Gość: Fibok IP: *.dyn.sprint-hsd.net 06.06.06, 18:25 Niezla laska ladniejsza od Szarapowej ... to koniec Szarpowej ten sam scenariusz jak z Kurnikowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beskitu Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Williams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:25 urodziwa - malo powiedziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxie Nie ten sam co z Kurnikowa IP: *.putnamlovellnbf.com 06.06.06, 20:27 Szarapowa ma pare tytulow na koncie, m.in. ten najwazniejszy, a Kurnikowa miala ino kurnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FotoAmator A ja mam lepsze jej zdjęcie IP: *.dsl.mindspring.com 06.06.06, 21:14 193.85.149.106//3/1128775642_vaidisova.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotojamnik Re: A ja mam lepsze jej zdjęcie IP: *.pools.arcor-ip.net 06.06.06, 21:51 Niezłe muskuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harford Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.chello.pl 06.06.06, 18:32 Róznica między Szarapową a Kurnikowa jest taka że ta pierwsza umie grać w tenisa. Czeszka rzeczywiście niczego sobie ale Szarapowa to nadal wysoka półka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin nie przesadzajcie IP: *.chello.pl 06.06.06, 18:37 Kurnikova wygrała więcej Szlemów niż Sharapova (tyle że w deblu, w parze z Hingis), więc jednak coś grać potrafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: nie przesadzajcie 06.06.06, 19:12 Zaraz zaraz, ale ile wygrała w grach pojedynczych? Szarapowa bodajże 11, w tym Wimbledon. A Kurnikowa? Jakoś sobie żadnego nie przypominam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: nie przesadzajcie IP: *.chello.pl 06.06.06, 19:17 Zgoda, też uważam, że Sharapova jest lepszą tenisistką niż Kurnikova, ale to nie znaczy, że ta druga w ogóle nie potrafiła grać. Żeby wygrać kilka Szlemów, nawet w parze z kimś takim jak Hingos, trzeba coś umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman A Czechom IP: *.crowley.pl 06.06.06, 18:49 gratulujemy Vaidisowej i marsz do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.zory Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 06.06.06, 18:50 dajcie jakieś zdjęcie na której widać twarz, to też ocenię :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opus Re: tylko tyle, że jest młoda... IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.06, 18:58 to jedyny atut, ale żeby od razu cud jakiś?? sąsiadkę mam ładniejszą lol ...ktoś w redakcji sportowej się chyba starzeje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mru mru mru IP: 217.17.38.* 06.06.06, 18:59 193.85.149.106//3/1128775642_vaidisova.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:22 Nie podniecaj się tak, bo to pewnie kolejna lesba, jak większość w światku kobiecego tenisa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti98 Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:00 Szarapowa ładniejsz koleś!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek sz kobieta koń przy szarapowiej IP: 194.146.120.* 06.06.06, 19:18 www.nicolevaidisova.com/ nic szczególnego końska buźka raczej szarapowa fajniejsza a poza tym rosjanki mówią seksowniejszym językiem niż czeski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szowinista Re: kobieta koń przy szarapowiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:08 Jak zobaczyłem ją na w tv na korcie myślałem przez dłuższą chwilę, że to Szarapowa. Figura bardzo podobna - bardzo przyjemna. Ale z twarzy wolę jednak Szarapową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: kobieta koń przy szarapowiej IP: *.240.81.adsl.skynet.be 06.06.06, 20:42 Najfajniejsza jest jednak Hana Sromova. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Całe szczęście że nie przeszła ta brzydka lesba 06.06.06, 20:21 Moresmeau. Ona powinna rywalizować raczej z chłopami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Całe szczęście że nie przeszła ta brzydka les IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:26 Przecież w tym tenisowym światku to prawie wszystkie są lesby. A jak która nie jest, to niedługo będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenzor Ten turniej mi wisi od kiedy przegrały nasze.... IP: 192.139.221.