Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

No, redakcjo, wróciłaś do k...y mamy znowu to samo

21.06.06, 08:32
    Jezeli to Ty też maczasz palce w mundialowych piłkarzykach, to nie ma co się
    dziwić. Dzisiaj powinny być wyniki. Nie ma. Kompromitujesz się w Piłkarzykach
    ( niektórzy Cię nawet bronili, mimo, że poniżasz, lekceważysz ). Teraz
    otrzymałaś większe pole, większy " teatr" działania i znowu kompromitujesz
    się. Nie wiem, czy dostrzegasz, że za nasze własne pieniądze ( niektórzy Cię
    brali w obronę, bo piłkarzyki darmowe ). Niestety czy za pieniądze, czy bez
    nich, ta rola Cię po prostu przerasta. Powinnaś sobie dać spokój, jak Janas,
    jak Listkiewicz. Albo apeluję do Portalu GW zlikwidujcie grę Piłkarzyki.
    Redakcja kompromituje siebie, GW, Michnika, rapaczyński, Polskę, Papieża,
    Prymasa Glempa, Lenina i Kowalśkiego i jeszcze Petlurę.
    Obserwuj wątek
      • odek69 Re: No, redakcjo, wróciłaś do k...y mamy znowu to 21.06.06, 12:46
        Ja mam taka propozycje - zlikwidujmy utniaka. Kto jest za ?, to prosze sie dopisac.
        • utniak Do Odek 22.06.06, 08:07
          Bronisz R. moze jesteś sponsorowany przez nią, może tam pracuje Twój koleś. To
          poproś by dał nam wreszcie odpocząć od siebie i od tych... boże daj niby
          dziennikarzy.
      • cracy Jak się nazywa syn k...y mamy? 21.06.06, 18:18
        ??????????????????????????
        • rejmistrz Re: Jak się nazywa syn k...y mamy? 21.06.06, 20:02
          Likwidować utniaka? Choryś?!? Byłoby nudno!
          A tak a propo to chętnie poznałbym wyniki ;-)
      • balik33 Re: No, redakcjo, wróciłaś do k...y mamy znowu to 21.06.06, 21:13
        wlazłem właśnie na to forum z zamiarem napisania sążnistego postu na temat
        braku kompetencji redakcji. Dzięki, utniak, że zrobiłeś to za mnie. Podpisuję
        się pod zarzutami wobec braku profesjonalizmu redakcji. Chłopcy i dziewczynki
        redaktorki, gdyby zachciało się wam zajrzeć na inne zagraniczne strony, aby
        zerknąć jak robią to lepsi od was - byłoby całkiem miło i z pożytkiem dla
        wszystkich. Do nauki nieroby, albo zwolnijcie się z tej agory i zróbcie miejsce
        lepszym od was!
      • aiom Re: No, redakcjo, wróciłaś do k...y mamy znowu to 22.06.06, 16:11
        Z ust mi wyjąłeś te słowa, brachu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka