Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szpakowski - Jonasz

IP: *.mnc.pl 10.06.06, 00:30
    odkad ten gosc komentuje mecze, nasza repra nic nie osiagnela. bo i niby jak ma
    osiagnac gdy taki redaktorzyna w 30 min. robi podsumowanie i analize czemu
    przegralismy...
    Obserwuj wątek
      • studomir Re: Szpakowski - Jonasz 10.06.06, 01:29
        > osiagnac gdy taki redaktorzyna w 30 min. robi podsumowanie i analize czemu
        > przegralismy...

Te podsumowania po kilku minutach meczu to jego wizytówka.
        Jego powinni puszczać po meczu, a do komentowania powinni dać gościa, który sie nie załamuje po jednym golu.
        • Gość: zblazowanydekadent Re: Szpakowski - Jonasz IP: 80.72.40.* 10.06.06, 02:59
          studomir napisał:

> Jego powinni puszczać po meczu, a do komentowania powinni dać gościa, który sie
          > nie załamuje po jednym golu.

szczerze mówiąc, to raczej w reprezentacji powinni grać zawodnicy, którzy nie załamują się po pierwszej straconej bramce.
      • Gość: Jo Re: Szpakowski - Jonasz IP: *.chello.pl 10.06.06, 07:20
        Mialem ogladac na tvp, ale jak Szpakow zaczal mylic doslownie wszystkich
        zawodników ze soba w pierwszych 5 minutach i generalnie nie potrafil nic do
        rzeczy powiedziec, przelaczylem na Polsat.
      • Gość: Kasia Re: Szpakowski - Jonasz IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 07:58
        Jedna słabiznę jestem w stanie tolerować.W sumie Szpak się nie liczy, choc juz
        sam jego głos i komentarze mnie denerwują (... Żurawski sfaulowany... a
        nie ..to Bąk)( nasi musza grać... i tu nastepuje wykład). Ale dwóch słabizn
        naprawde nie jestem w stanie wycierpiec przez cały mecz. Coś mi się wydaje,że i
        Szpak i Janas są z układu. No, bo ja rozumię, że zawodnik chce , ale nie
        może.Ale zadaniem selekcjonera jest tak dobrać skład,żeby każdemu się chciało i
        żeby mógł i potrafił.Zmiany i w TV i w PZPN sa konieczne, inaczej słabizna
        będzie popierała słabiznę. PS Poza tym Szpak nigdy nie był dobrym zwiastunem
        sukcesów naszej piłki w TV. Nawet Boniek chyba poprosił o odsunięcie Szpaka, i
        został odsunięty. Szpak go za przeproszeniem w....... ł swoimi 'fachowymi'
        uwagami poza boiskiem i osobowościa w wywiadach. Tu Boniek miał racje.No, ale
        komuna jest wszędzie jeszcze.
        • Gość: aartekk Re: Szpakowski - Jonasz IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 10.06.06, 13:50
          Kasia zajmij sie gotowwaniem a nie ocenianiem.
          To nie wina Szpakowskiego że Reprezentacja nie potrafi grac. Pamiętam jak
          komentowal Liverpool- Milan i tam jakoś caly czas dawal szanse Liverpoolowi
          choc przegrywali srogo. Teraz wszyscy szukacie winnych może lepiej kup sobie
          nowy telewizor bo jak oglądasz go juz od 10 lat to moze on Ci przynosi
          PECHA ???????? I zbadaj Sobie glowe :)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka