redakcja 05.10.01, 10:46 W sobotę, w dniu spotkania Polska-Ukraina, trener Jerzy Engel ma urodziny. Wyslij mu życzenia, przekażemy je w poniedziałek, w czasie czatu (o 10.00). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porax Re: URODZINY JERZEGO ENGELA 05.10.01, 11:01 Zycze Panu tego czego Pan sam by sobie zyczyl pozdrawiam el_poraxo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truman Re: URODZINY NAJLEPSZEGO SELEKCJONERA EUROPY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 11:19 Życzę Panu Jerzemu przynajmniej drugiego takiego Batistuty w kadrze. Cos bardziej realnego: żeby czarnym koniem mistrzostw okazał się Olisadebe.... Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hot Way URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 13:26 Zyczymy samych wygranych - no i oczywiscie miejsca w pierwszej trojce na MS w Japoni i Korei raz tego co sobie Pan życzy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.01, 17:06 szyczkiego piknego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: URODZINY JERZEGO ENGELA - święto kibiców IP: *.silvershark.com.pl 05.10.01, 16:05 Panie Jerzy, Kiedy został Pan trenerem nszej reprezentacji, niczego o Panu nie wiedziałem. Pomyślałem: Engel? A kto to jest? Teraz już wiem, Engel to Anioł. Życzę Panu, żeby jutro okazja do świetowania był potrójna: awans, wygrana z Ukrainą i urodziny. Wszystkiego najlepszego! Zibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADOM Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.suffolk.lib.ny.us 05.10.01, 17:42 Najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin przesylaja radomscy kibice pilki noznej.Zyczymy sukcesow w zyciu osobistym jak i zawodowym.Naszym prezentem dla pana niech bedzie wierny doping w chwilach zwyciezania i pocieszanie w smutnych momentach.NIECH ZYJE ZBAWICIEL-JERZY ENGEL !!! STO LAT PANIE JURKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.libre.retevision.es 05.10.01, 22:58 Panie Engel czy pan jest slepy czy nosi czarne okulary ,ten wielki sukces to tylko kupa szczescia i zbiegu okolicznosci. Reprezentacja nie ma za grosz techniki,rzadko kiedy jest w stanie utrzymac sie przy pilce wiecej niz dwa podania i dla mnie gra na poziomie drugiej ligi Hiszpanskiej(moim zdaniem)Zycze wiec milego ladowania na MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeric Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.ipt.aol.com 06.10.01, 05:27 Je vous souhaite un joyeux anniversaire et bonne chance pour la coupe du monde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.proxy.aol.com 06.10.01, 18:15 Wszystkiego najlepszego w dniu urodzini zycze Panu z Kaliforni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYSIEKP Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 18:25 Życzę Panu wszystkiego najlepszego (łącznie z Pucharem Świata). BYSIEKP z Krakowa P.S.Proszę powołać do drużyny jakiegoś wiślaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 22:04 Życzę Panu przede wszystkim zdrowia i co najmniej powtórzenia sukcesu Kazimierza Górskiego.Oby wszystkie Pana decyzje były trafne. MarcinG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANKA PI URODZINY JERZEGO ENGELA!!! IP: *.zanet.pl 07.10.01, 13:27 PANIE JERZY ŻYCZĘ PANU PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA, SZCZĘŚCIA SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ORAZ JAK NAJWIĘCEJ WYGRANYCH MECZY:)I ŻEBY PAN BYŁ TRENEREM REPREZENTACJI JESZCZE PRZEZ 100 LAT I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ. JEST PAN BARDZO DOBRY W TYM CO PAN ROBI. DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO FANKA KASIUNIA P.S. PROSZĘ POZDROWIĆ PIŁAKRZY KTÓRY SĄ THE BEST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Fan Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.unregistered.formus.pl 05.10.01, 11:18 co tu życzyć? Najlepiej wie sam trener. Przede wszystkim dużo zdrowia, uciechy z podopiecznych, trafnych decyzji i utrzymania posady jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 212.244.177.* 05.10.01, 11:38 Przed wszystkim: zdrowia,radości w życiu,spełnienia marzeń,samych zwycięskich meczy i zdobycia Pucharu Świata! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 05.10.01, 11:39 Co mu zycze? chyba spokoju i zdrowia podczas prowadzenia repry, ale takze a moze glownie w zyciu osobistym. Dla nas on juz jest bohaterem STO LAT !!! pozdrawiam jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 195.24.84.* 05.10.01, 12:20 Zycze Panu, by byl Pan dalej dla naszej reprezentacji dobrym Aniolem Strozem (Schutzengel), a na mistrzostwach oczywiscie tytulu, a po meczu smakowania sushi (Jap) i kimczi (Kor - ostre!) A na dzisiaj - ladnego zwyciestwa, tak ze 3:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 05.10.01, 14:25 no więc przede wszystkim sukcesów z kadrą...Ogólnie wszystkiego naj, naj.. pozdrowienia z rodzinnego Włocławka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IgorBLR Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.net.hinet.hr 05.10.01, 12:32 Z calego serca zycze Panu zdrowia, pomyslnosci,szescia w zyciu osobistym. Aby zostal Pan nowym K.Gorskim, druzyna ktorego zachwycony byl caly swiat pilkarski. Zycze tez wygranej z Ukraina 5:0, a nie tak jak bylo u nas w Minsku! Tylko taki wynik pokaze ze Polska prawiedlowo awansowala do MS! Polska i Bialorus razem do Mundialu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARO Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 213.76.134.* 05.10.01, 12:48 PANIE JERZY ZDROWIA I POWTÓRZENIA OSIĄGNIĘĆ TRENERA GÓRSKIEGO ORAZ WIĘCEJ SPOKOJU W PAŃSKIEJ PRACY Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: URODZINY JERZEGO ENGELA 05.10.01, 12:51 Cegoz mozna zyczyc?? - chyba tylko tega, aby Pan byl druga osoba (po Tomaszu Wldochu), ktora ucaluje puchar Mistrzow Swiata ;-]] Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.waw.prokom.pl 05.10.01, 13:15 Życzę, abym mógł w przyszłym roku z okazji 50 urodzin składać Panu życzenia jako trenerowi mistrzów świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 217.97.164.* 05.10.01, 13:27 Panie Jerzy, samych słonecznych i radosnych dni, zdrowia i miłości oraz pociechy z naszych "chłopców" E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Bundy Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.01, 13:41 Życzę Panu tego, czego wszyscy kibice piłkarscy w Polsce. Pan najlepiej wie, co to jest... Poza tym dziękuję, za niezapomniane momenty, jakich wszyscy byliśmy świadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 212.160.239.* 05.10.01, 13:50 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN, RADOŚCI, UŚMIECHU, POWODZENIA NA MISTRZOSTWACH I TEGO, ABY PRZYSZŁOROCZNE URODZINY UPŁYNĘŁY W ATMOSFERZE ŚWIĘTOWANIA DOBREGO WYSTĘPU "FERAJNY ENGELA" NA BOISKACH AZJI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 212.123.31.* 05.10.01, 14:04 Wszystkiego Najlepszego z okazji Pana swieta :)) Zycze jesze lepszych wynikow, jeszcze wiecej sukcesow na Mistrzostwach Swiata. Pozdrawiam Pana bardzo serdecznie- Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Co byś se... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 14:05 Co byś se zymbów na tym łogromnym kielichu mistsowskim nie wyscerbił, Zebyś nasych lachów jak najdłuzej we swojej upsęzy utsymał, Co by Ci sie, Panocku, w zyciu scęściło, a niekoniecnie zawse w płascyku, bo na zime to łon moze dobryk jes, ale jak slonecko psyświeci, co być se go mógł w spokoju zdjąć i na łonym Twoim Cyperku psysmazyć plecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.man.polbox.pl 05.10.01, 14:35 Życzę Panu przynajmniej siedmiu meczów na MŚ. Na pięć myślę że już teraz nas stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.insite.com.pl 05.10.01, 14:35 Życzę Panu tego o czym marzą wszyscy Polscy kibice - osiagniecia na Mistrzostwach Świata tego o czym nie mówimy głośno, chciałabym aby udało sie to Panu i Naszej Drużynie. A prywatnie spełnienia wszytskich marzeń i szczescia w życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 15:17 Przedewszystkim zdrowia i jak najdłuższego prowadzenia reprezentacji. A także sukcesu na MŚ i awansu do ME2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burger Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 217.97.154.* 05.10.01, 16:56 Życzę Panu z całego serca , aby za rok tyle samo osób,a najlepiej jeszcze więcej pamiętało o Panskich urodzinach i składało Panu z tej okazji życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 10.10.65.* 05.10.01, 17:17 Niech w dalszym ciągu zachowuje Pan swój indywidualny styl, podejscie do wykonywanej pracy. Moze wtedy d końca życia w Polsce będzie zbierał Pan dowody sympatii (nie tylko w urodziny). I niech nie opuszcza Pana zdrowie i poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 143.132.225.* 05.10.01, 18:22 Drogi Panie Jerzy Zycze Panu, aby Pan jeszcze raz nas wszystkich zadziwil, abysmy nie tylko przez krotka chwile znow byli dumni z naszych pilkarzy. Zycze Panu rowniez szczescia w zyciu osobistym i usmiechu na co dzien. pozdrawiam serdecznie Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.mad.east.verizon.net 05.10.01, 17:39 Jestem kibicem reprezentacji mieszkajacym w stanach i ogladalem kazdy mecz reprezentacji od kiedy pan engel zostal selekcjonerem, wiekszosc na zywo. Chcialem zyczyc mu wszystkiego najlepszego i mistrzostwa swiata. Bede w japoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Kurcze! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 17:42 Gość portalu: Raffi napisał(a): > Jestem kibicem reprezentacji mieszkajacym w stanach i ogladalem kazdy mecz > reprezentacji od kiedy pan engel zostal selekcjonerem, wiekszosc na zywo. > Chcialem zyczyc mu wszystkiego najlepszego i mistrzostwa swiata. > Bede w japoni ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Kurcze! Musisz sie tak afiszowac? Jestes obiektem zazdrosci mej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: Kurcze! IP: *.mad.east.verizon.net 05.10.01, 21:08 hehe sorry kolego, wiecej nie bede :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gref Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.R. Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 18:23 Wszystkiego najlepszego Panie Engel (Jerzy) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xartous Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.01, 19:38 Życzę Panu przede wszystkim zdrowia, samych sukcesów w życiu zawodowym i osobistym, spokoju oraz rado�ci z wszystkiego, czego się Pan podejmie. Dziękuję za dostarczenie wzruszeń zwišzanych z reprezentacjš, których jeszcze nigdy nie miałem przyjemno�ci przeżywać. STO LAT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG.pl Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:41 Wszystkiego najlepszego i samych sukcesów życzy Grzegorz M. ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.nasze.pl 05.10.01, 23:20 Sto lat sto lat Panie trenerze! Szczerze mowiac, jako typowa przedstawicielka swojej plci, nie przepadam za pilka nozna i dlatego przed kazdym meczem marudze Mojemu Misiowi " Czy ty musisz to znowu ogladac?!" Podejrzewam, ze podobne wyrzuty czyni mezczyznom wiekszosc kobiet, no bo naprawde ciezko przyjac do wiadomosci, ze ukochani, zamiast swoj jedyny wolny czas poswiecic nam, beda przez dwie godziny szaleli przed telewizorem wpatrzeni w Olisadebe i spolke. Jednak jutro, specjalnie z okazji Panskich Urodzin, postaram sie narzekac na brak zainteresowania mniej niz zwykle. Mam nadzieje, ze to Pana ucieszy - po prostu, tez obejrze ten mecz... Zycze zwyciestwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas1a Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 192.168.2.* / *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 17:45 Gość portalu: ola napisał(a): > Sto lat sto lat Panie trenerze! Szczerze mowiac, jako typowa przedstawicielka > swojej plci, nie przepadam za pilka nozna i dlatego przed kazdym meczem marudze > > Mojemu Misiowi " Czy ty musisz to znowu ogladac?!" Podejrzewam, ze podobne > wyrzuty czyni mezczyznom wiekszosc kobiet, no bo naprawde ciezko przyjac do > wiadomosci, ze ukochani, zamiast swoj jedyny wolny czas poswiecic nam, beda > przez dwie godziny szaleli przed telewizorem wpatrzeni w Olisadebe i spolke. > Jednak jutro, specjalnie z okazji Panskich Urodzin, postaram sie narzekac na > brak zainteresowania mniej niz zwykle. Mam nadzieje, ze to Pana ucieszy - po > prostu, tez obejrze ten mecz... Zycze zwyciestwa!!!!! Czyżbym nie była "typową przedstawicielką swojej płci"? Mój tata nie przepada ogólnie za ogladaniem sportu w TV, to ja i moja mama bardzo, bardzo emocjonalnie podchodzimy do każdego zagrania "Naszych" na boisku :)) Dziękuję więc Panu Trenerowi za stworzenie drużyny marzeń, dzięki której ogladanie meczy reprezentacyjnych stało się nie tylko narodym obowiązkiem, ale też przyjemnością i prawdziwym świętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucuk Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 23:34 Wszystkiego najlepszego...zycze panu zeby pilkarze sprawili jutro wspanialy prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek P Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.pl 06.10.01, 00:28 Życzę Panu i kibicom wygranej z Ukrainą,a na MŚ jak najwyższego miejsca polskiej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: 10.100.14.* / *.proterians.net.pl 06.10.01, 00:38 Jestem wiernym kibicem naszej reprezentacji.Zawsze w nią wierzyłem, mimo kolejnych przegranych eliminacji.Gdy objął Pan posade selekcjonera poczułem,że coś może z tego być.Już w meczu z Hiszpanią zauważyłem olbrzymie zmiany w stylu gry.Awans do MŚ był jak spełnienie marzeń.Gratuluje Panu i całej drużynie tego sukcesu jednocześnie życząc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. WIELKIE DZIĘKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke30 Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.10.01, 01:56 Z okazji urodzin wszystkiego co dobre i piękne,a zwłaszcza sportowego szczęścia i radości na MŚ , ale tam już bylismy dlatego życze Panu również a może przedewszystkim jeszcze dwóch rzeczy : - uczymania długo , długo posady trenera Reprezentacji , - awansu do ME , bo tam nas jeszcze nie było,a niech wszyscy uwierzą ,że się da coś osiągnąć jeśli tego bardzo się chce . Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 08:25 Wszystkiego najlepszego Panie Trenerze. Powodzenie na Mistrzostwach Świata. Ciesze sie, ze mamy urodziny w ten sam dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brajl Re: URODZINY JERZEGO ENGELA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.10.01, 09:36 Wszystkiego Najlepszego Panie Trenerze!!!!! Wierzę w sukces w Japonii, a juz dzisiaj w 3:1!!! Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś