Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - wielki finał!

• morfeusz_1 Jobczyk zasłabł... 26.02.06, 15:47

• morfeusz_1 Aj Jezus Maria !!! no strzelcie coś Suomi !!! 26.02.06, 16:01

• Gość: ziuta Re: Aj Jezus Maria !!! no strzelcie coś Suomi !! IP: 83.238.50.* 26.02.06, 16:11
          Ech... :(((
      • morfeusz_1 Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 26.02.06, 16:13

Dziekubardz i dozobaczyska!

A teraz bardzo Państwa Przepraszam Ale Za Chwilę Będę Miał Zawał więc,...
        robię rząd i idę stąd ;)

Papapapapapapapapapatki - Brawo Suomi!
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 26.02.06, 16:15
          piękny finał
          • morsa Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 26.02.06, 16:44
            Zloto dla Szwecji! Siodme w tych igrzyskach!
            • ashton Po pierwsze: cieszę się... 26.02.06, 17:16
              ...że Szanownej Ekipie spodobało się moje wczorajsze porównanie maratonu
              narciarskiego do "Władcy Pierścieni". Bardziej spodziewałam się oburzenia fanów
              Trylogii - no ale cóż ja poradzę, że zasnęłam w kinie na rzeczonym filmie?
              Po drugie: Finlandczycy bez złota na igrzyskach... Oni to dopiero mają hordy
              robaków do zalania. A my z klasyfikacji medalowej tuż za nimi :-) Od razu po
              trzecie: mimo wszystko nie wypadliśmy AŻ TAK NAJGORZEJ. Urok sportu właśnie na
              tym polega, że faworyci zawodzą, a diabły z pudełek wyskakują.
              Po czwarte: jak już kto wcześniej napisał, aż ciężko będzie jutro wrócić do
              pracy bez ustawicznego "odśnież". Okrutnie mi do gustu przypadła taka forma i
              treść relacji. Już nie pamiętam, kiedy się tak intensywnie na forum
              jakimkolwiek udzielałam ;-)
              Reasumując: dziękuję bardzo i czekam na więcej.
              Z harcerskim pozdrowieniem.
      • Gość: supersonic W USA tez Was czytali :) IP: *.wlan.law.upenn.edu 26.02.06, 17:12
        jak mi sie czasem nudzilo podczas zajec, to od razu bylo wiadomo co robic. Mam
        nadzieje na powtorke, chociaz przy okazji letniej olimpiady moze byc ciezko -
        tam jest jednak znacznie wieksza liczba konkurencji i mnostwo rzeczy dzieje sie
        w tym samym czasie
        • Gość: stefan Re: W USA tez Was czytali :) IP: *.dyn.optonline.net 26.02.06, 17:41
          super ! dziekuje...
      • Gość: finczyk Finczycy dziekują i pozdrawiają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:37
        Do zobaczenia za 2 lata w Pekinie ( czy tam będą Chinowie? :P
        • Gość: bbb Re: Finczycy dziekują i pozdrawiają IP: 82.139.44.* 26.02.06, 19:31
          myslałem, że G. Samolej przyniesie dzisiaj do studia bramkę albo "maszyne" do polerowania lodu. zawiodłem się...
      • yashka Dzięki 26.02.06, 19:25
        za super komentarze, które codziennie doprowadzały mnie do łez (ze śmiechu :)).
        A co z Mistrzostwami Świata w piłce nożnej :)? Pozdrawiam wszystkie ekipy :)
        • Gość: Kate.g Re: Dzięki IP: *.tnt14.nyc9.da.uu.net 26.02.06, 20:00
          Szkoda, ze nie bylo komentarzy Finalu i biegu (Ja lubie Wladce Pierscieni).
          Mam nadzieje, ze beda relacje z Mistrzostw Swiata i ze stawia sie wszyscy
          forumowicze. Nie bedzie juz lyzwiarstwa i curlingu tylko pilka, pilka i pilka,
          czyli cos jak hokej bez lodu. Beda szczesliwi.
          • morfeusz_1 Show Must Go On !!! 26.02.06, 20:44
            Gość portalu: Kate.g napisał(a):

> Szkoda, ze nie bylo komentarzy Finalu i biegu (Ja lubie Wladce Pierscieni).
            > Mam nadzieje, ze beda relacje z Mistrzostw Swiata i ze stawia sie wszyscy
            > forumowicze. Nie bedzie juz lyzwiarstwa i curlingu tylko pilka, pilka i
            pilka,
            > czyli cos jak hokej bez lodu. Beda szczesliwi.

*

Oczywiście że MŚ w Piłce Nożnej muszą być komentowane bez dwóch zdań i nie ma
            w tym temacie żadnego puszczania bąków w "Pekaesie"!
            Mam nadzieję że wreszcie nasz hymn będzie mógł zaśpiewać naprawę de beściak
            i profesjonalista w swoim fachu Enrico Palazzo!
            Raz jeszcze dziękuję,pozdrawiam i zdania nie zmieniam co do curlingu ;)

-morfi-

Empty spaces - what are we living for
            Abandoned places - I guess we know the score
            On and on, does anybody know what we are looking for...
            Another hero, another mindless crime
            Behind the curtain, in the pantomime
            Hold the line, does anybody want to take it anymore
            The show must go on,
            The show must go on
            Inside my heart is breaking
            My make-up may be flaking
            But my smile still stays on.
            Whatever happens, I’ll leave it all to chance
            Another heartache, another failed romance
            On and on, does anybody know what we are living for?
            I guess I’m learning, I must be warmer now
            I’ll soon be turning, round the corner now
            Outside the dawn is breaking
            But inside in the dark I’m aching to be free
            The show must go on
            The show must go on
            Inside my heart is breaking
            My make-up may be flaking
            But my smile still stays on
            My soul is painted like the wings of butterflies
            Fairytales of yesterday will grow but never die
            I can fly - my friends
            The show must go on
            The show must go on
            I’ll face it with a grin
            I’m never giving in
            On - with the show -
            I’ll top the bill, I’ll overkill
            I have to find the will to carry on
            On with the -
            On with the show -
            The show must go on...
      • Gość: entomb Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:31
        Dzieki, milo sie Was czytalo. Do przeczytania przy MŚ?
      • sweet_virginia Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 26.02.06, 21:14
        Juz czekam na komentarze do mundialu!!!!
      • Gość: Timmy wyrwany mikrofon IP: *.dsl.versadsl.be 26.02.06, 21:28
        Wlasnie ktos podlecial i urwal mikrofon z mownicy...ale jaja dobrze ze byly dwa
        • morfeusz_1 Brawo Enrico Palazzo!!! 26.02.06, 21:33

Nie mówiłem że Enrico Palazzo jest the beściakiem i na ceremoni zakończenia
          igrzysk zaśpiewał!!!
      • Gość: lis Dziękuję redakcji za językowe uświadomienie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:18
        Teraz mówię już tylko "Finlandczycy", czym prowokuję wszystkich znajomych do
        poprawiania mnie :]
        • Gość: dooder Dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:43
          Cala olimpiade dzieki na zywo
          Bardzo dziekuje bylo wspaniale
          • klapounio Game is over... 26.02.06, 23:03
            Szkoda...
            Ale dziekuje i prosze o jeszcze - kiedys... :)
            pa pa
      • Gość: Harskeel Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.chello.pl 27.02.06, 00:34
        Super, super, super i jeszcze raz super. Już czekam na następne relacje za 2
        lata. Finlandczycy do boju!
      • enay Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 27.02.06, 00:49
        Dzieki obie ekipy :) Bylo swietnie i az zal, ze to juz ne vrati :] Ale na Mundialu sie znowu spotkamy, co? :D
        I dzieki tez forumowiczom, bo wiekszosc byla niegorsza, a czasem nawet lepsza od elipy :)

Z nadzieja, ze w czerwcu znowu sie spotkamy
        enay ;)

P.S. A Kowalczyk i Sikorze dziekuje, ze przyrocili mi wiare w polskich sportowcow. Natomiast klanowie Ligockich dziekuje za to, ze sie upasa na mcshitowym zarciu i wiecej juz ich na zadnych igrzyskach moje piekne oczy ogladac nie beda (I hope so :D) :))))
      • Gość: marek_ Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 27.02.06, 05:46
        dzieki za swietne relacje i fajny humor :) mieszkam w stanach i to jak
        amerykanie pokazuja olimpiade...to po prostu szkoda gadac nawet. dlatego o tym
        co sie dzieje w turynie dowiadywalem sie z Waszych relacji. zawsze po przyjsciu
        z pracy siadalem i czytalem od razu wszystko z danego dnia :) potem dopiero
        patrzylem na krotkie relacje w wiadomosciach sportowych, takze dzieki wielkie i
        mam nadzieje, ze ten pomysl zostanie podtrzymany i bedzie kontynuowany w czasie
        kolejnej olimpiady :) pozdrawiam :)
      • Gość: marek_ Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 27.02.06, 05:50
        jeszcze chcialem dodac, ze spodobal mi sie pomysl , o ktorym ktos wczesniej
        tutaj napisal. moze naprawde pomyslicie o relacjach z mistrzostw swiata? byloby
        super, bo naprawde bedzie brakowac Waszych relacji, a to w jaki sposob
        komentowaliscie wydarzenia bylo naprawde fajnie, zabawne i ciekawe :) na pewno
        ubarwilo to olimpiade, przynajmniej dla mnie :) jeszcze raz pozdrawiam i
        dziekuje :)
      • Gość: look Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:16
        Wasze komentarze były żenujące na poziomie 15 latków a nawet niższym nie czekam
        na kolejne igrzyska w waszym wydaniu czytałem to z konieczności bo nie znalazłem
        innej relacji na żywo w necie mam nadzieje że już nic nie będziecie komentować w
        życiu bo to wam po prostu nie wychodzi
      • Gość: kibol1 Do usłyszenia w Pekinie za 2 lata (?) Jestem setny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 16:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka