Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella

IP: 195.117.179.* 31.05.06, 09:32
    slonca sa niesamowite.prawdziwi fighterzy.zeby zagrali w wielkim finale i
    wygrali.byloby cudownie i ....slonecznie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kredek Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:40
        Też na to liczę :) Oglądanie żadnego z zespołów nie sprawia mi większej przyjemnośći :)

GO SUNS!!!
        • Gość: Rumar Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:49
          Zapomnieli powiedziec, ze jeden z kluczowych zawodnikow w tej rywalizacji, czyli
          Josh Howard, skrecil kostke. Nie wiem czy to cos powaznego gdyz ogladalem
          powtorke tylko na nba.com, ale jesli tak to bedzie to powazny cios dla Mavs.
          Widac ze rzeczywiscie zmotywowalo ich pojawienie sie Raja Bella w meczu, gdyz
          ofensywnie z tego co widac, spisywali sie doskonale, nareszcie trojki wchodzily
          jak trzeba no i mieli swietna skutecznosc z gry. 3 zawodnikow po 20> punktow to
          swiadczy samo o sobie. W kazdym razie rywalizacja wciaz jest otwarta z minimalna
          przewaga(wlasnego parkietu oczywiscie) dla Mavs, chociaz akurat wlasny parkiet w
          tej rywalizacji chyba daje bardzo nie wiele(1-1 w obu halach).
          • Gość: kris Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: 195.117.179.* 31.05.06, 10:00
            jak ogladasz skroty na nda.com. jak tam sie zalogowac bo nie mam pojecia.
      • Gość: Arek Goracy final IP: *.chello.pl 31.05.06, 09:58
        Heat - Suns ;-) to bylaby dopiero temperatura.
        a tak powaznie, kiedy okolo 1990 roku zaczynalem jak wiekszosc ludzi w polsce
        [pznawac NBA, taki final bylby nie do pomyslenia. gdzie rzym, a gdzie krym. i
        latami przegrywajacy clippers, wiecznie sfrustrowania nets...
        a teraz! super sa takie odmiany, kibicowanie jest ciekawsze.
        • Gość: gimbo Re: Goracy final IP: *.warszawa.dialog.net.pl 31.05.06, 10:53
          jesli dobrze pamiętam to Suns grali w 1993 w finale. Wtedy grał Barkley i KJ
          (Kevin Johnson) i mieli naprawdę świetną drużynę.
      • Gość: anty And1 Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 10:56
        Suns nie broni, nie walczy o piłki, nie gra kontaktowo. Ich gra jest bardziej
        podobna do wygłupów na mixtape And1.
        Już wiecie ze nie lubie stylu gry Suns. A dlaczego finał byłby nudny?
        Bo była by to powtórka z finału Lakers - New Jersey Nets sprzed kilku lat.
        Przypomne 4:0 dla Lakers a Shaq ustanawia rekord w średniej zdobywanych w
        finałach punktów, ponad 40. Słowem nuda. Zero walki. Finał bez historii. I tym
        razem było by tak samo, chyba ze do Pata Rayilego zadzwonili by szefowie stacji
        telewizyjnych i prosili żeby Shaq grał po 20 minut.
        • Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:29
          Wydaje mi sie And1 że nie masz racji. Szak nie ma już tego zdrowia. A chłopaki z
          Phoenix to wybiegana ekipa i co wydaje mi sie bardzo ważne mają wyrównany skład.
          Jest komu rzucać i atakować, a to może być kluczowe do weliminowania Oneil'a z
          gry. Nie obejrzałem żadnego meczu Phoenix od lat 10, ale dzięki Wam i mediom,
          wiem nmniej więcej co sie dzieje. Cholernie chciałbym aby Słońca awansowały do
          finału, łamiąc wiele kanonów "playoffowych" i finałowych. Jeszcze raz wspomnę,
          że ta ekipa
          jest zbudowana na "pdobnej" zasadzie jak ta w 1993 roku tzn. szybkie przerzuty
          piłki do przodu i miotanie z częstotliwością karabinu maszynowego trójek. Moje
          założenie jest takie wygrajmy z Dallas, a później zobaczymy:)
          • Gość: anty And1 Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 11:55
            Kamień spadł mi z serca. Bo myślałem że Suns mają tylu polskich sympatyków wsród
            oglądających NBA. Teraz wiem że czasami są to ludzie którzy nie widzieli meczu
            Phoenix już od 10 lat i żyją wspomnieniami. A to porównanie do ekimy z roku 93
            jest przynajmniej nieeleganckie. Myślę że wszyscy członkowie ekipy która po
            emecjonującym finale musiała uznać wyższość MJ'a i spółki mogą się czuć
            dotknięci tym porównaniem.
            • Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:34
              Widze, że zostałem wezwany do tablicy. Ale kurde balans (anty And1) czy dlatego,
              że nie oglądałem całego meczu Phoenix Suns, odbierasz mi prawo kibicowania tej
              drużynie. Pewnie nie ukrywam jestem kibicem "zaocznym" Phoenix Suns od własnie
              początków NBA w Polsce, ale nie żyje wspomnieniami. Ty też jesteś kibicem , nie
              wiem Dallas, Miami czy innej ekipy z jakiegoś powodu. Moim poniekąd powodem jest
              "zachwyt na grą" na tamtej drużyny i przenoszę swoje sympatie na obecną ekipę,
              porównując ich style gry a nie poszczególnych graczy. Moim skromnym, przyznam
              szczerze "zaocznym" zdaniem druzyny opierają sie na podobnym stylu gry. Nie
              dwowodzę ,przeto która jest lub była lepsza, dojrzalsza. No tyle. Niech wygra
              Phoenix, nie dla tych którzy żyją wspomnieniami, ale dla wszystkich którym
              zbrzydało oglądanie mocowania sie w trumnie przez 48 minut 10 facetów. No tyle
              Pozdrawaim wszystkich fanów Słońc - z długimi brodami jak i tych świerzych. A
              Szak, mam nadzieje doznał by ze Słońcami takich samych wrażeń, jak w 1995 roku
              grając z Houston (gwoli wspomnień).:)
              • Gość: anty And1 Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 13:59
                Ale ja Ci nie odbieram prawa do bycia kibicem/sympatykiem Suns, jedynie podważam
                Twoją wiedzę o obecnej taktyce (a berdziej jej braku) drużyny Suns. Moim zdaniem
                trudno się zachwycać grą Phonix kiedy się ten zespół ogląda (to moje subiektywne
                odczucie) a jeszcze trudniej uwierzyć mi w zachwyt jak sie nie ogląda :). Nadrób
                zaległości sciągając mecz z torrenta albo zapraszam do oglądania w nocy.
                • Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:28
                  Tu z Tobą sie zgadzam, nie mam podstaw ażeby realnie oceniać Suns. Właśnie
                  chciałbym zobaczyć na żywo Słońca, a na forum włśnie obserwuje wiele podpowiedzi
                  co by pomóc takim np. "nieskanalizowanym" jak ja.:)
                  • Gość: anty And1 Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 14:43
                    Też jestem "nieskanalizowany" ale od prawie 3 lat oglądam mecze w sieci. Staram
                    się na żywo ale wiadomo czasami zmęczenie bierze górę. Wcześniej na półfinały i
                    finały jeździłem do kolegi. PPstream to genialny wynalazek. Zastanawiam się czy
                    nie zrobić jakiejś dobrej stronki o oglądaniu meczów przez neta, bo wiele osób
                    nie wie o takiej możliwości. A do tego można oglądać na żywo ligę hiszpańską i
                    angielską :)
                    Pozdro dla wszystkich fanów NBA
                    • tooz Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady 31.05.06, 15:47
                      Anty and1 mam prosbe:czy moglbys mi przyblizyc mozliwosc ogladania meczy w
                      sieci? Co to jest PPstream i co najwazniejsze co mam zrobic aby moc ogladac
                      mecze NBA w sieci albo gdzie o tym przeczytac? Z gory wielkie dzieki...
          • Gość: StaTom Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 13:26
            To nie jest koszykowka, Oddawanie masy rzutow to mozna sobie w liceum robic, a
            tu by sie jakas taktyka przydala.
            tak graja sledzie a jak nie trafiaja to leza, tak jak kazdy zespol
            • Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:37
              Nie ważne czy grasz w liceum czy w NBA i ile oddajesz rzutów. Ważne jest to czy
              te rzuty są celne. Oddawanie dużej ilości rzutów (chodzi mi głównie o 3) to jest
              także taktyka, co pokazują Słońca wynikami, jak na razie skuteczna.
            • Gość: kredek Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:56
              Widze, że boli co po niektórych to, że Suns grają najbardziej widowiskowy basket w NBA. Dzieje się to w dużej mierze za sprawą Nasha, ale również takich szaleńców jak Barbosa czy House. Przyjemnie jest też popatrzeć jak dobry rozgrywający wyciąga z graczy do tej pory przeciętnych maksa. Mowa tu o Thomasie, Diaw czy Bellu.
              Co do gry w obronie to nie jest zła. Kto oglądał 4 mecz ten widział jak łatwo poszło Słońcom wyłączenie z gry Nowitzkiego. Jak dla mnie Suns mają lepszych koszykarzy i to oni zasługują na finał.
      • Gość: squirrel Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: 212.87.26.* 31.05.06, 11:56
        Powiedzcie ziomkowie mili, czy można obejrzeć mecz przez live stream bez
        oryginalnego windows media playera (a jeśli to jak) dzięki z góry
        • Gość: Benek1930 Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:40
          A ja kibicuje Phoenix Suns od czasu wielkiego finału z Chicago. Barkley,
          Johnson to byli super gracze. Potem jeszcze niesamowity Jason Kidd. A teraz
          Nash. Kocham Arizonę !!
        • Gość: ShawnMatrixMarion Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:54
          bt.davka.info ;)
          • Gość: Hoob Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:02
            No i pojawiły sie możliwości obejrzenia Phoenix, dzięki komentarzowi
            ShawnMatrixMarion'a ;)
            • Gość: anty And1 Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 13:55
              ogladać to można też na żywo. polecam lekturę w postaci:
              www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?p=56723&sid=f309d6b56f0d3b9a0f5857c0967238c0
              www.bodzio61.kk.e-wro.pl/download.htm
              www.p2p-sports.com/
              Panowie jest taka znana wyszukiwarka na g, dzieki której znaleźć można wszystko.
              • tooz Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella 31.05.06, 15:49
                Podejrzewam, ze odpisywanie na moj poprzedni post nie jest juz
                potrzebne...Dzieki:)
        • Gość: koy Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:36
          Sciagnij sobie tvants,nie trzeba do tego win media plyera.Jest tam kupa stacji transmitujacych nba
      • Gość: soccer1doc Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.twcny.res.rr.com 31.05.06, 14:49
        Gratulacje dla Suns ale jak ktos naprawde lubi koszykowke podniecajace,
        spontaniczna ,ciekawa powinien ogladac ligi universyteckie ACC,Big EAst, no i w
        Marcu NCAA Tournament!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka