dalia.70 20.10.05, 19:50 Dowiedziałam się kiedyś na tym forum, że można wszystko usunąć z folderu:temporay internet files. Da się to zrobić zbiorowo? Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Re: temporary internet files 20.10.05, 20:23 Zależy, co masz na myśli:-)) W zasadzie, możemy się umówić, że na trzy-cztery wszyscy czyścimy nasze temporary internet files :-)) No dobra - wejdź w folder temporary, potem: edycja --> zaznacz wszystko i zaznaczone usuń. Możesz zrobić Shift+Del, poleci od razu w kosmos z pominięciem kosza :-) Nie zrażaj się, jeśli to będzie chwilę trwało - komputer udaje wtedy, że się zawiesił... Czasem niektóre pliki udają, że nie chcą się usunąć, wtedy usuwaj po kawałku, usuną się przy innej okazji. Link Zgłoś
michotek Re: temporary internet files 20.10.05, 20:44 W IE można też tak: Narzędzia - Opcje internetowe - Usuń pliki. Link Zgłoś
beata_ Re: temporary internet files 20.10.05, 21:24 Można, ale czasem coś zostaje - ciężko się zdziwiłam, kiedy po czyszczeniu tą metodą znalazłam w folderze jakieś pozostałości... Link Zgłoś