Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii

IP: 82.160.7.* 22.04.06, 22:08
    Może Tomecki powalczy w tym roku w Grand Prix...
    Obserwuj wątek
      • Gość: mjay Adams IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:10
        No i super. Gollob mial szanse na mistrza 5 lat temu jak sie rozpieprzyl
        na zlotym kasku, teraz chyba nie ma szans. W sumie to chcialbym zeby Adams
        zdobyl tutyl nalezy mu sie.
        • Gość: ona Re: Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:18
          To nie było 5 lat temu tylko 7 , ale to tylko malutki szczególik :))). No
          ładnie pojechał , ładnie, nie ma co. O medale czy powalczy, czy ja wiem, z
          całym szacunkiem dla niego , ale chyba jest już za stary , jego najlepsze lata
          minęły , chociaz brąz jak by się sprężył , może, może, pożyjemy zobaczymy.
          Ważne ,że dobry początek jest. W sumie to nie jestem jego jakąś wielką fanką,
          ale jako Polka patriotka w GP mu dobrze życzę. Przydało by się ,żeby po paru
          chudych dla Polski latach , jakiś Polak cos osiągnął.
          • Gość: zibi Re: Adams IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 23:40
            "O medale czy powalczy, czy ja wiem, z
            całym szacunkiem dla niego , ale chyba jest już za stary , jego najlepsze lata
            minęły"

rickardson ma o rok więcej, też jest za stary??
            • Gość: ona Re: Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:09
              no widzisz, ale z Rickardssonem to jest tak na niego nie ma mocnych :), tutaj
              trzeba zastosować inną gradację on jest im starszym tym lepszy jak wino,
              troszkę przewyższa jednak resztę, nawet dużą troszeczkę, wyprzedza epokę hehe.
              A tak na serio Rickardsson jest wielkim profesjonalistą, ma coś w sobie
              takiego ,że jest do żużla stworzony można by rzec jest w kasku urodzony :))).I
              chociaż zdarzaja mu się wpadki jak dzisiaj to jednak rzadko, nikt tak jak on
              nie trzyma tak długo takiego poziomu. I pewnie większość mnie zaraz wyklnie,
              ale ja "przepowiadam" jemu 7 tytuł. Jego można lubić lub nienawidzić ,ale ja
              jestem gdzieś po środku , ani jedno ,ani drugie. A tu nawet jako ciekawostkę
              podam ostatno nawet mówi się ,że jak Ricki odejdzie po tym sezonie dopiero
              wtedy reszta zacznie kolekcjonować medale :))). I jak już wspomniałam wcześniej
              nie jestem jakąś wielką fanką tegoż zawodnika, ale szacunek do niego mam bo
              osiągnął naprawdę bardzo wiele, czy się to komuś podoba czy nie , ale taka jest
              prawda i pewnie długo nie będzie takiego zawodnika jak on. A co do GP ja oprócz
              Polaków , mam jednago faworyta, ale to tajemnica kto :))) hehe. Zresztą pewnie
              część by mnie tu wyklęła jak by wiedziała kto to :)))
              • Gość: speed do Onej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:47
                no to juz wiem, Twoim faworytem cichym jest...Nicki Pedersen !?
                • Gość: ona Re: do Onej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:36
                  strzał w dziesiątkę speed :)
        • Gość: speed Re: Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:22
          Szkoda Adamsa. W półfinale prowadził, no i defekt. Przez to Crump trochę
          szczęśliwie wszedł do finału. Tomek dwa razy dzisiaj przywoził Crumpa ,w finale
          był za nim. A Rickardsson w finale czwarty !? no proszę , to jednak Crumpiego i
          Rickiego można pokonać , nie taki diabeł straszny.
          • Gość: Jazon Re: Adams IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 22.04.06, 22:27
            Ciekawe jak forma z GP przełozy się na ligę- jezeli Crump ma być konsekwentny to
            jutro powinien w maxie 8 punktów przywieźć;-)
            • Gość: speed Re: Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:38
              no tak, Jazon, przecież on na polski rynek ma na pewno inne " hulajnogi
              "...hehe.a A jednak myślę, że pójdzie mu lepiej niż 8, no tak ze 12 na maxa :)))
            • Gość: ona Re: Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:38
              W racając jeszcze do finału, spójrzmy na to też w ten sposób Tomek miał 3
              dzisiaj lipne pole, jakby miał 1 lub 2 to z Crumpem mi się wydaje poradziłby
              sobie.
              • Gość: speed Re: Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:55
                No tak, Ona, Też uważam,że z dzisiaj z pierwszego i drugiego toru najlepiej
                wychodziło się. Nie miał większego wyboru. Ale patrz, Rickardsson miał lepszy
                tor i był czwarty !!!
      • Gość: riki Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.06, 22:52
        takiego Tomka ni8e widziałem od 6 lat, z reszta nie pamiętam już kiedy był na
        pudle poza Bydgoszczą
      • Gość: kibic Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:06
        Tomek pokazal miejsce w szeregu pozostalym Polakom, a nastepcy jak nie bylo tak
        nie ma.
      • Gość: Bip Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 11:01
        Dobrze się zaczyna. Szkoda tylko Pepego i Jarka...
        • Gość: kjjjk Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:31
          Piotr Protasiewicz prawie jak Tomasz Gollob...
          • Gość: byzydura Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.tvgawex.pl 23.04.06, 12:10
            a jeszcze w zeszlym roku bylo slychac tylko: Gollob sie konczy, Hampel sie
            zaczyna. A tu figa! Król Tomasz wciąz najlepszy z Polaków :))) niech tak jezdzi
            az do konca sezonu!! a jak wygra w Bydzi to moze wskoczy na podium generalki?
            Byloby super :D
            szkoda Hampela, bo jak patrzylem na niego w tv, to strasznie wolny byl i przez
            to praktycznie nie mial szans na dobry występ.
            Protas.... hmmm... chyba bedzie mu duzo ciężej niz myslał zeby utrzymac sie w
            cyklu
            • Gość: mario Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.aster.pl 23.04.06, 15:04
              moze Tomek będzie żywotny jak Andrzejek Huszcza to jeszcze z 15 lat sie
              bedziemy cieszyć
      • Gość: maciek Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:17
        Nie ramie Pedersena tylko nadgarstki! Subtelna roznica. Dwa teksty o zuzlu, dwa
        zasadnicze bledy ;/Zacznijcie nas, kibicow zuzla, traktowac powazniej!
      • Gość: pani Re: Gollob trzeci w Grand Prix Słowenii IP: *.orange.pl 26.04.06, 22:43
        ale "ciekawych"rzeczy mozna sie dowiedziec na tym forum...he.ze pepe prawie jak
        gollob albo-takiego golloba nie widzialem 6 lat...
        ludzie!czemu wy jestescie tacy niezyczliwi?
        tak was meczy ten tomek?skoro go nie lubicie, to kibicujcie sobie hampelkowi,
        ktory notabene sie zaczal...i jeszcze rok temu "byl lepszy"(haha) od golloba.
        co do protasa, to chyba nie ma co komentowac....cienki bolek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka