Gość: ziuta Re: Aj Jezus Maria !!! no strzelcie coś Suomi !! IP: 83.238.50.* 26.02.06, 16:11 Ech... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 26.02.06, 16:13 Dziekubardz i dozobaczyska! A teraz bardzo Państwa Przepraszam Ale Za Chwilę Będę Miał Zawał więc,... robię rząd i idę stąd ;) Papapapapapapapapapatki - Brawo Suomi! Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 26.02.06, 16:44 Zloto dla Szwecji! Siodme w tych igrzyskach! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Po pierwsze: cieszę się... 26.02.06, 17:16 ...że Szanownej Ekipie spodobało się moje wczorajsze porównanie maratonu narciarskiego do "Władcy Pierścieni". Bardziej spodziewałam się oburzenia fanów Trylogii - no ale cóż ja poradzę, że zasnęłam w kinie na rzeczonym filmie? Po drugie: Finlandczycy bez złota na igrzyskach... Oni to dopiero mają hordy robaków do zalania. A my z klasyfikacji medalowej tuż za nimi :-) Od razu po trzecie: mimo wszystko nie wypadliśmy AŻ TAK NAJGORZEJ. Urok sportu właśnie na tym polega, że faworyci zawodzą, a diabły z pudełek wyskakują. Po czwarte: jak już kto wcześniej napisał, aż ciężko będzie jutro wrócić do pracy bez ustawicznego "odśnież". Okrutnie mi do gustu przypadła taka forma i treść relacji. Już nie pamiętam, kiedy się tak intensywnie na forum jakimkolwiek udzielałam ;-) Reasumując: dziękuję bardzo i czekam na więcej. Z harcerskim pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic W USA tez Was czytali :) IP: *.wlan.law.upenn.edu 26.02.06, 17:12 jak mi sie czasem nudzilo podczas zajec, to od razu bylo wiadomo co robic. Mam nadzieje na powtorke, chociaz przy okazji letniej olimpiady moze byc ciezko - tam jest jednak znacznie wieksza liczba konkurencji i mnostwo rzeczy dzieje sie w tym samym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: W USA tez Was czytali :) IP: *.dyn.optonline.net 26.02.06, 17:41 super ! dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finczyk Finczycy dziekują i pozdrawiają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:37 Do zobaczenia za 2 lata w Pekinie ( czy tam będą Chinowie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Finczycy dziekują i pozdrawiają IP: 82.139.44.* 26.02.06, 19:31 myslałem, że G. Samolej przyniesie dzisiaj do studia bramkę albo "maszyne" do polerowania lodu. zawiodłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
yashka Dzięki 26.02.06, 19:25 za super komentarze, które codziennie doprowadzały mnie do łez (ze śmiechu :)). A co z Mistrzostwami Świata w piłce nożnej :)? Pozdrawiam wszystkie ekipy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Dzięki IP: *.tnt14.nyc9.da.uu.net 26.02.06, 20:00 Szkoda, ze nie bylo komentarzy Finalu i biegu (Ja lubie Wladce Pierscieni). Mam nadzieje, ze beda relacje z Mistrzostw Swiata i ze stawia sie wszyscy forumowicze. Nie bedzie juz lyzwiarstwa i curlingu tylko pilka, pilka i pilka, czyli cos jak hokej bez lodu. Beda szczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Show Must Go On !!! 26.02.06, 20:44 Gość portalu: Kate.g napisał(a): > Szkoda, ze nie bylo komentarzy Finalu i biegu (Ja lubie Wladce Pierscieni). > Mam nadzieje, ze beda relacje z Mistrzostw Swiata i ze stawia sie wszyscy > forumowicze. Nie bedzie juz lyzwiarstwa i curlingu tylko pilka, pilka i pilka, > czyli cos jak hokej bez lodu. Beda szczesliwi. * Oczywiście że MŚ w Piłce Nożnej muszą być komentowane bez dwóch zdań i nie ma w tym temacie żadnego puszczania bąków w "Pekaesie"! Mam nadzieję że wreszcie nasz hymn będzie mógł zaśpiewać naprawę de beściak i profesjonalista w swoim fachu Enrico Palazzo! Raz jeszcze dziękuję,pozdrawiam i zdania nie zmieniam co do curlingu ;) -morfi- Empty spaces - what are we living for Abandoned places - I guess we know the score On and on, does anybody know what we are looking for... Another hero, another mindless crime Behind the curtain, in the pantomime Hold the line, does anybody want to take it anymore The show must go on, The show must go on Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on. Whatever happens, I’ll leave it all to chance Another heartache, another failed romance On and on, does anybody know what we are living for? I guess I’m learning, I must be warmer now I’ll soon be turning, round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I’m aching to be free The show must go on The show must go on Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on My soul is painted like the wings of butterflies Fairytales of yesterday will grow but never die I can fly - my friends The show must go on The show must go on I’ll face it with a grin I’m never giving in On - with the show - I’ll top the bill, I’ll overkill I have to find the will to carry on On with the - On with the show - The show must go on... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entomb Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:31 Dzieki, milo sie Was czytalo. Do przeczytania przy MŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_virginia Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 26.02.06, 21:14 Juz czekam na komentarze do mundialu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timmy wyrwany mikrofon IP: *.dsl.versadsl.be 26.02.06, 21:28 Wlasnie ktos podlecial i urwal mikrofon z mownicy...ale jaja dobrze ze byly dwa Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Brawo Enrico Palazzo!!! 26.02.06, 21:33 Nie mówiłem że Enrico Palazzo jest the beściakiem i na ceremoni zakończenia igrzysk zaśpiewał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Dziękuję redakcji za językowe uświadomienie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:18 Teraz mówię już tylko "Finlandczycy", czym prowokuję wszystkich znajomych do poprawiania mnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dooder Dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:43 Cala olimpiade dzieki na zywo Bardzo dziekuje bylo wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Game is over... 26.02.06, 23:03 Szkoda... Ale dziekuje i prosze o jeszcze - kiedys... :) pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harskeel Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.chello.pl 27.02.06, 00:34 Super, super, super i jeszcze raz super. Już czekam na następne relacje za 2 lata. Finlandczycy do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
enay Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! 27.02.06, 00:49 Dzieki obie ekipy :) Bylo swietnie i az zal, ze to juz ne vrati :] Ale na Mundialu sie znowu spotkamy, co? :D I dzieki tez forumowiczom, bo wiekszosc byla niegorsza, a czasem nawet lepsza od elipy :) Z nadzieja, ze w czerwcu znowu sie spotkamy enay ;) P.S. A Kowalczyk i Sikorze dziekuje, ze przyrocili mi wiare w polskich sportowcow. Natomiast klanowie Ligockich dziekuje za to, ze sie upasa na mcshitowym zarciu i wiecej juz ich na zadnych igrzyskach moje piekne oczy ogladac nie beda (I hope so :D) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 27.02.06, 05:46 dzieki za swietne relacje i fajny humor :) mieszkam w stanach i to jak amerykanie pokazuja olimpiade...to po prostu szkoda gadac nawet. dlatego o tym co sie dzieje w turynie dowiadywalem sie z Waszych relacji. zawsze po przyjsciu z pracy siadalem i czytalem od razu wszystko z danego dnia :) potem dopiero patrzylem na krotkie relacje w wiadomosciach sportowych, takze dzieki wielkie i mam nadzieje, ze ten pomysl zostanie podtrzymany i bedzie kontynuowany w czasie kolejnej olimpiady :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 27.02.06, 05:50 jeszcze chcialem dodac, ze spodobal mi sie pomysl , o ktorym ktos wczesniej tutaj napisal. moze naprawde pomyslicie o relacjach z mistrzostw swiata? byloby super, bo naprawde bedzie brakowac Waszych relacji, a to w jaki sposob komentowaliscie wydarzenia bylo naprawde fajnie, zabawne i ciekawe :) na pewno ubarwilo to olimpiade, przynajmniej dla mnie :) jeszcze raz pozdrawiam i dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: Igrzyska na żywo - wielki finał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:16 Wasze komentarze były żenujące na poziomie 15 latków a nawet niższym nie czekam na kolejne igrzyska w waszym wydaniu czytałem to z konieczności bo nie znalazłem innej relacji na żywo w necie mam nadzieje że już nic nie będziecie komentować w życiu bo to wam po prostu nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Do usłyszenia w Pekinie za 2 lata (?) Jestem setny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś