Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 7.

• enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 18:51
        Ratunku!!! nieświeŻy!!!!!!
        • Gość: Arek Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 18:53
          Za to swiezo napisany
          Zreszta, towarzystwo napisze, ze to blind test byl i tyle wstydu miec beda
        • enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 18:55
          Bladzic jest rzecza ludzka, przynajmniej przeprosili ;)
      • mitemart nieświerzość - ale byk, wstyd 17.02.06, 18:53
        słownik się kłania
      • Gość: poprawny Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: 172.28.252.* 17.02.06, 18:54
        oj Panowie słwonik by się Wam przydał:) Nieświeży!! a słownik jak najbardziej
        świeży:)
      • Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:55
        Wybaczamy:)
      • Gość: Arek No........ juz IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 18:56
        poprawione, a nawet male sorki mielismy :))
      • Gość: Arek Malysz IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 19:05
        jak od pewnego czasu - niezly sredniak
        A w TV frankolskiej wspomnieli, ze Adas wierzy wciaz i nadzieje na medal ma. O
      • Gość: AA Widziałem orła cień... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:12
        Dziękuję , Panie Adamie za lata emocji. Dzisiejsze skoki czołówki to różnica
        klasy w stosunku do Pana skoku. Zawsze w życiu musi zostać jakieś niespełnione
        marzenie. W Pana porzypadku jest to olimpijskie złoto. Powodzenia na nowej
        drodze życia...
        • Gość: Arek Chcesz? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 19:14
          to pozycze Ci chusteczke :)
          • Gość: kotym Czy ktoś może mi powiedzieć co to kocówa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:23
            • Gość: AA Re: Czy ktoś może mi powiedzieć co to kocówa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:25
              Dostaniesz ją, gdy będziesz zadawał takie pytania :)
            • Gość: tek Dr Guugle się kłania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:32
              sjp.pwn.pl/haslo.php?id=24244 , definicja nie jest ścisła, możliwe są wariacje na temat :-)
      • Gość: AA Jeszcze jedna słynna Ligocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:13
        "W sierpniu ubiegłego roku watykańska Kongregacja ds. Instytutów Życia
        Konsekrowanego i Stowarzyszeń Życia Apostolskiego odwołała ze stanowiska
        przełożonej generalnej zakonu betanek siostrę Jadwigę Ligocką i mianowała nową -
        siostrę Barbarę Robak. Decyzja została podjęta po wizytacji klasztoru w
        Kazimierzu przez delegata Kongregacji, który tam przyjechał z powodu skarg
        niektórych sióstr.

Siostra Jadwiga Ligocka i popierające ją betanki w Kazimierzu nie uznały nowej
        przełożonej. Jadwiga Ligocka odmówiła przyjazdu do Watykanu"

Jak tu w takiej rodzinie odnosić sukcesy?
      • enay No i... 17.02.06, 19:22
        ...jakby ktos mial jutro nadzieje medalowe, to chyba Malysz je skutecznie rozwial ;) W tej sytuacji miejsce przy koncu pierwszej dziesiatki jawi sie jako szczyt marzen :)
      • Gość: kania TVP 3 Polipharma jedzie po śląsku:) IP: *.chello.pl 17.02.06, 19:31
        W końcu jakiś ciekawy i ludzki sport(poza hokejem):) I nawet polacy grają:)
      • enay "Do nas nikt nie pisze." 17.02.06, 19:31
        A my tu nizej podpisani to co? To nikt? :(
      • radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:39
        małysz bez formy, a jagna właśnie na TVN narzekała, że przez katar i pogode może
        jej pójść słabo... chyba nasz dorobek medalowy na tych IO będą symbolizować trzy
        Zera :(
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:41
          pociesz się, że mamy Ligockiego na światowym poziomie
          • radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:47
            TVN zapytał przedstawiciela wiadomej "restauracji", czy to nie troche głupio, że
            są dziś w prasie te rekalmy z podziękowaniami... Pan powiedział, że sam występ
            na ZIO to wspaniałe wydarzenia... I jeszcze jedno - Pan nazywał się KLAPA!!!! :>
            I WSZYSTKO JASNE!!!
            • radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:52
              oczywiście - z gratulacjami, a nie z podziękowaniami.
              • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:54
                ta reklama skutecznie poprawiła mi dziś rano humor
      • halfoat Re: odpadłem 17.02.06, 19:40
        ale mnie ten dzisiejszy dzień zmelanżował
      • halfoat Re: krówki są super 17.02.06, 19:45
        te to przynajmniej dobrze smakują, powiedziałbym raczej, że mija jak zużyta
        guma do żucia
      • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:06
        Zdaje się że teraz będzie coś dla widzów o mocnych nerwach - tańce na lodzie.
        Oglądacie na własną odpowiedzialność.
        • radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:20
          a na TVP2 są nieśmiertelne Alternatywy 4 :) w ramach relaksu, ekpia też chyba
          ogąda :>
          • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 20:34
            Oni juz chyba poszli spac, bo milcza jak zakleci.
            • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:37
              teraz mają alternatywę od igrzysk
              Niemiec z enerdefenu heh
              • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 20:41
                Jestem daleko, nie mam telewizora, ratuje mnie tylko siostrunia esemesami. A oni
                zamilkli. Zaczarowal ich ktos czy co? Poprosze relacje z tancow, ale juz!!!
                • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:42
                  tańce będą chyba po alternatywach
                • enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:44
                  Chyba nie masz co liczyc na relacje z tancow, ja tam tez wole miec jakas alternatywe :]
      • Gość: AA 40 - latek mistrzem w skeletonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:26
        Kanadyjczyk Duff Gibson zdobył złoty medal w rywalizacji skeletonistów podczas
        XX Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Turynie. Blisko 40-letni mistrz świata z
        2004 roku był najszybszy w obu ślizgach na torze Cesana Pariol.
        ____
        Pani Moniko- przed Panią jeszcze co najmniej dwie olmipiad z sukcesami!
        • sirjarowit Re: "restauracja" 17.02.06, 20:33
          taka z McD restauracja jak z ligockiego swiatowy poziom
          • olag1 Re: "restauracja" 17.02.06, 20:40
            wypowiedź Ligockiego przebiła popularnością chyba juz samego Chucka :)
      • Gość: AA Matys 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:46
        ..już mi sie powoli wszystko miesza. A może to Alternatywy 007? Może Rocky 007?
      • Gość: AA Polak mistrzem świata w bojerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:49
        Polski zawodnik został mistrzem świata w bojerach. To jedyna zimowa dyscyplina
        w której jesteśmy potęgą. Nasz pech, ze nie ma jej na olimpiadzie. Z drugiej
        strony- gdyby była, nasi już nie byliby czołowką. Inne kraje znalazłyby na nią
        pieniądze ( nowoczesny sprzęt) i ansi oglądaliby tylko żagle rywali z tyłu. Jak
        we wszystkim
        • halfoat Re: Polak mistrzem świata w bojerach 17.02.06, 20:52
          Logocki jest mistrzem świata w bajerach
      • Gość: AA LM w siatkówce w TV- Skra Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:50
        Właśnie zaczyna się retransmisja meczu Skry Bełcható w TV Puls. To chyab
        najciekawszy program sportowy dziś w polskich telewizjach.
      • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:56
        redaktorzy już nam tłumaczą jutrzejszą porażkę Małysza
      • Gość: juro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:01
        jestescie denni, a w lyzwiarstwie po kilku zawodnikach od razu widac kto jezdzi
        lepiej a kto gorzej, ale moze Wy za dlugo prze telewizorem
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:03
          przyznaję jesteśmy denni, a łyżwiarstwa i tak nie rozumiemy
          • Gość: jaro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:10
            żebyscie chociaż byli śmieszni - ale cóż nie każdy Dańcem może być - ale
            Mandaryną nikomu nie zabraniam
            • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:14
              a Daniec to nie taka Mandaryna kabaretu?
            • enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:26
              Gość portalu: jaro napisał(a):

> żebyscie chociaż byli śmieszni - ale cóż nie każdy Dańcem może być - ale
              > Mandaryną nikomu nie zabraniam

Z dwojga zlego to ja wole byc Mandaryna ruszajaca ustami do slow plynacych z glosnikow, niz gadac kiepskie dowcipy i to wcale nie z playbacku :] W sumie to chyba panu/i jaro nalezy podziekowac za slowa uznania :)
              • Gość: jaro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:31
                hehe i kogo to bawi chyba tylko WAS - bo jesśi ludzi
                zapytacie?................ hi YOU ARE OUT
                • enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:37
                  A my to co, nie ludzie? Nas to bawi, Ciebie nie, wiec do widzenia. Nie kazdy ma tak wysublimowane poczucie humoru jak Marcin Daniec i jego wielbiciele :>
      • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 21:16
        Mam nadzieje, ze zloto zdobeda Tanith Belbin i Benjamin Agosto. Trzymam kciuki.
      • Gość: entomb Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:23
        Blagam o jezykowa poprawnosc, nie "komentowanie halfpipe'u", ale "komentowanie
        halfpajpy"! ;-) Telewizja óczy...
      • Gość: jaro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:23
        no Wy to mandaryna naszych opiniodawców - no wstyd na maks - GW od dzisiaj nie
        czytam wolę Rzepę
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:31
          droga wolna
      • Gość: olo Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.icpnet.pl 17.02.06, 21:24
        A propos skeletonu. Hm.....Duff Gibson, zwycięzca jedynek to mistrz świata z
        2004 r. z Koenigssee i brązowy medalista ostatnich mistrzostw świata z Calgary.
        W tej sytuacji zapytuję - skąd wniosek, że nie był faworytem?
        Jego główny rywal, Jeff Pain to dwukrotny mistrz świata, ale Gibson też nie jest
        od macochy.
        • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 21:32
          Wiem kim jest Boban i wiem, ze AC Milan to klub z MEDIOLANU. W pilce noznej
          orientuje sie lepiej niz w lyzwiarstwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka