Dodaj do ulubionych

To ja z pytaniem- koncert

29.05.22, 13:57
Uffff... Dobra, powiem.
Czy ktoras z emam pojechalaby ze mna na koncert? Nie mam z kim. Na sile nie chce targac, pardon le mot, czlonkow.
Julio Iglesias. Jesli zagra znowu w Londynie (wczesniej pandemia nie pozwolila).
Tak.
To moja najskrytsza tajemnica. Lubię go.poslychac I rycze przy kukurukuku paloma suspicious
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:02
      Już wyciagałam rękę w górę..... i nie, jednak niesmile
      • chococaffe Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:03
        p.s. dlaczego nie sama?
        • lilia.z.doliny Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:06
          Nie to nie suspicious

ETAM, Londyn jest za fajny, żeby bujać się samemu.
          • chococaffe Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:14
            Ja na mniej więcej 70% koncertów chodzę sama. Wolę tak, bo mogę się rozluźnić, wyłączyć a nie zastanawiać się (z wyrzutami sumienia włącznie) czy druga osoba dobrze się bawi. A zainteresowania muzyczne mam często rozbieżne z ludźmi, których bardzo lubię, znajomymi itd.

Poza tym, jeżeli jest fajne miejsce w tle też lubię je chłonąć sama, bez zakłoceń. W ogóle potrzebuję czasu na bycie samemu i często wykorzystuje na to też czas "koncertowy".

Nie znaczy to oczywiście, że zawsze sama, bo np z kinem czy teatrem mam większą kompatybilność ze znajomymi.
            • chococaffe Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:14
              p.s. do czego zmierzam - nie rezygnuj jeżeli nikogo nie znajdziesz.
              • lilia.z.doliny Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:16
                Pfffff....
                Ja sama nie.lubie. musze mieć rękaw obok. Do ryku albo smiechu
                • chococaffe Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:21
                  brutalnie powiem..... Julio juz długo nie pośpiewa. Żebyś potem nie żałowała, że z powodu braku rekawa obok zrezygnowałaśwink No i życzę, żeby jednak się udało.
                  • lilia.z.doliny Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:33
                    Niby tak.
                    Trudno, urzadze łapankę. Najslabsza istota z rodziny pojedzie. No bo ja nie mam rozknin, jak się ktoś bawi (ale rozumiem, czterdzieści.lat się pieprzyłam z nadempatia)
    • sumire Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:33
      Omatkobosko, to on jeszcze koncertuje?... Aż bym z ciekawości pojechała big_grin
      Ale popieram choco - jeśli nikogo nie znajdziesz, idź sama.
      • lilia.z.doliny Re: To ja z pytaniem- koncert 29.05.22, 14:35
        No ja nie takich odpowiedzi.pożadalam.
        Dwa lata temu jakoś bilety szły jak woda.
        Iggy wciąż śmiga jak przecinak na scenie, to i ten jeszcze.cus wyciśnie ze strun.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka