Gość: zbychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:57 brawo! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marog6 SUPER to wygląda IP: 213.199.253.* 18.01.06, 10:48 Nie tylko ten kask :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprinter Re: SUPER to wygląda IP: *.uni.lodz.pl 18.01.06, 14:43 No pewnie, jeszcze fajniej wygląda Alessandra Ambrosio obok Kubicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziekujemy Robert, Polski kask Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:07 Poznań jest dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIPA Re: Polski kask Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:22 No to tylko wyglądać wybuchu KUBICOMANII. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Polski kask Kubicy 17.01.06, 22:01 Niekoniecznie. Ale warto pogratulować i się cieszyć . A życie się toczy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Polski kask Kubicy 17.01.06, 21:22 Polacy mają Roberta Kubice !!! Zawsze marzyłem o obejżeniu na żywo wyścigu F-1 ... TERAZ BĘDE MUSIAŁ TO ZROBIĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodek Re: Polski kask Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:30 "Bardziej optymalny"? Wstyd Panie autorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ale zaczyna sie sezon - olipiada, MŚ i F1, oraz IP: *.chello.pl 17.01.06, 21:34 MP Legii Warszawa. piękny czas nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIPA Re: ale zaczyna sie sezon - olipiada, MŚ i F1, or IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:39 Legia mistrzem?To ty chłopie nie słyszałeś jaką pake szykuje PTASZEK w Szczecinie HE HE.. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: ale zaczyna sie sezon - olipiada, MŚ i F1, or 17.01.06, 21:41 łojezuniu,patrzta zmienili kształt tylnego spojlera.łojezuniu co to teraz bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ale zaczyna sie sezon - olipiada, MŚ i F1, or IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:32 Ty mi sie tu zawsze napatoczysz billy:))). Daj spokój biednemu Kubicy dobrze? Bądż grzecznym chłopcem. Mamusia nie uczyła ,że nie wolno śmiać się z innych ludzi i do tego inteligentniejszych ,nie mamusia nauczyła tylko billy się nie dał wychować. Teraz na poważnie zawsze gdzie się pojawisz drażnisz ludzi. Ja zazwyczaj jestem spokojna , ale jak czytam co piszesz to sie we mnie gotuje. Nagrabiłeś już sobie. Przestań kpić z Kubicyz F1 i również z mojej ukochanej dyscypliny żużla. Idż sobie na forum skoki, gimnastyka, pływanie i tam sobie ładnie pogadasz o twoich ukochanych dyscyplinach odpowiednich dla dzieciaczków i emerytek( możesz sobie rączki z moja babcią podać macie podobne sportowe zainteresowania:) I nie truj tyłka normalnym kibicom normalnych dyscyplin. A Robertowi życzę powodzenia. Ma chłopak talent. Dobrze się stało ,że dotał taką szanse będzie mógł rozwijać swój talent. Pamiętam Roberta jak miał bodajże 14 lat był diabeł już wtedy dobry :), wiedziałam ,że będą z niego ludzie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: ale zaczyna sie sezon - olipiada, MŚ i F1, or IP: *.os1.kn.pl 18.01.06, 13:56 kocham Cie, a Ty mi tu na boku romansujesz z jakimś baranem! zaraz sie zeżygam bleeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Polski kask Kubicy 18.01.06, 12:47 Tzn. taki, przy ktorym opory sa bardziej najnizsze... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubat Re: Polski kask Kubicy IP: 82.139.11.* 17.01.06, 21:42 Mam wrażenie, że z głodu polskich sukcesów sportowych za bardzo podgrzewa się oczekiwania wobec Kubicy. Przed chwilą przejrzałem, co na ten temat piszą najważniejsze gazety niemieckie. Z czterech, które przejrzałem, tylko jedna wogóle wymieniła Kubicę jako kierowcę testowego. Pozostałe nawet nie wymieniają jego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAr Re: Polski kask Kubicy IP: *.ghnet.pl 17.01.06, 23:06 a po co maja wymieniac? oni kierowcow w formule ajnc maja juz od dawna wiec im to zwisa calkowicie czy jakis np. Polak sie tam dostal czy nie. takich mlodych uzdolnionych bylo juz duzo. maja swoje "problemy" w formulce. Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Polski kask Kubicy 17.01.06, 21:50 Panie Redaktorze - coś nie może być bardziej lub mniej optymalne!!!! Uczcmy się jezyka polskiego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorian Powodzenia ROBERT! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.01.06, 23:05 Wrocław bedzie Ci kibicowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAr Re: Polski kask Kubicy IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.06, 23:16 Szkoda, że autor nie napisał artykułu bardziej optymalnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Kurcze nafajniesszy ten kask IP: *.chello.pl 17.01.06, 23:32 Taki maly szczegol a cieszy! Ciekawe czy to BMW wymyslilo liczac na spopularyzowanie F1 w polsce czy kubica poprosil. Kurcze przynajmniej sie nie wstydzi ze jest polakiem dlatego bede mu tym bardziej kibicowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kurcze nafajniesszy ten kask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:44 Napewno poprosił. Nie tylko on się nie wstydzi swojej narodowości Gollob w GP też jeżdził/jeżdżi w kaskach z polskim orzełkiem. Robertowi życze powodzenia !!! i pozdrawiam wszystkich kibiców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyra21 Re: Polski kask Kubicy IP: 212.121.153.* 17.01.06, 23:44 Zawsze marzylem,aby Polak jeździł w formule i wydawało mi się,że sie nie doczekam...Teraz jestem tak blisko!!!Trzeba rezerwować bilety na GP!!!Nie ma rady!!!Kask REWELACYJNY!!!Podobny do kasku A.Senny-tylko kolory flagi narodowej.Jestem dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borneo Re: Polski kask Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:15 Dlaczego sie tak wszyscy nad tym spuszczaja - pojezdzimy zobaczymy. Chlopak osiagnal juz bardzo wiele choc do pelni szczescia tak wiele jeszcze brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: Polski kask Kubicy IP: *.akademiki.uni.torun.pl 18.01.06, 01:30 Kubica rulez!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Polski kask Kubicy IP: *.ny325.east.verizon.net 18.01.06, 01:36 ON bedzie nastepca Michaela Schumachera,wystarczy porownac ICH twarze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: Polski kask Kubicy IP: *.94-80-70.mc.videotron.ca 18.01.06, 01:47 nie , no jest fajnie, nie spodziewalem sie, ze tego dozyje Troche stremowany wyglada Robert na tych zdjeciach, ale to normalne, w jego wieku dostac taka szanse nie zdarza sie zbyt czesto. A szansa faktycznie jest. Zarowno Nick jak JV najlepsze lata maja juz za soba. Robert jesli bedzie wykrecal na treningach dobre czasy ma duza szanse zostac podstawowym kierowca. Nie jest prawda, ze nie pokazuja Roberta z okazji prezentacji nowego auta. Zdjecia pokazali dzisiaj w iTV , Spieglu i paru innych. Robert, trzymamy kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago cubs Panie Kubica do zobaczenia w Indianapolis..bravo!! IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 18.01.06, 06:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta I kolejna nieprawda - dozwolone jest 10 cylindrow IP: *.mad.east.verizon.net 18.01.06, 07:17 Sz. Autor widac nie zna nowych przepisow F1. Dozwolony jest silnik z 10 cylindrami z tym ze zalozone sa tzw. restryktory ograniczjace moc. Bazowym silnikiem na 2006 jest 8-cylndrowa jednostka, ale poniewaz nie wszyscy mieli czas i pieniadze na zmiane silnika to w 2006 mozna uzywac jeszcze jednostek 10-cyl. Radze poczytac przepisy dokladniej. Dokladne omowienie mozna znalezc nawet na internecie... szczegoly techniczne we wlasciwych czasopismach, ale nie z tych w polskich MPIK-ach. Prenumerate mozna zakupic np. tu: www.racetechmag.com/ I radze to zrobic, bo latwo zweryfikowac czy dziennikarze maja dobre czy mierne pojecie o detalach F1, IndySeries, ChampCar, NASCAR i.t.d. Poza tym nie sa to czasopisma z obrazkami panienek i produktow domowego uzytku czy omowieniami jak to sie dziennikarzowi o marnym pojeciu na temat technikaliow (poza znajomoscia ilosci koni mechanicznych) jezdzilo wygodnym samochodzikime podczas testow. Jezeli juz to sa reklamy bardzo zaawansowanych czesci do samochodow wyscigowych i serwisu a przede wszytkim artykoly najwyzszej klasy zawodowcow oraz wywiady z szefami producentow, projektantow, szefow zespolow wyscigowych (w tym F1) i.t.p. Nie, nie ma przedrukow z oficjalnych wiadomosci F1. Sa za to doglebne omowienia czasem trudnych tematow dla przecietnego zuzywacza paliwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm SUPER!!!!! KOSMOS!!!!!!!!! IP: 195.205.15.* 18.01.06, 07:58 Trzymam kciuki!! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALAN from Szczecin Re: Polski kask Kubicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:25 szkoda ze nie napisano ze Robert na kasku ma napis pod goglami Jan Paweł II - super gest!!!! Szczegoly www.autoklub.pl/index.php? page=galeria&id=1137493543 Odpowiedz Link Zgłoś
biseptol2 Kubica zdrajca!!! 18.01.06, 08:51 jak on mogl podpisac kontrakt z niemcami ???! to hanba dal polaka! lepiej zeby nie jezdzil w ogole w F1 niz dla niemcow! prezydent kaczynski powinien tego zabronic! wyobrazcie sobie, polski hymn bedzie grany razem z niemieckim. OHYDA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Kubica zdrajca!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.06, 10:22 Rozumiem te ironie , tym niemniej ,jak zwykle Wybiorcza robi wam wode z mozgu akcentujac niepotrzebnie , w tak w koncu marginesowej sprawie ( kierowca rezerwowy - to przeciez NIC )te sprawe kolorow na kasku.Widac wyraznie ,ze polski glod na sukces jest olbrzymi a ci poststalinowscy manipulatorzy znaja swoj fach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kubica zdrajca!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:11 Ale się czepiacie jeden z drugim. Zmiast marudzić biseptol , to byś się cieszył najważniejsze ,że jak będzie odnosił sukcesy to równiez dla Polski będzie to sukces bo jest Polakiem i będziesz mógł być dumny. A to ,że jest rezerwowy, a własciwie testowy czy jakoś tam niepotrzebne skreślić :) dokładnie to sie tam nie znam :) to nie jest ważne. Najważniejsze ,że jest pierwszym Polakiem w F1. A to ,że Kubica wogóle jest w F1 to duży sukces większy niż mamy w innych duperelowatych dyscyplinach, a nie jak ty tu pleciesz marginesowa sprawa. Dla mnie bardziej ważne jest to, że mamy Polaka w F1 niż jakieś durne pływanie nawet jeżeli mamy tam jakieś sukcesy to dla mnie to żaden sport, a F1 to jest już elitarny, porządny i emocjonujący sport, chociaż nie jestem jego fanką, ale Robertowi dobrze ,życzę. I wogóle mam sentyment do sportów motorowych ogólnie, choć moją największa pasją jest ŻUŻEL ! Pozdrawiam wszystkich kibiców F1 , żużla i innych dyscyplin też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG co to za herezje? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 18.01.06, 09:10 "Polak może jednak nawet pojechać w GP - stanie się tak w przypadku kontuzji lub defektu samochodu któregoś z dwóch podstawowych kierowców zespołu..." DEFEKTU??? A co ma piernik do wiatraka, przecież kierowca nie jest przyspawany do swojego bolidu i może się przesiąść do rezerwewego samochodu jeżeli ten nawali mi podczas treningów... Jeszcze nie słyszałem, by kierowca rezerwowy zastępował kogoś z powodu awarii... Chyba że awarii kierowcy :) No chyba że FIA uchwaliła jakiś rewolucyjny przepis ale w to wątpię :) Panowie dziennikarze nie udowadniajcie na każdym kroku, że jesteście w redakcji z przypadku albo po znajomości... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azotan Re: co to za herezje? IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 18.01.06, 11:42 Brawo Kubica Żydy z Gazety Wyborczej są z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Niesamowite:) IP: 195.94.210.* 18.01.06, 11:45 Polski kask...ech..ale news! A jakie majtki załozy? Juz widze te tytuły w "Fakcie" na przyklad: "Bialo-czerwony kask mignął na torze w Monza" (spadajac z półki na warsztacie..) Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Niesamowite:) 18.01.06, 14:13 jeszcze bardziej Cię zdołuję, szanowny Tomie - on nie dość , że ma kask biało- czerwony to jeszcze ma napis z boku Jan Paweł II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Niesamowite:) IP: 195.94.210.* 18.01.06, 14:53 To mile...Tylko do diabla co z tego wynika i kogo to obchodzi?? Niech wygra wyscig,stanie choc na podium,ba...nich wystartuje.Wtedy pisanie o tym bedzie na miejscu. Ja juz rzygam,gdy w dziale pt"Sport" nie ma o czym pisac... Sportowcy wszelkiej masci sa do d...,wiec wypisuje sie kolumny newsow o duperelach takich jak kolor kasku.. Albo Dudek,ktory miota sie po ławce(szesnascie artykolow dziennie),albo Olisadebe,ktory nic nie gra(choc w koncu ktos go przygarnal),albo Rasiak strzelajacy w glebokich rezerwach,albo,albo..itp,itd..Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Niesamowite:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:27 Dajcie naprawdę już spokój Robertowi do kogo jak kogo, ale do tego chłopaka nie można mieć pretencji. Jest młody nie przekreślajcie go już od razu , przecież jest dobry teraz psioczycie, a jak będzie odnosił sukcesy to będziecie się pierwsi mianować jego kibicami i po stopach go całować to jest fałszywe. Przejadły się juz wszystkim gwiazdeczki, które sobie kabze nabijają i sodówa im do łba uderzyła. Czas na "młode wilki". Polska długo czekała na kierowce w F1 i jak marzenia stały się faktem nie odbierajcie kibicom, których to cieszy radości. I stanę też w obronie Dudka , jest jaki jest może ostatnio trochę przeginał ,ale będe się upierała , że to jeden z lepszych bramkarzy polskich w historii i wogóle da się chłop lubić :) A ty tu gadasz ,że gazety piszą duperele w pewnym sensie się z Tobą zgadzam, piszą o jakiś pływaniach , tenisach itp. A o swojej ukochanej dyscyplie też nie mam możliwości przeczytać i tu powinieneś mnie rozumieć. Walczyliśmi z kibicami żużla ,żeby chociaż trochę pisali o nim , ale skutku to niestety nie odniosło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniety Kubica z aureolka! IP: 195.10.3.* 18.01.06, 11:58 troszke ten znak BMW sie ulozyl ... powinien byc zloty heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan PR-owa bomba IP: *.os1.kn.pl 18.01.06, 13:53 kiedy będzie pierwszy kontrakt reklamowy? ten człowiek z twarzą młodzieńca może nie zarobi tyle co Szumi, ale ma szanse na spoooooooore pieniądze. widać, że przygotowal sie do pełnienia medialnych ról. ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Polski kask Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:43 Boze, co za dyletancki artykul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta A moze by tak opublikowac te zdjecia, co? IP: *.mad.east.verizon.net 21.01.06, 20:43 www.formula1.com/news/3919.html Albo to gdzie Kubica stoi obok slawnego Mario Theissena szefa zespolu projektujacego silniki BMW Forumla One: www.formula1.com/photos/597x478/manual/bmwsauber09_170106.jpg Trzeba tylko wykupic prawa do publikacji. Chyba Gazete na to stac, co? Odpowiedz Link Zgłoś