* 06.06.06, 20:28 cycuszki. Nie ma to jak one w akcji ale z reguły kończą na pierwszej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol że niby co?:D IP: 82.160.248.* 06.06.06, 20:52 To ktoś tam powyzej dowalił w pierwszym komentarzu:D:D poszukałem w googlach i sory ale ona nie jest nawet zbyt ładna:D a tu porównanie do Sharapowej :D:D:D Oznajmiam wszem io wobec- nie ma porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® akademia tenisowa Nicka Bolletteriego na Florydzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:04 to kużnia talentów kiedy wreszcie zrozumieją to Polacy a dokładnie mówiąc rodzice, którym się wydaje że są najlepsi, vide Domachowska i siostry Radwańskie - już nic nie osiągną bo tam się nie szkoliły - i pozwolą swoim dzieciom sie tam szkolić! Menago rózni przychodzili do Domachowskich a ci odmawiali bo ich oszukają! Eh w Rosji nie odmawiali i mają kupę panienek w górnej półce rankingu WTA!!! A my jak zwykle honor i inne bajdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebi Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:06 Chyba autor tego atykulu tenis zna tylko z innych artykolow... Przede wszyztkim Clijster pokonala w Canadian Open w sierpniu Henin, a z artykulu wynika cos odwrotnego. Kuzniecowa owszem jest polfinalistka J7S cup, ale przede wszystkim jest jego 3 krotna finalistka,w tym z tego roku i rto chyba bylo trzeba zaznaczyc. Skoro juz wdajecie sie w szczegoly to robcie to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.chello.pl 06.06.06, 22:01 Koniec Szarapowej? Smieszny jestes. Szarapowa w przeciwienstwie do Kournikovej jest nie tylko piekna ale naprawde utalentowana tenisitka i jeszcze przypomnisz sobie moje slowa kiedy wkroczy na 1 miejsce rankingu ATP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.media4.pl 06.06.06, 22:14 Najsmutniejsze jest to, że 17-letnia Czeszka jest w półfinale rozgrywek seniorek, a 17-letnia Polka uczestniczy w rozgrywkach juniorek. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 06.06.06, 23:36 Gość portalu: kat napisał(a): > Najsmutniejsze jest to, że 17-letnia Czeszka jest w półfinale rozgrywek > seniorek, a 17-letnia Polka uczestniczy w rozgrywkach juniorek. Po co? Radwańska chciała grać w eliminacjach, ale w momencie wysyłania zgłoszeń miała za niski ranking. wystep w juniorskim RG na pewno jej nie zaszkodzi, zresztą jako nastolatka ma ograniczenie w liczbie turniejow seniorskich, w których może brac udział. a powinna grać jak najwięcej... smutne mnie mysli na temat przyszłosci tenisa ogarniają, gdy ogladam w akcji Vaidisovą. liczy się i liczyc będzie już właściwie tylko siła, czego dowodem owa 17-latka. wyrośnięta jakby rodzice dawali jej hormon wzrostu, strzelająca zza lini końcowej... Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 07.06.06, 11:16 vaidisova strzela tylko zza koncowej niby? a to ciekawe.... chyba tegoroczny RG znasz tylko z artykułów w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi 07.06.06, 14:25 nie - oglądałem oba mecze Vaidisovej pokazywane na Eurosporcie. i np. w ćwierćfinale z Williams, w pierwszym secie, w momencie, gdy przestała trafiać zza lini koncowej zupełnie sie posypała i z 4-1 zrobił się z remis. identycznie było w tie-breaku. za każdym razem gdy musiała zagrać trochę trudniejszego woleja był dramat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazak Re: Roland Garros. Vaidisova pokonała Venus Willi IP: *.adm.ae.wroc.pl 07.06.06, 15:12 Jeszcze się nauczy, trudno żeby mając 17 lat umiała już wszystko. Ale to nie tylko siła - popatrz na mobilizację Nicole, charakter, ambicję... A uroda? Komu się podoba ta stała wysypka wokół ust Marysi Sz.? Może tatusiowi (a róznie rzeczy prasa światowa o tej parze wypisuje...) Odpowiedz Link Zgłoś