Gość: tcz IP: *.chello.pl 04.06.06, 14:43 zuzel.interia.pl/news?inf=755740 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Lukasz Romanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:17 No szkoda chłopaka, jestem fanką żużla od ładnych paru lat i pamiętam Łukasza jak zaczynał jeździć, fajny młody człowiek, naprawdę szkoda. W ostatnich latach tragicznie rzeczy się dzieją niestety w polskim żużlu najpierw Dados, Kurmański i teraz Łukasz. Jakieś czuby, co się za kibiców uważają, a wcale nimi nie są, biedaka zaszczuli, obrażali i grozili, okropne chamstwo. Coś z tym trzeba zrobić, żeby więcej do takich tragedii nie dochodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Lukasz Romanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:20 Czternaście lat temu samobójstwo popełnił Jancarz. A teraz tych trzech jeden po drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: Lukasz Romanek 05.06.06, 22:00 Porter, żona go zabiła w domowej sprzeczce, nożem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Lukasz Romanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:12 "Mynda" ma rację,żona go dźgnęła nożem podczas domowej awantury, ale fakt faktem jest,że to miał problemy z alkoholem... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Lukasz Romanek 06.06.06, 01:43 Gość portalu: ona napisał(a): > > "Mynda" ma rację,żona go dźgnęła nożem podczas domowej awantury, ale fakt > faktem jest,że to miał problemy z alkoholem... oj miał... mój wujek z Gorzowa, który był waterpolistą, znał Jancarza osobiście. złoty człowiek, ale psychicznie słabiutki. niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Lukasz Romanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:14 Wir haben zwei Rosen: Neurosen und Sklerosen! Przepraszam za niemczyznę, bo ten język znam z Kapitana Klosa i Czterech Pancernych. Wydawało mi sie, najniesłuszniej - jak widac, że wyskoczył przez okno. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś