Gość: kris IP: 195.117.179.* 31.05.06, 09:32 slonca sa niesamowite.prawdziwi fighterzy.zeby zagrali w wielkim finale i wygrali.byloby cudownie i ....slonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kredek Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:40 Też na to liczę :) Oglądanie żadnego z zespołów nie sprawia mi większej przyjemnośći :) GO SUNS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumar Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:49 Zapomnieli powiedziec, ze jeden z kluczowych zawodnikow w tej rywalizacji, czyli Josh Howard, skrecil kostke. Nie wiem czy to cos powaznego gdyz ogladalem powtorke tylko na nba.com, ale jesli tak to bedzie to powazny cios dla Mavs. Widac ze rzeczywiscie zmotywowalo ich pojawienie sie Raja Bella w meczu, gdyz ofensywnie z tego co widac, spisywali sie doskonale, nareszcie trojki wchodzily jak trzeba no i mieli swietna skutecznosc z gry. 3 zawodnikow po 20> punktow to swiadczy samo o sobie. W kazdym razie rywalizacja wciaz jest otwarta z minimalna przewaga(wlasnego parkietu oczywiscie) dla Mavs, chociaz akurat wlasny parkiet w tej rywalizacji chyba daje bardzo nie wiele(1-1 w obu halach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: 195.117.179.* 31.05.06, 10:00 jak ogladasz skroty na nda.com. jak tam sie zalogowac bo nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Goracy final IP: *.chello.pl 31.05.06, 09:58 Heat - Suns ;-) to bylaby dopiero temperatura. a tak powaznie, kiedy okolo 1990 roku zaczynalem jak wiekszosc ludzi w polsce [pznawac NBA, taki final bylby nie do pomyslenia. gdzie rzym, a gdzie krym. i latami przegrywajacy clippers, wiecznie sfrustrowania nets... a teraz! super sa takie odmiany, kibicowanie jest ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimbo Re: Goracy final IP: *.warszawa.dialog.net.pl 31.05.06, 10:53 jesli dobrze pamiętam to Suns grali w 1993 w finale. Wtedy grał Barkley i KJ (Kevin Johnson) i mieli naprawdę świetną drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty And1 Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 10:56 Suns nie broni, nie walczy o piłki, nie gra kontaktowo. Ich gra jest bardziej podobna do wygłupów na mixtape And1. Już wiecie ze nie lubie stylu gry Suns. A dlaczego finał byłby nudny? Bo była by to powtórka z finału Lakers - New Jersey Nets sprzed kilku lat. Przypomne 4:0 dla Lakers a Shaq ustanawia rekord w średniej zdobywanych w finałach punktów, ponad 40. Słowem nuda. Zero walki. Finał bez historii. I tym razem było by tak samo, chyba ze do Pata Rayilego zadzwonili by szefowie stacji telewizyjnych i prosili żeby Shaq grał po 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:29 Wydaje mi sie And1 że nie masz racji. Szak nie ma już tego zdrowia. A chłopaki z Phoenix to wybiegana ekipa i co wydaje mi sie bardzo ważne mają wyrównany skład. Jest komu rzucać i atakować, a to może być kluczowe do weliminowania Oneil'a z gry. Nie obejrzałem żadnego meczu Phoenix od lat 10, ale dzięki Wam i mediom, wiem nmniej więcej co sie dzieje. Cholernie chciałbym aby Słońca awansowały do finału, łamiąc wiele kanonów "playoffowych" i finałowych. Jeszcze raz wspomnę, że ta ekipa jest zbudowana na "pdobnej" zasadzie jak ta w 1993 roku tzn. szybkie przerzuty piłki do przodu i miotanie z częstotliwością karabinu maszynowego trójek. Moje założenie jest takie wygrajmy z Dallas, a później zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty And1 Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 11:55 Kamień spadł mi z serca. Bo myślałem że Suns mają tylu polskich sympatyków wsród oglądających NBA. Teraz wiem że czasami są to ludzie którzy nie widzieli meczu Phoenix już od 10 lat i żyją wspomnieniami. A to porównanie do ekimy z roku 93 jest przynajmniej nieeleganckie. Myślę że wszyscy członkowie ekipy która po emecjonującym finale musiała uznać wyższość MJ'a i spółki mogą się czuć dotknięci tym porównaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:34 Widze, że zostałem wezwany do tablicy. Ale kurde balans (anty And1) czy dlatego, że nie oglądałem całego meczu Phoenix Suns, odbierasz mi prawo kibicowania tej drużynie. Pewnie nie ukrywam jestem kibicem "zaocznym" Phoenix Suns od własnie początków NBA w Polsce, ale nie żyje wspomnieniami. Ty też jesteś kibicem , nie wiem Dallas, Miami czy innej ekipy z jakiegoś powodu. Moim poniekąd powodem jest "zachwyt na grą" na tamtej drużyny i przenoszę swoje sympatie na obecną ekipę, porównując ich style gry a nie poszczególnych graczy. Moim skromnym, przyznam szczerze "zaocznym" zdaniem druzyny opierają sie na podobnym stylu gry. Nie dwowodzę ,przeto która jest lub była lepsza, dojrzalsza. No tyle. Niech wygra Phoenix, nie dla tych którzy żyją wspomnieniami, ale dla wszystkich którym zbrzydało oglądanie mocowania sie w trumnie przez 48 minut 10 facetów. No tyle Pozdrawaim wszystkich fanów Słońc - z długimi brodami jak i tych świerzych. A Szak, mam nadzieje doznał by ze Słońcami takich samych wrażeń, jak w 1995 roku grając z Houston (gwoli wspomnień).:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty And1 Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 13:59 Ale ja Ci nie odbieram prawa do bycia kibicem/sympatykiem Suns, jedynie podważam Twoją wiedzę o obecnej taktyce (a berdziej jej braku) drużyny Suns. Moim zdaniem trudno się zachwycać grą Phonix kiedy się ten zespół ogląda (to moje subiektywne odczucie) a jeszcze trudniej uwierzyć mi w zachwyt jak sie nie ogląda :). Nadrób zaległości sciągając mecz z torrenta albo zapraszam do oglądania w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:28 Tu z Tobą sie zgadzam, nie mam podstaw ażeby realnie oceniać Suns. Właśnie chciałbym zobaczyć na żywo Słońca, a na forum włśnie obserwuje wiele podpowiedzi co by pomóc takim np. "nieskanalizowanym" jak ja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty And1 Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 14:43 Też jestem "nieskanalizowany" ale od prawie 3 lat oglądam mecze w sieci. Staram się na żywo ale wiadomo czasami zmęczenie bierze górę. Wcześniej na półfinały i finały jeździłem do kolegi. PPstream to genialny wynalazek. Zastanawiam się czy nie zrobić jakiejś dobrej stronki o oglądaniu meczów przez neta, bo wiele osób nie wie o takiej możliwości. A do tego można oglądać na żywo ligę hiszpańską i angielską :) Pozdro dla wszystkich fanów NBA Odpowiedz Link Zgłoś
tooz Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady 31.05.06, 15:47 Anty and1 mam prosbe:czy moglbys mi przyblizyc mozliwosc ogladania meczy w sieci? Co to jest PPstream i co najwazniejsze co mam zrobic aby moc ogladac mecze NBA w sieci albo gdzie o tym przeczytac? Z gory wielkie dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaTom Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 13:26 To nie jest koszykowka, Oddawanie masy rzutow to mozna sobie w liceum robic, a tu by sie jakas taktyka przydala. tak graja sledzie a jak nie trafiaja to leza, tak jak kazdy zespol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoob Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:37 Nie ważne czy grasz w liceum czy w NBA i ile oddajesz rzutów. Ważne jest to czy te rzuty są celne. Oddawanie dużej ilości rzutów (chodzi mi głównie o 3) to jest także taktyka, co pokazują Słońca wynikami, jak na razie skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredek Re: Heat - Suns najnudniejszy finał dekady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:56 Widze, że boli co po niektórych to, że Suns grają najbardziej widowiskowy basket w NBA. Dzieje się to w dużej mierze za sprawą Nasha, ale również takich szaleńców jak Barbosa czy House. Przyjemnie jest też popatrzeć jak dobry rozgrywający wyciąga z graczy do tej pory przeciętnych maksa. Mowa tu o Thomasie, Diaw czy Bellu. Co do gry w obronie to nie jest zła. Kto oglądał 4 mecz ten widział jak łatwo poszło Słońcom wyłączenie z gry Nowitzkiego. Jak dla mnie Suns mają lepszych koszykarzy i to oni zasługują na finał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squirrel Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: 212.87.26.* 31.05.06, 11:56 Powiedzcie ziomkowie mili, czy można obejrzeć mecz przez live stream bez oryginalnego windows media playera (a jeśli to jak) dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek1930 Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:40 A ja kibicuje Phoenix Suns od czasu wielkiego finału z Chicago. Barkley, Johnson to byli super gracze. Potem jeszcze niesamowity Jason Kidd. A teraz Nash. Kocham Arizonę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShawnMatrixMarion Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:54 bt.davka.info ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoob Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.rb242.UG.olecko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:02 No i pojawiły sie możliwości obejrzenia Phoenix, dzięki komentarzowi ShawnMatrixMarion'a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty And1 Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.06, 13:55 ogladać to można też na żywo. polecam lekturę w postaci: www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?p=56723&sid=f309d6b56f0d3b9a0f5857c0967238c0 www.bodzio61.kk.e-wro.pl/download.htm www.p2p-sports.com/ Panowie jest taka znana wyszukiwarka na g, dzieki której znaleźć można wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tooz Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella 31.05.06, 15:49 Podejrzewam, ze odpisywanie na moj poprzedni post nie jest juz potrzebne...Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koy Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:36 Sciagnij sobie tvants,nie trzeba do tego win media plyera.Jest tam kupa stacji transmitujacych nba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer1doc Re: Zwycięstwo Suns, nieoczekiwany powrót Bella IP: *.twcny.res.rr.com 31.05.06, 14:49 Gratulacje dla Suns ale jak ktos naprawde lubi koszykowke podniecajace, spontaniczna ,ciekawa powinien ogladac ligi universyteckie ACC,Big EAst, no i w Marcu NCAA Tournament! Odpowiedz Link Zgłoś