dupcik 27.03.06, 16:18 bedą grać w następnej kolejce????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-clapek Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 27.03.06, 16:31 z mojej kryształowej kuli wynika że nie Odpowiedz Link Zgłoś
dupcik Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 27.03.06, 19:29 ha ha aleś t-clapek dowciapny. Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 28.03.06, 00:27 no stary, dowcipas jestem (odpowiedź była na tym samym poziomie co pytanie [na dzień dzisiejszy]) Odpowiedz Link Zgłoś
johnnyp22 Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 27.03.06, 20:36 gottwald chyba bedzie gral bo mial tylko miesień stluczony. o reszcie to nie wiem. poszuka sie w necie kolo czwartku.miejmy nadzieje, że zagrają. tez ich wszystkich mam w skladzie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zysiu_wronki Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 28.03.06, 19:24 Pitry bedzie na pewno w składzie na mecz,ale czy zagra?? Odpowiedz Link Zgłoś
urbus2 Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 29.03.06, 15:55 Ale ci nie odpowiem(chociaz wlasnie odpowiadam), bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
urbus2 Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 29.03.06, 15:54 Ja mam Janczyka i Gottwalda!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johnnyp22 Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 29.03.06, 18:46 na ligapolska.pl napisali: Obrońca Legii Warszawa Moussa Ouattara wrócił już z Burkina Faso, gdzie poleciał na pogrzeb ojca. Nie zdążył jednak na wczorajszy trening, dlatego ćwiczył indywidualnie. W zajęciach nie brali też udziału Dawid Janczyk i Michal Gottwald. Obaj leczą kontuzje i bardzo wątpliwe, by mogli zagrać z Pogonią w piątek. troche lipa jak tak bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_markiewicz Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 30.03.06, 20:54 hehe Ja to mam dopiero bol glowy! Moj atak to Janczyk (kontuzja), Pitry (kontuzja), Kryszalowicz (kartki) i Gajtkowski (no comment) - a mialo byc tak pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
myczor Re: Pitry,Janczyk,Gottwald?? 31.03.06, 13:33 janczyk i gottwald na bank grac nie beda pitry wrocil do skladu ale chyba bedzie siedzial na lawie. mam tez tych napastkikow wiec zostal mi tylko gregorek;( Odpowiedz Link Zgłoś