Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trybanski w meczu gwiazd NBA!!!

IP: 80.48.52.* 21.11.02, 21:46
    Tak to mozliwe!!! Wystarczy ze zaglosujecie na niego na
    str. :www.nba.com/allstar2003/AS_Ballot.html. To nic ze sa moze lepsi .
    Prosze o podejscie patriotyczne. Polak w meczu gwiazd to by rozslawilo Polske
    na caly swiat. Prosze o glosowanie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maverick Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 21.11.02, 21:54
        Dobra mysl. Jasne ze zaglosuje i namowie kumpli. Nara!!!
      • Gość: kazmirz Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 21.11.02, 21:57
        O kurde powaznie??!! Ale jaja!! To sie przylaczam do apelu. Ludziska glosujta
        na Trybanskiego!!!
        • Gość: Soulfly Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: *.retsat1.com.pl 21.11.02, 22:00
          tylko co on tam zrobi?
          • Gość: Ataman Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 21.11.02, 22:30
            Raczej nic lub niewiele. Ale przeciez chodzi o historyczne wydarzenie. A skoro
            jest na liscie to kto wie?
      • Gość: Hetman Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 10:03
        Popre Trybanskiego jak Ty Atamanie poprzesz Zurawia na forum pilki noznej.
      • Gość: polaczek Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 10:24
        Kazdy Polak powinien glosowac na trybanskiego a jak nie to do .. nie powiem
        gdzie.
      • Gość: fifi Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 10:40
        Musimy zaglosowac na Czarusia bo inaczej to nas z NATO wyrzuca.
      • Gość: jajcarz Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 11:00
        Hahahahahahahah ale macie pomysla, ale zajrze na ta strone. Beda jaca jak
        berety.
      • Gość: agent07 Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 11:13
        A ile na tym zarobie? Ni ma nic za darmo.
        • Gość: Crotalus Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: proxy / 213.17.170.* 22.11.02, 11:17
          Jakbyście zagłosowali po tysiąc razy to i tak Czarek nigdzie nie zagra. Musiał
          by dostać z 2 miliony głosów...
          • Gość: agent07 Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 11:21
            Ale Polakow jest prawie 40 milionow, nie liczac Polonii. A poza tym mozna
            glosowac raz na dobe do 12 grudnia.
            • Gość: Crotalus Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: proxy / 213.17.170.* 22.11.02, 13:32
              Gość portalu: agent07 napisał:

> Ale Polakow jest prawie 40 milionow, nie liczac Polonii. A poza tym mozna
              > glosowac raz na dobe do 12 grudnia.

Tylko że koszem w wykonaniu NBA interesuje się jakieś 100 tys z czego tylko 30
              tys ma dostęp do komputera. Czeka nas wiele pracy :)
              • Gość: agent07 Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 14:09
                Ale Polacy nie z takich opresji wychodzili Zwyciestwo albo smierc!!!
      • Gość: edziu Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 11:50
        Glosujmy na Czarka a polska bedzie rosla w sile a ludziom sie bedzie zylo
        dostatniej!! To jak bedzie towarzysze? Pomozecie?
      • Gość: Wilt Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: proxy / *.gov.pl 22.11.02, 13:19
        No nie, nie wygłupiajmy się, drodzy koledzy ;-). Zresztą, jak słusznie
        przytoczył Crotalus, do wybrania Trybka potrzebne byłyby ze 2 mln głosów, aby
        prześcignął Shaqa jako starter Zachodu; bo nikt chyba nie sądzi, że przyszły
        trener dobierze go jako rezerwowego. Popieram jednak nie traktujących tego
        pomysłu poważnie - zawsze przyda się trochę surrealistycznego humoru. ;-)
        • Gość: Ataman Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 14:12
          Ja oczywiscie nie traktuje tego pomyslu calkiem powaznie. Ale co szkodzi
          zaglosowac. Fajnie bedzie jak jakas stacja telewizyja poinformuje ze w
          glosowaniu do meczu gwiazd zaskakujaco duzo glosow zebral rezerwowy najslabszej
          druzyny w NBA Trybanski.
      • Gość: morgan Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 20:24
        A jakie sa aktualne notowania? Nie wiem czy jest sens glosowac na kogos kto i
        tak nie ma szans.
        • Gość: Ataman Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 22.11.02, 20:29
          Ile razy mam tlumaczyc ze tu chodzi o zabawe i o sensacje? A nie o realne
          szanse.
      • Gość: nalesnik Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 24.11.02, 12:38
        Czarek Czarek ajijajiaooo ajijajijaooooooo ajijajijaooooooo!!!
      • Gość: asesor Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 25.11.02, 11:57
        Mecz gwiazd bez Czarka to jak Malysz bez wasika, kadra bez Bonka, rzad bez min.
        Lapinskiego, Kiepski bez mocnego fulla, Lepper bez krawata, Rutkowski bez
        gnata,Osama bez WTC, Zyd bez obrzezania. Chciecie zeby tak bylo? Wybor nalezy
        do ludu. Trzeba tylko zaglosowac!!!
      • Gość: buraczek Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 25.11.02, 21:02
        Czarek byl dzis lepszy od Jordana!!!
      • Gość: jodelka Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 26.11.02, 10:05
        Ja mysle ze Czarek zostanie w przyszlym sezonie krolem strzelcow NBA. Juz teraz
        cala liga drzy przed nim.
      • Gość: Mumin Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 26.11.02, 18:35
        Czarek to taki polski bohater narodowy jak Kosciuszko, Pilsudski, Walesa i
        razem wzieci.
      • Gość: krzaq Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 27.11.02, 11:05
        Cezary Trybanski to cesarz NBA!!! W meczu gwiazd powinien zagrac oczywiscie
        jako podstawowy zawodnik. Po tym meczu beda zabijac sie o niego wszystkie
        najlepsze kluby. W przyszlym roku Czarek zostanie mistrzem NBA. Wspomnicie moje
        slowa.
      • Gość: smyczek Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 27.11.02, 14:39
        Albo Czarek zagra albo ja sie wiecej nie pojawie na forum!
      • Gość: feniks Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 27.11.02, 23:05
        Czarek w meczu gwiazd to jak orzel bialy wsrod stada krukow.
        • Gość: Anzelm Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 28.11.02, 10:45
          Nie rozdziobia nas kruki, wrony dopoki Czarek gra w NBA!!!
          • Gość: bolec Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 28.11.02, 20:18
            Czarek to toki gosc co jak wejdzie to hipnotyzuje przeciwnikow wzrokiem> Stoja
            i sie gapia a on czyni cuda jak sie uda.
        • Gość: Bialasila Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 29.11.02, 11:48
          I nie bedzie zaden kolorowy plul nam w twarz!!!!! Niech zyje wyzsza biala rasa!
          • Gość: Martin Luther King Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 29.11.02, 12:59
            Chcialem stanowczo zaprotestowac przeciwko takim rasistowskim komentarzom.Ja
            wiem ze obecnie zaden czarny gracz nie jest w stanie dorownac Trybanskiemu, ale
            to nie jest powod zeby nas Murzynow dyskryminowac.
            • Gość: john wayne Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 29.11.02, 21:16
              Ja nie dyskryminuje was murzynow przez male m tylko stwierdzam fakty ze
              jestescie gorsi od nas nawet w kosza. Dal nam przyklad pan Trybanski jak
              zwyciezac mamy! Musicie przejsc jeszcze wiele szczebli ewolucji zeby dorownac
              Czarkowi. A na razie zostancie przy swoich szachach.
              • Gość: ataman1 Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 29.11.02, 21:24
                Niedlugo to moze powiedza ze Luis Armstrong byl czarny. A moze Pele tez byl
                czarny co? Smiechu warte.
          • Gość: witus Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 29.11.02, 21:27
            Jednak nie wszyscy czarni cialem sa czarni dusza. Olisadebe np. w glebi duszy
            jest bialy jak snieg podczas dnia polarnego.
        • Gość: Ataman Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 29.11.02, 21:20
          Panowie silencjum! Nie mozemy obrazac czarnych graczy tylko za to ze sa
          bardziej ciemni od nas. Niech sobie graja. I tak wiemy ze sa tylko czarnym tlem
          dla jasniejacej gwiazdy Czarka. prosze o tolerancje.
          Aha i prosilbym nie uzywac nicku ataman1 bo prawdziwy Ataman to JA tworca i
          redaktor tego watku.
          • Gość: MM Re: Orzel w koronie IP: *.ny5030.east.verizon.net 30.11.02, 00:06
            jestescie chorzy
            czarek jest na razie kims w rodzaju Bruno Sundova...
            a kim jest Bruno Sundow? no wlasnie, a kim na razie jest Czarek Trybanski?
            Moze byc dobrym graczem, ale rowniez moze po 3 latach wrocic do Europy lub grac
            w NBDL
            • Gość: Ataman Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 30.11.02, 19:35
              Dobrze ze dzis andrzejki i dlatego jestem w dobrym humorze bo inaczej bysmy
              pogadali. Ktos kto pisze takie rzeczy o jednym z najlepszych graczy NBA w
              historii jest chyba calkiem nienormalny albo mysli zes krot NBA to Narodowy
              Bank Angoli. Jak mowilem jestem dzis pokojowo nastawiony dlatego przyjme ta
              druga wersje.
            • Gość: nalesnik Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 30.11.02, 19:39
              A Ty jestes kims w rodzaju Ksawerego Branickiego albo Wandy Wasilewskiej. Nie
              sadze aby Twoj poziom pozwolil Ci zorientowac sie kto to wiec odsylam do
              podrecznika historii Polski.
            • Gość: kibolec Re: Orzel w koronie IP: 80.48.52.* 30.11.02, 19:55
              Sluchaj no buraku MM! Jak ktos, kto oglada seriale brazylijsko-peruwiansko-
              mexykansko-argentynsko-wenezuelsko-madagaskarskie i slucha disco polo na golo w
              ogole smie wypowiadac sie o takiej gwiezdzie jak Czarek. Czarek nie raczylby
              nawet splunac na ciebie nawet gdybys beret nosil za nim przez rok.
              • Gość: MM rozsmieszles mnie kibolec hehehehe IP: *.ny5030.east.verizon.net 01.12.02, 01:53
                a tak w ogole przestancie juz sobie zartowac bo jeszcze ktos pomysli ze tak
                rzeczywiscie o Czarku myslicie
                • kshyhooad1 Re: rozsmieszles mnie kibolec hehehehe 01.12.02, 14:42
                  Pomysł dobry, Czarek w meczu gwiazd, to byłoby coś, ale czy trzeba od razu
                  podszywać się pod tyle osób? (MM, kibolec, ...)
                  • Gość: kibolec Re: rozsmieszles mnie kibolec hehehehe IP: 80.48.52.* 01.12.02, 18:56
                    Nie ma mowy o zadnym podszywaniu sie. Wypraszam sobie posadzanie mnie ze ja i
                    MM to ta sama osoba!!!!!!! Nie chce miec z nim nic wspolnego!
                    A jednakowy nr IP moze wynikac z tego ze moim miescie(duzym) internet wiekszosc
                    osob ma poprzez kablowke ktora daje ten sam nr IP. Natomiast MM ma zupellnie
                    inny nr wiec te glupie pomysly?? Ktos kto mowi ze Czarek nie jest gwiazda ma
                    chyba nierowno pod sufitem.
                • Gość: kibolec Re: rozsmieszles mnie kibolec hehehehe IP: 80.48.52.* 01.12.02, 19:00
                  I tak sobie kazdy ma myslec bo ten kto w ogole troche mysli to wie ze czarek to
                  wielka gwiazda. To najwiekszy sportowiec w historii polskiego sportu!
      • Gość: Ataman Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 01.12.02, 19:04
        Jako redaktor naczelny tego watku chcialem potwierdzic wersje kibolca o numerze
        IP. Jednoczesnie zwracam sie do tych ktorym zaswitalby pomysl wysylania wielu
        wypowiedzi pod roznymi nickami aby tego nie robili. Taka gwiazda jak Czarek
        poradzi sobie uczciwymi metodami.
      • Gość: milorzab Re: Czarek za Wojcika!!! IP: 80.48.52.* 02.12.02, 11:51
        Adam Wojcik zrezygnowal z gry w kadrze. Ale nie ma sie czym martwic jest
        przeciez Czarek!! To bedzie ogromne w wzmocnienie.
      • Gość: salvatore Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 02.12.02, 15:44
        Ja sie domagam glowy Szczubiala. A dlaczego on nie powolal Trybanskiego ktory
        celowo uzgodnil z trenerem ze nie bedzie gral w tym czasie kiedy reprezentacja
        ma eliminacje??? A teraz to Grizzlies zaczna wygrywac bo beda mieli Czarka. A
        co my mamy to kazdy widzi...
      • Gość: Hetman Re: Szczubial tak jak Boniek? IP: 80.48.52.* 03.12.02, 15:01
        Panie trenerze. Juz jeden trener kadry tez nie sluchal glosu narodu i nie
        chcial powolac najlepszego zawodnika. Pan rowniez idzie w jego slady. Nie
        powolujac Czarka do kadry idzie pan w slady pana B.
        • Gość: John Ko GOOD MORNING POLSKA ! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 23:28
          HI !! Ja jestem emigrant z Polska. Ja wyjechalem dawno temu z Polska szukać
          lepszy kraj! Ja teraz żyje w New York. Kocham basketball jak każdy tu! Teraz
          mam "to look on" (nie wiem jak to po polska) na CZAREK TRYBANSKY - on być the
          best!! Tu każdy "he says that" (nie wiem jak to po polska) o nim że to być
          Jordn II. My wszysco tu "to love" TRYBANSKY
        • Gość: John Kowalsky GOOD MORNING POLSKA ! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 23:29
          HI !! Ja jestem emigrant z Polska. Ja wyjechalem dawno temu z Polska szukać
          lepszy kraj! Ja teraz żyje w New York. Kocham basketball jak każdy tu! Teraz
          mam "to look on" (nie wiem jak to po polska) na CZAREK TRYBANSKY - on być the
          best!! Tu każdy "he says that" (nie wiem jak to po polska) o nim że to być
          Jordn II. My wszysco tu "to love" TRYBANSKY
        • Gość: Luka Re: Szczubial tak jak Boniek? IP: 80.48.52.* 04.12.02, 01:11
          Pozwole sobie nie zgodzic sie z pana opinia poniewaz szkoda tak niesamowitego
          talentu trwonic w takiej kadrze jaka stworzyl Szczubial. Pojawila sie podobno
          propozycja zeby Czarek Trybanski zagral w nastepnym Dream Teamie. I to jest
          jedyna druzyna w ktorej on powinien grac. Chociaz mam watpliwosci czy aby
          zbytnio jego gra nie zdominuje tej druzyny.
      • Gość: maly Jordan Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.48.52.* 04.12.02, 21:09
        Trybanski lest najlepszy. Teraz to juz Jordan (duzy) spokojnie moze odejsc bo
        narodzila sie gwiazda rownie wielka a nawet wieksza.NBA nie zginie dopoki tacy
        gracze jak Trybek beda na tym swiecie
      • Gość: don kojote Re: Trybanski w meczu gwiazd NBA!!! IP: 80.51.247.* 05.12.02, 13:39
        No i stalo sie. Czarek nie zagral i znowu Memphis dostalo lanie. A przeciez
        rozwiazanie jest proste. Trybanski w pierwszej piatce i wygrana pewna. Ja mysle
        ze trenerzy Grizzlies ockna sie po meczu gwiazd w ktorym tak wlaciwie to
        bedzxie tylko jedna gwiazda ktora przycmi wszystki inne gwiazdeczki CEZARY
        TRYBANSKI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka