Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trojanowicz w K:S Torun

IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.05, 22:23
    Ten mlodzian to odkrycie. W zeszlym sezonie jezdzil na wyspach i mial bardzo
    dobra biegopunktowke.Crump na jego temat powiedzial:przypomina mnie jak bylem
    mlody!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: salmiok Re: Trojanowicz w K:S Torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:28
        Rozwiń temat bo chyba większość nie wie o co chodzi, chyba że to prowokacja
        • Gość: Szrek Re: Trojanowicz w K:S Torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 06:52
          A nie chodzi ci przypadkiem o Izabelę Trojanowską? "Podaj cegłę..."
          • Gość: Genek Re: Trojanowicz w K:S Torun IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.05, 13:22
            To prawda.Czytalem o nim na "Speedway"com.Wielka rewelacja.Wygral mocno
            obsadzony turniej na wyspach.Przegraly z nim takie asy jak:Nicki Pedersen,Rune
            Holta,Toni Rickardson czy jJason Crump.
            Ma tez obywatelstwo polskie,bo to syn jakiegos emigranta.
            • salmiok Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 15:25
              a co ma do tego KS Toruń?
              • kibic.zalogowany Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 15:38
                Wy się tak z tego nie śmiejcie, bo to właśnie Apator wypromował Ryana Sullivana!
                pierwszy mecz Ryan pojechał w Rzeszowie (o ile dobrze pamiętam) i od tego czasu
                zaczął nieżle błyszczeć!!! :)
                • psyhol2 Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 17:23
                  nie przesadzaj z tym promowaniem, bo do wyniku każdy się podłącza
                  • salmiok Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 20:23
                    Skąd macie takie informacje i gdzie można cokolwiek znalezc? (Czuję że ktos tu
                    robi mnie w wała;))
                    • pioobo1 Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 20:49
                      Może się nie znam na żużlu, ale też myślę, że to wałek jakiś. Kto to w ogóle
                      jest, szukałem wszędzie i nic, lipa jakaś!!! Ale mam bardziej prawdopodobne
                      informacje, bo na www.przegladzuzlowy.pl jest notka, że Risager :):):) przysłał
                      swoja ofertę do Torunia. Mógłby być tym rezerwowym do 23 lat i byłoby nieźle.
                      Jestem 100% "ZA". Mimo, że młody, ale ma już kilka sław na rozkładzie:D:D:D Bdb
                      posunięcie
                      • Gość: Jazon Yeti w KS Toruń:) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.12.05, 22:05
                        Ktos sobie głupie żarty robi i nie ma co rozwijać tej jałowej dyskusji nad
                        żużlowcem istniejącym zapewne tylko w wyobraźni autora wątku.
                        • kibic.zalogowany Re: Yeti w KS Toruń:) 03.12.05, 22:23
                          Jazon... no to w takim razie puść to z dymem...
                      • arius5 Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 23:23
                        ja, Risager poczynal sobie calkiem dobrze w tym sezonie, niewatpliwie nalezy do
                        czolowki w Danii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka