lilia.z.doliny 29.05.22, 18:30 Na koniec starego Proszsz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 18:34 Ten kot myśli na tym zdjęciu to, co ja myślę o całym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 18:34 Jakoś złagodniał w otoczeniu tego różowego kwiecia! Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 18:38 To samo chcialam powiedziec ! ladnie zakomponowany Marcel Nostalgiczny Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 18:41 Boszszeee To już moja zobaczona piąta fota tej rudej piękności miniastej Nie da się ozobaczyć😊 A ja zawsze marzyłam o RUDYM kocie albo i dwóch... A już mamy maks zwierząt. I więcej nie będzie. Ten Twój kocio musi mieć ogromną I ogromnie ciekawą osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 18:42 O, i chyba kwiatów ten Pan nie niszczy. Eh, ludzie to mają koty... Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 18:47 Smutny jakiś, jakby mówił ‚czemu mi to robisz???’ Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 19:00 I tak wiemy, że chciałaś pochwalić się kwiatami. Marcel przy okazji 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 19:17 pieknie sie rudzielec w rozowym, amarantowym i rudosciach prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 20:37 Nie ma tak, że tylko rzadki i wyjątkowy koci kolorek w tym wątku będzie. Moja staruszka nie jest całkiem biała. To trikolorek i owszem, plamki rudego małe też ma🙂 Dzisiaj w niedzielę animowała mnie intensywnie w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 21:28 igge napisał: > Nie ma tak, że tylko rzadki i wyjątkowy koci kolorek w tym wątku będzie. > Moja staruszka nie jest całkiem biała. To trikolorek i owszem, plamki rudego ma > łe też ma🙂 > Dzisiaj w niedzielę animowała mnie intensywnie w łóżku. A co to za kwiatki te żółte? Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:05 Jaskry. Dzięki w imieniu Kuguarka za komplement😊 Najgorsze kwiatki to surfinie i petunie bo deszczu się boją i muszę przestawiać. Tzn raz a dobrze przestawiłam wszystkie białe przynajmniej i czekam na koniec deszczowej pogody. Wtedy wrócą na taras. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 20:49 No cóż nostalgia za kończącym się weekendem. Też tak mam w niedzielę wieczorem 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 21:27 A mógłby ktoś wstawić z psem? Nie cierpię kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 21:44 Może ktoś. Tu moja obrażona królewna (wrocilysmy od psiej kosmetyczki) Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_4 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 21:58 ...... "wrocilysmy od psiej kosmetyczki" Chyba rozmyśla nad tym, skąd się bierze tyle okrucieństwa u ludzi 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:11 No. A nie wie że to orzygrywka do wstępu, bo dopiero pazury były robione. Przed nami kąpiel, czesanie i podcinanie. Boszsz.... następny groomer będzie spalony (jeden już jest, po wizycie mamusi ww psiny:/) Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:08 Też miny ma świetne. Miniasta.dziewczyna. I fotogeniczna☺ Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:15 Tu mamunia, która urządziła taka.bonanze u groomera, że czacha dymi Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:16 A to bracia i siostry tej obrażonej damy Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:26 Przystojna rodzina, bez dwoch zdan ale z tym kotem na niebiesko to moglabys uprzedzic ! mialam wrazenie, ze to zmaterializowany duch kota Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:28 Kot na niebiesko... hmmm. I to ja wrzuciłam? W dodatku beż ostrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:44 oj, skrot myslowy - ten z niebieskimi jarzeniowkami w oczetach ! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:37 Matko, to są owczarki niemieckie? Myślałam, że nie jestem fanem tej rasy. Ale te na fotach są najpiękniejsze na świecie. Mogłabym pokochać. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:45 Sa. I chyba już kochasz. Są w taki spokojny.sposob mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:28 Ta twoja królewna też robi niezłe miny i na dodatek pięknie przy tym wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:30 Ona ma takie pomysły i taka osobowość, że brak słów. Taki pies się zdarza raz na.cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:33 Już na zdjęciach jest niesamowita, a na żywo z pewnością jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:36 Jest diablo inteligentna. Potrafi myśleć w sposób spietrzony. Wyciaga wnioski, kombinuje, łączy fakty. Poza tym.oszukuje, kradnie i jest manipulantka Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:45 Podpiszę się, po oczach widać, że jest niesamowita! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:46 Dzięki w imieniu mojego.popierdolonego.niedzwiedzia Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:58 Ucałuj ten piękny nochal ode mnie 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:34 Ten czarny na zastrzykach u weta i alergicznej karmie z rybą purizona dopiero od paru dni poprawa wreszcie - dzisiaj znowu spuchł wokół oczu na czerwono. I wygląda znów masakrycznie. Koszmar. Wyłysiał. Wytarł włosy i skórę. Tarł mordą znowu po przerwie o taras. Wygląda na to, że indyk go też uczula bo daliśmy wczoraj i dziś małą surowiznę. Wydawało nam się, że na indyka nie może być uczulony. Może jakieś pyłki pokrzywy na przełomie maja/ czerwca go też walnęły. Ale ma te zastrzyki regularne. Nie wiem, czy stary gnat kość wołowa wysuszona w ogrodzie odkopana do zabawy też mogła zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:47 W sumie tak. Bo swędzi. Bo nie będzie ( i już od dawna nie ma ) miał absolutnie żadnych kości, gryzaków, przysmaków, surowego mięsa, smakołyków. Tylko i wyłącznie 1 rodzaj karmy, która oby była tą właściwą. Ta z rybą ma 70 % mięsa. Ryba rzadko uczula. No i najlepiej, żeby wszystkie trzy psy to samo jadły. Plus koty i my chyba też😕 Pilnować bardzo trzeba. Wszystkich. A to z naszych psów jedyny mega złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 23:33 chebellacosa92 napisała: > A mógłby ktoś wstawić z psem? Nie cierpię kotów. Jak można nie cierpieć kotów??? 😾 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 12:59 Jak można nie cierpieć kotów??? Och... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 21:43 Wiem, że fanki M. Będą miały żal, ale IMO.ten kot bije GP.na głowę i cztery łapy. Nie mogę przestać się gapić i śmiać. Cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 21:52 Marcel wymiata, jak zawsze. Minę aktualnie mam pewnie podobną, bo właśnie wracamy z długiego weekendu i żal, że już się skończył ☹️ Dobrze, że choć widoki w drodze do domu mam ładne Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Przed nowym tygodniem 29.05.22, 22:12 Od prawie 20 lat mam góry na codzień, ale niezmiennie mnie te widoki zachwycają i ciągle nowe fotki robię ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 00:16 Fizia ma umaszczenie Żbika i pewnie trochę Żbika genów. Mamy bliźniaczkę Fizi. Jest sangwinikiem. Esencja kotka wg męża. Zrównoważona nawet jak łebek ma przeżuwany przez psa. Mruczy nonstop. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 05:33 Ale takie bardzo ostatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 08:32 Tak, dwie godziny przed śmiercią 😥 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 08:47 😥 jest ' cos' co widac w kotach przed smiercia 😢 i to widac u Fizi... bylam przy odchodzeniu kilku kotow i wygladalo podobnie, trudno to wyjasnic, rezygnacja? spokoj? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 09:41 Chujoee ((( Nienawidzę odchodzenia zwierzaków((( Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 09:48 Miała 16 lat i bardzo chore serduszko. Zeszła na zawał ? atak serca? Trudno powiedzieć, w każdym razie na serce. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Przed nowym tygodniem 30.05.22, 05:39 nierozlaczni bracia dwaj i oko Grubsona Odpowiedz Link Zgłoś