Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki

• Gość: sewer czy zamówic Al Kaidę ? IP: *.promax.media.pl 14.06.06, 23:48
        • Gość: oleoganja@stofanet Re: czy zamówic Al Kaidę ? IP: *.rev.stofanet.dk 15.06.06, 00:00
          nie ma sprawy juz sie kontaktowalem z moim kolega...Osama ma wolny termin na
          przyszly tydzien.Pasuje
      • Gość: dip to kara za grę na utrzymanie 0-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:49
        nawet grając w 11 się bronili, a to co robił ten wieśniak Boruc opóźniając grę
        (przy grze w 11) to już szkoda słów...
        albo jak schodził po meczu i zatykał nos.. wieś- pieprzo.ny legionista od
        siedmiu boleści..
        Która drużyna po porażce w 1-szym meczu na MŚ gra na 0-0 w drugim?
        Polska oczywiscie!
        Dobrze, że im wj.bali
        • Gość: fiku miku Re: to kara za grę na utrzymanie 0-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:53
          Boruc Żewłakow Jeleń Smolarek respekt reszta fuuuuuuuuuucccck off.
        • Gość: zuraw-dno żuraw - dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:59
      • cracovian Piekny mecz!!! 14.06.06, 23:49
        tak jak piekna jest moja dupa...
        • lordjim4 He He He :O) lol!!!!!!!!!!!!! 14.06.06, 23:58
          ekstra komentarzyk!!! hehehehehe
        • lordjim4 Re: Piekny mecz!!! 15.06.06, 00:04
          "Uważam, że z Ekwadorem też zagraliśmy niezły mecz. Z gry mieliśmy więcej, ale
          głupio straciliśmy bramki. Zabrakło motywacji. Zawodnicy zlekceważyli rywala.
          Uśpił ich wygrany mecz 3:0 w Barcelonie. Moje ostrzeżenia nie dały rezultatu.

Myślę, że po tym meczu nie mogę mieć pretensji ani do zawodników ani do siebie."
          Powiediał Janas.
          Za kogo on nas uważa??? za takich ćwoków jak on?
      • Gość: MarekP do PiS'u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:50
        Jakby czasami Pan Premier i Pan PjP - Prawie jak Prezydent wracali przypadkiem
        samochodem do Polski, prosiłbym zwrócić uwagę na ich autostrady albo stadiony!!
        Nasza wygrana z Niemcami spowodowałaby tylko, że przez jakieś 5 minut
        poczulibyśmy się lepiej...
        • Gość: spiro Re: do PiS'u IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.06.06, 00:04
          Wez sobie PjMarekP na wstrzymanie.
          To procentuje ostatnie 15 lat grubej kreski i wygranej SLD gdzie podstawa bylo
          lapowkarstwo, afery i przekrety czyli kontynuacja komuny, czyli rozkradanie
          kraju.

Teraz nagle natychmiast wszyscy chca sukcesow, autostrad i pieknych stadionow.
          Prz...bane ostatnie 15 lat.
          • Gość: MarekP Re: do PiS'u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:08
            OK, to prawda, że to, że nie mamy autostrad, to nie wina PiS'u, jednak jak widzę
            ich zachłanność i koncepcję tzw. taniego Państwa, to mi się niedobrze robi.
            Powiem więcej, teraz chcą przerwać budowę autostrady A1, bo stwierdzili, że
            zrobią to taniej i szybciej... Taaaa...
      • Gość: cynia Bin Laden - zlecamy PZPN.... IP: *.promax.media.pl 14.06.06, 23:50
      • Gość: Kibic Pan Zurawski to sie chyba nie zmeczyl!!! IP: 81.219.132.* 14.06.06, 23:50
        BRAWO CHLOPAKI!!! Dlaczego nikt nie obudzil Janasa pod koniec meczu?
        • Gość: ! Przedłuża przedmudialowe wakacje! IP: *.dsl.mindspring.com 15.06.06, 02:18
      • Gość: kasia Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.magma-net.pl 14.06.06, 23:51
        No tak.. przecież nie mogło być tak pięknie. Bo gdybyśny wygrali to by było za
        pięknie. Jejuu tragediaa a wszystko przez Janasa... Nasi naprawde grali pieknie
        i powinnismy byc z nich zadowoleni poniewaz robili co mogli. A przegrali bo juz
        nie mieli sil a pozatym mieli o 1 zawodnika mniej a wiec juz niemcochy mieli
        przewage!! Wierzmy ze bedzie dobrze nastepnym razem!!
      • Gość: daro Kapsrczak na selekcjonera!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.06, 23:52
      • Gość: yech Polska grała mega dobrze!! IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:53
        szkoda bramki, skzkoda boruca który bromił super, szkoda jelenia który grał
        super. szkoda, grali mega dobrze,
        • Gość: del pyra Re: Polska grała mega dobrze!! - he he he !! IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 00:00
          To który mecz ty oglądałeś ten z 1974 ???
        • Gość: a Re: Polska grała mega dobrze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:00
          jak zwykle - piekna przegrana, pozytyw ze janas pojdzie wreszcie na lawke
        • Gość: bebeto Re: Polska grała mega dobrze!! IP: *.art.pl 15.06.06, 00:08
          mielismy grac tak zeby wygrac ku.. mac . nie interesuja mnie biadolenia w
          stylu: " zagramy jak nigdy, zeby kibice byli z nas dumni, jesli przegramy to z
          honorem". ku..!!!!! jakie "przegramy"?????? wychodzicie pajace na boisko zeby
          wygrac!!! "WYGRAĆ" - wbijcie sobie to do tych pustych łbów!!!! wczoraj
          chorwacja grala z brazylia 3ema obroncami! atakowali caly mecz! atakowali
          brazylie! w dyby ku.. i ogladac do znudzenia! jak widze janasa to mnie krew
          zalewa - do lasu, zaszyc sie, nie wyłazic, wykonać! mam dość - nastepne 4 lata
          opowiesci i grania o dupe maryni. mam ku.. dosc.... ile mozna.... ile ku..
          mozna.... jak jeszcze raz uslysze ze ktorys bedzie sie skarzyl ze musi grac
          90min - no tyle ku.. wasza w dupe je..a mać trwa do ch..a pana mecz! od
          dziesiatkow ku.. lat! nikt nie narzeka tylko my - listkiewicz na prezesa fify,
          połowka 20 minutowa góra, i mistrza mamy jak nic! żal dupe ściska....
          musielismy to spotkanie wygrac panie janas - dlaczego zmieniales jełopie głupi
          obrońców???!!! ch.. ze za pozno - dlaczego nie wszedł ktokolwiek kto moglby
          pobiec z piłką do przodu???? ....dobra.....starczy.... adios amigos....
          szacuneczek dla wszystkich kibiców... nie zagralismy dobrze poniewaz
          przegralismy... i tyle.... zycze powodzenia czechom!
          • Gość: tomi_78 Re: Polska grała mega dobrze!! IP: *.chello.pl 15.06.06, 04:33
            Wyluzuj bo dostaniesz zawalu!
            Tez nie lubie tego biadolenie od 50 minuty o zmeczeniu i utrzymaniu wyniku.
            Tzreba w zyciu robic to co sie lubi, czyli pilkarz powinien chciec byc na
            boisku do ostatniej minuty i cieszyc sie gra tak jak Niemcy, a my z reguly od
            30 minuty marzymy, zeby mecz sie skonczyl. Nie cierpie antyfutbolu, masz racje
            z Chorwacja i ze zmianami. Wiem, ze warunki sa ciezkie, ale jakos inne mecze
            byly w jeszcze zywszym tempie, a Niemcy pochodza z tej samej strefy
            klimatycznej co my. O tempie meczu Ghana-Wlochy nie wspomne, bo powiedza ze
            tamci to sa przyzwyczajenie, ale to nie zmienia faktu, ze mogliby Wlosi
            rozegrac drugie 90 w tym tempie, a oni przyjechali tu na wiecej niz 3 mecze
            przeciez.
      • Gość: Advocatus Diaboli I think the sending-off of Radoslaw Sobolewski ... IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:57
        TSG analysis by Roy HODGSON (ENG)
        This was a very intense game and a fiercely fought match between two teams that
        were very much up for it. In the end, at the very last minute, the Germans just
        pipped it and were probably the better team on the night and deserved to win.
        But one can't help but feel a little sorry for the Poles, who battled bravely
        even after being reduced to ten men and showed great improvements since their
        loss to Ecuador. They fought so hard for the draw that would have helped them
        immensely looking forward, but in the end the Germans found that little extra
        bit of class to put the ball in the net at the tail end of a very tough game.

