Gość: Jacek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 18:15 Byle nie Majewski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ron Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: proxy / *.pg.com 19.12.02, 18:17 Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to zwykle chodzi o pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gignol W mętnej wodzie... Majewski. Na pół roku. IP: *.smlw.pl / 10.1.16.* 19.12.02, 21:19 Zaczyna się jak w naszej lidze. Karuzela i zero profesjonalisty. Chyba, że pomoże przypadek... (Franz jest wolny :-))) Brak pomysłu nawet na solidnego trenera. A może jednak strzelić i wybrać.... Darka Wdowczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Nie "WYCIAG", tylko "wyciągnij", ośle... IP: BIOMETMERCK* / *.biometmerck.pl 20.12.02, 09:24 W szkółce dla postpegieerowców pewnie grzałeś oślą ławkę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.biovitrum.com 20.12.02, 08:33 Sposob zarzadzania PZPN to jeden wielki skandal . Pan Listkiewicz powinien poddac sie do dymisji. Ciekawe kto zostanie trenerem za pol roku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrcn Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: proxy / 10.30.1.* 20.12.02, 11:16 Mam nadzieję, że Janas zdoła zmotywować naszych piłkarzy tak jak to zrobił Engel na początku pracy z kadrą. Jednak obawiam się, że to mu się nie uda i w kluczowym meczu z Węgrami nasza husaria ostatecznie polegnie. Obym nie był złym prorokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.usflogistics.com 19.12.02, 18:19 Ja tam bym wolal blondynke, bylo by ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 19.12.02, 18:40 Cameron Diaz na trenerkę kadry! Panu Kazimierzowi wierzę bez zastrzeżeń. Na pewno nie byłoby gorzej niż z brzydkim blondynem (znaczy się Bonkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik blondynek Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.riviera.pw.edu.pl / 10.4.35.* 19.12.02, 18:49 Ja na pierwszym miejscu wybieram blondynke jesli nie ona to niech juz bedzie Janas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelson Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.ne.client2.attbi.com 19.12.02, 18:51 Kilka propozycji Oto lista potencjalnych kandydatow 1.Jim Carrey 2.Gabriel Janowski 3.Ozzy Osbourne 4.Grazynka z "Klanu" 5.Manuela z "Big Brothera" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.usflogistics.com 19.12.02, 18:54 Mysle ze zapomniales dodac do listy Marlin Mason'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN_OD_BRRR BRRRRR IP: *.p.lodz.pl 19.12.02, 20:13 BRRRRR !! ALE ZLY JESTEM. NIE MOGE ZDZIERZYC TEGO NIEUDACZNIKA LISTKIEWICZA. FUCHA MU SIE TRAFILA Z FOTELEM PREZESA, ALE ZIELONEGO POJECIA NIE MA O SWOJEJ PRACY. Z NAJLEPSZYCH KANDYDATOW NA STANOWISKO SELEKCJONERA WYKOSIL WSZYSTKICH, A ZOSTAWIL SOBIE LUDZI, O KTORYCH W ZYCIU BY MI NIE PRZYSZLO DO GLOWY ZE MOGA TRENOWAC KTORYS Z LEPSZYCH POLSKICH KLUBOW, A JUZ NA PEWNO NIE REPREZENTACJE! CZUJE ZE CZEKA NAS NASTEPNY JALOWY OKRES W POLSKIEJ REPREZENTACJI. BRRRR!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki i atk zostanie Majewski! IP: *.symboliczna.net / 192.168.0.* 19.12.02, 20:58 i to bedzie tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
dusioluni Re: i atk zostanie Majewski! 19.12.02, 22:28 Agdzie Engel?? Ja chce tego trenera. Popełnił błąd ale to dowód, że próbował coś zrobić, jak mówi angielskie przysłowie. Ja bym dał mu jeszzce jedną szanse. Znów Polska bedzie czekać na swój zespół w Mistrzostwach, a za 3.5 roku w tuż za progiem - w Niemczech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax ENGEL !!!!! IP: spc:* / 126.20.46.* 19.12.02, 23:14 nie wierzę że teraz mógłby być ktoś lepszy (co nie znaczy że ta kandydatura jest bez zastrzeżeń) Listkiewicz, pomyśl chwilę. Na miejscu selekcjonera kadry narodowej nie możemy się bawić, tu są potrzebni konkretni ludzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: i atk zostanie Majewski! IP: *.proxy.aol.com 20.12.02, 01:45 Popelnil blad.Wszyscy o tym wiedza.Zapytajcie sie Engela czy w koncu to do niego dotarlo? Odpowiedz bedzie,ze jedynym jego bledem bylo rozbudzenie nadziei.Do kitu z zarozumialcami.Na marginesie,to co robi Listkiewicz jest lepsze od cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel blondynek Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.rasserver.net 19.12.02, 22:29 Skoro nie blondynka to moze mialaby szanse taka ciemnowlosa z zaokraglonym nosem??? Moglaby byc z dwuczlonowego w nazwie miasta polozonego nad pieknym morzem na poludniu Europy /ale z drugiej strony tegoz/?? Co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyn Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 19.12.02, 22:50 To jakieś jaja są na max-a, po przedstawieniu kart przez PANA PREZESA wszyscy się zastanawią który z Panów trenerów będzie mniejszym złem :-(( a nie dobrym trenerem - totalny syffffff. Najpierw zmieńmy prezesa - tylko nie na kolejnego z "gabinetu figur woskowych"!! A po występie Zibiego to juz nie mam pojecia kto to może udźwignąć - chyba tylko Liczka lub Wdowczyk (ten chyba troszku za młody) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 00:01 Jeszcze niedawno darzyłem pana Listkiewicza dużym szacunkiem ale po tym jaką robi "otoczke" tajemnicy nad wyborem nowego selekcjonera jest denerwujące. Chęć pracy z kadrą wyraził doskonały fachowiec jakim jest Kasperczak. Wydaje mi sie że mógłby on pracować i w klubie i w reprezentacji. Mimo to Listkiewicz odrzuca jego kandydature chociaż zgodził się na nią sam Cupiał (prezes Wisły). Moim zdaniem prezes PZPN ma już od dawna swojego faworyta i jest nim S. Majewski, Klejdinst lub Janas. Taka jest prawda- bolesna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Zegar tyka 20.12.02, 00:27 Jaja sobie ten Listkiewicz robi? Konsultuje sie z firma od praw do transmisji telewizyjnych, ktorej zalezy na slynnym nazwisku trenera a nie na poziomie gry reprezentacji! Ale z drugiej strony - co za roznica, skoro kolejnymi konsultantami sa panowie z Wydzialu Szkolenia, ktorzy bardziej od wyboru selekcjonera powinni sie zajac wyborem miejsca ostatecznego spoczynku, bo zegar tyka......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Daje Janasowi niecale 1,5 roku IP: *.BCHydro.BC.CA 20.12.02, 01:26 Mysle, ze Janas wyleci za zaraz po przegranych eliminacjach do Mistrzostw Europy. Potem [mam nadzieje] nastanie Era Kasperczaka [przygotowania do Mistrzostw Swiata]. Post Scriptum. Jako kibic Kolejorza mam dosyc kilki Legia-Widzew u steru polskiego futbolu [Engel, Ruda Malpa, Majewski a teraz Janas]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Daje Janasowi niecale 1,5 roku IP: *.BCHydro.BC.CA 20.12.02, 01:27 Mysle, ze Janas wyleci za zaraz po przegranych eliminacjach do Mistrzostw Europy. Potem [mam nadzieje] nastanie Era Kasperczaka [przygotowania do Mistrzostw Swiata]. Post Scriptum. Jako kibic Kolejorza mam dosyc kilki Legia-Widzew u steru polskiego futbolu [Engel, Ruda Malpa, Majewski a teraz Janas]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P^2 Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.client.insightBB.com 20.12.02, 02:16 listek w zyciu nie zgodzi sie na trenera z zagranicy bo jeszcze nie daj Boze cos osiagnie na jakichs mistrzostwach i co wtedy?? A tylko trener zagraniczny nieuwiklany w sitwe-mafie i nie patrzacy na uklady i plecy jest w stanie cos z polska mierna pilka nozna zrobic. TaaaaaaaKaaaaaa Szkoda. Czy "listek" to funkcja dozywotnia????-proponowalbym jak najszybciej cos w tej dziedzinie zmienic!!! PZDR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.client.attbi.com 20.12.02, 03:24 Teraz tylko mozemy zgasic swiatlo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.pbc.adelphia.net 20.12.02, 02:21 -Cieszę się, że przekonałem Pawła do tego, aby zgodził się poprowadzić reprezentację. W ten sposób zwiększył konkurencję i mam teraz z kogo wybierać - powiedział "Super Expressowi" będący w dobrym humorze Michał Listkiewicz. - Ponownie mam watpliwosci co do sposobu wyboru trenera reprezentacji. W kazdym cywilizowanym kraju nikt nikomu nie wybiera kariery. Jest to zawsze decyzja niezalezna i praca o ktorej powinien marzyc kazdy ambitny trener. To juz potwierdza ze wybor p.Janasa jest niewlasciwy i metody selekcji trenera przez p.Listkiewicza bardzo nieprofesjonalne (amatorskie) z czasow PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1231 Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! 20.12.02, 03:01 > niewlasciwy i metody selekcji trenera przez p.Listkiewicza > bardzo nieprofesjonalne (amatorskie) z czasow PRL. Ale wtedy przynajmniej byly jakies wyniki :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.pbc.adelphia.net 20.12.02, 03:28 krzys1231 napisał: > Ale wtedy przynajmniej byly jakies wyniki :-). Pilkarze z silnych lig swiatowych sa czesto zmeczeni (graja 3 razy w tygodniu) albo kontuzjowani jak to bylo podczas ostatnich MS w Korei. Inne reprezentacje jak chocby Korea Polud. przygotowuje sie latami. Chyba nam nie chodzi o taki poziom pilki noznej w Polsce. Poziom ligi powinien byc odpowiedinikiem poziomu reprezentacji. Futbol jest interesujacy 365 dni w roku a nie tylko na 1 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeski Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.ar.wroc.pl 20.12.02, 03:27 Mogło być gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.proxy.aol.com 20.12.02, 06:12 Gość portalu: czeski napisał(a): > Mogło być gorzej! OOOOOOOOOOO!!! wreszcie cos pozytywnego przeczytalem i moge isc spac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesc Red. Ambroziak na trenera IP: *.satconet.com / 80.255.47.* 20.12.02, 06:54 Takiego drugiego besserwiesera jak red. Ambroziak nie ma. Trzeba mu dac uratowac polska pilke. Moze ma jakies drugie obywatelstwo / wtedy spelnialby ukochany przez siebie warunek, ze trenem musi byc cudzoziemiec. Jeden Wloch Boniek mu nie starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty janas IP: *.p.lodz.pl 20.12.02, 07:58 Co sie stalo to sie nie odstanie. Listek dalej brnie w swojej slepocie. Trudno. Chcociaz z drugiej strony wszedzie korupcja i kumoterstwo w Polsce to czemu w pilce noznej mialo by byc inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miguelm75 Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 20.12.02, 08:02 no cóż. Zobaczymy... Aczkolwiek nie wróżę mu większych sukcesów, a z drugiej strony życzę jak najlepiej naszej kadrze. Powodzenia mimo wszystko, panie Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: proxy / *.pekao.com.pl 20.12.02, 08:32 Decyzję i tak podjął p.Liskiewicz więc nie ma o czym gadać, a nowemu trenerowi trzeba życzyć powodzenia. Tak więc powodzenia panie Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredv Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 08:41 oby Janasowi coś wyszło - w co wątpię tu jest potrzebny geniusz trenerski- ktoś kto wie co chce zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enio Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.man.lodz.pl / *.vline.pl 20.12.02, 08:44 Dobrze że nie wybrano Piechniczka bo on jest taki zniedołężniały ,że nawet telewizja i wóz transmisyjny muszą jechać do niego i jego kominka/na nasz koszt/, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 08:51 ..... Janas? (ujdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molotov Tak wszyscy w "Gazecie" wieszali psy na Listkiewiczu IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 08:51 Że niby już zdecydował się na Majewskiego,a tu psikus. Trochę utarło to nosa zarozumiałym dziennikarzom i nie powiem, żebym się martwił z tego powodu. A bez reformy ligi to i św. Boże naszej kadrze nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequira Najpierw Ciotkę potem Siostrzenicę - P. Janas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 10:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAJGA Dalczego nie WDOWCZYK?? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 10:05 Pawel Janas moze i jest dobrym kandydatem, ale KIEDY ON OSTATNI RAZ TRENOWAL DRUZYNE i gdzie ostatnio sie doksztalcal w zawodzie trenera. Z reprez. Olimpijska tez nie zawojowal swiata, AFAIR to mial delikatnie mowiac problemy wychowawcze z 20-latkami przed maeczami z Turcja. To co teraz bedzie ze starymi???? A IMHO najlepszym kandydatem - po odrzuceniu Kasperczaka i kogos z zagranicy jest Wdowczyk - ze mlody i co z tego - sreczko Katanec, Marc Hugehs, Rudi Voller, a w klubach Glen Hodlle, Frank Neubarth, Klaus Augenthaler, Mathias Sammer itd, etc tez niedawno biegali po boisku. Wiem, ze to nie wykladnik, ale zawsze jakis argument! Pozdrawiam Tajga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dalczego nie WDOWCZYK?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 10:14 To co ze Janas ostatnio nie byl trenerem. Engel tez byl tylko menagerem w Polonii (tak jak Janas w Amice) i osiagnal sukces. Tego samego nalezy zyczyc Panu Pawlowi. POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś