Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ATARI ?????

IP: *.p.lodz.pl 10.10.01, 21:19
    Widzicie jakie logo maja na koszulkach pilkarze Olymique Lyon ???
    Czy firma atari wraca na rynek ???! :)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: sparhawk Re: ATARI ????? IP: *.pkp.wroc.pl 11.10.01, 13:08
        Też byłem w szoku!Ciekawe co oni mogą teraz produkować,bo chyba nie komputery?
        :))

Pozdr.
        • Gość: Luxc Re: ATARI ????? IP: *.waw.cdp.pl 11.10.01, 13:39
          A może właśnie komputery :)))
          Hercules (ten od archaicznych dwukolorowych kart graficznych na PC sprzed 10
          lat) też wziął się za robotę i robią ponoć całkiem niezłe grafiki porównywalne
          z Dżiforsem dwa gietees Asusa.
          Pozdrawiam
          • Gość: Cinek_ok Re: ATARI ????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 00:12
            Gość portalu: Luxc napisał(a):

> A może właśnie komputery :)))
            > Hercules (ten od archaicznych dwukolorowych kart graficznych na PC sprzed 10
            > lat) też wziął się za robotę i robią ponoć całkiem niezłe grafiki porównywalne
            > z Dżiforsem dwa gietees Asusa.
            > Pozdrawiam

No no... tylko nie archaicznych ;))) Ja kiedys mialem AT z karta Hercules i bardzo mile to
            wspominam . Zeby odpalic lepsza gierke trzeba bylo zapodac emulator CGA (to byly czasy hehe).
            A teraz jakies dopalacze, 3dfx'y, i inne... ech nostalgia czlowieka ogarnia...
      • Gość: Wilt Re: ATARI ????? IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 11.10.01, 13:55
        Gość portalu: mefju napisał(a):

> Widzicie jakie logo maja na koszulkach pilkarze Olymique Lyon ???
        > Czy firma atari wraca na rynek ???! :)))

Wielkie Atari cały czas jest na rynku produkując konsole; ale wrócić może -
        produkować, jak dawniej, najlepsze komputery na świecie! Howgh! ;-))
        Wilt 800 XL
        • Gość: Picasso Re: ATARI ????? IP: *.bci.net.pl 11.10.01, 20:48
          To były piękne czasy.
          River Ride, International Karate ech...

Wydaje mi się, że oni coś kombinują nie w budowie kompów, ale w oprogramowaniu.

Pozdrawiam wszystkich byłych posiadaczy tego cuda. Jakież to było frustrujące,
          gdy po kilkunastu minutach wgrywania gry, kichnąłem i całe wgrywanie szlag
          trafił...
      • Gość: Mario29 ATARI ... IP: *.waw-bro.leased.ids.pl 12.10.01, 14:51
        Jak to ? nie wiecie ? :-)))

ATARI to nie byla firma produkujaca wylacznie komputery ! Robia (do dzis) -
        automaty do gry do lokali rozrywkowych, akcesoria do konsol SONY i Nintendo. A
        tak pozatym to takze producent elektronicznego drobnego sprzetu domowego uzytku.

Notabene - dzial komputerowy ATARI splajtowal - 'dzieki' wygranej AMIGI
        Commodore'a nad ATATRI ST. ..... I zostal odsprzedany a potem zlikwidowany....
        Prawa autorskie do znaku firmowego zatrzymala firma ATARI i jej zalozyciel -
        Jack Tramiel.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka