Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Williams

IP: *.dyn.sprint-hsd.net 06.06.06, 18:25
    Niezla laska ladniejsza od Szarapowej ... to koniec Szarpowej ten sam
    scenariusz jak z Kurnikowa
    Obserwuj wątek
      • Gość: beskitu Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Williams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:25
        urodziwa - malo powiedziane :)
        • Gość: Roxie Nie ten sam co z Kurnikowa IP: *.putnamlovellnbf.com 06.06.06, 20:27
          Szarapowa ma pare tytulow na koncie, m.in. ten najwazniejszy, a Kurnikowa miala
          ino kurnik.
          • Gość: FotoAmator A ja mam lepsze jej zdjęcie IP: *.dsl.mindspring.com 06.06.06, 21:14
            193.85.149.106//3/1128775642_vaidisova.jpg
            • Gość: fotojamnik Re: A ja mam lepsze jej zdjęcie IP: *.pools.arcor-ip.net 06.06.06, 21:51
              Niezłe muskuły.
      • Gość: harford Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.chello.pl 06.06.06, 18:32
        Róznica między Szarapową a Kurnikowa jest taka że ta pierwsza umie grać w
        tenisa. Czeszka rzeczywiście niczego sobie ale Szarapowa to nadal wysoka półka.
        • Gość: marcin nie przesadzajcie IP: *.chello.pl 06.06.06, 18:37
          Kurnikova wygrała więcej Szlemów niż Sharapova (tyle że w deblu, w parze z
          Hingis), więc jednak coś grać potrafiła.
          • dr_avalanche Re: nie przesadzajcie 06.06.06, 19:12
            Zaraz zaraz, ale ile wygrała w grach pojedynczych? Szarapowa bodajże 11, w tym
            Wimbledon. A Kurnikowa? Jakoś sobie żadnego nie przypominam...
            • Gość: marcin Re: nie przesadzajcie IP: *.chello.pl 06.06.06, 19:17
              Zgoda, też uważam, że Sharapova jest lepszą tenisistką niż Kurnikova, ale to nie
              znaczy, że ta druga w ogóle nie potrafiła grać. Żeby wygrać kilka Szlemów, nawet
              w parze z kimś takim jak Hingos, trzeba coś umieć.
      • Gość: Herman A Czechom IP: *.crowley.pl 06.06.06, 18:49
        gratulujemy Vaidisowej i marsz do finału.
      • leszek.zory Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 06.06.06, 18:50
        dajcie jakieś zdjęcie na której widać twarz, to też ocenię :>
        • Gość: opus Re: tylko tyle, że jest młoda... IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.06, 18:58
          to jedyny atut, ale żeby od razu cud jakiś?? sąsiadkę mam ładniejszą lol
          ...ktoś w redakcji sportowej się chyba starzeje...
        • Gość: mru mru mru IP: 217.17.38.* 06.06.06, 18:59
          193.85.149.106//3/1128775642_vaidisova.jpg
        • Gość: maz Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:22
          Nie podniecaj się tak, bo to pewnie kolejna lesba, jak większość w światku
          kobiecego tenisa...
      • Gość: matti98 Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:00
        Szarapowa ładniejsz koleś!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: maciek sz kobieta koń przy szarapowiej IP: 194.146.120.* 06.06.06, 19:18
        www.nicolevaidisova.com/
        nic szczególnego końska buźka raczej szarapowa fajniejsza a poza tym rosjanki
        mówią seksowniejszym językiem niż czeski
        • Gość: szowinista Re: kobieta koń przy szarapowiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:08
          Jak zobaczyłem ją na w tv na korcie myślałem przez dłuższą chwilę, że to
          Szarapowa. Figura bardzo podobna - bardzo przyjemna. Ale z twarzy wolę jednak
          Szarapową.
          • Gość: kinio Re: kobieta koń przy szarapowiej IP: *.240.81.adsl.skynet.be 06.06.06, 20:42
            Najfajniejsza jest jednak Hana Sromova.
      • xxx82xxx Całe szczęście że nie przeszła ta brzydka lesba 06.06.06, 20:21
        Moresmeau. Ona powinna rywalizować raczej z chłopami
        • Gość: maz Re: Całe szczęście że nie przeszła ta brzydka les IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:26
          Przecież w tym tenisowym światku to prawie wszystkie są lesby. A jak która nie
          jest, to niedługo będzie...
      • Gość: jenzor Ten turniej mi wisi od kiedy przegrały nasze.... IP: 192.139.221.* 06.06.06, 20:28
        cycuszki. Nie ma to jak one w akcji ale z reguły kończą na pierwszej rundzie.
      • Gość: Lol że niby co?:D IP: 82.160.248.* 06.06.06, 20:52
        To ktoś tam powyzej dowalił w pierwszym komentarzu:D:D poszukałem w googlach i
        sory ale ona nie jest nawet zbyt ładna:D a tu porównanie do Sharapowej :D:D:D
        Oznajmiam wszem io wobec- nie ma porównania.
      • Gość: mk® akademia tenisowa Nicka Bolletteriego na Florydzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:04
        to kużnia talentów kiedy wreszcie zrozumieją to Polacy a dokładnie mówiąc
        rodzice, którym się wydaje że są najlepsi, vide Domachowska i siostry Radwańskie
        - już nic nie osiągną bo tam się nie szkoliły - i pozwolą swoim dzieciom sie tam
        szkolić! Menago rózni przychodzili do Domachowskich a ci odmawiali bo ich
        oszukają! Eh w Rosji nie odmawiali i mają kupę panienek w górnej półce rankingu
        WTA!!! A my jak zwykle honor i inne bajdy!
      • Gość: sebi Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:06
        Chyba autor tego atykulu tenis zna tylko z innych artykolow... Przede wszyztkim
        Clijster pokonala w Canadian Open w sierpniu Henin, a z artykulu wynika cos
        odwrotnego. Kuzniecowa owszem jest polfinalistka J7S cup, ale przede wszystkim
        jest jego 3 krotna finalistka,w tym z tego roku i rto chyba bylo trzeba
        zaznaczyc.
        Skoro juz wdajecie sie w szczegoly to robcie to dobrze
      • Gość: gosc Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.chello.pl 06.06.06, 22:01
        Koniec Szarapowej? Smieszny jestes. Szarapowa w przeciwienstwie do Kournikovej
        jest nie tylko piekna ale naprawde utalentowana tenisitka i jeszcze przypomnisz
        sobie moje slowa kiedy wkroczy na 1 miejsce rankingu ATP
      • Gość: kat Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.media4.pl 06.06.06, 22:14
        Najsmutniejsze jest to, że 17-letnia Czeszka jest w półfinale rozgrywek
        seniorek, a 17-letnia Polka uczestniczy w rozgrywkach juniorek. Po co?
        • bazyliszek4 Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 06.06.06, 23:36
          Gość portalu: kat napisał(a):

> Najsmutniejsze jest to, że 17-letnia Czeszka jest w półfinale rozgrywek
          > seniorek, a 17-letnia Polka uczestniczy w rozgrywkach juniorek. Po co?

Radwańska chciała grać w eliminacjach, ale w momencie wysyłania zgłoszeń miała
          za niski ranking. wystep w juniorskim RG na pewno jej nie zaszkodzi, zresztą
          jako nastolatka ma ograniczenie w liczbie turniejow seniorskich, w których może
          brac udział. a powinna grać jak najwięcej...

smutne mnie mysli na temat przyszłosci tenisa ogarniają, gdy ogladam w akcji
          Vaidisovą. liczy się i liczyc będzie już właściwie tylko siła, czego dowodem
          owa 17-latka. wyrośnięta jakby rodzice dawali jej hormon wzrostu, strzelająca
          zza lini końcowej...
          • the_cause Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 07.06.06, 11:16
            vaidisova strzela tylko zza koncowej niby? a to ciekawe.... chyba tegoroczny RG
            znasz tylko z artykułów w prasie.
            • bazyliszek4 Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 07.06.06, 14:25
              nie - oglądałem oba mecze Vaidisovej pokazywane na Eurosporcie. i np. w
              ćwierćfinale z Williams, w pierwszym secie, w momencie, gdy przestała trafiać
              zza lini koncowej zupełnie sie posypała i z 4-1 zrobił się z remis. identycznie
              było w tie-breaku. za każdym razem gdy musiała zagrać trochę trudniejszego
              woleja był dramat...
              • Gość: mazak Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.adm.ae.wroc.pl 07.06.06, 15:12
                Jeszcze się nauczy, trudno żeby mając 17 lat umiała już wszystko. Ale to nie
                tylko siła - popatrz na mobilizację Nicole, charakter, ambicję... A uroda? Komu
                się podoba ta stała wysypka wokół ust Marysi Sz.? Może tatusiowi (a róznie
                rzeczy prasa światowa o tej parze wypisuje...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka