wilczek14 18.11.02, 15:46 sa zle policzone pkt dam wam jeden przyklad kalu uche wg was nie ma zadnego a przecierz maial nawet asyste Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirekl Re: zle policzone pkt IP: *.cpu-zeto.com.pl 18.11.02, 15:48 tak jasne podał do Żurawia z ławki rezerwowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
wilczek14 Re: zle policzone pkt 18.11.02, 15:49 przepraszam moj blad ale i tak uwaga powiniscie jeden dzien przed meczem mowic jakie beda 11 nastki na mecze bo skad mamy wiedziec czy dany zawodnik wogule bedzie gral Odpowiedz Link Zgłoś
kubag Re: zle policzone pkt 18.11.02, 17:13 wilczek14 napisał: > przepraszam moj blad ale i tak uwaga powiniscie jeden dzien przed meczem mowic > jakie beda 11 nastki na mecze bo skad mamy wiedziec czy dany zawodnik wogule > bedzie gral Popieram!!! Zabronic trenerom zmian przed meczem. Sklady maja byc takie, jak gazeta oglosi dzien wczesniej... Dzien??? A moze tydzien:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: zle policzone pkt IP: *.chello.pl 18.11.02, 20:51 właśnie o to chodzi nigdy nie możesz być pewny kto wyjdzie i jest pewne ryzyko Odpowiedz Link Zgłoś
lucasemperor Re: zle policzone pkt 18.11.02, 15:50 Asyste to miał w poprzedniej kolejce, w tej nawet nie wybiegł na boisko, więc 0. Odpowiedz Link Zgłoś
nomadsoul Re: zle policzone pkt 19.11.02, 01:52 U mnie uche byl w podstawowym skladzie i nie zagral więc dlaczego nie liczyly sie punkty mojego rezerwowego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Re: zle policzone pkt 19.11.02, 09:37 Bo w "Pilkarzykach" jest inaczej niz w "Wygraj Lige". Tu punktuje TYLKO wystawiona przez Ciebie 11! Za to masz dluzsza lawe i mozliwosc dokonywania transferow w trakcie rundy - mysle, ze to ciekawsze rozwiazanie... Pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pako Re: zle policzone pkt 19.11.02, 09:55 no moja druzyna dostala 0 PUNKTÓW W TEJ KOLEJCE, a przeciez mam nawet Żurawskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
m.pako Re: zle policzone pkt 19.11.02, 09:58 i na dodatek w ogóle on nie ma punktów... :( Odpowiedz Link Zgłoś