Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tajner: Nie było najlepiej

IP: 80.50.56.* 19.02.06, 23:30
    tajner łapiesz kase w roli prezesa?
    Obserwuj wątek
      • morfeusz_1 Re: Tajner: Nie było najlepiej 19.02.06, 23:50

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
        • dennis26 Re: Tajner: Nie było najlepiej 20.02.06, 15:44
          To co będzie po sezonie?

- Tego też nie komentuję. Jeszcze jest konkurs drużynowy.....
          No i zapomnial dodac duże szanse na medal
        • Gość: krys Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:14
          jeszcze zdobedziemy medal niechcacy
      • Gość: Sakho Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.chello.pl 20.02.06, 00:01
        a Kuttin wg Ciebie "pracuje" za darmo??

co ma kasa do tego?
        moze powinien swoja pensje oddac "cudotwórcy" i nietykalnemu Heinzowi z psychiką
        5 letniego obrazonego dzieciaka?

• Gość: waldi Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:33
          Zatrudnijcie Pawla Mikeszke.To najlepszy trener skoków jaki nam się trafiłw
          ciągu ostatnich 10 lat,2 jest Kuttin,3 Horngaher, 4 Fijas, 5 Tajner.
          • Gość: Pinki Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: 62.21.37.* 20.02.06, 00:57
            kto by niezostal trenerem kadry czy to Kojonkoski czy Mikeska, Tajner, Ja czy
            ktokolwiek z Was nikt juz nieosiagnie takich "sukcesow" ze skoczkami jak Tajner
            z prostego powodu:
            - z calym szacunkiem ale z Adama kaczka to max co moze byc, bo poprostu juz
            jest zmeczony a Tajnerowi sie trafil w zyciowej dyspozycji
            - a z pozostalych naszych skoczkow mysle ze wiecej niz te sporadyczne miejsca w
            15 sie niewycisnie

Dlatego niezbyt rozumiem te ataki na Kuttina jakim to byl slabym trenerem, oraz
            tego wychwalania pod niebiosa Tajnera bo nikt powtazam NIKT by nic wiecej
            niezrobil z tymi zawodnikami w tych Polskich warunkach.
            • Gość: m Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 01:27
              a ja rozumiem ataki na Kuttina, ale nie rozumiem ataków Kuttina.
              Kuttin to początkujący trener, miał sukcesy z juniorami, ale mistrz świata
              juniorów wyleciał z kadry i nie zanosi się na to, żeby wrócił.
              Kuttin uważa, że wszystko wie najlepiej, nie chce psychologa nie chce
              fizjologa, a przecież to psycholog mógłby umotywować Małysza.
              Kuttin to chyba paranoik, choć w szczere intencje Tajnera też wątpię, ktoś
              kiedyś powiedział, ze jest mściwy.
              • protaios Re: Tajner: Nie było najlepiej 20.02.06, 04:42
                "Ktoś kiedyś"? To znaczy kto i kiedy? Może Kuttin w sobotę?
                • waldiwaldi Re: Tajner: Nie było najlepiej 20.02.06, 06:39
                  O tym,że jest mściwy mówiło się gdy Kuttin wyje*** Tonia z kadry a Polo został
                  prezesem:)
                  • jaruzel2 Re: Tajner: Nie było najlepiej 20.02.06, 10:49
                    to mówił jakiś działacz w gazecie.
                • Gość: Kibic Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.06, 08:39
                  protaios napisał:

> "Ktoś kiedyś"? To znaczy kto i kiedy? Może Kuttin w sobotę?

Budny, kolega A. Tajnera, zaraz po wyborach na prezesa.
                  Powiedział nawet, że Tajner będzie się mścił na Adamie.
              • Gość: Gosciniak Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.06, 08:55
                Absolutnnie sie z Panem zgadzam.
            • Gość: Sakho Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.chello.pl 20.02.06, 09:09
              I to jest najczesciej pojawiajaca sie, obiegowa, najwieksza bzdura jaka istnieje.
              Wystarczy popatrzec na Włochow, ktorzy nie mieli po odejsciu Cekona ani jednego
              zawodnika a przyszedł Lepistoe i skaczą lepiej niz cała nasza kadra...
              To samo Steiert i Rosjanie...
              Tak samo zanim przyszedł Kojonkoski to o Norwegach mozna było powiedziec ze
              fajnie sie upijają jedynie, a ich kadra była w najwiekszym kryzysie od wielu lat.

Wiec nie powielajmy bzdur ze nawet najlepszy trener "nic z naszymi by nie
              osiagnal"...
              • Gość: PAN MOZG Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.czajen.pl 20.02.06, 10:55
                Podaj przyklad kiedy Wlosi skakali lepiej za Lepistoe niz Polacy za czasow
                Kuttina? Popatrz na wyniki na duzej skoczni

www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=JP&raceid=2021
                Ja nie widze zeby Wlosi lepiej skakali. Polska to dziki kraj. Szwajcarzy w
                hokeja ograli Kanadyjczykow i Czechow. Komentator mowil ze ten trener pracuje z
                ta reprezentacja 10 lat. W Polsce to jest niemozliwe. Max. 2 sezony niezaleznie
                od dyscypliny (Kosz, Pilka, etc.) Pamietam jak nie tak dawno 95% chcialo glowy
                Janasa po przegranym meczu z Dania 1:5. Teraz 95% chce zeby Janas prowadzil
                reprezentacje po MS. Dziwny kraj, naprawde.
        • Gość: gość Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 08:59
          Droga Tajnera do sukcesu:
          1.Trenerka Adama
          2."Wybitny" trener zostaje "wybitnym" dyr. sport. w "suuuuper" związku (żal)
          3.Jako jedyny uczciwy, prezesem tegoż związku.

A teraz leje na wszystko. Luuuuuuuuuuuuz. Mogą mi skoczyć. Jak będę chciał to coś powiem a jak nie to nie.
          Rozmawia z trenerem kadry "B" nie potrafi z "A". Kruczka ma w garści (ale to nie sztuka). Wywali Kutina, weżmie Baica (ale Baic mu pokaże).Adam jest teraz jak dziecko we mgle (wszyscy są dobrzy, ale weźcie mnie i coś zróbcie żeby mi się chciało).
      • Gość: kuban Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 08:09
        Małysz poskacze jeszcze do igrzysk i dłuzej .Będzie wygrywał.
      • piasecki111 Re: Tajner: Nie było najlepiej 20.02.06, 08:43
        nareszcie jakiś rozsądny facet, kiedyś za nim nie przepadałem ale ta rozmowa zmieniała moje nastawienie do tego człowieka... Nie bije piany, mimo podpuszczeń!
        • Gość: gość Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:04
          A gdzie był do tej pory ten rozsądny facet. W innym związku. A za co bierze kase dyr. sportowy.
          Tajner jest jak dobry skoczek w powietrzu. Wykorzystał dobrą formę Adama kiedyś, a i nienajlepsza obecna była mu na rękę. Tyle.
        • Gość: Kibic Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.06, 09:18

piasecki111 napisał:

> nareszcie jakiś rozsądny facet, kiedyś za nim nie przepadałem ale ta rozmowa
          zm
          > ieniała moje nastawienie do tego człowieka... Nie bije piany, mimo
          podpuszczeń!

Może i rozsądny, a może po prostu Kuttin mówi prawdę, albo choć część prawdy.
          Jeżeli tak, to piany nie można bić, trzeba by się w piersi bić. Bo następny
          trener - być może już w głowie prezesa jest - nie będzie tak naiwny i nie
          uwierzy Kuruczkowi i jego lojalności. A swoją drogą widać Łukasz szybko się
          uczy, tak więc pasuje jak ulał do tego towarzystwa. Prezes PZN in spe? Kto wie,
          kto wie.
      • viator Tajner = ciołek 20.02.06, 10:28
        z tajnera żaden trener. miał po prostu szczęście, że trafił na adama w życiowej
        formie. cała reszta spadała za progiem zamiast skakać.
        • Gość: Wojetk A co wy wiecie o Tajnerze??? IP: *.chello.pl 20.02.06, 11:18
          Jakoś udało mu się przez 3 lata utrzymać Adama na najwyższym poziomie(rekord
          świata długo nie do pobicia). Gdyby nie fochy Adama i nie rozpieprzenie teamu
          (fizjolog+psycholog) dalej było by dobrze. Ale Polska to dziwny kraj, gdy tylko
          przychodzi załamanie formy to jest krzyk i rwanie włosów z głowy. A może trzeba
          było trochę poczekać, dać wszystkim trochę spokoju, nie kłócić się o kasę.
          Tajner zaimponował mi, gdy zaczęły się problemy. Ze stoickim spokojem znosił
          słowa krytyki, niekogo nie oskarżał (tak jak to robi teraz Kuttin). Odszedł z klasą.

• Gość: Morfik Tajner nie umie angielskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:28
        Prawda jest taka, że PREZES PZN nawet słówka nie umie pisnąć po angielsku i
        dlatego nie rozmawia z kuttinem. Wybrał sobie związek "Światowca" psia jego
        mać. Wywalcie tajnera, kruczka i całą tą grupę trzymającą władzę w PZN.
        Minister Sportu powinien tam wejść i wylać wszystkich na zbity pysk!
        • ambl Re: Tajner nie umie angielskiego 20.02.06, 11:39
          A ja chcę wywiadów z żoną Małysza w TV bo jak nie pokażą to będę płakał!!!
        • Gość: Mik Re: Tajner nie umie angielskiego IP: *.chello.pl 20.02.06, 12:35
          Zas*** pisowiec się znalazł!!!
      • Gość: seb Re: Tajner: Nie było najlepiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 13:21
        Polo, zrób coś !!!
      • Gość: messenger TAJNER TO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!!! IP: *.7.12.vie.surfer.at 20.02.06, 18:14
        ten gosc dla sportu nic nie zrobil i nie zrobi!!! mial szczescie ze zalapal sie
        na "ekspress malysz" i tyle... ten czlowiek kompletnie nie nadaje sie na tak
        powazne stanowisko!
        • Gość: Vir Re: TAJNER TO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!!! IP: *.chello.pl 20.02.06, 19:10
          Skąd to wiesz palancie? Niewiele zrobił? Zbudował team, obudził Małysza, który
          chciał już kończyć karierę!
          • Gość: messenger Re: TAJNER TO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!!! IP: *.7.12.vie.surfer.at 20.02.06, 21:35
            widze ze sie swietnie rozeznajesz w sportach zimowych! ;) ten czlowiek ma
            reprezentowac sport polski (zimowy) na tle miedzynarodowym... a palantem ciolku
            to zdecydowanie ty jestes! und ein volltrottel noch dazu! ein tipp noch von
            mir... halt in zukunft deine dämliche fratze!
        • Gość: Kuttin Przepraszam IP: *.chello.pl 20.02.06, 19:12
          Przepraszam Tajnera. Jestem palantem!!!
          • Gość: Tajner Re: Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:04
            Jestem zły na Kuttina za to że nie wziął mojego synka Tomisława na igrzyska.
            • Gość: Kuttin Re: Przepraszam IP: *.chello.pl 22.02.06, 20:21
              Przepraszam Polo, że nie wziąłem Tomisława i Wojtka na ogrzyska :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka