Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zuzel w mediach

IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.05.06, 23:16
    nie istnieje!! Dlaczego? Bo ci z GKSZ nic nie robia w tym kierunku? A moze
    jest za malo kibicow zuzla w polsce? Moze media o tym nie wiedza? Skoro GKSZ
    nic nie robi, to co kibice robia? zrzymaja na GKSZ, ze nic nie robi! A znacie
    sie na matematyce? 1. Umiesz liczyc? Licz na siebie!
    Moze by tak kibice upomnieli sie o swoje. zapewne wiecej kibicow chodzi na
    stediony zuzlowe niz Kibice pilki na st. pilkarskie. A moze by tak poprostu
    zawiadomic prase, ze my kibice zuzla tez chcemy miec info na biezaco! Jedynie
    sportowe fakty to robia!
    Ja ustawilem jako strone startowa GAZETE i co widze na pierwszj stronie jak
    wlacze neta: pikla, jakis J&B CUP i inne takie. Nic o zuzlu nawet w dzien
    rozgrywania ligi. tak samo Przeglad sportowy - wielkie nic:)
    ja mysle ze mozna by wyslac troche e-maili do redakcji z propozycja wlaczenia
    info z zuzla. Ze my tez sie liczymy w tym swiecie sportowym. Czesto czytam
    narzekania, ze to i tamto. Moze brac by sie w koncu wziela do roboty. Bo
    sport jest dla nas: klub dla nas, my dla klubu.
    Nie za duzo narzekania na tych forach??????????????????????
    Obserwuj wątek
      • sdb Re: Zuzel w mediach 02.05.06, 08:00
        zeby tak bylo potrzeba jest zjednoczonego jednomyslnego(jak za PRLu ;P )
        dzialania prezesow wszystkich klubow. a o to tak jak w polskiej polityce
        baaaaardzo ciezko.
        • czefan Re: Zuzel w mediach 06.05.06, 16:06
          Nie jestem niestety w żadnym fanclubie. Ale może warto by było powołać
          stowarzyszenie żużlowych fanklubów. Oczywiście bez zbędnej biurokracji i
          składek. Ale aby był podmiot zdolny reprezentować nas kibiców żużlowych jednym
          głosem. Albo zebranie funduszy na całostronicową reklamę w G.W., że żużel jest
          sportem numer jeden. Sam nie wiem. Teraz żart: demonstracja 10-tys. kibiców
          przed siedzibą TVP z hasłem "Istniejemy = kibice żużla".
          • Gość: KrisK Re: Zuzel w mediach IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.05.06, 21:13
            No tak tylko ilu ludzi odwiedzilo ten watek? Czyli ilu fanow tego sportu jest
            tym zainteresowanych, aby w to bawic? Cienko to widze, slabe zaangazowanie.
            • Gość: ona Re: Zuzel w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:40
              Nie tragizuj nie wchodziłam na ten wątek , bo już się tyle w tej kwestii
              nawalczyłam ,że już sił nie mam , bo narazie to tylko "walka z wiatrakami".
              Wejdż na forum sport, zobacz wielu kibiców tam walczyło m.in. o przywrócenie
              należnych honorów żużlowi i co bez odzewu, reakcja mediów itd. jest zerowa. Nie
              wiem czy coś się w tej kwestii zmieni, bardzo bym chciała ,ale niestety wygląda
              na to, że jeśli nawet już to chyba nie prędko...Szkoda , ale cóż...
              • Gość: Szrek Re: Zuzel w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 08:33
                SDB: zaproponuje proszę aby wszyscy prezesi klubów podpisali "pakt
                stabilizacyjny".
      • edgar92 Re: Zuzel w mediach 09.05.06, 13:11
        Jak Polska wygrywa Drużynowy Puchar Świata na żużlu, to jest to trzecia wiadomość w serwisie informacyjnym.

Jak kopacze przegrywają z Litwą, Łotwą, Sitwą, Dratwą i Rybitwą, to jest to hicior analizowany przez dwa tygodnie.

Polska piłka jest okrutnie nudna, poza tym polscy kopacze dostają regularnie w dupę od wszystkich. Nawet nie zagrali na mistrzostwach Europy, a ostatnie sukcesy polskiej kopanej miały miejsce lata świetlne temu.

Ot, logika...
        • salmiok Re: Zuzel w mediach 09.05.06, 14:45
          Problem braku żużla w mediach wynika z faktu, iż nie ma go po prostu w naszej
          stolicy. Warszawa jest jednocześnie centrum medialnym w kraju, które to skupia
          się głównie na własnym podwórku, resztę mając głęboko w dupie. Czy
          zauważyliście, ogladając TVP żeby któryś z durnych seriali, jakimi jesteśmy
          bombardowani ostatnimi czasy rozgrywał się w innym mieście niż w Warszawie? (No
          chyba że ma na celu przedstawiać społeczność wiejską). Żużel zawsze w oczach
          naszej pier... stolicy będzie gorszy niż jakiś durny snobistyczny tenisowy
          puchar, czy zawody hippiczne o puchar wójta na Torwarze. Co do kopanej to
          przygotujcie sie na mocną dawkę tej żenady wkrótce - przecież Legia zdobywa
          mistrzostwo kraju:)
      • Gość: KrisK Re: Zuzel - a moze by tak pomysl??? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 11.05.06, 22:21
        No tak prawda. Wioska Wawa to jednak zadupie. Ale nie liczylbym za bardzo na
        prezesow. Chyba ze ktos wpadnie na jakis pomysl. A moze tak, o ile Net Fans
        Torun sie nie obrazi, podchwycic ich pomysl z plakatami. Mozna by taki plakacik
        powiesic blisko stadionu Legii z jakims napisem moze: Nas bylo 15 tysiecy na
        ostatnim meczu, albo cos w tym kierunku. Zapewne media by to podchwycily i
        zrobilo by sie troche glosno. Moze by tak zaczac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka