kstempn 05.12.02, 17:24 A ja zawsze myślałem, że student to ktoś, kto maturę ma już poza sobą :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krOpkA Re: Bachleda Marcin IP: *.radwanice.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 19:51 Po ostatniej relacji z konkursu w Kuusamo usłyszałam przypadkowo krótki wywiad z Marcinem Bachledą.Sprawia wrażenie bardzo sympatycznej osoby.Życzę mu jak najwięcej sukcesów na arenie narciarskiego świata-i nie powinien rezygnować ze swojego poczucia humoru,nawet w najmroźniejsze dni :->> Odpowiedz Link Zgłoś
angelus1 Re: Bachleda Marcin 05.12.02, 21:19 Zgadzam się. A na dodatek stara się, i mu zaczyna wychodzić. Już w zeszłym sezonie pokazał sie z dobrej strony. Wieżę, ze teraz zaczniemy go znacznie częściej oglądać w czołowej 30, a może nawet 15 pucharu świata!! Powinien on obok Adasia stanowić podstawę naszej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryjo Re: Bachleda Marcin IP: proxy / *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 10:04 Diabełek jest naszym idolem , jest po prostu najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: Bachleda Marcin 07.02.03, 06:37 to w tym roku też są igrzyska ?!!! (ostatnia aktualizacja 06.12.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Bachleda Marcin IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 19:18 on jest na prawde spoko wiem cos o tym w weekend bylam na zawodach autografy rozdawal wszystkim bez watpienia najsympatyczniejszy z calej kadry Odpowiedz Link Zgłoś
askaleg Re: Bachleda Marcin 11.02.03, 19:32 no dobra to juz moja trzecia opinia na jego temat i mam jego slowo ze bedzie ladowal na kopcu Odpowiedz Link Zgłoś