Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów?

IP: 62.87.132.* 14.02.06, 09:07
    Jak to co zrobi?...nic, zero, zilch, 0...albo mniej niz zero!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Qpa Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:09
        Jestem ślepy czy co? Ale na oficjalnej stronie Torino 2006 jest zgłoszonych
        13 drużyn do sprintu. Polaków tam nie ma.
        • Gość: XYZ Kto najlepiej/nagorzej komentuje Olimpiadę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:31
          Jeśli możecie to napiszcie kto w TV, kto w radiu, prasie.
          • Gość: brej co zrobi sikora IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.06, 12:27
            "Jak to co zrobi?...nic, zero, zilch, 0...albo mniej niz zero!"

to ziobro startuje razem z sikora??
        • svetomir Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? 14.02.06, 09:40
          Są, patrzyłeś chyba nie na tą co trzeba grupeeliminacyjną:

www.torino2006.org/ENG/IDF/CC/C51F_CCM461902.html
      • ph29 Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? 14.02.06, 09:15
        Zero dla Sikory to jest marzenie wszystkich kibiców dzisiaj :).
      • Gość: Miller Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: 62.111.149.* 14.02.06, 09:17
        Nie zero tylko Ziobro... Ziobro zrobi!!
      • Gość: Robson Re: KUPE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 14.02.06, 09:55
      • Gość: trainer Zrobi?... A ustrzeli jakieś biedne zwierzę :D i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:37
        i tyle
      • Gość: greg POLACY W FINALE!!!! IP: 138.227.189.* 14.02.06, 11:26
      • oraw SIKORA ZJE SOBIE TROCHĘ SŁONINKI!!!!BO MRÓZ!!!!! 14.02.06, 12:41
        Chociaż nie wiem czy tam we Włoszech dokarmiają ptaszki?
      • Gość: z Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:51
        Niech strzela celnie, to będzie szansa na dobre miejsce. I w sprincie i w biegu na dochodzenie.

igrzyskaolimpijskie.blox.pl
      • Gość: fan Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.m.pppool.de 14.02.06, 13:16
        sensacja sprinterzy na 7 miejscu.
        Mamy nowych bohaterow sportow zimowych ;-)

jeszcze sikora moze bedzie 15 i juz nie bedziemy potrzebowac malysza ;-)
      • Gość: Szpec Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:16
        Co ty wiesz o biathlonie? Sikora właśnie musi zrobić zero żeby stanąć na
        podium.
      • Gość: Jack Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: 134.146.212.* 14.02.06, 14:17
        Zgodnie z planem 30
        • Gość: maz 2 pudła Sikory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:22
          No i w pizdu, diabli wzieli marzenia o medalu Sikory.
          Wracać do domu! To impreza dla twardzieli, a nie mięczaków!
      • premier_pacynka Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pokerowe 14.02.06, 14:36
        zagrywki... od prezydenta po sportowcow...
        • Gość: Schuja Re: Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pok IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.06, 14:52
          Tak rozpaczasz ,ze az JA musze cie pocieszyc.Nie martw sie ,bedzie lepiej.Co
          prawda jeszcze nie w twoim pokoleniu ale twoich dzieci , kto wie??? Poslij je
          najlepiej na wychowanie do Dojczow ,maja szanse osiagnac wreszcie sukcesy.Bez
          wstydu. Dam adres od znajomego Dojcza.
          • Gość: Schuja Re: Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pok IP: 151.204.99.* 14.02.06, 19:08
            ... zapomnialem dodac ze u niego zmywam gary, ale zadna praca nie hanbi, Dojcz
            da po lapach mlokosom, przypali zelaziwem, to wychowa, nauczy ciezkiej pracy.

Janne Ahonen King i Kaiser! A pisze to z najwyzszego szczytu Holandii.
          • Gość: dlugi Re: Jaki kraj tacy sportowcy mozna rzecz.Same pok IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.06, 10:07
            przypominasz mi gó...
            Ono też potrafi się przykleić do statku i zawołac :Płyniemy!
            I ty właśnie tak samo przyklejasz się do różnych wątków.
            Poniał?
      • Gość: z Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:38
        Znów się nie udało.

igrzyskaolimpijskie.blox.pl
        • Gość: Maciek Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 14:48
          Znowu sukces ???
      • halicz Re: Co zrobi Tomasz Sikora i drużyna sprinterów? 14.02.06, 14:52
        Z tego co ja widziałem, to Sikora był 20. Co nie zminia faktu, że występ należy
        ocenić jako "poniżej oczekiwań"...
      • Gość: dlugi Re: Kochani malkontenci IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.06, 15:30
        Tak się emocjonujecie tym brakiem wyników.
        A czemóż to?
        Ja swoje latka mam i pamiętam igrzyska olimpijskie od 1972 roku.
        Nie było takich, gdzie nie słyszałbym psioczenia na naszych.
        Przyjmijcie do wiadomości, że nasi w sportach zimowych są słabi.
        Każdy medal, powtarzam: Każdy, to niespodzianka i sukces.
        I jak to przyjmiecie do wiadomości, będziecie szczęśliwi.
        Tylko prasa i TV podtrzymują te nadzieje żeby was trzymać przed ekranami TV aby
        zbic kabzę na reklamach.Dotarło?
        • karmazynala Re: Kochani malkontenci 14.02.06, 16:56
          Mogło być lepiej =(
          • Gość: HST Nie moglo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.06, 17:30
            ja mam co prawda 26 lat, ale juz do mnie dotarlo, ze Polacy sa slabi w sportach
            zimowych. Wiecej sa slabi w sporcie. Koniec, kropka. I tego obrazu nie zmienia,
            fakt, ze np. za sprawa jednego czlowieka bylismy potentatem w tak prestizowej
            dyscyplinie jak chód sportowy, ktorej finisz na olimpiadzie rozgrywany przy
            pustych trybunach. Smutne.
        • bazyliszek4 Re: Kochani malkontenci 14.02.06, 21:12
          dokładnie. o tym jaką "bogatą" mamy historię w sportach zimowych świadczy fakt,
          że Justyna Kowalczyk po 3 miejscu w zawodach PŚ i 8 na IO już dziś jest
          najlepszą polską biegaczką w historii (sic!)...
        • Gość: maz Re: Kochani malkontenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:51
          Polska to kraj w środku Europy. Wszyscy nasi sąsiedzi zdobywają medale na tych
          igrzyskach. Pytam się - Dlaczego ciągle tłumaczymy, że nie jesteśmy potęgą w
          sportach zimowych? Czego nam brakuje, gór śniegu? Zgoda, obiektów i kasy na ich
          utrzymanie. Ale tak naprawdę to brakuje programów i pomysłów, jak podnieść
          poziom sportów zimowych w naszym kraju. Wszyscy mają to w dupie! Każdy tylko
          pieprzy przy okazji takich imprez, co trzeba zrobić. Ale żaden darmozjad nie
          ruszy dupy i samemu coś zrobi. Wszyscy by chcieli kasę z budżetu państwa, nie
          potrafią załatwić prostych spraw organizacyjnych, ale zwą się szumnie
          działaczami, prezesami(dobrze, że nie hrabiami). Później jadą całą zgrają na
          takie igrzyska i pie-rdolą przed kamerami o udanych występach naszych
          zawodników i że są zadowoleni. Dopóki to się nie zmieni, to na medale liczyć
          nie możemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka