Gość: Ekspert IP: 62.87.132.* 14.02.06, 09:07 Jak to co zrobi?...nic, zero, zilch, 0...albo mniej niz zero! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qpa Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:09 Jestem ślepy czy co? Ale na oficjalnej stronie Torino 2006 jest zgłoszonych 13 drużyn do sprintu. Polaków tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Kto najlepiej/nagorzej komentuje Olimpiadę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:31 Jeśli możecie to napiszcie kto w TV, kto w radiu, prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brej co zrobi sikora IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.06, 12:27 "Jak to co zrobi?...nic, zero, zilch, 0...albo mniej niz zero!" to ziobro startuje razem z sikora?? Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? 14.02.06, 09:40 Są, patrzyłeś chyba nie na tą co trzeba grupeeliminacyjną: www.torino2006.org/ENG/IDF/CC/C51F_CCM461902.html Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? 14.02.06, 09:15 Zero dla Sikory to jest marzenie wszystkich kibiców dzisiaj :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miller Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: 62.111.149.* 14.02.06, 09:17 Nie zero tylko Ziobro... Ziobro zrobi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainer Zrobi?... A ustrzeli jakieś biedne zwierzę :D i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:37 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
oraw SIKORA ZJE SOBIE TROCHĘ SŁONINKI!!!!BO MRÓZ!!!!! 14.02.06, 12:41 Chociaż nie wiem czy tam we Włoszech dokarmiają ptaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:51 Niech strzela celnie, to będzie szansa na dobre miejsce. I w sprincie i w biegu na dochodzenie. igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.m.pppool.de 14.02.06, 13:16 sensacja sprinterzy na 7 miejscu. Mamy nowych bohaterow sportow zimowych ;-) jeszcze sikora moze bedzie 15 i juz nie bedziemy potrzebowac malysza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpec Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:16 Co ty wiesz o biathlonie? Sikora właśnie musi zrobić zero żeby stanąć na podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: 134.146.212.* 14.02.06, 14:17 Zgodnie z planem 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz 2 pudła Sikory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:22 No i w pizdu, diabli wzieli marzenia o medalu Sikory. Wracać do domu! To impreza dla twardzieli, a nie mięczaków! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pokerowe 14.02.06, 14:36 zagrywki... od prezydenta po sportowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pok IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.06, 14:52 Tak rozpaczasz ,ze az JA musze cie pocieszyc.Nie martw sie ,bedzie lepiej.Co prawda jeszcze nie w twoim pokoleniu ale twoich dzieci , kto wie??? Poslij je najlepiej na wychowanie do Dojczow ,maja szanse osiagnac wreszcie sukcesy.Bez wstydu. Dam adres od znajomego Dojcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pok IP: 151.204.99.* 14.02.06, 19:08 ... zapomnialem dodac ze u niego zmywam gary, ale zadna praca nie hanbi, Dojcz da po lapach mlokosom, przypali zelaziwem, to wychowa, nauczy ciezkiej pracy. Janne Ahonen King i Kaiser! A pisze to z najwyzszego szczytu Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pok IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.06, 10:07 przypominasz mi gó... Ono też potrafi się przykleić do statku i zawołac :Płyniemy! I ty właśnie tak samo przyklejasz się do różnych wątków. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:38 Znów się nie udało. igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 14:48 Znowu sukces ??? Odpowiedz Link Zgłoś
halicz Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? 14.02.06, 14:52 Z tego co ja widziałem, to Sikora był 20. Co nie zminia faktu, że występ należy ocenić jako "poniżej oczekiwań"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Kochani malkontenci IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.06, 15:30 Tak się emocjonujecie tym brakiem wyników. A czemóż to? Ja swoje latka mam i pamiętam igrzyska olimpijskie od 1972 roku. Nie było takich, gdzie nie słyszałbym psioczenia na naszych. Przyjmijcie do wiadomości, że nasi w sportach zimowych są słabi. Każdy medal, powtarzam: Każdy, to niespodzianka i sukces. I jak to przyjmiecie do wiadomości, będziecie szczęśliwi. Tylko prasa i TV podtrzymują te nadzieje żeby was trzymać przed ekranami TV aby zbic kabzę na reklamach.Dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HST Nie moglo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.06, 17:30 ja mam co prawda 26 lat, ale juz do mnie dotarlo, ze Polacy sa slabi w sportach zimowych. Wiecej sa slabi w sporcie. Koniec, kropka. I tego obrazu nie zmienia, fakt, ze np. za sprawa jednego czlowieka bylismy potentatem w tak prestizowej dyscyplinie jak chód sportowy, ktorej finisz na olimpiadzie rozgrywany przy pustych trybunach. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Kochani malkontenci 14.02.06, 21:12 dokładnie. o tym jaką "bogatą" mamy historię w sportach zimowych świadczy fakt, że Justyna Kowalczyk po 3 miejscu w zawodach PŚ i 8 na IO już dziś jest najlepszą polską biegaczką w historii (sic!)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Kochani malkontenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:51 Polska to kraj w środku Europy. Wszyscy nasi sąsiedzi zdobywają medale na tych igrzyskach. Pytam się - Dlaczego ciągle tłumaczymy, że nie jesteśmy potęgą w sportach zimowych? Czego nam brakuje, gór śniegu? Zgoda, obiektów i kasy na ich utrzymanie. Ale tak naprawdę to brakuje programów i pomysłów, jak podnieść poziom sportów zimowych w naszym kraju. Wszyscy mają to w dupie! Każdy tylko pieprzy przy okazji takich imprez, co trzeba zrobić. Ale żaden darmozjad nie ruszy dupy i samemu coś zrobi. Wszyscy by chcieli kasę z budżetu państwa, nie potrafią załatwić prostych spraw organizacyjnych, ale zwą się szumnie działaczami, prezesami(dobrze, że nie hrabiami). Później jadą całą zgrają na takie igrzyska i pie-rdolą przed kamerami o udanych występach naszych zawodników i że są zadowoleni. Dopóki to się nie zmieni, to na medale liczyć nie możemy. Odpowiedz Link Zgłoś