Gość: Arek Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 18:53 Za to swiezo napisany Zreszta, towarzystwo napisze, ze to blind test byl i tyle wstydu miec beda Odpowiedz Link Zgłoś
enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 18:55 Bladzic jest rzecza ludzka, przynajmniej przeprosili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawny Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: 172.28.252.* 17.02.06, 18:54 oj Panowie słwonik by się Wam przydał:) Nieświeży!! a słownik jak najbardziej świeży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:55 Wybaczamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek No........ juz IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 18:56 poprawione, a nawet male sorki mielismy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Malysz IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 19:05 jak od pewnego czasu - niezly sredniak A w TV frankolskiej wspomnieli, ze Adas wierzy wciaz i nadzieje na medal ma. O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Widziałem orła cień... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:12 Dziękuję , Panie Adamie za lata emocji. Dzisiejsze skoki czołówki to różnica klasy w stosunku do Pana skoku. Zawsze w życiu musi zostać jakieś niespełnione marzenie. W Pana porzypadku jest to olimpijskie złoto. Powodzenia na nowej drodze życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Chcesz? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.02.06, 19:14 to pozycze Ci chusteczke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotym Czy ktoś może mi powiedzieć co to kocówa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Czy ktoś może mi powiedzieć co to kocówa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:25 Dostaniesz ją, gdy będziesz zadawał takie pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tek Dr Guugle się kłania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:32 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=24244 , definicja nie jest ścisła, możliwe są wariacje na temat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Jeszcze jedna słynna Ligocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:13 "W sierpniu ubiegłego roku watykańska Kongregacja ds. Instytutów Życia Konsekrowanego i Stowarzyszeń Życia Apostolskiego odwołała ze stanowiska przełożonej generalnej zakonu betanek siostrę Jadwigę Ligocką i mianowała nową - siostrę Barbarę Robak. Decyzja została podjęta po wizytacji klasztoru w Kazimierzu przez delegata Kongregacji, który tam przyjechał z powodu skarg niektórych sióstr. Siostra Jadwiga Ligocka i popierające ją betanki w Kazimierzu nie uznały nowej przełożonej. Jadwiga Ligocka odmówiła przyjazdu do Watykanu" Jak tu w takiej rodzinie odnosić sukcesy? Odpowiedz Link Zgłoś
enay No i... 17.02.06, 19:22 ...jakby ktos mial jutro nadzieje medalowe, to chyba Malysz je skutecznie rozwial ;) W tej sytuacji miejsce przy koncu pierwszej dziesiatki jawi sie jako szczyt marzen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania TVP 3 Polipharma jedzie po śląsku:) IP: *.chello.pl 17.02.06, 19:31 W końcu jakiś ciekawy i ludzki sport(poza hokejem):) I nawet polacy grają:) Odpowiedz Link Zgłoś
enay "Do nas nikt nie pisze." 17.02.06, 19:31 A my tu nizej podpisani to co? To nikt? :( Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:39 małysz bez formy, a jagna właśnie na TVN narzekała, że przez katar i pogode może jej pójść słabo... chyba nasz dorobek medalowy na tych IO będą symbolizować trzy Zera :( Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:41 pociesz się, że mamy Ligockiego na światowym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:47 TVN zapytał przedstawiciela wiadomej "restauracji", czy to nie troche głupio, że są dziś w prasie te rekalmy z podziękowaniami... Pan powiedział, że sam występ na ZIO to wspaniałe wydarzenia... I jeszcze jedno - Pan nazywał się KLAPA!!!! :> I WSZYSTKO JASNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:52 oczywiście - z gratulacjami, a nie z podziękowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 19:54 ta reklama skutecznie poprawiła mi dziś rano humor Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: krówki są super 17.02.06, 19:45 te to przynajmniej dobrze smakują, powiedziałbym raczej, że mija jak zużyta guma do żucia Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:06 Zdaje się że teraz będzie coś dla widzów o mocnych nerwach - tańce na lodzie. Oglądacie na własną odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:20 a na TVP2 są nieśmiertelne Alternatywy 4 :) w ramach relaksu, ekpia też chyba ogąda :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 20:34 Oni juz chyba poszli spac, bo milcza jak zakleci. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:37 teraz mają alternatywę od igrzysk Niemiec z enerdefenu heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 20:41 Jestem daleko, nie mam telewizora, ratuje mnie tylko siostrunia esemesami. A oni zamilkli. Zaczarowal ich ktos czy co? Poprosze relacje z tancow, ale juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:42 tańce będą chyba po alternatywach Odpowiedz Link Zgłoś
enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:44 Chyba nie masz co liczyc na relacje z tancow, ja tam tez wole miec jakas alternatywe :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA 40 - latek mistrzem w skeletonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:26 Kanadyjczyk Duff Gibson zdobył złoty medal w rywalizacji skeletonistów podczas XX Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Turynie. Blisko 40-letni mistrz świata z 2004 roku był najszybszy w obu ślizgach na torze Cesana Pariol. ____ Pani Moniko- przed Panią jeszcze co najmniej dwie olmipiad z sukcesami! Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: "restauracja" 17.02.06, 20:33 taka z McD restauracja jak z ligockiego swiatowy poziom Odpowiedz Link Zgłoś
olag1 Re: "restauracja" 17.02.06, 20:40 wypowiedź Ligockiego przebiła popularnością chyba juz samego Chucka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Matys 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:46 ..już mi sie powoli wszystko miesza. A może to Alternatywy 007? Może Rocky 007? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Polak mistrzem świata w bojerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:49 Polski zawodnik został mistrzem świata w bojerach. To jedyna zimowa dyscyplina w której jesteśmy potęgą. Nasz pech, ze nie ma jej na olimpiadzie. Z drugiej strony- gdyby była, nasi już nie byliby czołowką. Inne kraje znalazłyby na nią pieniądze ( nowoczesny sprzęt) i ansi oglądaliby tylko żagle rywali z tyłu. Jak we wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Polak mistrzem świata w bojerach 17.02.06, 20:52 Logocki jest mistrzem świata w bajerach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA LM w siatkówce w TV- Skra Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:50 Właśnie zaczyna się retransmisja meczu Skry Bełcható w TV Puls. To chyab najciekawszy program sportowy dziś w polskich telewizjach. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 20:56 redaktorzy już nam tłumaczą jutrzejszą porażkę Małysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:01 jestescie denni, a w lyzwiarstwie po kilku zawodnikach od razu widac kto jezdzi lepiej a kto gorzej, ale moze Wy za dlugo prze telewizorem Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:03 przyznaję jesteśmy denni, a łyżwiarstwa i tak nie rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:10 żebyscie chociaż byli śmieszni - ale cóż nie każdy Dańcem może być - ale Mandaryną nikomu nie zabraniam Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:14 a Daniec to nie taka Mandaryna kabaretu? Odpowiedz Link Zgłoś
enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:26 Gość portalu: jaro napisał(a): > żebyscie chociaż byli śmieszni - ale cóż nie każdy Dańcem może być - ale > Mandaryną nikomu nie zabraniam Z dwojga zlego to ja wole byc Mandaryna ruszajaca ustami do slow plynacych z glosnikow, niz gadac kiepskie dowcipy i to wcale nie z playbacku :] W sumie to chyba panu/i jaro nalezy podziekowac za slowa uznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:31 hehe i kogo to bawi chyba tylko WAS - bo jesśi ludzi zapytacie?................ hi YOU ARE OUT Odpowiedz Link Zgłoś
enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. 17.02.06, 21:37 A my to co, nie ludzie? Nas to bawi, Ciebie nie, wiec do widzenia. Nie kazdy ma tak wysublimowane poczucie humoru jak Marcin Daniec i jego wielbiciele :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 21:16 Mam nadzieje, ze zloto zdobeda Tanith Belbin i Benjamin Agosto. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entomb Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:23 Blagam o jezykowa poprawnosc, nie "komentowanie halfpipe'u", ale "komentowanie halfpajpy"! ;-) Telewizja óczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:23 no Wy to mandaryna naszych opiniodawców - no wstyd na maks - GW od dzisiaj nie czytam wolę Rzepę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.icpnet.pl 17.02.06, 21:24 A propos skeletonu. Hm.....Duff Gibson, zwycięzca jedynek to mistrz świata z 2004 r. z Koenigssee i brązowy medalista ostatnich mistrzostw świata z Calgary. W tej sytuacji zapytuję - skąd wniosek, że nie był faworytem? Jego główny rywal, Jeff Pain to dwukrotny mistrz świata, ale Gibson też nie jest od macochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 7. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 17.02.06, 21:32 Wiem kim jest Boban i wiem, ze AC Milan to klub z MEDIOLANU. W pilce noznej orientuje sie lepiej niz w lyzwiarstwie. Odpowiedz Link Zgłoś