez innego kierowcę zabójcę.
      • Gość: zyto A co wyniklo z badania alkomatem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.11.05, 21:09
        czyzby zapomniano zbadac czy byla trzezwa w chwili wypadku, i kto ponosi za
        wypadek odpowiedzialnosc, pewnie niezyjacy brat, co?
        gdyby to nie "nasza" otylia od razu wiedzielibysmy ze przyczyna wypadku byla
        brawurowa jazda, albo jazda pod wplywem, ale prawo i sprawiedliwosc jest tylko
        dla szarakow, nie dla bogow na olimpie
        • aramba Re: A co wyniklo z badania alkomatem 01.12.05, 12:54
          Stary..., a zreszta nie warto.
      • Gość: jacek Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:37
        3maj sie
      • Gość: Wilhelm Tell Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.toya.net.pl 30.11.05, 22:10
        A nie powinna aby odpowiedzieć najpierw za wypadek przed sądem???
        • aramba Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie 01.12.05, 11:50
          Stary, pozno bylo - rozumiem - ale poczytaj najpierw te sto pare postow wyzej,
          OK?
      • Gość: ALEX Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.12.05, 00:37
        JESTES NAJLEPSZA, WSZYSTKO SIE ULOZY, TRZYMAM KCIUKI!!!
      • Gość: muflon Fakty: IP: *.unige.ch 01.12.05, 10:44
        Zapamietalem ta liste dobrze:

- 180km/h przy ograniczeniu do 90

- warunki pogodowe przy ktorych nawet 90km/h to samobojstwo

- Prawo jazdy od kilku miesiecy

- Samochod z o mocy i masie malego czolgu

- wyprzedzanie na trzeciego na waskiej drodze

Ludzie, troche zdrowego rozsadku: to nie jest "blad biednej Otylki, ktorej
        trzeba pomoc podniesc sie po tragedii". To jest morderstwo z zimna krwia.
        • aramba Re: Fakty: 01.12.05, 11:51
          Gadasz glupoty - mozna mowic o glupocie, braku zdrowego rozsadku (chociaz
          przydusila przy wyprzedzaniu, a nie jechala caly czas 180), ale nie o
          morderstwie z zimna krwia. Czemu nie napisze rowniez o usilowaniu samobojstwa?
          • Gość: muflon Re: Fakty: IP: *.unige.ch 01.12.05, 12:53
            > Czemu nie napisze rowniez o usilowaniu samobojstwa?

Bo samobojstwo chyba nie jest w Polsce karalne. Nie mam nic przeciwko temu, zeby
            wszyscy tacy kierowcy wpakowali sie w przydrozne drzewa z predkoscia 180km/h.
            Dzieki temu czulbym sie bezpieczniej na ulicy.
        • jwoj Re: Fakty: 01.12.05, 12:09
          > Zapamietalem ta liste dobrze:
          >
          > - 180km/h przy ograniczeniu do 90

to prawda,prokurator ustali jednak że jechała 91 km/h,tak to u nas jest

przy tej prędkości wjechała na pobocze,zero śladów hamowania,przejechała 100
          metrów po wertepach i uderzyła w drzewo bokiem od strony paseżera

powinna uderzyć w swoją strone,wtedy była sprawiedliwość,od sądów jej nie można
          oczekiwać

• aramba Re: Fakty: 01.12.05, 12:20
            Tak, nie ma watpliwosci zlamala przepisy o ruchu drogowym, ale nie wmowisz mi,
            ze nie zrobila tego, co robi 99% innych kierowcow na naszych drogach. Gratuluje
            Ci - nalezysz do 1% trzymajacych sie przepisow nogami i rekami albo (to akurat
            tak jak ja) nie prowadzisz samochodu w ogole.
            • afangulo [...] 01.12.05, 12:55
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: muflon Re: Fakty: IP: *.unige.ch 01.12.05, 12:55
              > nie wmowisz mi, ze nie zrobila tego, co robi 99% innych kierowcow na naszych
              drogach

Nie robi. Przeczytaj ta liste jeszcze raz. Owszem, ludzie w Polsce sa jacy sa,
              ale 99% z nich czegos takiego by nie zrobila. I nie chodzi mi tylko o brak
              "samochodu o mocy malego czolgu" ;-)
              • aramba Re: Fakty: 01.12.05, 12:57
                Dobrze 86,5%.
                • beer_forever zdjecia. 02.12.05, 12:08
                  Pardon, moze nie na temat ale poszukuje link do zdjec Chrislera po wypadku.
                  I jaki to byl model?. Dzieki.

• Gość: teresa Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 07:21
        Otylko- cieszę się , że wracasz , życzę Tobie samych sukcesów i równowagi
        psychicznej, to był nieszczęśliwy wypadek Ty musisz życ dalej dla nas.POWODZENIA
      • Gość: wierzbno Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie IP: *.chello.pl 07.12.05, 00:28
        Otylko trzymaj sie i pływaj dla brata.kochamy cie
      • olivka51 Re: Otylia Jędrzejczak znowu w wodzie 07.12.05, 00:39
        trzymam za ciebie Otylio kciuki.wielka buzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka