Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę

07.03.06, 08:24
    Chwalę za ekspresowe podanie klasyfikacji generalnej. Ganię za brak składów
    drużyn w klasyfikacji generalnej, za brak zmian cen piłkarzy, za brak
    obiecanej Ligi Prywatnej. Nawet nie chce mi się komentować, czy uzasadniać.
    No bo jak uzasadnić, że koło jest okrągłe. Oj chłopcy i dziewczynki z
    redakcji, znowu kompromitujecie się i Gazetę Wyborczą. Wstyd.
    Obserwuj wątek
      • przemek.22 Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 07.03.06, 08:32
        utniak nie kompromituj sie! :D

ale ja tez sie spodziewalem, ze jak siedli odrazu do liczenia punktow, to i
        ceny podniosa zeby nie dac prezesom okazji do tanich wzmocnien :P
        • utniak Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 07.03.06, 08:34
          a w czym kompromituję się ? Czy masz do mnie uraz, czy masz coś z głową. To
          Twój też interes by Redakcja coś zaczęła robić.
          • mrowi Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 07.03.06, 20:26
            utniak - ty jesteś straszny flustrat. Wszysko cię irytuje. Może przestań się w
            to bawić (piłkarzyki)- będziesz miał powodów do narzekań.
          • mrowi Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 07.03.06, 20:28
            utniak - ty jesteś straszny flustrat. Wszysko cię irytuje. Może przestań się w
            to bawić (piłkarzyki)- będziesz miał mniej powodów do narzekań.
          • mlody_1_9_8_3 Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 07.03.06, 20:30
            Do UTNIAK
            A tak z ciekawosci mozna wiedziec ile masz lat?
      • dennis26 Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 07.03.06, 17:26
        utniak napisał:

Oj chłopcy i dziewczynki z
        > redakcji, znowu kompromitujecie się i Gazetę Wyborczą. Wstyd.

Portal gazeta.pl nie ma nic wspólnego z Gazetą Wyborczą
        • t-clapek Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 07.03.06, 20:58
          e, wydaje mi się że ma :D
        • aiom do denis26 07.03.06, 21:30
          Co za stuff wciągasz, że takie bzdety piszesz??? Spójrz w stopkę tego serwisu,
          dowiesz się paru szokującychrzeczy.
          • dennis26 Re: do denis26 07.03.06, 21:36
            Moze mnie oświeć tymi szokujacymi rzeczami
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=37345410&a=37384009
            • dennis26 Re: do denis26 07.03.06, 22:02
              a po drugie utniak napisal kompromitujecie siebie i Gazete Wyborczą Nie wiem
              jaki zwiazek ma z tym gazeta wyborcza skoro to nie ona orgaznizuje konkurs.
              Regulamin
              [...]1. Organizatorem konkursu pod nazwą ''Piłkarzyki Wygraj Ligę - Wiosna 2006"
              ("Konkurs") jest Agora S.A, z siedzibą w Warszawie przy ul. Czerskiej 8/10
              ("Organizator") a fundatorem nagrody Vattenfall Poland AB SA z siedzibą w
              Warszawie, al. Jerozolimskie 58c ("Fundator").
              • utniak Re: do mrowi 08.03.06, 07:25
                Ja Ciebie nie oceniam i proszę nie oceniać mnie.
                jak nie wiesz o co chodzi w tej grze to nie zabieraj głosu. Ucz się.
                jeżeli jesteś tak zadowolony z redakcji to czytaj inne posty. Czy Redakcja
                wprowadziła chociaż jedną zmianę zaproponowaną przez Prezesów ? A były setki.
                czy jesteś związany personalnie z redakcją, jeżeli tak to rozumiem.
                Dla innych niedoszkolonych: Właścicielem Gazety Wyborczej i Portalu gazeta.pl
                jest Agora SA. I to jest związek. Prezesem jest Wanda Rapaczyński.
                To byłoby na tyle ( czy wiesz kto to mówił ? )
                • dennis26 Re: do utniaka 08.03.06, 14:57
                  utniak napisał:
                  > Dla innych niedoszkolonych: Właścicielem Gazety Wyborczej i Portalu gazeta.pl
                  > jest Agora SA. I to jest związek. Prezesem jest Wanda Rapaczyński.
                  > To byłoby na tyle ( czy wiesz kto to mówił ? )

Wiem kto jest właścicielem portalu i gazety wyborczej.Co nie oznacza że je jedno
                  jest odpowiedzialne za drugie,bo skoro napisaleś kompromituje także gazete
                  wyborczą która nie ma nic wspolnego z grą w piłkarzyki to trza było jeszcze
                  dodać że kompromituje 14 innych pism które wydaje AGORA bo to jest jakiś"związek"
                • mrowi Re: do mrowi 08.03.06, 17:45
                  W kwesti formalnej - nie jestem żaden sposób związany z redajcją i jej nie
                  bronię.Też mam pewne zastrzeżenia co do jej "operatywności" ale daleki jestem
                  żeby ja totalnie negować (w przeciwieństwie do ciebie).Grę znam bo bawię się w
                  to od kilku edycji.Moja drużyna w rundzie jesiennej skończyła na 28 miejscu
                  więc myślę że za dużo uczyć już nie muszę(przynajmniej mi się tak wydaje).Ja
                  udział w tej grze traktuję jak zabawę - bo to jest tylko zabawa .My tu nie
                  gramy o życie i nie ma sensu aż tak bardzo serio do tego podchodzić.Odnoszę
                  wrażenie że grając w piłkarzyki katujesz się. Prawie wszystko cie
                  irytuje ,wyznajesz spiskową teorię dziejów. Radzę wyluzuj
                  szkoda "zdrowia" .Pozdrawiam.
      • utniak Re: Dennisowi 08.03.06, 15:12
        Zwyczajne, zawsze się powołuje na sztandarowy produkt ( to tak z marketingu ) A
        przy okazji: dlaczego bronisz GW i poprzez to R. Pracujesz tam,
        współpracujesz ? jeżeli tak to wyciągnij wnioski z postów na tym forum i
        przekaż " służbową linią " informację do przełożonych redakcji ( np na dzień
        dzisiejszy ): brak zmian cen zawodników, brak części Liga Prywatna
        • mlody_1_9_8_3 Re: Dennisowi 08.03.06, 15:19
          Zauważyłem UTNIAK że ty masz jakąś manie zakładnania co chwile noych wątków. I
          to wiekszosc na ten sam temat. Opanuj cie człowieku, no chyba ze dla Ciebie te
          forum to jedyny kontak ze światem
      • genekgenek Re: Redakcja- chwalę za jedno, ganię za resztę 08.03.06, 15:39
        Szkoda też, że nie ma przy klasyfikacji pokazanych herbów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka