Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Coś już wiemy.

16.02.06, 10:03
    3 marca rusza runda wiosenna Orange Ekstraklasy.
    Wkrótce rozpoczynamy nową edycję naszej gry.
    Do zakładania drużyn zapraszamy za kilka dni!

Może to spowoduję jakiś odzew na forum ze strony redkacji, jedno jest
    cieszące.. gra będzie na bank :P

Obserwuj wątek
      • dobrek40 Re: Coś już wiemy. 16.02.06, 17:59
        A skąd te "pewne" wiadomości? Mam nadzieję, że się spełnią, a Redakcja teraz w
        pocie czoła pracuje nad zmianami, które postulowali nie raz gracze. Pozdrawiam
        • mojkotek Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 23:31
          zmiany będą na 100% ale czy obejmą tylko szate graficzną :) czy nasze ankietowe
          propozycje? - "Jeden Bóg to wie" i może jeszcze najmniejsze i najbrzydsze
          państwo na świecie - Państwo Kaczyńscy
      • warp-75 Re: Coś już wiemy. 16.02.06, 18:14
        Ciekawe czy ruszy 3 marca?
        • rejmistrz Re: Coś już wiemy. 16.02.06, 19:29
          Runda wiosenna 3 marca a gra niebawem.. zasadnicza różnica!

Mówi wam to coś? :)
          • warp-75 Re: Coś już wiemy. 16.02.06, 19:46
            Skąd wiesz czy nie miałem na myśli rundy wiosennej, a nie gry z powyższego
            posta?
            :)
      • marwi75 Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 10:42
        Liczyłem że dzisiaj już się coś zacznie....
      • utniak Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 12:29
        Czegoś tutaj nie rozumiem. Kto to jest Redakcja ? - Rejmistrz ? Dlaczego
        zapraszasz, masz do tego uprawnienia ?
        I później znowu napiszecie ( do moich oponentów), że się czepiam, że nie mam
        racji.
        Pozdrawiam wszystkich " czysto" grających Prezesów.
        • marwi75 Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 13:45
          Przecież on tylko cytuje to co jest napisane na głównej stronie Piłkarzyków :)
          Zresztą info to "wisi" tam już od mniej więcej tygodnia czasu...
          • tomek_mz Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 14:45
            Redakcja moglaby cos lepszego napisac niz ten komunikat na stronie. Chcialbym
            zaznaczyc ze moj team rymoholicy wystartuje w tej edycji pilkarzykow:D
        • czabik Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 16:21
          Oj Utniak, Utniak ... czepiasz się :D
          Jak słusznie napisal Marwi Rej zacytował to, co jest na stronie Piłkarzykow.
          • rejmistrz Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 17:50
            I za to lubie Utniaka... bo to nasz taki piłkarzykowy Sherlock Holmes, taka
            maskotka :)
            • skay2 Re: Coś już wiemy. 17.02.06, 20:02
              dobra lole
              mogloby sie juz zaczac
            • utniak Re: Coś już wiemy. 18.02.06, 08:37
              Jak wiesz też lubię Cię. Stąd ten mój post.Cieszę się, że tak to odebrałeś.
              Życzę abyś miał sukcesy w Piłkarzykach w tej edycji. Nie życzę Ci byś wygrał ze
              mną bo to jest oczywiste, ja jestem zawodnik z 500-tki, a Ty chyba z pierwszej
              dziesiątki.
              Pozdrawiam
              • ceyvol Re: Coś już wiemy. 18.02.06, 10:17
                I tak się zdobywa uznanie! :D
      • hallo3 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 18.02.06, 15:53
        "do zakladania druzyn zapraszamy za kilka dni".kilka to jest od 2 do 9
        dni.informacja jest od tygodnia,to zostaly doslownie juz tylko godziny by
        wystartowac!czy redakcja dotrzyma slowa?
        • rejmistrz Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 18.02.06, 16:07
          Stawiam na dni od poniedziałku do środy (20-23 luty) :)
        • mojkotek Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 18.02.06, 21:43
          a pamiętasz "wyniki koło godz. 15" a koło 15 było "wyniki koło godz. 17" więc
          trzeba ich traktować z przymrużeniem oka.
          • czabik Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 19.02.06, 20:55
            Bez przesady, można spodziewać się startu ok. 24 II, nie ma obaw że zacznie się
            gra godzinę przed 1 meczem :)
            • dennis26 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 20.02.06, 15:53
              Ale coś przed ta wiosenną rundą słabo sie starają z reklamą.Myśle że to powinno
              być juz dawno zaplanowane i przynajmniej o wiele wczesniej powiedziane tego i
              tego zaczynamy no ale chyba zbytnio im nie zależy...
              • ceyvol Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 20.02.06, 16:19
                Przynajmiej mamy nową szatę graficzną...
                Niestety i ona jest niedopracowana...
                Podstawowy błąd - brak przycisku do wylogowania się gdy wchodzimy w swoją drużynę...
                Jeżeli jestem ślepy niech mi go ktoś pokaże.
                • ceyvol Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 20.02.06, 16:35
                  Ha, redakcja nawyraźniej zauważyła swój błąd, albo mój szanowny komputerek robi sobie ze mnie jaja, aczkolwiek po kilku latach zabawy z komputerkiem nic mnie już nie dziwi :)
                  • dennis26 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 11:00
                    No nawet mi sie podoba ta szata:)
                    • czabik Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 13:09
                      Hm... czyli wy coś już chyab macie :>
                      Bo u mnie jedynie logo, napisa "3 marca rusza runda wiosenna Orange
                      Ekstraklasy. Wkrótce rozpoczynamy nową edycję naszej gry. Do zakładania drużyn
                      zapraszamy za kilka dni!", poniżej parę linków typu "poleć stronę znajomym" i
                      jeszcze nizej polowa strony pusta, biała.
                      Chyba nie taką szatę graficzną chwalicie :>?
                      • dennis26 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 14:29
                        Czabol masz linka:>:D
                        gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,47222,1689806.html
                        • ssignum Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 14:53
                          Ja mam niestety to co czabik:/
                          • ceyvol Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 15:06
                            No już napewno miałem rację.
                            Przycisku nie było (clapek też patrzał i nie widział nigdzie, więc nie ma mowy o przeoczeniu, a przycisk jest teraz w najbardziej widocznym miejscu), potem pojawił się ten ze starej szaty graficznej, a teraz jest nowy :)
                            • dennis26 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 15:19
                              U mnie jest przycisk mniej więcej w lewym górnym rogu:)
                              • rejmistrz Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 16:15
                                Do chrzanu.. nie podoba mi się! Dzięki za linka Dennis :D
                                • rejmistrz Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 16:18
                                  Tu się logujemy :) -> gry.gazeta.pl/pilkarzyki/6,0.html
                                  • tomek_mz Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 19:01
                                    rejmistrz zawsze jak sie logowalem na stara druzyne to pisalo ze gra zostala
                                    zakonczona wkrotce nowa edycja a tutaj mi pisze ze typujesz 18 kolejke masz
                                    czas do 03.03.2006 :D
                                    • rejmistrz Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 19:36
                                      Oficjalnie gra jeszcze nie rozpoczęta a to co my widzimy to tylko szkielet i
                                      mam nadzieję, że zmianie ulegnie jeszcze parę rzeczy(np.lista transferowa).
                                      • dennis26 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 19:40
                                        No chyba musza zresetowac wszystko
                                        • czabik Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 21.02.06, 21:43
                                          O, dzięki Dennis, no to rzeczywiście nowość :D

gry.gazeta.pl/pilkarzyki/6,0.html
                                          gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,0.html
                                          Podobne linki, a jednak inne :D Ja w ulubionych miałem ten drugi ;)
                                          • rejmistrz7 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 22.02.06, 12:12
                                            Wiecie co jest cieszące..

Jak do tej pory wchodziłem w te "nowe" piłkarzyki to skakałem po wsyzstkich
                                            działach i dział o nazwie Regulamin nie można otworzyć, tak czyżby redakcja
                                            odeszła od zasady ctrl + c - ctrl + v (kopiuj-wklej)?
                                            • ceyvol Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 22.02.06, 15:17
                                              Czyżby się zaczęło?
                                              • marwi75 Re: Czy redakcja dotrzyma slowa? 22.02.06, 15:19
                                                Można założyć już drużyne ale na pewno są to testy i te założone zostaną
                                                skasowane. Myślę że gra wystartuje w piątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka