Gość: terry IP: *.aster.pl 24.03.06, 00:22 Głupia sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prober Re: Pierwszy test Otylii 24.03.06, 00:26 Treneiro w dobrym nastroju, powraca równowaga finansowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Pierwszy test Otylii IP: *.0504.adsl.tele2.no 24.03.06, 00:30 co z jej prawem jazdy? sprawa ucichla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selinnij Re: Pierwszy test Otylii IP: *.olsztyn.net.pl 24.03.06, 00:49 kierowca Olejnika, mimo ze Olejnik przezyl, dostal chyba lata w zawiasach. Mam nadzieje, że Otylia dostanie odpowiednio wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Ja bym ci dal odpowiednio wiecej, bo tobie .... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 03:59 jest to bardzo potrzebne.O pieniadzach nie mowie...dalbym ci po mordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Z dawaniem po mordzie w internecie to skompliko . IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 04:01 wana sprawa. Najpierw musialbys sie stawic i nie przestraszyc przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Widze, ze ty takze 'sportowiec', szkoda, ze bez IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 04:32 zadnych sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek [...] IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 04:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas [...] IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 04:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek [...] IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 05:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Pierwszy test Otylii IP: *.chello.pl 24.03.06, 11:48 nie bądźcie podli dla niej, ona i tak wycierpiała sie i bedzie zapewne cierpiała przez ten wypadek do konca życia, dajmy jej siły naszym wsparciem... Otylia wierzę w Ciebie, dasz radę... walcz ! -- kliknij tutaj >> zobacz film o kaczuszkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ando Re: Pierwszy test Otylii IP: *.net.ircam.fr 25.03.06, 16:42 cos sie tak do niej przyssal frajeze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Pierwszy test Otylii IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.06, 01:06 przeciętny obywatel przebywałby w pierdlu gdyby zrobił to co pirat drogowy otylia. no cóż, prawo jest dla maluczkich. ta dziewczyna przez swoją brawurę i nieodpowiedzialność spowodowała śmierć brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Rozumiem ciebie 'polaku'.... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 04:15 Brat Otylii byl dla ciebie blizsza osoba niz dla niej, dla siostry , nie ma pewnie dnia, zebys o nim nie myslal.'DOBRY' i 'ZYCZLIWY' z ciebie czlowiek, ja lubie takich ...'malych' ludzi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Juz nie chcesz dac po mordzie. Np. za to, ze. IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 04:19 uwazam, ze Oti jest zagrozeniam (dla zycia) na drogach i za wypadek powinna byc ukarana jak kazdy inny czlowiek. Casus kierowcy Olejnika, ktory sie spieszyl poganiany przez szefa jest dosc pouczajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutka Re: Juz nie chcesz dac po mordzie. Np. za to, ze. IP: 195.136.247.* 24.03.06, 12:19 Dalibyście dziewczynie świety spokój. Przejrzyjcie swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Juz nie chcesz dac po mordzie. Np. za to, ze. 24.03.06, 13:42 jak może być zagrożeniem na drogach skoro od czasu wypadku nie siada za kółkiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Jak usiadzie, to bedzie i w tym rzecz IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Sa tacy co jezdza bez ("Bogdan trzymaj sie np") IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek to maja, ze nikt nie jest swiety i pokusa istnieje IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:55 Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 to się w końcu zdecyduj... 24.03.06, 20:29 skoro występujesz jako wielki obrońca procedur sądowych, to chyba wiesz, że zachowanie innych nie ma żadnego wpływu na decyzje sądowe. jeśli schizofrenik napadnie i zgwałci kobietę, to nie znaczy, że wszyscy schizofrenicy powinni być kastrowani. jesli ktoś jest podejrzany o nieumyślne spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym, to odbiera się mu prawo jazdy. nie zamyka się go w areszcie, chyba, że jest uzasadnione podejrzenie, że będzie utrudniał postepowanie, że będzie się ukrywał etc. zdecyduj się w końcu - chcesz by traktowano ja jak KAŻDEGO OBYWATELA, czy ma być to sprawa pokazowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: to maja, ze nikt nie jest swiety i pokusa ist IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.06, 08:16 To wedlug ciebie zamknac Otylie dlatego zeby nie przyszla na glupi pomysl siadania za kolkiem. Takie myslenie jest naprawde chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobrze piszesz przecietny, czyli taki jak ty IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.06, 08:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobrze mowisz przecietny czyli taki jak ty IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.06, 08:12 ktory siedzi na zasilku i z nudow pier.. glupoty a nie przecietne osoby w tym czasie cieszkoo trenuja by bic rekordy swiata zdobywac zlote medale i za to poswiecenie otrzymywac odpowiednia kasse. Otylio trzymam za ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek No dobrze, ale czy bedzie miala sprawe. W koncu IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 03:57 zwykly czlowiek za taki wypadek dostaje wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Badz wiec niezwyklym czlowiekiem,co za problem... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 04:26 dla ciebie ?!!!...Nie bedziesz wtedy takim zawistnym cwokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek [...] IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 04:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Re: Skoro tak, to proponuje zabawe--nazwe cie ..u IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 04:37 Z g... sie nie zadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: No dobrze, ale czy bedzie miala sprawe. W ko IP: *.strong / *.strong-pc.com 24.03.06, 09:56 No ok.Wszyscy mówią,że za taki wypadek normalny obywatel poszedł by siedzieć. Zancie kogoś kto nieumysle zabił w wypadku samochodowym osobę ze swojej rodziny i teraz siedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Nie znaja, ale by chcieli poznac,wtedy takie.... IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 10:02 rozne jurki-burki MIALYBY ARGUMENTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Otylia nie może być traktowana jak zwykły obywatel IP: *.chello.pl 24.03.06, 12:37 z prostego powodu - przy ogłaszaniu wyroku pod uwagę bierze się opinię o sprawcy. Nie ma w Polsce nawet kilku osób, które mają bardziej nieposzlakowaną opinię niż ona (oczywiście do czasu wypadku), a to automatycznie wpływa na zmniejszenie kary, więc całkowicie normalne jest, ze dostanie niższy wyrok niż przeciętny człowiek. Odpowiednia kara to rok lub dwa w zawieszeniu na kilka lat. Natomiast prawo jazdy powinni odebrać jej na jak najdłuższy okres (np. 10 lat), stać ją na zatrudnienie kierowcy. Poza tym chyba ona sama nie ma wielkiej ochoty do prowadzenia samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Otylia nie może być traktowana jak zwykły oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:25 Otóż to, trzymaj się Otylka (chociaż i tak pewnie tego nie czytasz, ja bym nie czytał), nie przejmuj się zawistnymi idiotami. Trzymam za Ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Otylia nie może być traktowana jak zwykły oby IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.06, 22:28 A jak!!! Czy to ktoś bezkarnie drwiący z prawa! Każdy zabójca i łamiący przepisy ruchu drogowego musi być ukarany!!!Proponuję tym,którzy popełnili podobne przestępstwo by powoływali się w sądach na przykład przestępcy o nazwisku Jędrzejczak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek [...] IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 06:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny to Sobie pogadaliście..ehh IP: *.stegny.2a.pl 24.03.06, 07:08 nie szkoda wam czasu na te głupie wyzywanki? wyrok będzie bo i sprawa jest w toku, trzbe czytac waidomości zamiast oczerniać ludz i się rzucać napewno poniesie odpowiedzialność o karze zadecyduje sąd...a nie Jurek...ani nie ja ani nikt z nas...więc szkoda nerwów na te obrzucanie się qurvami. pzdr. ps. jestem prawnikiem i nie znalazłem żadnego przypadku żeby w takiej sytuacji (spowodowania wypadku ze skutkiem śmiertelnym kogoś z rodziny) eydał wyrok ostry abo skazujący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Absolutnie sie zgadzam. Nie sadze, zeby jej IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 07:18 potencjal medalowy i marketingowy mogl calkowicie przyslonic problem odpowiedzialnosci. Obluda jest, ze sie tego nie chce jasno postawic. Mnie osobiscie jej medale wisza. Co do wyzywanek, to przy (pewnej) anonimowosci forumowiczow niektorym wydaje sie, ze fajnie jest nawyzywac i obrazac. Jedyny sposob nauczenia, ze to bez sensu, to przelicytowac. Niestety, wiekszosc "dyskusji" konczy sie epitetami zamiast przedstawienia racji. Czuj duch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Re: Jeanas i Jurek to prymitywy IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 09:26 Tylko bez prymitywow,TO BYLA BARDZO KULTURALNA ROZMOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas [...] IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 09:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: to Sobie pogadaliście..ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:13 To kiepski z ciebie prawnik bo ja za spowodowanie cięzkiego uszczerbku na zdrowiu ojca dostałem wyrok!!! i to niezły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Re: to Sobie pogadaliście..ehh IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 09:23 Ale ty pewnie nozem dzgales tego swojego ojca, wiec sie nie dziw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek [...] IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 09:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Ja na nikogo nie napadam... IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 09:39 ja mam takie specyficzne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: to Sobie pogadaliście..ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:10 to zależy jak tatusiowi zależało żebyś dostał. a jak cięzki dostałeś? prawnik ze mnie dobry ale nie od tego :p bo ja się zajmuje prawem pracy i to nie moja działka, ale nie słyszałem żeby takie wyroki zapadały... nie mówiłem że nie było nigdy takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Pierwszy test Otylii 24.03.06, 08:45 Czy ja dobrze zrozumialem, ze my mamy sie cieszyc, ze Otylia "nie chodzi juz do psychologa", czyli ze nie stanowi juz dla niej problemu fakt,ze na skutek swojego skrajnego,karygodnego idiotyzmu, podlanego woda sodowa w glowie, zabila brata? Nawiasem mowiac, a co slychac w sledztwie? Kiedy pierwsza rozprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s A kiedy pierwsza rozprawa i pierwszy wyrok? IP: 158.75.130.* 24.03.06, 08:45 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Mamy komunizm .Ludzi zasłużonych dla partii się 24.03.06, 09:49 nie skazuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau jeanas Na tym polega wlasnie demokracja. IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.06, 09:57 Demokracja demokracji nie jest rowna. Rowno bedzie wtedy, kiedy przyjdzie walec i wyrowna, i to nie tylko demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek [...] IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Powodzenia Otylio 24.03.06, 10:54 Czytam i czytam i nadziwić się nie mogę ile to jadu jest w naszym wspaniałym narodzie. Jakże łatwo przychodzi Polakom wynoszenie na piedestały ludzi którzy coś osiągneli ( Małysz, Otylia ). Jesteśmy głodni sukcesów. Jednak nie daj boże któryś z bożyszczy tłumu zaliczy potknięcie ( najczęściej w życiu osobistym) to huuuraaa dokopać, opluć, poniżyć. Tacy jesteśmy. Otylia poniosła już największą z możliwych kar, będzie żyć do końca ze świadomością że spowodowała śmierć swojego brata. Jeśli chodzi o karę administracyjną od tego jest prokuratura żeby rzetelnie przeprowadzić śledztwo i sąd żeby wydać wyrok. Natomiast nie zależnie od tego należy się cieszyć że Otylia wraca do zdrowia i zaczyna pływać. Nie wiadomo czy wróci kiedykolwiek do formy na miarę rekordzistki świata, ale można mieć nadzieję bo to bardzo ambitna i utalentowana dziewczyna. Osobiście życzę jej jak najlepiej. Wy natomiast drodzy forumowicze przemyślcie dwa razy zanim coś napiszecie, zwłaszcza obraźliwego....osądzać jest łatwo...ale tylko innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Niech sobie plywa ile wlezie i bije rekordy. Tylko IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 10:56 niech nie siada za kolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Niech sobie plywa ile wlezie i bije rekordy. 24.03.06, 11:09 O tym zdecyduje sąd. Nie wiem może masz lepsze informacje od ogólnie dostępnych, ale jak dotąd nie ma chyba oficjalnych wyników śledztwa w sprawie wypoadku ( chyba że się myle)> Prasa natomiast już tyle na ten temat spekulowała że prawdy na tej podstawie nie dojdziesz. To był splot nieszczęśliwych wypadków. Niedostosowała prędkości do warunków jazdy, droga była w złym stanie, miała zbyt małe doświadczenie. Można tak w nieskończoność. Sąd ustali czy jest winna. Być może Ona sama już nigdy nie wsiądzie do samochodu jako kierowca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek zadreczysz logike, wypadek byl, nadmierna szybkos IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 11:14 c tez, za kolkiem O. Potrzeba ci wiecej! Sad zadecyduje--to jest truizm--ale warto co za to grozi i czy wszystkim tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: zadreczysz logike, wypadek byl, nadmierna szy 24.03.06, 11:26 Ok więc czekamy na wyrok i wtedy będziemy mogli dyskutować czy jest sprawiedliwy czy nie.Pamiętaj jednak że sąd nie może się sugerować opinią mediów i że nie mozna pozwolić równiez na przesadę w drugą stronę. Przywalić jak najwyższy wyrok żeby "przykładnie ukarać" bo przeciez nie oto chodzi, prawda? Jak narazie tematem jest powrót Otylii do pływania i na tym polu życzę jej wszystkiego najlepszego. Pamiętaj jednak że wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Dla mnie tematem nie jest je powrot do plywania ty IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 11:34 lko jaka bedzie kara. I chcialbym sie czegos nt. dowiedziec od ekspertow rowniez i na forum zanim nierychliwy sad sie wypowie. Poza tem interesuje mnie postep sledztwa, o ktorym prasa milczy. O. nie znam i nie kieruje mna nic innego jak ciekawosc. Czy to jest jasne? Jezeli nie interesuje cie to, co mnie interesuje, to nie odpowiadaj na moj post. Chetnie podyskutuje z ludzmi jw ktorzy maja podobny do mojego punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Dla mnie tematem nie jest je powrot do plywan 24.03.06, 11:45 Ok powodzenia. Nie wiem jak Ty ale ja wolę dyskutować z ludźmi, którzy reprezentują inny punkt widzenia niz ja. Wtedy, moim skromnym zdaniem dyskusja jest ciekawsza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Dla mnie tematem nie jest je powrot do plywan IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 14:11 Wypier... z tego forum poj...ny faszysto. Ty powinieneś dostać dożywocie za takie podłe prowokacje. Takich "prawników" jak ty powinno się ekskrementować :-)) O taaaak: www.doodie.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze do IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 14:20 powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
promoartes Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze 24.03.06, 14:29 Zastanawiam sie dlaczego ludzie tak marnotrawią czas na obrzucanie sie blotem...no cos to bardzo typowe w Polsce... Zycze Otylii wytrwalosci. Na pewno sobie poradzi, a co do sprawy sadowej to tez ja nie ominie i tutaj tez zycze jej wytrwalosci, bo to tez jej bedzie przypominalo o tamtym wypadku. Trzeba sie wsierac, pomoagac sobie i przebaczac...ale trzeba wiedziec dlaczego www.rozmowy.all.pl/index.php?option=com_minibb&action=vthread&forum=3&topic=15 Pozdrawiam Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze 24.03.06, 14:34 Witam, Myślę Sandro, że problem tkwi w anonimowości. Forumowicze obrzucajacy się wyzwiskami, to ludzie którzy chcą coś powiedzieć tylko nie wiedzą jak kulturalnie dyskutować. W świecie rzeczywistym postawieni przed sobą pewnie w końcu by się pobili. Forum zapewnia im anonimowość, gdzie bez przeszkód , bezkarnie mogą ubliżać innym, szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Pablo, szacunek. Podobasz mi sie. Niestety IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 14:46 animowosc (nie calkowita zreszta) wyzwala brak kultury. Brak argumentow zastepuje sie wtedy wrzaskiem i epitetami. Jedyny sposob wykazania bezsensownosci takiej formy "dyskusji" to odpowiedz w tym samym stylu. Ale i to nie zawsze jak widzisz skutkuje. Pytanie: czy mozna komus dowalic za pomoca internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Pablo, szacunek. Podobasz mi sie. Niestety 24.03.06, 14:55 Myślę że znacznie lepiej jest zignorować goscia. Wiem że nie do wszystkich to trafia, czasami mam ochotę również rzucić mięsem do jednego czy drugiego idioty, ale sie powstrzymuję bo tym samym zniżyłbym sie do ich poziomu. Niestety tak już jest że nawet zignorowany idiota uzna to z pewnością za swój sukces majac "ostatnie słowo" w dyskusji...cóż jak to mówią głupich nie sieją sami rosną, można tylko mieć nadzieję że kiedyś ten idiota "dorośnie" i zrozumie. Jeśli nie to natura przyjdzie mu z pomocą zazwyczaj jednostki słabsze (także umysłowo) sama eliminuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Moze i slusznie piszesz. Ale kwestia jest taka: IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 14:59 czemu sluza dyskusje na forum. Jezeli nie rozrywce i zabijaniu czasujezeli ktos go ma za duzo to przekonaniu i tak w koncu niewielu osob do swoich racji. Przekonanie o tym, ze opluwanie na odleglosc naprawde nic nie daje poza zmeczeniem tez jest cos warte. Bo jezeli ignorowac to w ogole nie warto zabierac glosu. Chamstwo jest zazwyczaj bardziej agresywne niz kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Moze i slusznie piszesz. Ale kwestia jest tak 24.03.06, 15:08 Ignorować w sensie nie nakręcania spirali "ty taki nie taki" itd. tylko pominąć mięcho i przemówić normalnie. Zdarza się że taki Gość sie opamieta i zrobi mu się głupio. Jeśli jednak nie to rzeczywiście zignorować. Masz rację chodzi o dyskusję. Nie musimy sie we wszystkim zgadzać, to , jak pisałem wcześniej, nawet lepiej mieć odmienne zdania, dyskusja jest wtedy ciekawsza, a to lubie najbardziej Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Moze i slusznie piszesz. Ale kwestia jest tak IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:35 Prof. Jan Tadeusz Stanisławski kiedyś stwierdził że "Chamstwo jest prawdziwym miernikiem kultury" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 14:39 Brawoooo!!! Tak myślałem, że odpiszesz. Pogratulować wypowiedź godna "prawnika" Przez takich popapranych prawników kuleje nasze sądownictwo. Spadaj na bambus moherze. Szkoda na ciebie kloca. www.doodie.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Tez jestes przewidywalny komunisto. Jazda na Sybe IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 14:42 rie. Czekamy na nastepny komplement. Tylko oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Tez jestes przewidywalny komunisto. Jazda na IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 14:58 Oj lubisz się nakręcać Jureczku. Tym właśnie sposobem skierowałem Twoją energię na inne tory, tylko po to ,abyś dał spokój tej nieszczęśliwej dziewczynie. Pomyśl tylko, czy w jej przypadku jakakolwiek "kara" ma jescze sens? Ona już ma za swoje. Niepotrzeba jej dokładać więcej. P.S. Nie jestem komunistą, ale na Syberię wybrałbym się kiedyś, żeby pogadać z Szamanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Piszesz jak terrorysta-komunista. Wlaczasz siejak IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:02 glupi, nie odnosisz sie do tego co poruszylem, nazywasz mnie prawnikiem (na jakiej podstawie lepiej nazwij mnie przestepca) obrzucasz stekiem wyzwisk i kogo i przed kim niby obroniles? Chcesz pyskowac dalej, to kontynuujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Piszesz jak terrorysta-komunista. Wlaczasz si IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:10 Skoro sam tak twierdzisz, to nie wypada mi zaprzeczać. Nazywaj siebie jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Problem jest taki, ze po paru rundkach zwykle IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:13 obrazoburcom braknie wyobrazni, ale ty chyba jestes wyjatkiem. A biedna dziewczyna nie powinna jezdzic samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Problem jest taki, ze po paru rundkach zwykle IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:20 A może właśnie powinna usiąść za kółkiem. Jeżeli do tego dojdzie, to dziewczyna poradzi sobie z tym całym koszmarem, jaki ją spotkał. Ja szczerze wątpię, żeby na nowo usiadła za kierownicą, no ale cuda czasami się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Dobrze by bylo, zebys wtedy usiadl obok niej. Samo IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:22 chod powinien byc oznakowany: "niebezpieczny ladunek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Dobrze by bylo, zebys wtedy usiadl obok niej. IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:28 Lubię ciekawe wyzwania. Jak mi Otylia zaproponyje, to jej nie odmówię :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Sam sie zaproponuj, bo przeciez ona o tobie nic ni IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:33 e wie, no chyba, ze slyszala ze 4 min. wytrzymasz bez puszczenia baka--w to akurat nie wierze. Na przeplyniecie 50 m. pod woda potrzebowalbys max. 1 minute, wiec jeszcze by ci zapasu zostalo na nawrot i co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Sam sie zaproponuj, bo przeciez ona o tobie n IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:39 A i owszem puszczam solidne i jadowite. Jak przystało na Doodimana. A 4 min tera też bym nie dał rady. Mój kolega nałogowy palacz wytrzymał przy mnie 4 min 30 sek., ale to było wieki temu. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze 24.03.06, 14:42 Gość portalu: Doodieman napisał(a): > Brawoooo!!! > Tak myślałem, że odpiszesz. > Pogratulować wypowiedź godna "prawnika" > > Przez takich popapranych prawników kuleje nasze sądownictwo. > Spadaj na bambus moherze. > Szkoda na ciebie kloca. > www.doodie.com Przepraszam pisałeś to do mnie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 14:49 Ależ Broń Cię Panie Boże. Nie do Ciebie Pablo. Widocznie pomyliłem niechcący wątek. Ty jesteś sensownym i wrażliwym Człowiekiem, zresztą podobnie jak Sandra. Wyrazy szacunku dla Was i przepraszam za pomyłkę. Tacy ludzie jak Jurek powinni mieć zakaz zbliżania się do komputera. No ale mamy jeszcze wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze 24.03.06, 15:00 No problemo. Mylić sie jest rzeczą ludzką :-)) Szczerze mówiąc, dziwne jest dla mnie to że chociaż sie nie zgadzam w pewnych kwestiach z Jurkiem, to jeśli nie używam epitetów mogę z nim dyskutować, a chyba oto chodzi.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:06 Zgadzam się z Tobą. Ja jednak miałem w tym określony ukryty cel, który udało mi się osiągnąć. Skierowałem energię tego jegomościa (jegomacia) na inne tory. Po to żeby przestał się zajmować problemem "Winy i Kary", żeby dał spokój tej dziewczynie. "Panie Prezesie. Melduję wykonanie zadania..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Niczego (wstaw sobie co bys o mnie powiedzial) nie IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:11 osiagnales, bo ja tu z OJ nie rozmawiam-jak chce niech czyta--rozczuli sie, ze recznik bedziesz za na nosil. Uwazam, ze powinna sama poddac sie karze, zamknac rozdzial i isc dalej przez zycie unikajac kierownicy. A ty teraz przekieruj mnie tam gdzie myslisz ze pojde twoim tropem. Spadaj na dno (basenu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Niczego (wstaw sobie co bys o mnie powiedzial IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:16 "Ale z Ciebie seksowny chłopak. Jak już zaczniesz pi.......ć to nie wiesz kiedy skończyć" Tak się składa że umiem pływać :-)) Najlepiej zostaw tą kwestię Wysokiemu Sądowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Z wypowiedzi wynika, ze jestes gejem. Plywaj pod IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:19 woda--ile wytrzymasz! A OJ nigdy wiecej za kierownica, dozywotnio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Z wypowiedzi wynika, ze jestes gejem. Plywaj IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:26 Zrozumiałeś naopak mój tekst. Nie jestem gejem (Fuuuu!), ani Żydem, ani komuchem, ani faszystą. A przepływam pod wodą 50m. Kiedyś potrafiłem wstrzymać oddech na 4min, ale to było już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Cienko. Ja przeplywam 63 m, pod woda. IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:29 Jezeli nie jestes gejem to dlaczego uwazasz ze jestem seksowny. Pomysl o swojej idolce opetanej szybkoscia i pewnie przyszlej swietej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Cienko. Ja przeplywam 63 m, pod woda. IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:32 Chyba pod lodem :-)) Ona nie jest moja. Ja już mam swoją "idiotkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Pod tym lodem jest "pies pogrzebany". Dlaczego IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:38 kwestionujesz zboczencu myslowy. Przeciez mnie nie znasz. Piszesz o 4 min. bezdechu moze tyle OJ z astma wykreca, ale ty jestes niewiarygodny. To nie powod, zeby innym nie wierzyc. Ale, zebys nie myslal, ze mnie przekierowales (chyba, ze chcesz podyskutowac o sztolcmanie), to powtorze, ze twoja bohaterka jest wrogiem publicznym na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Pod tym lodem jest "pies pogrzebany". Dlaczeg IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:42 Pochlebiasz mi brudasie seksualny. Fajnie się z Tobą dyskutuje. A te 63 m to na otwartym akwenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Basen 25 m bez skoku do wody z nawrotem IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:50 Moze chcialby sie poscigac na basenie czy wolisz naparzac sie na lancuchy? Wracamy do sprawy Otylii: powinna sama poddac sie karze a nie udawac cierpiacej meczennicy. Nie udus sie jak bedziesz jej bronil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Basen 25 m bez skoku do wody z nawrotem IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:59 Ja tak samo na takim basenie, bez skoku i z nawrotem. Co do Otylii to pewnie tak zrobi. Przecież sama kiedyś powiedziała, że nie będzie się uchylać od odpowiedzialności. Wiadomo Twarde Prawo, ale Prawo. Mnie łańcuchy są niepotrzebne. Ręce wystarczają w zupełności:-)). Kto wie może kiedyś się spotkamy na basenie i sobie popływamy. Ja jednak preferuję otwarte akweny, zwłaszcza wtedy, kiedy robi się cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek sluchaj, jezeli mamy sie spotkac, to po zeby sobie IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 16:04 napluc w twarz i udowodnic, kto jest twardszy. Jak walka to walka--przeciez zaczales--i mialbys szanse mnie unieszkodliwic. Wybieraj styl, jezeli chcesz cos zastepczego na basenie, albo inny spsob naparzania jezeli cie to koksuje. Mam wysoki pas w sztukach wschodnich, ale pochwal sie, ze jestes lepszy jak na rycerza Otylej przystalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: sluchaj, jezeli mamy sie spotkac, to po zeby IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 16:12 A ja miałem zajęcia "ratownicze" na basenie z instruktorem GROMu, który uczył nas jak utopić człowieka. Jestem pojętnym uczneiem, bo prawie udało mi się go unieszkodliwić (pod koniec kursu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Nie mowilem, zebys "plywal pod woda". No to wybie IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 16:15 raj konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Nie mowilem, zebys "plywal pod woda". No to IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 16:19 Wszystko dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Moze nie zuwazyles ale po raz drugi pytam czy IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 16:34 przeprosisz za chamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Moze nie zuwazyles ale po raz drugi pytam czy IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 16:48 Już Ci poprzednio odpowiedziałem w innym wątku. Przeczytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Sam wyy..uj pye lony fagasie. co masz jeszcze 24.03.06, 15:13 Szacunek, oto chodzi przecież chyba po to jest forum...dyskusja. Mamy tu przepiękny przykład jak jeden post moze sprowokować do dyskusji w wielu kierunkach... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lichttrager Re: Powodzenia Otylio IP: *.lubzel.com.pl 24.03.06, 13:08 Także życzę powodzenia p. Otylii ale tutaj nie są problemem nasze życzenia tylko przestrzeganie prawa. Prawo to nie zemsta tylko zespół zasad, których należy przestrzegać w życiu społecznym. W Konstytucji RP zapisana jest równość wobec prawa wszystkich obywateli zarówno bożyszczy jak i tych szarych. A swoją drogą to miara sukcesu za pomocą sławy jest cośkolwiek głupia. Po prostu część ludzi żyje z tego że jest sławna a część po prostu wykonuje swoją "szarą?" pracę ale i w jednym i w drugim przypadku można odnieść sukces. P. Otylia napewno go odniosła ale co to ma wspólnego z przestrzeganiem prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Wlasnie o to chodzi. Ja bym jej zabral IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 13:13 prawo jazdy dozywotnio, do wiezienia i tak nie pojdzie. Kto sie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Wlasnie o to chodzi. Ja bym jej zabral IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 15:51 A ja bym jej nie zabrał prawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Daj jej jeszcze Crossfire'a ktorego nie masz IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 15:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Daj jej jeszcze Crossfire'a ktorego nie masz IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 16:04 Kto wie, kto wie... Czas pokaże. Trzeba myśleć pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek To co moze bys tak przeprosil za chamstwo czy cie IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 16:06 raczej nie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: To co moze bys tak przeprosil za chamstwo czy IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 16:37 Mnie stać jak najbardziej. Moje "chamstwo" czemuś miało służyć. Ale fakt faktem, rozmawiamy normalnie. I to się liczy. To przemawia samo za siebie. To może razem przeprosimy wszystkich na forum za nasze niewybredne teksty i za wszystkie epitety, którymi się tu obrzucaliśmy :-)). Ja jestem gotów. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Przyczyna czy skutek. Akcja czy reakcja. Ktos IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 16:42 zaczal, czy nie? Kto wobec tego powinien przeprosic? Jak sadzisz, czy jak kogos obrazasz, kto bezposrednio do ciebie (ani do twego bohatera) nic nie ma, to ow ktos ma ci grzecznie podziekowac i obiecac poprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Przyczyna czy skutek. Akcja czy reakcja. Kto IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 16:57 A może by wypadało :-)) To już od Ciebie zależy. Ja się dobrze bawiłem. Ty jak sądzę też, więc podpiszmy się razem pod słowami: PRZEPRASZAMY ZA NASZE CHAMSTWO Doodieman i [wpisz tu swój nick] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Przyczyna czy skutek. Akcja czy reakcja. Kto IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 17:07 Podpisz się Jurku, bo też nie jesteś bez grzechu. A zresztą zrobisz jak zechcesz. Ja już muszę kończyć tą zabawę. Fajnie mi się z Tobą obrzucało błotkiem. Do zobaczenia na innym forum Pozdrawiam Doodieman www.doodie.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek i Doodieman Przepraszamy za nasze chAMSTWO IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 17:08 Prosze wszystkich o przeczytanie postu, ktory wysle za ok 2 min. Jurek solo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Pierwszy test Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:15 Otylia trzymaj sie i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotgie Re: Pierwszy test Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:16 Gdybym to ja był po takich przejściach to pewno zamiast startować w zawodach siedziałbym w więzieniu. I to jest sprawiedliwość?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Powtorze, choc juz to ktos proponowal wczesniej IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 10:18 Kompromis: zaklad nad jeziorem Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Pierwszy test Otylii 24.03.06, 11:03 Gość portalu: Jotgie napisał(a): > Gdybym to ja był po takich przejściach to pewno zamiast startować w zawodach si > edziałbym w więzieniu. I to jest sprawiedliwość?! Nie życzę ci żebyś kiedykolwiek "był" po takich przejściach, zrozum sąd wyrok wyda i wtedy będzie mozna na ten temat dyskutować słuszny czy nie słuszny. Gdybyś był po takich przejściach to byś próbował robić cokolwiek żeby choć na chwilę "zapomnieć" o tych przeżyciach bo przecież żyć dalej trzeba. Potrafią to zrobić tylko ludzie silni psychicznie. Ciągłe rozmyślanie o tym i umartwianie się może doprowadzić do obłędu. Dobrze że Otylia zacznie pływać życzę jej sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Pytanie jest b.proste: rowne prawo dla wsyzstkich IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 11:11 czy nie? Wydaje mi sie, ze o to chodzi przynajmniej paru osobom na tym forum. W teorii odpowiedz tez powinna byc prosta. Zachodzi podejrzenie, ze w praktyce moze byc inaczej. Osobiscie O. sama sie potwornie "ukarala" i moge jej wspolczuc, ale to inny temat i raczej zastepczy w stosunku do pytania jak wyzej. Jezeli kierowca dygnitarza na rozkaz szefa pedzi i posrednio dlatego ma krakse za co zostaje skazany (mimo ze nikt nie zginal), to dlaczego w sprawie O. ma byc inaczej. Najrosadniej, gdyby sama "poddala sie karze"--jest to sformulowanie prawne i zamknela ten rozdzial. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Pytanie jest b.proste: rowne prawo dla wsyzst 24.03.06, 11:16 Masz rację prawo równe dla wszystkich i mam również nadzieję że w tym przypadku wyrok będzie sprawiedliwy, jeżeli Otylia jest winna nieumyślnego spowodowania wypadku ze skutkiem śmiertelnym to powinna ponieść przewidzianą w kodeksie karę. Natomiast to czy teraz będzie trenować to inna sprawa i chyba taki był początek tej dyskusjii. Jej pierwszy test... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Krecisz. Artykul byl nt. pierwszego startu etc. Co IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 11:20 jest duzo bardziej ciekawe, to to ze ludzi bardziej interesuje sprawa konsekwencji prawnych wypadku. Tego zignorowac sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Krecisz. Artykul byl nt. pierwszego startu et 24.03.06, 11:41 Czepiasz sie słówek (test, start).Jasne że bardziej interesuje ludzi sprawa, wyrok, kara. Pisałem o tym, polacy są głodni sensacji, tak juz mamy że innym zazdrościmy, wszędzie dopatrujemy sie oszustw, kłamstw...Tylko że to tania sensacja żywcem wyjeta z brukowców typu "Fakt", "Superexpress" i tym podobne. Nie wiem dlaczego tak jest nie jestem ekspertem socjologii, ale tak jest i już. Można tylko ubolewać. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Czym sie tzw. 'ludzie' interesuja.... 24.03.06, 11:52 nie jest wazne dla zadnego obiektywnego sadu.Interpretacja prawna kodeksu prawa karnego moze nawet bardzo odbiegac od tego,co jest w nim napisane.Ty natomiast jestes w bledzie,traktujac kodeks jak zbior przepisow kulinarnych.Gdyby bylo tak, jak ty chcesz,to sad bylby nikomu niepotrzebny.W kilku krajach afrykanskich tak wlasnie jest, sad jest tam instytucja fasadowa i bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Czym sie 'ludzie interesuja jest wazne dla mnie.. IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 12:06 A ze sie interesuje dowod masz w poprzednich postach. Ludzi sie interesuja tym, co ustalono w sledztwie i ile moze dostac. Mnie to tez interesuje. Moglbys cos konkretnego NA TEN TEMAT powiedziec? Nie wypowiadalem sie nigdzie nt. tego czy przepisy prawne maja byc sztywne czy nie (o ile wiem, nie sa i nie musisz mnie przekonywac). chybiasz celu. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Z tego, co wiem na ten temat,dziennikarze... 24.03.06, 12:37 nie maja prawa miec dostepu do dokumentacji poczynionej w czasie sledztwa .Relacje mediow moga sie opierac tylko i wylacznie na oficjalnych oswiadczeniach o postepie sledztwa, o ktorych ujawnieniu decyduje prokurator.Innych mozliwosci nie ma, a to, co pisza dziennikarze, moze byc tylko i wylacznie ich prywatna opinia, niczym wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo co za zwierzęta...zagrajcie w sim city. IP: 62.233.185.* 24.03.06, 12:43 nos w swoje sprawy! Jeśli zależy Ci na srogim ukaraniu tej dziwczyny, czy kogokolwiek w tej sytuacji, to spadaj na drzewo buraku, bo chyba Ci się nudzi i z tych nudów chętnie komuś dokopiesz. Szczrze nie słyszałem jeszcze żeby w nieumyślnie spowodowanym wypadku ze skutkiem śmiertelnym najbliższej osoby, ktoś dostał surowy wyrok i poszedł siedzieć. A nawet jeśli tak by się działo, to ciszyłbym się z każdego łagodniejszego wyroku w takich okolicznościach, choćby był mylny w świetle prawa. Tak samo jak nie pragnąłbym aby np mój brat poszedł na lata do pudła, bo nieumyślnie spowodował śmierc kogoś mi bliskiego. I wyrok sądu zapewne będzie inny niż gdyby w wypadku zginął ktoś obcy Jędzrejaczak. I wrzućcie na luz, bo z jednej skrajności powszechnego nieprzestrzegania prawa wpada się tutaj w nadgorliwe dokopanie komuś, kto najwięcej na tym stracił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Moralisto! Kto tu jest nadgorliwy? Niektorych IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 12:51 to ciekawi mnie rowniez a ty bys chcial nam zatkac usta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo egzekutor? IP: 62.233.185.* 24.03.06, 13:00 jak Cię ciekawi, to po prostu zajmij się swoimi sprawami i czekaj na wyrok, a potem się do niego odnieś, a nie insynuuj jakiś wizji, że ktoś jest ponad prawem. I daj wrócić tej dziwczynie do życia, bo mam wrażenie, ze potrzebujesz sam znaleźć sie w podobnie dwuznacznej sytuacji, żeby zrozumieć o co w tym biega i co potrafią zrobiś inni ludzie, samymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Przeczytaj poprzednie posty, zeby ustalic IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 13:07 kto "insynuuje". Mnie ciekawi DZISIAJ co jej (i innym) za to grozi. Nie ma w tym niczego krwiozerczego. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Przeczytaj poprzednie posty, zeby ustalic 24.03.06, 13:19 Wystarczy trochę poczytać w sieci i już wiadomo, cyt. WP Sport "Pod koniec listopada zeszłego roku płońska prokuratura rejonowa postawiła Otylii Jędrzejczak zarzut nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego ze skutkiem śmiertelnym. Grozi za to kara od pół roku do 8 lat pozbawienia wolności. " Teraz wiesz już co grozi i mozesz spokojnie czekać na wyrok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Dziekuje. Szkoda, ze wczesniej nie podales IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 13:23 Nie wiedzialem. Ale rzecz nie w tym, zeby poszla do wiezienia, tylko zeby nie narazala wiecej zycia innych w tym swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Dziekuje. Szkoda, ze wczesniej nie podales 24.03.06, 13:42 Sam nie byłem pewny gdzie o tym czytałem więc sprawdziłem i dopiero podałem. Myślę że prawo jazdy straci na jakiś czas. Jeżeli zostanie ono zatrzymane na minimum rok to i tak bedzie musiała zdawać ponownie egzamin. Nie łamała przepisów notorycznie więc moim zdaniem nie mozna powiedzieć "niech już nigdy nie siada za kierownicę". Popełniła błąd i to tragiczny w skutkach za co poniesie karę. Napewno też wyciągnęła z tego wnioski i jeżeli kiedykolwiek siądzie za kierownicą, uwierz że będzie zawsze pamiętała o wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Dziekuje. Szkoda, ze wczesniej nie podales 24.03.06, 13:47 a w jaki sposób w chwili obecnej Otylia naraża życie innych i swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
promoartes Re: Dziekuje. Szkoda, ze wczesniej nie podales 24.03.06, 14:26 Zastanawiam sie dlaczego ludzie tak marnotrawią czas na obrzucanie sie blotem...no cos to bardzo typowe w Polsce... Zycze Otylii wytrwalosci. Na pewno sobie poradzi, a co do sprawy sadowej to tez ja nie ominie i tutaj tez zycze jej wytrwalosci, bo to tez jej bedzie przypominalo o tamtym wypadku. Trzeba sie wsierac, pomoagac sobie i przebaczac...ale trzeba wiedziec dlaczego www.rozmowy.all.pl/index.php?option=com_minibb&action=vthread&forum=3&topic=15 Pozdrawiam Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
pablo911 Re: Dziekuje. Szkoda, ze wczesniej nie podales 24.03.06, 14:39 Witam, Myślę Sandro, że problem tkwi w anonimowości. Forumowicze obrzucajacy się wyzwiskami, to ludzie którzy chcą coś powiedzieć tylko nie wiedzą jak kulturalnie dyskutować. W świecie rzeczywistym postawieni przed sobą pewnie w końcu by się pobili. Forum zapewnia im anonimowość, gdzie bez przeszkód , bezkarnie mogą ubliżać innym, szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek a propos "Buraku"! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 12:56 Przez pare godzin przecwiczylem wymiane wyzwisk z osoba, ktora zaczela od cwoka. Eskalacja niezle postepowala. Niestety, cenzor popsul zabawe. Jezeli mialbys ochote, moge powtorzyc GLUPI PALANCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo burak pozostanie burakiem IP: 62.233.185.* 24.03.06, 13:14 możesz mnie obrzucać czym chcesz, a dla mnie ludzie tak negatywnie nastawieni do innych zawsze pozostaną burakami i tak samo jak oni nie potrafią zrozumieć sytuacji innego człowieka tak ja nie mam zamiaru zrozumiec ich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Dla mnie jestes ..jem bez cienia kultury IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Dla mnie jestes ..jem bez cienia kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:29 Nie masz własnych problemów pajacu? Dowartościowujesz się obrażając osobę, którza w przeciwieństwie do ciebie coś osiągnęła? Nienawidzę takich mend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek niby kogo obrazilem, klownie? Otylie? Kiedy? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 13:45 Jako kierowca jest niebezpieczna. Przd tym smiertelnym miala inne kraksy. Takie sa fakty Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To sie tylko tak tobie wydaje... 24.03.06, 12:10 Kazda sprawa jest inna, wiec nie mozesz miec pewnosci, ze tak,jak piszesz, wlasnie by bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A jak poWINNO byc jezeli masz zdanie?... IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie moge miec zdania o czyms, co jest tylko ... 24.03.06, 12:43 przypuszczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Skoro nie mozesz miec zdania to pozwol IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 12:53 porozmawiac tym co zdanie maja bez wzgledu czy ci sie podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Masz do tego prawo, rozmawiaj... 24.03.06, 13:03 ale pamietaj,bardzo latwo ludzi skrzywdzic swoimi opiniami opartymi na szczatkowych i niepelnych informacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek W tej chwili "rozmawiam" z toba a nie z pania OJ IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 13:09 Nie sadze, zeby czytala te posty, chociaz moze. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 No wlasnie,moze czytac... 24.03.06, 13:32 i na pewno nie bedzie jej przyjemnie czytac pseudoprokuratorskie wypowiedzi.W tym wypadku jej wina bylo prowadzenie pojazdu ze zbyt duza predkoscia,a to w okolicznosciach tego wypadku,mozna roznie prawnie zinterpetowac, w zwiazku z tym ostateczne orzeczenia moga sie bardzo od siebie roznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Jak ma czas niech czyta. Od wspierania jej. IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 13:47 psychicznie sa inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promoartes Re: Pierwszy test Otylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:25 Zastanawiam sie dlaczego ludzie tak marnotrawią czas na obrzucanie sie blotem...no cos to bardzo typowe w Polsce... Zycze Otylii wytrwalosci. Na pewno sobie poradzi, a co do sprawy sadowej to tez ja nie ominie i tutaj tez zycze jej wytrwalosci, bo to tez jej bedzie przypominalo o tamtym wypadku. Trzeba sie wsierac, pomoagac sobie i przebaczac...ale trzeba wiedziec dlaczego www.rozmowy.all.pl/index.php?option=com_minibb&action=vthread&forum=3&topic=15 Pozdrawiam Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Pierwszy test Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:39 Mimo iż Pani Otylia przeżyła tragedię po śmierci swojego brata myslę że wróci do swojej formy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Pierwszy test Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:21 Nasza otylka!!.. s9.bitefight.pl/c.php?uid=57386 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter a kiedy pierwsza rozprawa? IP: 82.6.186.* 24.03.06, 16:33 Mam nadzieje ze ja wsadza za to ze swoja glupota i brawura zabila mlodego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: a kiedy pierwsza rozprawa? IP: *.uni / *.HRZ.Uni-Marburg.DE 24.03.06, 16:43 Po pierwsze, jestes durniem. Po drugie, oczywiscie nawet pojecia nie masz, ze postepowanie sie toczy, a rozprawa juz byla. Po trzecie, spadaj stad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Kiedy byla rozprawa? Podaj jakis link prosze IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Kiedy byla rozprawa? Podaj jakis link prosze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.03.06, 16:10 Sorry, ale do wiadomsci radiowych nie mam link. Warto czasem nie tylko sleczec przed ekranem, ale rowniez posluchac i sie rozejrzec w kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Odkrywamy karty IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 17:11 Szanowni Panstwo. Spedzilem z Wami lacznie ostatnie 12 godzin. Uczynilem to nie tylko z pasji dla sprawy, ale tez i dlatego, ze marzyl mi sie drobny eksperyment, dla ktorego wybralem temat wazny, ale nie-polityczny czy miedzynarodowy. Mysle, ze byliscie autentyczni zwlaszcza (ale oczywiscie nie tylko) w obscenicznych epitetach, ktore bluzgaly na wszystkie strony. W efekcie mam ciekawy material do analizy, ktory pewnie da sie jakos opracowac. Dziekuje za wspoludzial. Wszyscy byliscie swietni a niektorzy wrecz wspaniali. “Nawrocony” Doodieman sprawil mi ogromna satysfakcje, kolezanka Janas byla rewelacyjna, choc najadla sie wstydu, Superpablo bomba, promo, edek bardzo konkretni. No i oczywiscie czujny censor, ktory po 6 godzinach zaczal kasowac ordynarne i wulgarne okreslenia. Teraz musze troche odpoczac a potem zabrac sie do obrobki danych. Sciskam wszystkich Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Odkrywamy karty IP: *.u.wavenet.pl 24.03.06, 18:41 Cześć Jurku. Gratulacje za nawrócenie :-)). Ja też nie jestem tym za kogo się podaję. Winszuję, eksperyment Ci się udał. Brawo. A ja już myślałem, że to mnie udało się ciebie nawrócić :-)). A tak poważnie, to mnie też to zastanowiło, że bierzesz udział prawie w każdym wątku i w dodatku wszędzie udało Ci się namieszać. No i trwało to ładnych parę godzin. A ja niby stary wyga dałem się też w to wszystko wciągnąć, mając nadzieję że Cię czymś zajmę, tak abyś dał spokój naszej mistrzyni. No cóż. Miło mi było z Tobą poszaleć na tym forum. Znalazłem godnego przeciwnika. W przyszłości jak będziesz planował podobny eksperyment to koniecznie daj znać. najlepiej na gazetowe konto doodieman@gazeta.pl, może na coś Ci się przydam. No i koniecznie powiadom mnie o wynikach swojej pracy. Co zrobić. Ja też muszę się ukrywać pod tak idiotycznym i obscenicznym pseudonimem. Już nie raz było tak, że jak mnie ktoś wkurzył, to moje posty łamały regulamin. Ale w naszym wykonaniu to było mistrzostwo świata. Nawet moderator nie nadążał z kasowaniem :-)), śledził uważnie jak się obrzucamy błotem i chyba go to bawiło, bo nic naszego nie skasował :-)). Ja też Cię pozdrawiam Jurku i ściskam Trzymaj się Przyjacielu. "Nawrócony" Doodieman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Dzieki za serdecznosci. Wlasnie sie obudzilem. IP: *.hsd1.ma.comcast.net 24.03.06, 22:00 Jak bede mial cos ciekawego, wysle email. To bylo ciekawe doswiadczenie. Pewnie napatoczymy sie na siebie znowu na forum aczkolwiek nie sadze, zebym byl az tak aktywny. Sciskam lape Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Jakiego wstydu,serdenko ?!... IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 25.03.06, 12:58 To, ze jestem 'rewelacyjna',nie jest dla mnie zadna nowina, tak zawsze o mnie juz gadaja.Wczoraj ty bardzo nieladnie okreslales,mozna powiedziec, ze brzydko ...moja skromna, bogobojna i pelna zyczliwosci osobke,ale to po mnie juz oblecialo, wiec z zyczliwoscia w sercu serdecznie ciebie pozdrawiam z samej ' d...y' swiata,czyli ze slonecznej(+35 C) Australii.Bye, bye...!!...Mysle , ze kiedys znowu sobie pogawedzimy, bye,honey ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Jakiego wstydu,serdenko ?!... IP: *.u.wavenet.pl 25.03.06, 20:19 Ja też Ciebie pozdrawiam, mimo że nie gadaliśmy ze sobą na tym forum, bo zająłem się Jurkiem i tak nam wszystkim miło upłynął czas. Miłego byczenia się na samej d...pie Świata. www.doodie.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Pierwszy test Otylii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.06, 22:15 A kiedy rozprawa w sądzie za spowodowanie śmierci człowieka i za jazdę z nadmierną prędkością oraz wykroczenie drogowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Pierwszy test Otylii IP: *.u.wavenet.pl 25.03.06, 10:21 Pewnie wszyscy się tego dowiemy w stosownym czasie. Media będą o tym trąbić naokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Pierwszy test Otylii IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.03.06, 16:11 Wcale nie, pierwsza rozprawa przeszla prawie niezauwazona przez tzwe. media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doodieman Re: Pierwszy test Otylii IP: *.u.wavenet.pl 25.03.06, 20:21 Ja myślę jednak, że będzie głośno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś