Gość: Piotr IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.05, 22:23 Ten mlodzian to odkrycie. W zeszlym sezonie jezdzil na wyspach i mial bardzo dobra biegopunktowke.Crump na jego temat powiedzial:przypomina mnie jak bylem mlody!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: salmiok Re: Trojanowicz w K:S Torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:28 Rozwiń temat bo chyba większość nie wie o co chodzi, chyba że to prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Trojanowicz w K:S Torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 06:52 A nie chodzi ci przypadkiem o Izabelę Trojanowską? "Podaj cegłę..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genek Re: Trojanowicz w K:S Torun IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.05, 13:22 To prawda.Czytalem o nim na "Speedway"com.Wielka rewelacja.Wygral mocno obsadzony turniej na wyspach.Przegraly z nim takie asy jak:Nicki Pedersen,Rune Holta,Toni Rickardson czy jJason Crump. Ma tez obywatelstwo polskie,bo to syn jakiegos emigranta. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 15:38 Wy się tak z tego nie śmiejcie, bo to właśnie Apator wypromował Ryana Sullivana! pierwszy mecz Ryan pojechał w Rzeszowie (o ile dobrze pamiętam) i od tego czasu zaczął nieżle błyszczeć!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
psyhol2 Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 17:23 nie przesadzaj z tym promowaniem, bo do wyniku każdy się podłącza Odpowiedz Link Zgłoś
salmiok Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 20:23 Skąd macie takie informacje i gdzie można cokolwiek znalezc? (Czuję że ktos tu robi mnie w wała;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pioobo1 Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 20:49 Może się nie znam na żużlu, ale też myślę, że to wałek jakiś. Kto to w ogóle jest, szukałem wszędzie i nic, lipa jakaś!!! Ale mam bardziej prawdopodobne informacje, bo na www.przegladzuzlowy.pl jest notka, że Risager :):):) przysłał swoja ofertę do Torunia. Mógłby być tym rezerwowym do 23 lat i byłoby nieźle. Jestem 100% "ZA". Mimo, że młody, ale ma już kilka sław na rozkładzie:D:D:D Bdb posunięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Yeti w KS Toruń:) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.12.05, 22:05 Ktos sobie głupie żarty robi i nie ma co rozwijać tej jałowej dyskusji nad żużlowcem istniejącym zapewne tylko w wyobraźni autora wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Yeti w KS Toruń:) 03.12.05, 22:23 Jazon... no to w takim razie puść to z dymem... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Trojanowicz w K:S Torun 03.12.05, 23:23 ja, Risager poczynal sobie calkiem dobrze w tym sezonie, niewatpliwie nalezy do czolowki w Danii. Odpowiedz Link Zgłoś