***I think the sending-off of Radoslaw Sobolewski really made the difference in
        the match. I think right before he left the field, the Germans began to doubt
        themselves and started to worry and get a little desperate going forward in
        attack. They weren't creating too many real chances of consequence up to that
        point. ***

But after the red card everything changed and the Germans roared forward,
        hunting for the crucial goal. In the end they got it and, considering the force
        of their attacks in the final quarter-hour, the 1-0 scoreline seems a logical
        result. It was a fitting conclusion to a period of consistent attack.

• janma46 Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki 14.06.06, 23:57
        Ja uważam że Janas za późno dokonał zmian.Zmiany powinny nastąpić w momencie
        otrzymania przez Polaka czerwonej kartki.A tak to zmiennicy nie zdążyli wejść w
        tempo gry.A za resztę to chłopakom dziękuję.
      • Gość: WD Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.06.06, 23:57
        Polska grala jak tchurze. A by tylko przetrwac. To ze bramkarz nasz nie dostal
        czerwonej to fuks, bo zasluzyl na to z tym chamskim czekaniem i rozciaganiem
        czasu. Niemcy nie grali o wiele lepiej ale kto kolwiek mysli ze Polska dobrze
        grala ma coz nie tak z glowa... wstyd wielki. Zasluzyli na eliminacje.
      • Gość: Del Pyra Banda popaprańców !!! Janas do lasu !!! IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:57
        Przegraliśmy jak najbardzej zasłużenie ! Byliśmy słabsi pod każdym względem. A
        że walczyliśmy ? No i co z tego ??? Nie mam zamiaru im za to dziękować !! To
        ich zas...ny obowiązek !!! To tak , jakby mi pracodawca dziękował że w pracy
        pracuję ! I do tego ten bezjajeczny Janas... Bał się zaryzykować ? A co miał
        ku..wa do stracenia ??? Prestiż, albo szacunek ???! Na to trzeba sobie najpierw
        zasłużyć !
        • Gość: Staniek Re: Banda popaprańców !!! Janas do lasu !!! IP: 212.160.195.* 15.06.06, 00:05
          No cóż... zgadzam sie niestety ale to k.... prawda.
      • Gość: gościówka obstawiałam, że bedzie 0:2 dla Niemców, IP: *.freia.nl 14.06.06, 23:57
        więc jak dla mnie i tak miła niespodzianka. poza tym żal chłopaków, szczególnie
        Boruca, dobrze zagrali, starali się.
        • Gość: tatko szkolenie lezy IP: 195.136.44.* 15.06.06, 11:32
          Szkolenie dzieciakow, a potem mlodziezy w naszym kraju kompletnie lezy, bo poza
          rodzicami, ktorzy wkladaja w to mnostwo czasu i pieniedzy nikogo to nie
          interesuje. Pilka wszyscy interesuja sie od wielkiego dzwonu i w zasadzie to
          zainteresowanie konczy sie na reprezentacji czy extraklasie. Szkolenie 9-10
          letnich chlopakow, dla ktorych pilka to jeszcze zabawa odbywa sie na placach,
          ktore boisk nie przypominaja. Na warszawskim ursynowie mieszka ponad 250 tys
          ludzi, a ta dzielnica nie ma zadnego boiska z prawdziwego zdarzenia. dzieciaki
          ganiajace za pilka przegania sie ze skwerów czy parkow, bo depcza trawe. te
          sama trawe depcza natomiast psy, zostawiajac po sobie g... wielkosci drapaczy
          chmur. W naszym kraju wszyscy wiedza o pilce wszystko, ale jesli chodzi o pomoc
          dla szkolek pilkarskich obojetnie jaka materialna czy finansowa - to liczyc
          mozna tylko na siebie. pomijam kwestie metod szkoleniowych rodem jak za krola
          cwieczka. Ale to nie PZPN czy zwiazki okregowe wysylaja trenerow orlikow czy
          trampkarzy na zagraniczne szkolenia, a rodzice, wykladajac wlasne $.
          Reasumujac: bedzie po tym mundialu troche biadolenia i nic sie nie zmieni
          niestety. Korea i japonia nic nas nie nauczyly jak widac i Niemcy tez nas nie
          naucza. Niestety.
          • prophets_of_doom Re: szkolenie lezy 15.06.06, 12:02
            Gość portalu: tatko napisał(a):

> Szkolenie dzieciakow, a potem mlodziezy w naszym kraju kompletnie lezy, bo poza
            >
            > rodzicami, ktorzy wkladaja w to mnostwo czasu i pieniedzy nikogo to nie
            > interesuje. Pilka wszyscy interesuja sie od wielkiego dzwonu i w zasadzie to
            > zainteresowanie konczy sie na reprezentacji czy extraklasie. Szkolenie 9-10
            > letnich chlopakow, dla ktorych pilka to jeszcze zabawa odbywa sie na placach,
            > ktore boisk nie przypominaja. Na warszawskim ursynowie mieszka ponad 250 tys
            > ludzi, a ta dzielnica nie ma zadnego boiska z prawdziwego zdarzenia. dzieciaki
            > ganiajace za pilka przegania sie ze skwerów czy parkow, bo depcza trawe. te
            > sama trawe depcza natomiast psy, zostawiajac po sobie g... wielkosci drapaczy
            > chmur. W naszym kraju wszyscy wiedza o pilce wszystko, ale jesli chodzi o pomoc
            >
            > dla szkolek pilkarskich obojetnie jaka materialna czy finansowa - to liczyc
            > mozna tylko na siebie. pomijam kwestie metod szkoleniowych rodem jak za krola
            > cwieczka. Ale to nie PZPN czy zwiazki okregowe wysylaja trenerow orlikow czy
            > trampkarzy na zagraniczne szkolenia, a rodzice, wykladajac wlasne $.
            > Reasumujac: bedzie po tym mundialu troche biadolenia i nic sie nie zmieni
            > niestety. Korea i japonia nic nas nie nauczyly jak widac i Niemcy tez nas nie
            > naucza. Niestety.

W Holandii pod okiem KNVB (odpowiednik PZPN) istnieją ogólnokrajowe ligi w
            każdej kategorii wiekowej nie mówiąc już o szkółkach Ajaxu czy Feyenoordu,
            a w Polsce pod okiem PZPN rozwija się korupcja w polskiej piłce kryminał i
            mafia,być może teraz Jan Tomaszewski zdobędzie więcej zwolenników w walce z tą
            mafią z PZPN
      • Gość: haansa Swietny mecz IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.06, 23:58
        milo bylo popatrzec
      • hera9 Smolarek nie blyszczal 14.06.06, 23:58
        troche czasu powinien tez,oprocz robienia z siebie gwiazdy,poswiecic na nauke
        jez.polskiego.Narazie to ani niemieckiego,ani polskiego nie zna
        • Gość: ahdjahjkahk Re: Zurawski IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.06, 00:04
          Zurawski to ten co jak dosrodkowuje to nikt nigdy nie wie gdzie pilka spadnie
          Ale jedno jest pewne nigdy nie doleci do naszego zawodnika w taki sposob aby ten
          bez max wysilku szczelil w swiatlo bramki.
        • Gość: Grzesiek Wroclaw Re: Smolarek nie blyszczal - najlepszy zawodnik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.06, 00:09
          ZEBY WSZYSCY NASI ZAWODNICY GRALI JAK ON - TO MAM W NOSIE CZY MOWI POPRAWNIE PO
          POLSKU ( JANAS JEST ERUDYTA... ZA TO ) - WAZNE ZE JEST NASZYM RODAKIEM I SIE
          TEGO NIE WSTYDZI..JAK WIELU INNYCH..BORUC ROWNIEZ KLASA - ZA TO ZE SIE WK...NA
          MAKSA JAK PRZEGRAL..A TYLKO TACY POLACY ODNIOSA SUKCES;
        • Gość: Polak jak Nigdy Cicho pseudo-polskie buce, bo wstyd mi za was. IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 15.06.06, 00:29
          Polscy piłkarze pokazali dzisiaj klasę: dokładnie wyeliminowali błędy z
          poprzedniego meczu i walczyli jak lwy (brawo Baszczyński i Żewłakow, brawo
          druga linia, która była zawsze i wszędzie, brawo Boruc). Momentami pokazali
          naprawdę dobrą piłkę- były takie momenty, że Niemcy- gospodarze mundialu i
          meczu wykopywali kulę na oślep, a to wszystko wobec naszych piłkarzy- ludzi
          wyszkolonych w kiepskich warunkach i w kiepskiej mentalności narodowej.

A co ze zmianami? Zmiany były takie jak być powinny: kto mógł- ten walczył, kto
          padał- był zmieniany.

Jestem z was dumny, a wynik jest jaki jest, ale to właśnie futbol. Może gdyby
          sędzia tak lekko nie pokazał w pierwszej połowie kartki Sobolewskiemu, to by
          się udało i przeszlibyście do historii polskiej piłki, a tak to zapamiętam was
          jako reprezentację, która zrobiła najwiekszy postęp w najkrótszym czasie.

P.S.

Szkoda mi was pseudokibice-malkontenci pod polską banderą, wiecznie
          niezadowoleni, mali i zawistni buce, którym reprezentaja kraju służy do tego,
          aby wyładować na niej swoje frustracje, mierność i nijakość. Wstyd!
          • Gość: już nie polak Cicho pseudo-kibicu . Gra dobra to wygrana,a nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 08:24
            przegrali z murzynami i z nazistami . Pooooolska do gnoju ,a nie do futbolu !!!
      • Gość: sadlaw Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: 80.53.217.* 14.06.06, 23:59
        czemu nie zmieniles tych zmeczonych chłopakow !!!!! bo jestes ślepym trenerem i
        dzieki tobie wrócimy do domu , ty zaś podaj sie szybciutko do dymisji slepy
        graczy z lawki rezerwowych
      • Gość: marcin Mundial juz za cztery lata - Janas juz ma pomysl ! IP: *.cable.ubr01.enfi.blueyonder.co.uk 14.06.06, 23:59
        Mysle ze zamiast brozka mogly wejsc kowalczyk albo sikora a w ataku powrocic do
        duetu olisadebe - frankowski
      • Gość: Mihnik Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:01
        jaka "nasza" drużyna? wasza to jest żydowska!!! A my się modlimy o wasze
        nawrócenie wy wyborczep archy
        • Gość: w Janas zniszczyl nasz atak. IP: *.dyn.optonline.net 15.06.06, 00:08
          jw
      • Gość: tomek prabuty nie wiem debile tu piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:01
        dla mnie najgorszy był żurawski i krzynówek(szczerze muwiąc z taką grą niedziwie"sie ze nie gra w byerze)za puzno zmiany.dajcie spokuj z tym frankiem ''fakt"'coś napisze a wy sie uczepicie.był bez formy a my limit cudów wyczerpaliśmy w eliminacjach no i w piłc e códów nie ma trzeba być dobrym.i myśle ze trzeba sie zając szkoleniem młodzierzy od zaraz bo to może być nasz ostatni mundial.mam prosbe do wyborczej wiecej analiz w gazecie taktyki i gry ale wypowiedzianej przez trenerów np.pana talage a nie prze jakieś redaktorzyny które sie nie znają
        • Gość: Del Pyra Re: nie wiem debile tu piszą IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 00:08
          popieram !!!
        • asimek Re: nie wiem debile tu piszą 15.06.06, 00:58
          Patrząc na twoją ortografię to przyznaję, że trzeba więcej czasu poświęcić
          szkoleniu młodzieży.
      • Gość: 20060614 Niemczyk na trenera IP: 62.85.54.* 15.06.06, 00:01
        moze beda sie ruszac i graaaaaac
      • tokida Zwycięska porażka 15.06.06, 00:02
        Kibice kochani! Nie łamcie się! Prawie zremisowaliśmy! Nie dajcie sobie wmówić
        copywriterom od Żywca, że "prawie" robi wielką różnicę. Podążyliśmy szlakiem
        przetartym przez naszych romantycznych bohaterów. Wypruliśmy z siebie flaki i
        polegliśmy pięknie. I za to nas Polaków kochają i podziwiają na świecie.
        • Gość: zbych Re: Zwycięska porażka IP: *.aster.pl 15.06.06, 00:11
          prawie zremisowaliśmy....haha...Czyli jesteśmy "prawie jak" Brazylia...
          • Gość: :-) Brazylia jak Polska: wygrała 1-0 z Chorwacją!!! IP: *.dsl.mindspring.com 15.06.06, 00:25
            Gość portalu: zbych napisał(a):
            > prawie zremisowaliśmy....haha...Czyli jesteśmy "prawie jak" Brazylia...

jak w tytule
      • Gość: BC zgadywanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:03
        Ekwador-polska 2-0
        Niemcy-polska 1-0

więc:

Kostaryka-polska 0-0?

jest dobrze, tzn będzie

(nieodżałowany Kaziu sie w grobie przewraca...)
        • Gość: ... Re: zgadywanka IP: 64.124.166.* 15.06.06, 00:07
          Jest lpiej niz 4 lata temu, narazie... Oczywiscie musimy z Kostaryka wygrac, bo
          gramy o pietruszke - Polska jarzyne narodowa
          • asimek Re: zgadywanka 15.06.06, 01:27
            Racja. Rzygać mi się już chce od tej pietruszki.
      • Gość: max Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:05
        no to czas na podsumowanie. Pilkarze super zagrali widać bylo, że dali z siebie
        wszystko. TRENERA TRZEBA ZMIENIĆ!!! 1. Nie zmobilizowal pilkarzy na mecz z
        ekwadorem, a przed mistrzostwami się mówilo, że klucz do awansu to zwycięstwo z
        ekwadorem i kostaryką. 2. Pilkaże z niemcami udowodnili, że mają jaja, tylko
        trener nie. 90 min. 0:0 gramy w dziesiątkę, nasi (widać) nie mają już sil, a
        ten zamiast grać na czas i dokonać zmian, mial jeszcze w zapasie dwie, Janas
        karze grać im dalej. Co to za taktyka?! Wlaśnie wtedy okazuję się od czego jest
        trener. 3. Dudka mozna mu wybaczyć Boruc gral super, ale w dwóch meczach nie
        zdobyliśmy bramki!!!! A franek w studio w Warszawie.
      • Gość: El Wojtas PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.chello.pl 15.06.06, 00:07
        Ludzie bez odpowiednich piłkarzy nigdy nie wygramy, a kto ma ich zapewnić, no
        PZPN a co zrobi PZPN zwolni Janasa za 4 lata może znowu uda nam się wejść do
        Mistrzostw Świata i bedzie to samo. PZPN nic nie robi, nie ma szkolenia,
        delegaci jezdza sobie po swiecie za nasze pieniadze, a my naiwnie czekamy na
        cud. Wyczyśćmy tą chorą organizacje a dopiero potem bierzmy sie za dudowe
        fundamentow czyli szkolenia mlodych pilkarzy inaczej do niczego nie dojdziemy a
        sitwa PZPN dalej bedzie zerowac na naszej naiwnosci.
        • Gość: hanys Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.06.06, 00:12
          co wy chcecie od pzpn? polska zagrala w tych mistrzostwach w deche,na wiecej
          ich nie stac.Moze chcecie zeby pzpn zagral i strzelal bramki?
        • silesius.monachijski0 Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? 15.06.06, 00:15
          juz od dawna domagam sie zmian: szkoda zdrowia i wysilku pilkarzy dla takich
          bucow

Gość portalu: El Wojtas napisał(a):

> Ludzie bez odpowiednich piłkarzy nigdy nie wygramy, a kto ma ich zapewnić, no
          > PZPN a co zrobi PZPN zwolni Janasa za 4 lata może znowu uda nam się wejść do
          > Mistrzostw Świata i bedzie to samo. PZPN nic nie robi, nie ma szkolenia,
          > delegaci jezdza sobie po swiecie za nasze pieniadze, a my naiwnie czekamy na
          > cud. Wyczyśćmy tą chorą organizacje a dopiero potem bierzmy sie za dudowe
          > fundamentow czyli szkolenia mlodych pilkarzy inaczej do niczego nie dojdziemy
          a
          > sitwa PZPN dalej bedzie zerowac na naszej naiwnosci.
        • prophets_of_doom Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? 15.06.06, 08:38
          Gość portalu: El Wojtas napisał(a):

> Ludzie bez odpowiednich piłkarzy nigdy nie wygramy, a kto ma ich zapewnić, no
          > PZPN a co zrobi PZPN zwolni Janasa za 4 lata może znowu uda nam się wejść do
          > Mistrzostw Świata i bedzie to samo. PZPN nic nie robi, nie ma szkolenia,
          > delegaci jezdza sobie po swiecie za nasze pieniadze, a my naiwnie czekamy na
          > cud. Wyczyśćmy tą chorą organizacje a dopiero potem bierzmy sie za dudowe
          > fundamentow czyli szkolenia mlodych pilkarzy inaczej do niczego nie dojdziemy
          a sitwa PZPN dalej bedzie zerowac na naszej naiwnosci.

Otóż to.PZPN to grabarz polskiej piłki.Tutaj powinno być 800 postów o wywalenie
          tej mafii na zbity pysk cała Polska powinna się tego domagać inaczej nic się nie
          zmieni.Najwyższy czas odspawać Listkiewicza od stołka i rozwalić tą mafię.PZPN
          do dymisji !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka