Gość: mefju IP: *.p.lodz.pl 10.10.01, 21:19 Widzicie jakie logo maja na koszulkach pilkarze Olymique Lyon ??? Czy firma atari wraca na rynek ???! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sparhawk Re: ATARI ????? IP: *.pkp.wroc.pl 11.10.01, 13:08 Też byłem w szoku!Ciekawe co oni mogą teraz produkować,bo chyba nie komputery? :)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: ATARI ????? IP: *.waw.cdp.pl 11.10.01, 13:39 A może właśnie komputery :))) Hercules (ten od archaicznych dwukolorowych kart graficznych na PC sprzed 10 lat) też wziął się za robotę i robią ponoć całkiem niezłe grafiki porównywalne z Dżiforsem dwa gietees Asusa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: ATARI ????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 00:12 Gość portalu: Luxc napisał(a): > A może właśnie komputery :))) > Hercules (ten od archaicznych dwukolorowych kart graficznych na PC sprzed 10 > lat) też wziął się za robotę i robią ponoć całkiem niezłe grafiki porównywalne > z Dżiforsem dwa gietees Asusa. > Pozdrawiam No no... tylko nie archaicznych ;))) Ja kiedys mialem AT z karta Hercules i bardzo mile to wspominam . Zeby odpalic lepsza gierke trzeba bylo zapodac emulator CGA (to byly czasy hehe). A teraz jakies dopalacze, 3dfx'y, i inne... ech nostalgia czlowieka ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: ATARI ????? IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 11.10.01, 13:55 Gość portalu: mefju napisał(a): > Widzicie jakie logo maja na koszulkach pilkarze Olymique Lyon ??? > Czy firma atari wraca na rynek ???! :))) Wielkie Atari cały czas jest na rynku produkując konsole; ale wrócić może - produkować, jak dawniej, najlepsze komputery na świecie! Howgh! ;-)) Wilt 800 XL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: ATARI ????? IP: *.bci.net.pl 11.10.01, 20:48 To były piękne czasy. River Ride, International Karate ech... Wydaje mi się, że oni coś kombinują nie w budowie kompów, ale w oprogramowaniu. Pozdrawiam wszystkich byłych posiadaczy tego cuda. Jakież to było frustrujące, gdy po kilkunastu minutach wgrywania gry, kichnąłem i całe wgrywanie szlag trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 ATARI ... IP: *.waw-bro.leased.ids.pl 12.10.01, 14:51 Jak to ? nie wiecie ? :-))) ATARI to nie byla firma produkujaca wylacznie komputery ! Robia (do dzis) - automaty do gry do lokali rozrywkowych, akcesoria do konsol SONY i Nintendo. A tak pozatym to takze producent elektronicznego drobnego sprzetu domowego uzytku. Notabene - dzial komputerowy ATARI splajtowal - 'dzieki' wygranej AMIGI Commodore'a nad ATATRI ST. ..... I zostal odsprzedany a potem zlikwidowany.... Prawa autorskie do znaku firmowego zatrzymala firma ATARI i jej zalozyciel - Jack Tramiel. Odpowiedz Link Zgłoś