dj_kozi 25.11.02, 13:58 co z ciągiem dalszym, miałem taką nadzieje że piłkarzyki to gra na cały sezon, skoro nie, to teraz mam nadzieje, że na wiosnę zaczniemy od nowa!!!! jak to będzie. kto jest mojego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryswoj Re: co z ciągiem dalszym!!!??? 25.11.02, 18:23 ja tez bym chcial wiedziec. na pewno bedzie runda wiosenna, ale co ze skladami i kasa? mam nadzieje, ze sklady zostana takie same, ewentualnie zmienia sie ceny pilkarzy, no i sponsor oczywiscie (bo przeciez umowa jest tylko na jedna runde). Odpowiedz Link Zgłoś
berzerker Re: co z ciągiem dalszym!!!??? 28.11.02, 15:01 masz racje. co teraz? nie chce tracici tych punktow co zdobylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: co z ciągiem dalszym!!!??? IP: *.chello.pl 28.11.02, 17:32 tyle razy było mówione: nowa runda, nowe drużyny, nowe składy, nowy budżet, nowe zasady (jakieś zmiany na pewno będą) Odpowiedz Link Zgłoś
berzerker Re: co z ciągiem dalszym!!!??? 29.11.02, 15:34 eeee tam. jabym wolal zeby na wiosne byla kontynuacja pkt-ow z rundy jesiennej Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: co z ciągiem dalszym!!!??? 30.11.02, 10:35 Prezesie, nie załamuj się Będzie specjalna kalsyfikacja sumująca wyniki graczy w jesiennej i wiosennej rundzie Odpowiedz Link Zgłoś
berzerker Re: co z ciągiem dalszym!!!??? 30.11.02, 12:24 :)))) na serio? fajowo. nie wiedzialem. jak bedzie to extra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
simuch Re: co z ciągiem dalszym!!!??? 02.12.02, 14:22 Mnie najbardziej martwi co będzie z kasą. Zapewne ceny niektórych sprawdzonych w tym sezonie graczy pójdą w górę, a my znowu wystartujemy od 28 mln. :( Odpowiedz Link Zgłoś