Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Precz z red. BASAŁAJEM

IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 09:09
    Pan Basałaj został szefem sportu w tvp. Wrócił do firmy, w której kiedyś
    zaczynał. Miał być szefem, a wygryzł swojego mistrza - Szpaka i został
    również "pierwszym komentatorem". Przez wiele lat słuchałem jego komentarzy w
    tvp, a potem w c+. Niestety zawsze był beznadziejny. Robił koszmarne błędy i
    ciągle miał jakieś głupie wpadki. Ostatnio w tvp nie miał ich tak dużo.
    Ostatnio wczoraj na szczęście dowiedziałem się, że real gra na camp nou.
    Czy naprawdę tvp nie może znależć kogoś lepszego na miejsce tych starych
    pajaców. Naprawdę przeważnie nie da się ich słuchać.
    Obserwuj wątek
      • wolfspider Re: Precz z red. BASAŁAJEM 19.12.02, 09:51
        Eeeee , nie przesadzaj nie jest taki zly w porownaniu z Szarym , Szpakiem i
        Zydorem.
      • Gość: remi Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.12.02, 11:31
        najlepze wczoraj w czasie meczu realu bylo wejscie niejakiego Olailly(czyt
        Olaji) a basalaj najpierw dwa razy przeczytal go jako Olajlala:)))) a potem
        jakims 'cudem'(pewnie ktos mu powiedzial przez mikrofon) ze to jednak Olaja:P
        Basalaj to LAMER
        • Gość: escobar Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 12:19
          fakt nie jest tak słaby jak zydor, szpaku i fredd- jest znacznie gorszy!!!
          już to kiedyś mówiłem na tym forum. nie widziałem wczorajszego meczu realu, ale
          pamiętam go doskonale z canal+ i z kilku meczy w tvp. żenada. bez przerwy,
          notorycznie drobne, ale szalenie irytujące wpadki. zresztą ten cały jasina też
          mi sie nie podoba. ale to też człowiek bałasaja. nie wkurzył byś sie basałaj
          jakby ktos bez przerwy mówił bałasaj albo bałałasaj?
        • Gość: m04 Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: proxy / *.lublin.mm.pl 19.12.02, 13:07
          Gość portalu: remi napisał(a):

> najlepze wczoraj w czasie meczu realu bylo wejscie niejakiego Olailly(czyt
          > Olaji) a basalaj najpierw dwa razy przeczytal go jako Olajlala:))))

Bylo jeszcze lepiej: O-LA-LA :)))
      • Gość: tomili Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:35
        rzeczywiscie w tym momencie Basa nie jest tak zly jak np. szpak czy sczegolnie
        zydor. Ale pamietam jego poczatki w tv gdzie zaczynal z laskowskim. Oboje wtedy
        mieli straszne wpadki. Jednak ten drugi naprawde teraz niezle komentuje.
        Niektorym nawet doswiadczenie nie pomaga - np. koszmarnemu wiecznie
        znerwicowanemu joncy czy banasikowskiemu czy jak mu tam bylo.
        Pamietam jak Basalaj komentowal mecz benfiki i ciagle powtarzal o milionerach z
        benfiki lub jak nazwal cola czarnym murzynem z manchesteru. Ale najlepsze jaja
        byly wtedy jak podczas relacji na canalu zakrztusil sie i zaczal sie dusic ;-
        ).Zreszta takich wpadek mial mnostwo a powiedzenie ludzie fergusona, engela
        itd. przechodzi do historii. Ale najbardziej mnie wkur... jak robi z siebie
        takiego fachmena ;-)Po co tu duzej gadac. Jest do dupy i tyle ;-) .pozdrawiam.
      • Gość: Gatsby Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.12.02, 16:52
        Jacek Laskowski i Bożydar Iwanow są O.K. resztą gardzę;)
      • Gość: paxson Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.gdan.gazeta.pl 19.12.02, 18:33
        Basałaj nie jest taki najgorszy, chociaż faktycznie bywa irytujący. Ale
        zdecydowanie najlepsi w Polsce są ci dwaj z C+ - Twarowski i Smokowski.
        Absolutna ekstraklasa. Są o kilka klas lepsi od wszystkich innych. Nieźle
        wypada też ten dziennikarz Przeglądu Sportowego, który w C+ komentuje ligę
        angielską
      • Gość: Palej Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 19:45
        Mnie najbardziej denerwował Raul Blanco.
      • Gość: simi Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.sav.tkb.net.pl 20.12.02, 12:32
        Basalaj to KLAMCA. Gdy przychodzil do tvp mowil ze meczy nie bedzie komentowal.
        A teraz co?? Pcha sie za mikrofon do kazdej transmisji. Kazdy mecz i Basalaj w
        roli komentatora. Facet nie jest wcale taki dobry za jakiego sie uwaza.
        A tak przy okazji ciekwe co tam slychac u Szpaka. Chetnie obejzalbym jakis
        meczyk z jego komentarzem. Dosyc juz tej banicji. Szpaq wracaj!!!
      • fle_xx Re: Precz z red. BASAŁAJEM 20.12.02, 12:49
        A Kahna, KLOSE i Ballacka okreslil klubowymi kolegami...
        • Gość: Kapi Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: proxy / 10.105.88.* 19.02.03, 13:21
          fle_xx napisał:

> A Kahna, KLOSE i Ballacka okreslil klubowymi kolegami...

Prororczo...
        • Gość: Kapi Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: proxy / 10.105.88.* 19.02.03, 13:23
          fle_xx napisał:

> A Kahna, KLOSE i Ballacka okreslil klubowymi kolegami...

Proroczo...
      • Gość: tomili Re: Precz z red. BASAŁAJEM IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 11:14
        Fajnie, ze Basalaj komentuje lige mistrzow. przynajmniej mozna sie przekonac ze
        sie do tego nie nadaje. On nawet nie mowi dobrze po polsku. pelno bledow.
        tragedia. chyba jest gorszy od szpaka. a jego kumpel z meczu barcelona-inter
        tez jest blaznem. teksty, ze pilkarze wolniej biegaja kiedy maja goraczke sa
        wiecej niz smieszne. zenada.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka